En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Günaydınnnnnn kknın mis kokulu titiz hatunları...
Cumanız mübarek olsun öncelikle...
Bugün size biraz olsun rapor verebilirim sanırım, yani azerinin özel isteği üzerine yoksa yaptığım pek kayda değer bişey yok
Akşam eve gittim ortalığı topladım biraz, oturma odamı süpürdüm, sporumu yaptım tv izledim sonra girebildiğim kadarıyla internette takılmaya çalıştım ama çok çekmiyor kk falan bazen açılıyor ama giriş yapmıyorum
şu how clean is your house videolarından bulmaca aşığı teyzeyi izledim - yok artık bu kadarı da olmaz dedirtti kadın - 24 yıl evini hiç temizlememiş evindeki mikroplar şehir merkezindeki mikropların en az 50 katı hani swap alıyorlar ya, ben de lab ortamını bildiğimden bahsettiklerini biraz anladım - Allahım en tehlikeli mikroplr kadının evinde ve kadın hasta değil bağışıklık kazanmış resmen - temizlemeye gelen ekibin söylediğine göre hasta olan biri astım krizine bile girebilirmiş yok artık yaaaa
Tamam ben de kendimi çok titiz addetmiyorum sizin kadar, ama bu kadar da pis olunmaz yani...
Neyse o gazla saat 10da kısa programa birkaç parça koyu renk kıyafetlerimi attım yıkamaya, odama geçtim askıdaki çamaşırları topladım katladım, yatağın üstündekileri katladım hepsini çamaşır selesine doldurdum bugün de onları yerleştiririm artık...
Mutfağa geçtim, birkaç parça bulaşık vardı onları topladım kirini arıttım, tezgahın bir köşesine yığdım akşam gidince yıkarım artık. Çok uykum gelmişti de...
Çöpleri topladım zaten çok birşey yoktu 1 poşet mutfak ve 1 küçük poşet banyo hepsini şu bimin büyük boy poşeti var ya ona koydum o kadar yani...bu akşam da atarım konteynıra ya da çöp arabası geçmediyse apartmanın önüne de bırakabilirim. Kızlar ben normalde çöpleri balkonda biriktirip haftasonları atıyorum çünkü çöp arabası erken geçiyor 5-5:30 gibi yetişemiyorum hava kararınca da çıkmıyorum dışarı. Ay o bulmacacı teyzeyi görünce ben kendimden utanıp üstüme alındım.:26: Gerçi dün öğle arası izlediğim amca daha berbattı zaten en kötü ev seçilmiş neredeyse bir kamyon dolusu çöp çıktı evinden:120:
Velhasıl dünkü bilançom:
- çöpler toplandı
- koyu renkliler yıkandı asıldı sabah giyildi
- yatağın üstündeki çamaşırlar katlandı seleye kondu
- mutfaktaki dağınıklık toplandı akşama da yıkanacak
- oturma odam süpürüldü toplandı
- kısacası dağıntı falan kalmadı sadece sil süpür yapılması lazım

Akşam izleyecem aziii iyice meraklandım kaçınçı sanyede dururum bilemem ama
valla ben ilk saniyelerde şok geçirdim ondan durdurma gereği duydum sonraları da iğrentiyle izledim:120:Ama güzel püf noktaları veriyorlar
yapmakla uğraşmak istemiyorsan yarın işe giderken hazır su böreklerinden götür .bir daha derse sen de ona ben sıramı savdım sıra sende falan de :)
Takılıyordur bence yaaa sende ona takıl ne böreği ben bilmem börek yapmasını falan de yada al bir kurt böreği götür sende al sana börek diye
Kızlar dediğiniz gibi yaparım artık, tamam evde de yapabilirim ama isteklerin ardı arkası kesilmez hazır alıp getireceğim, söylerim de pastaneden aldım evde uğraşamam falan diye... Bugüne niyetlenmiştim ama çok geç kaldım işe yolumun üstünde de pastane yoktu eve yakın var ama biraz yokuş çıkmam gerekiyor iş yerine ters istikamette... Yani evden 5dk daha erken çıkmam gerekiyor onun için...

canım yemek tarifleri başlığına göz at istersen
valla haklısın ama ekipteki sabra ben hayran kaldım o pislikten tertemiz bir yaşam alanı çıkartıyorlar ya insan şaşırıyor
Bu arada aramıza hoşgeldin sen hep gel hep yaz bekleriz yani paylaşımlarını, püf noktalarını...

Son düzenleme:
Kızlar alıntılamadım,
Azerinim bugün geç kaldım bişey de yapmadım biliyorum ki yapsam da ısrarların ardı arkası kesilmeyecek
rejimde olduğumu pek söylemek istemiyorum bi de onu ağzına dolar ben sevmem öyle ısrarla aynı konuda takılmaları...
Son olsun desem de millet takmaz ki hemen gücenme moduna girer - aman ya cidden insanlarla uğraşmak çok zor bu erkekler bizden daha nazlılar ben bu kadar naz yapmadım bugüne kadar kimseden de bişey istemem çok mecbur kalmadıkça...
ben ilk işe geldiğimde ciddiyetimi ifade ettim ama saygı duyan olmadı kendilerine gelince saygıda kusur istemezler o yüzden çok kaale almamaya çalışıyorum ama bir yandan da ısrarlardan sıkıldım bakalım bugün bişey demedi kimse derlerse de lafımı esirmeyeceğim yapacak birşey yok yoruluyorum dediğimde sen gençsin evlenecek çağda kızsın ne yoruluyorsun diyorlar
neyse anacım ben şu an halimden memnunum belki bencillik gibi gelebilir ama kendimi düşünüyorum rejim de süper gidiyor artık insanların nazını çekmek istemiyorum
Aresercim, maşallah döktürmüşsün storlar mis gibi olmuştur eminim. Bu akşam da çok şık olacaksın saçlar yapılacak oh hayat sana güzel valla

Eşimin işyerinin yılbaşı partisi var oraya gideceğim şekerim kuaföre gidip bi güzlleşiyim dimi ama
Ooooohh fıstık gibi olucan abla enistem gözünü senden alamicak

Sana da hayırlı cumalar canımben artık programın tum bölümlerini izledim zannimcasunucular da harika
ingilizce pek anlamasam da görüntü yetiyor zaten
Hadi yaşlıları bi nebze anlarım da gençleri bogasim geldi yahu insan yediği bulasigi bile yikamaZ mı

ben 2 tane izledim biri bulmacacı teyze biri de köpekli amca
daha gençler de var demek bu öğle arası bir tane daha izleyeyim o zamanhatta öğleye çok yaklaştık ya odada kimse yok şimdi bile açabilirim

Şimdi bir video açtım adam hem çöplükte çalışıyor hem evi çöp dolu hem de astm hastasııııı
daha 2 dk olmadı bile ben hayretler içerisindeyim yaaa adam çöp dağının üstünden yürüyüp de odasına ulaşıyor yok artık

merhaba kızlar yemek tarifleri topiğini görmemiştim bundan sonra orada da takılıcam :)
bugün geç kalktım hiçbi iş yapmadım henüz
şimdi bulaşıkları yıkıcam çamaşırlar var onları sermem lazım sonra görüşürüz sizlere de kolay gelsin bu arada

Hangisiydi o:26:kesin izlemisimdir de ingilizce olmadigindan o kadarını anlamamisim
o da bi şey mi kadının biri otelde bulasik yıkıyor kendi evini b.k götürüyor

Kolay gelsin canım benim de çamaşır asmam gerek

Selaaaaam
Farkındayım kaç gündür rapor vermiyorum çünkü doğru düzgün temizlik yapmıyorum tabiki evi çöp götürmüyor günlük toplama toz alma yıkama vs.işkeri yapıyorum ama öyle üstten :))
Dün sabah 7de evden çıktım akşam 11:30gibi geldik .doktora gidecektim oğlumu görümceme bıraktım sonra eşim aldı bizi ordan,gecede oğlum ateşlendi sürekli ayağında salla beni diyor bende hala sallıyorum daha kahvaltı bile yapmadık :/ bir süre daha beni affedin rapor veremiyorum

Hangisiydi o:26:kesin izlemisimdir de ingilizce olmadigindan o kadarını anlamamisim
o da bi şey mi kadının biri otelde bulasik yıkıyor kendi evini b.k götürüyor
Adamın adı Bob aynı zamanda tiyatroda oynuyor, koca göbekli yaşlı bi amca :) evinden 4,1 ton çöp+900lt de halılardan pis su çıkmış Toplam 5 ton

canım çok geçmiş oslun sen oğluşunla ilgilen

bu arada videolar bizi fena sarstı rapor vermesek kendimizi çöplü gibi hissediyoruz

Merabayın kızlar
Temizlik bitti hemen damladım buraya rapor için
7 de uyandım kocişi işe yolladım
Hemen küçük yollukları silkeledim
Geçtim yatak odasına nevresimlerimi silkeledim serdim
Yadtık örtülerimi değiştirdim
Yatak örtümü serdim
Komidinleri çektim Yerleri süpürdüm
Elimle bi güzel sildim
Mobilyaların tozunu aldım
Gardolabımı düznledim sildim
Kapısının tozunu aldım çıktım

Oturma odasına geçtim. Koltukları açtım süpürdüm
Koltukları çektim altlarını süpürdüm
Ardından sildim
Mobilyalarımın tozunu aldım
Koltuk derilerimi cifledim
Aksesuarları sildim

Holü süpürdüm
Sildim
Ütü dolabımın içini sildim düzenledim
Ve bi yığın ütü yaptım
Makinaya çamaşır attım

Salona geçtim koltukları süpürdüm minderlerini çırptım
Koltukları çektim altlarını süpürdüm
Sildim
Koltuk derilerini aspirinle sildim
Salondaki balkonumu yıkadım
Mobilyaların tozunu aldım
Kapısnın tozunu aldım çıktım

Geçtim mutfaga
Mutfak dolaplarını sildim içlerini bi elden geçirdim
Beyaz esyaları sildim
Masa sandalyelerini cifledim
Buzdolabının içini düzenledim sebzeliğini yıkadım
Fırın tepsilerini cifledim
Fırınımın içini sildim
Erzak kavanozlarımı sildim
Baharatlıklarımı sildim
Ekmekliğimi temizledim

Çöp kutumu boşalttım içini domestosla cifle yıkadım
Lavaboyu tezgahı domestosla ovdum bi güzel duruladım
Ocagımı temizledim
Ocak demirlerimi yağ çözle telledim duruladım
Kirlileri makinaya attım
Bulaşık makinamın altını temizledim
Yerleri süpürdüm
Sildim

Büyük wc yi domestosla bekletip yıkadım

Banyoya geçtim banyo dolaplarını sildim
Aynalarını sildim
Lavaboyu küveti cifle çamaşır suyuyla ovdum
Çamaşır makinamın yüzeyini sildim
Sabun sepetimi temizledim
Musluklarımparlattım
Havluları değiştrdim
Paspaslarını makinaya attım
Yerleri çamaşır suyuyla bi güzel ovdum duruladım
sildim
Çıkan çamaşırlarımı astım hemen
Dün bütün camları silmiştim bu gün karşıda inşaat olduğu için cam önlerini tekrardan aldım
Ocağa yemeğimi koydum duşa girdim saçımı fönledim şimdi bişeyler atıştırıp kahve keyfi yapıcam

merhaba titiz hatunlar :)) kizlar ben dun su bahsedilen videolarin 1-2 sine baktim,ayyy o ne yaaa,midem kaldirmadi,kapattim gerisin geri igrenc yaa ,insanlar nasil boyle yasar,bu nasil bir psikolojidir anlamadim.hani arada banada olur bazen gunlerce evi temizlemek icimden gelmez,moralim bozuktur felan filan,ama eninde sonunda kalkar yaparim yani :) hatta evi temizleyince moralimin duzeldigi bile olur :)) sizede oluyor mu ?,evin pis olmasi,mutsuz ve huzursuz olmamaizi cok etkiliyormus,hani bazen hersey yolunda olsada,kendimizi huzursuz ve musuz hissederiz ya,ha iste o anlarda evin ipin ucu kactiysa ,birseyi ellemediyseniz,hemen bunalima dogru surukluyor insani,kalkip sooolee bir toplayincada ohh be dunya varmis diyor insan...

Bana gelirsek bugun tembellik gunum kalktim kahvaltidan sonra evi havalandirdiim,yatagi topladim,yatak odasini duzenledim,diger yerler derli toplu cok sukur.sonra saclarimi sekillendirdim :),banyonun daginikligini topladim :) .daha sonra yemege girismem lazim,dolaptan biseyler cikardim cozulsun diye,bakalim yanina ne yapacagimi dusunuyorum :)) guzel bir gun diliyorum hepinize

ask1,canim,ohhh evi mis gibi yapmissin,erken kalkinca insan bayagi birseyler basarabiliyor :) ellerine saglik.

fatihpepe,cok gecmis olsun...

Aynen royem cim ben temizlik günümde erkenden kalkıyorum erkende bitiriyorum gercekten ev temiz olunca huzurlu oluyo insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…