- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #17.821
Günaydın ablaStor perdelerini nasıl yikadin:26:
bu gün önemli bi gün galiba nereye gidiyon
Günaydın ablaStor perdelerini nasıl yikadin:26:
bu gün önemli bi gün galiba nereye gidiyon
valla ben ilk saniyelerdeAkşam izleyecem aziii iyice meraklandım kaçınçı sanyede dururum bilemem ama
yapmakla uğraşmak istemiyorsan yarın işe giderken hazır su böreklerinden götür .bir daha derse sen de ona ben sıramı savdım sıra sende falan de :)
Kızlar dediğiniz gibi yaparım artık, tamam evde de yapabilirim ama isteklerin ardı arkası kesilmez hazır alıp getireceğim, söylerim de pastaneden aldım evde uğraşamam falan diye...Takılıyordur bence yaaa sende ona takıl ne böreği ben bilmem börek yapmasını falan de yada al bir kurt böreği götür sende al sana börek diye
merhabalar kızlar :)
bu topiği gezerken rastladığım bir tarif vardı mantar kurabiye tarifiydi sanırım
kim ekledi unuttumama bugün kız kardeşimin doğum günü vardı yaptım güzel oldu paylaşan arkadaşın emeğine sağlık
Merhaba kızlar...
Uzun zamandır topiği takip ediyorum.Kah verdiğiniz raporlarla gaza gelip evimi temizliyorum kah yazdıklarınızı okuyup gülüyorum. Maşaallah hepinize çok güzel paylaşımlar yapıyorsunuz. Ben sizin gibi rapor veremesemde topiği takip edeceğim her zaman...
Bu arada Azerinin söylediği videolara bakıyorum gündüzden beri. Allahım onlar neydi öyle. Bence o evler temizlenmekle dezenfekte olmaz yakılmalı
Ooooohh fıstık gibi olucan abla enistem gözünü senden alamicakEşimin işyerinin yılbaşı partisi var oraya gideceğim şekerim kuaföre gidip bi güzlleşiyim dimi ama
Günaydınnnnnn kknın mis kokulu titiz hatunları...
Cumanız mübarek olsun öncelikle...
Bugün size biraz olsun rapor verebilirim sanırım, yani azerinin özel isteği üzerine yoksa yaptığım pek kayda değer bişey yok
Akşam eve gittim ortalığı topladım biraz, oturma odamı süpürdüm, sporumu yaptım tv izledim sonra girebildiğim kadarıyla internette takılmaya çalıştım ama çok çekmiyor kk falan bazen açılıyor ama giriş yapmıyorum
şu how clean is your house videolarından bulmaca aşığı teyzeyi izledim - yok artık bu kadarı da olmaz dedirtti kadın - 24 yıl evini hiç temizlememişevindeki mikroplar şehir merkezindeki mikropların en az 50 katı hani swap alıyorlar ya, ben de lab ortamını bildiğimden bahsettiklerini biraz anladım - Allahım en tehlikeli mikroplr kadının evinde ve kadın hasta değil bağışıklık kazanmış resmen - temizlemeye gelen ekibin söylediğine göre hasta olan biri astım krizine bile girebilirmiş yok artık yaaaa
Tamam ben de kendimi çok titiz addetmiyorum sizin kadar, ama bu kadar da pis olunmaz yani...
Neyse o gazla saat 10da kısa programa birkaç parça koyu renk kıyafetlerimi attım yıkamaya, odama geçtim askıdaki çamaşırları topladım katladım, yatağın üstündekileri katladım hepsini çamaşır selesine doldurdum bugün de onları yerleştiririm artık...
Mutfağa geçtim, birkaç parça bulaşık vardı onları topladım kirini arıttım, tezgahın bir köşesine yığdımakşam gidince yıkarım artık. Çok uykum gelmişti de...
Çöpleri topladım zaten çok birşey yoktu 1 poşet mutfak ve 1 küçük poşet banyo hepsini şu bimin büyük boy poşeti var ya ona koydum o kadar yani...bu akşam da atarım konteynıra ya da çöp arabası geçmediyse apartmanın önüne de bırakabilirim. Kızlar ben normalde çöpleri balkonda biriktirip haftasonları atıyorum çünkü çöp arabası erken geçiyor 5-5:30 gibi yetişemiyorumhava kararınca da çıkmıyorum dışarı. Ay o bulmacacı teyzeyi görünce ben kendimden utanıp üstüme alındım.:26: Gerçi dün öğle arası izlediğim amca daha berbattı zaten en kötü ev seçilmiş neredeyse bir kamyon dolusu çöp çıktı evinden :120:
Velhasıl dünkü bilançom:
- çöpler toplandı
- koyu renkliler yıkandı asıldı sabah giyildi
- yatağın üstündeki çamaşırlar katlandı seleye kondu
- mutfaktaki dağınıklık toplandı akşama da yıkanacak
- oturma odam süpürüldü toplandı
- kısacası dağıntı falan kalmadı sadece sil süpür yapılması lazım
ben artık programın tum bölümlerini izledim zannimcasunucular da harika
ingilizce pek anlamasam da görüntü yetiyor zaten
Hadi yaşlıları bi nebze anlarım da gençleri bogasim geldi yahu insan yediği bulasigi bile yikamaZ mı
ben 2 tane izledim biri bulmacacı teyze biri de köpekli amca
daha gençler de var demek bu öğle arası bir tane daha izleyeyim o zamanhatta öğleye çok yaklaştık ya odada kimse yok şimdi bile açabilirim
Şimdi bir video açtım adam hem çöplükte çalışıyor hem evi çöp dolu hem de astm hastasııııı
daha 2 dk olmadı bile ben hayretler içerisindeyim yaaa adam çöp dağının üstünden yürüyüp de odasına ulaşıyor yok artık
merhaba kızlar yemek tarifleri topiğini görmemiştim bundan sonra orada da takılıcam :)
bugün geç kalktım hiçbi iş yapmadım henüz
şimdi bulaşıkları yıkıcam çamaşırlar var onları sermem lazım sonra görüşürüz sizlere de kolay gelsin bu arada
Adamın adı Bob aynı zamanda tiyatroda oynuyor, koca göbekli yaşlı bi amca :) evinden 4,1 ton çöp+900lt de halılardan pis su çıkmışHangisiydi o:26:kesin izlemisimdir de ingilizce olmadigindan o kadarını anlamamisim
o da bi şey mi kadının biri otelde bulasik yıkıyor kendi evini b.k götürüyor
kuzum o göbüşle ağır kaldırma sen ya zorlama kendiniKolay gelsin canım benim de çamaşır asmam gerek
Selaaaaam
Farkındayım kaç gündür rapor vermiyorum çünkü doğru düzgün temizlik yapmıyorum tabiki evi çöp götürmüyor günlük toplama toz alma yıkama vs.işkeri yapıyorum ama öyle üstten :))
Dün sabah 7de evden çıktım akşam 11:30gibi geldik .doktora gidecektim oğlumu görümceme bıraktım sonra eşim aldı bizi ordan,gecede oğlum ateşlendi sürekli ayağında salla beni diyor bende hala sallıyorum daha kahvaltı bile yapmadık :/ bir süre daha beni affedin rapor veremiyorum
ask1,canim,ohhh evi mis gibi yapmissin,erken kalkinca insan bayagi birseyler basarabiliyor :) ellerine saglik.
fatihpepe,cok gecmis olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?