- 11 Nisan 2011
- 2.677
- 51
- 163
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #17.781
Ben iyleşmeden çoçuklar bulaştı bilecanım evde salğın var
Evi tezefekte etmem lazım
Olsun bebek sen yine yaz avatarini görmek bile mutlu ediyo beniKızlar valla iyi yaptınız geldiniz inanın diyet günlükleri arası gezmekten kafayı fena taktım iyi ki geldiniz ama benim bu aralar evle pek alakam olmuyor yaaa ondan yazacak bişeyim de yok - anca ortalığı topla,yemek yap kaldır yıka, çamaşır as topla hani günlük işler onu da marifetmiş gibi yazmaya utanıyorum valla sizin raporları görünce...
Yok Şubat sonu başlarım herhalde ya da Mart başıAman canım sakın şimdi hiç girişme bu işlere yaptığındada yanında biri olsun ne olur ne olmaz
Ben iyleşmeden çoçuklar bulaştı bilecanım evde salğın var
Evi tezefekte etmem lazım
Oy canım benim sağollllllllOlsun bebek sen yine yaz avatarini görmek bile mutlu ediyo beni
Yok Şubat sonu başlarım herhalde ya da Mart başıperde asarken dogurcam ben
Hepinize geçmiş olsun canım çamaşır suyuyla kirkla evi
Canım geçmiş olsun neyin var:26:
Dün bahsettiğin video bu demek ben de öğle arasında millet yemeğe gidince izleyeyim bari... Merak ettim:44:
Sağol aşkitomgrip canım ama benimki sünizite yaday geçiş yaptı direk geçiş yaptı
Tahmin edebiliyorum ben de yemekten sonra izlerimYemek yerken izlemeni tavsiye etmem kurabiyem
Tahmin edebiliyorum ben de yemekten sonra izlerimBaşka zaman pek şansım olmaz da ondan.. sonra izleyeyim desem unuturum kendimi biliyorum şimdi merak ettim
Ya da yemek yerken izle iştah falan kalmaz zayiflarsin canım
Bu hafta galiba öyle bir temasta bulunacam azizimOlsun bebek sen yine yaz avatarini görmek bile mutlu ediyo beni
Yok Şubat sonu başlarım herhalde ya da Mart başıperde asarken dogurcam ben
Hepinize geçmiş olsun canım çamaşır suyuyla kirkla evi
Ayy canım tekrar çok geçmiş olsun bu havalarda özellikle çok dikkat etmek lazım rabbim şifanı verir inşallah
Yesem bi dert yemesem başka diyon yani
yok canım ben yemek yemediğimde kilo alıyorum o yüzden yemeye çalışıyorum ki metabolizmam çalışsın
Meraklandım azizim ney bu videyo
Yesem bi dert yemesem başka diyon yaniortasını bulman lazım canım
Nasılsınız bayanlar bişey sarcam dahabilirsinore perde yıkadınız mı bende simdi çıkardım ama nasıl yıkasam diye düşünüyorum gerçi hastayım hiç Halim yok ama bugun onları yıkamam gerek........
Nasılsınız bayanlar bişey sarcam daha önce Store perde yıkadınız mı bende simdi çıkardım ama nasıl yıkasam diye düşünüyorum gerçi hastayım hiç Halim yok ama bugun onları yıkamam gerek........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?