- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #17.801
Walla ben şu ana kadar storlarımı aspirinli suyla sildim hep yıkamadım nasıl yıkanır bende merak ettim şimdi yıkanırsa yıpranmazmı acep:26:
Ne bir yılı sanki 5-6 senedir temizlik görmemiş o evlerkızlar şu azerinin bahsettiği videodan birini açtım 32. saniyede durdurdum şu an ve şoklardayımmm
yok artkben bi yıl hiç temizlik yapmasam bu kadar olmaz yaaaa
Abla banyo kuvetinde yikaya bilirsin bence:26:Yaaa bende hep siliyordum ama 3 sene oldu badana da yapılmışken bi yıkayım diyorum ama bozulurmu diye de korkuyorum.....
O yarışma kurguydu canım ya program için kirletiyolardi evi bunlar gerçekÇöp ev gibi yaaaaa
Bu videolar insanı çok fena gaza getirir :10
Geçen yıl tvde temiz evim diye bir yarışma vardı sanırım bu how clean is your house'dan esinlenilmiş şimdi o geldi aklıma:
o videoyu akşam ben de izledim .. gebermeyesiceler nasıl insanlar ya onlar. hayvanlar bile onlardan temiz tutuyor yattığı yeri..
hem onlara ev temizlesen ne olacak ki geri batırırlar..
o kadar pislikten hasta olmamışlar hayret valla.. temizlendi ya ev temizlik hasta eder onları.
Selam kizlar,nasilsiniz bakalim:)
Azerin ben buralardayim canim:) bakip cikiyorum hep,bu aralar pek halim yok.haftasonu iki kisilik misafirim vardi,daha fazlasini agirlamayi gozun yemedi,onda bile cok yoruldum.Evi temizle,yemek yap,misafir agirla ...Bittim vallahi...
Dun esim evdeydi,sagolsun yardim etti bana...heryeri dip kose temizledik.sonra dusumuzu alip,banyoyu temizledikten sonra biraz yuruyus yaptik,Hava bahar havasi gibi cok guzeldi.eve gelince yorgunluktan sizmisim:) bi uyandim aksam olmus...
Bugunde ev temiz,Evi havalandirip,yatak odami topladim.banyo yaptim ve banyoyu temizledim.ogle yemegi sonrasi,mutfagi ve buzdolabini bir elden gecirucem insallah,birde mutfagimdaki avizem tasli,onlari indirdip tek tek yikamam lazim,onuda kocama yaptiriyim bari:)) yarin ise gidicek gene:) tepelere tirmanmayim ben,...
Su videolara bende bakayim bi,gecen evim temiz evimin bi kac bolumune denk gelmistim,ayyy millet kendini bir ovuyor bir ovuyor,yok o oyle olmaz boyle olur diye,ama kendileride pek iyi yapamiyorlar.tamam herkesin temizlik anlaxigi ve yapisi farklidir,ve bu yuzden bazilarinin kendini ustun gormesi ,karsindakini kucumsemesi hosuma gitmiyor.o yuzden bi daha bakmamistim:)
Hasta olanlarada allah acil sifalar versin,telden yaziyom,o yuzden aluntilayamadim hepsini,Hadi bakalim guzeller,guzel bir gun olsun insallah:))
Oh Ohh yuruyuslere falan da cikilmisbu arada normal doğum mu düşünüyorsun:44:
herifin eli iş tutuyorsa ne güzel ver eline bezi silsin
o programı geçen sene topikce izliyoduk biz de
Kızlar bana akıl verin napayım
Şimdi iş yerinde bir büyüğümüz var iş yerindeki babamız gibi birisi... bana illa bize börek yap getir diyor biliyorum takılıyor ama her şakanın altında da gerçeklik payı vardır daha önce söyledi bana takılma amaçlı demiştir dedim umursamadım ama dünden beri de ısrarla dile getiriyor, şakayla karışık börek gelmedi kızıyorum bak falan diyor.
Ben kendime bile zaman ayıramazken ve kilo vermeye çalışırken bir de onunla uğraşmak istemiyorum açıkçası artı ben işe yürüyerek geliyorum, sabahları halim olmuyor zar zor geliyorum 15-20 dk alıyor bi de onu ağırlık etmek istemiyorum
Hadi gönlü olsun diye yaptım diyelim her gün başka bişey isteyecek ardı arkası kesilmez bunların...
Büyüğüm diye saygısızlık da etmek istemiyorum ama canım sıkıldı, ben böyle emrivaki ve ısrarları hiç sevmem
Akşam yapıp yarın getireyim sussun diyorum ama ne demeliyim de bir daha talepte bulunmasın, kırmak da istemiyorum napcağımı bilemedim:44:
Yesem bi dert yemesem başka diyon yaniortasını bulman lazım canım
How clean is your house diye youtube de arat bulursun canım
var canım olmaz mı ama o ben senin yaptığını yemek istiyorum falan diyor aklınca takılıyor, bi de burda bekar bi arkadaş var kardeşim gibidir o da adamı destekledi - ha normalde ben kendime bişey getirirsem yanımdaki arkadaşa mutlaka veririm dediğim gibi kardeşim yerine koydum yaşça da çok küçük benden ve birlikte çalışıyoruz ama diğer beyle onunla olduğu kadar muhabbetim yokbu beyin,esi yok mu? Evliyse ve esi varsa ,senin hanim yapsinda biz yiyiverelim de:)
Tamam icinden gelir,birseyler yapar goturursun o ayri,ama ozellikle her seferinde siparis verir gibi istemeside cok tuhaf,bilemedum simdi,icinden nasil geliyorsa oyle yap canim,sonucta iyi kotu taniyorsun insanlari,ona gore davran....
yapmakla uğraşmak istemiyorsan yarın işe giderken hazır su böreklerinden götür .bir daha derse sen de ona ben sıramı savdım sıra sende falan de :)Kızlar bana akıl verin napayım
Şimdi iş yerinde bir büyüğümüz var iş yerindeki babamız gibi birisi... bana illa bize börek yap getir diyor biliyorum takılıyor ama her şakanın altında da gerçeklik payı vardır daha önce söyledi bana takılma amaçlı demiştir dedim umursamadım ama dünden beri de ısrarla dile getiriyor, şakayla karışık börek gelmedi kızıyorum bak falan diyor.
Ben kendime bile zaman ayıramazken ve kilo vermeye çalışırken bir de onunla uğraşmak istemiyorum açıkçası artı ben işe yürüyerek geliyorum, sabahları halim olmuyor zar zor geliyorum 15-20 dk alıyor bi de onu ağırlık etmek istemiyorum
Hadi gönlü olsun diye yaptım diyelim her gün başka bişey isteyecek ardı arkası kesilmez bunların...
Büyüğüm diye saygısızlık da etmek istemiyorum ama canım sıkıldı, ben böyle emrivaki ve ısrarları hiç sevmem
Akşam yapıp yarın getireyim sussun diyorum ama ne demeliyim de bir daha talepte bulunmasın, kırmak da istemiyorum napcağımı bilemedim:44:
Kızlar bana akıl verin napayım
Canım yaptın mı böreğiKızlar bana akıl verin napayım
Izledin mi canımAkşam izleyecem aziii iyice meraklandım kaçınçı sanyede dururum bilemem ama
Ben eklediydim o tarifimerhabalar kızlar :)
bu topiği gezerken rastladığım bir tarif vardı mantar kurabiye tarifiydi sanırım
kim ekledi unuttumama bugün kız kardeşimin doğum günü vardı yaptım güzel oldu paylaşan arkadaşın emeğine sağlık
Hoşgeldin canımMerhaba kızlar...
Uzun zamandır topiği takip ediyorum.Kah verdiğiniz raporlarla gaza gelip evimi temizliyorum kah yazdıklarınızı okuyup gülüyorum. Maşaallah hepinize çok güzel paylaşımlar yapıyorsunuz. Ben sizin gibi rapor veremesemde topiği takip edeceğim her zaman...
Bu arada Azerinin söylediği videolara bakıyorum gündüzden beri. Allahım onlar neydi öyle. Bence o evler temizlenmekle dezenfekte olmaz yakılmalı
offf gebelik muhabbetimi var ne
2 yılı geçti hala yok bebik allah kimsye aratmasın ne diyim çok zor
neysem asıl konuya geliyim ben
sabah kursa geç kaldığım için yatağımı bilem toplamadım
akşam gelince önce salonu sonra yatağı topladım
kayananma çıktım misafir vardı sofrayı topladım bulaşık makinasını boşalt kirilieri doldur
şimdide lahana turşusu kurdum ilk göz ağrıminş çok güzel olurlar
kocam mesaide bugün 10 da falan gelir yemek yapma yedim dedi
biraz mutfağı dağıttım onu toplarım kuruyan çamaşırları halletcem bakalım wc yıkaıdm zaten
işim mutfak ve çamaşır
Gunaydınlar canlarım
Dun Stor perdelerimi yıkama işlemini başarıyla sonuçlandırmam pamuk gibi oldular
Bugun sabah dun gece ykıadıgım camasırlarımı astım
Vitrin içindeki bardaklarımı makineye yerleştirdim
Mutfağı topladım ocağı tezgahı sildim
Simdi kahvaltı yapıyorum bugun yapulacak işler
Salonun tulu yıkanacak takılacak camı silinecek
Ortalık toplanacak süpürülecek ütü yapılacak
Sonra akşama hazırlanmak için kuaföre gidilecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?