- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #17.841
Canım sen raporu düşünme dikkat edin kendinize doktor ne dedi:26:bu arada oğlunun ateşi çıkarsa yine üzüm sirkesiyle islattigin bezle sil vücudunu:26:Selaaaaam
Farkındayım kaç gündür rapor vermiyorum çünkü doğru düzgün temizlik yapmıyorum tabiki evi çöp götürmüyor günlük toplama toz alma yıkama vs.işkeri yapıyorum ama öyle üstten :))
Dün sabah 7de evden çıktım akşam 11:30gibi geldik .doktora gidecektim oğlumu görümceme bıraktım sonra eşim aldı bizi ordan,gecede oğlum ateşlendi sürekli ayağında salla beni diyor bende hala sallıyorum daha kahvaltı bile yapmadık :/ bir süre daha beni affedin rapor veremiyorum
Hatırladım pis herifAdamın adı Bob aynı zamanda tiyatroda oynuyor, koca göbekli yaşlı bi amca :) evinden 4,1 ton çöp+900lt de halılardan pis su çıkmışToplam 5 ton
Yok canım ya ağır kaldirmiyorumkuzum o göbüşle ağır kaldırma sen ya zorlama kendininasıl ascan bakıyım
gene padişah fermanı gibin listeMerabayın kızlar
Temizlik bitti hemen damladım buraya rapor için
7 de uyandım kocişi işe yolladım
Hemen küçük yollukları silkeledim
Geçtim yatak odasına nevresimlerimi silkeledim serdim
Yadtık örtülerimi değiştirdim
Yatak örtümü serdim
Komidinleri çektim Yerleri süpürdüm
Elimle bi güzel sildim
Mobilyaların tozunu aldım
Gardolabımı düznledim sildim
Kapısının tozunu aldım çıktım
Oturma odasına geçtim. Koltukları açtım süpürdüm
Koltukları çektim altlarını süpürdüm
Ardından sildim
Mobilyalarımın tozunu aldım
Koltuk derilerimi cifledim
Aksesuarları sildim
Holü süpürdüm
Sildim
Ütü dolabımın içini sildim düzenledim
Ve bi yığın ütü yaptım
Makinaya çamaşır attım
Salona geçtim koltukları süpürdüm minderlerini çırptım
Koltukları çektim altlarını süpürdüm
Sildim
Koltuk derilerini aspirinle sildim
Salondaki balkonumu yıkadım
Mobilyaların tozunu aldım
Kapısnın tozunu aldım çıktım
Geçtim mutfaga
Mutfak dolaplarını sildim içlerini bi elden geçirdim
Beyaz esyaları sildim
Masa sandalyelerini cifledim
Buzdolabının içini düzenledim sebzeliğini yıkadım
Fırın tepsilerini cifledim
Fırınımın içini sildim
Erzak kavanozlarımı sildim
Baharatlıklarımı sildim
Ekmekliğimi temizledim
Çöp kutumu boşalttım içini domestosla cifle yıkadım
Lavaboyu tezgahı domestosla ovdum bi güzel duruladım
Ocagımı temizledim
Ocak demirlerimi yağ çözle telledim duruladım
Kirlileri makinaya attım
Bulaşık makinamın altını temizledim
Yerleri süpürdüm
Sildim
Büyük wc yi domestosla bekletip yıkadım
Banyoya geçtim banyo dolaplarını sildim
Aynalarını sildim
Lavaboyu küveti cifle çamaşır suyuyla ovdum
Çamaşır makinamın yüzeyini sildim
Sabun sepetimi temizledim
Musluklarımparlattım
Havluları değiştrdim
Paspaslarını makinaya attım
Yerleri çamaşır suyuyla bi güzel ovdum duruladım
sildim
Çıkan çamaşırlarımı astım hemen
Dün bütün camları silmiştim bu gün karşıda inşaat olduğu için cam önlerini tekrardan aldım
Ocağa yemeğimi koydum duşa girdim saçımı fönledim şimdi bişeyler atıştırıp kahve keyfi yapıcam
merhaba titiz hatunlar :)) kizlar ben dun su bahsedilen videolarin 1-2 sine baktim,ayyy o ne yaaa,midem kaldirmadi,kapattim gerisin geriigrenc yaa ,insanlar nasil boyle yasar,bu nasil bir psikolojidir anlamadim.hani arada banada olur bazen gunlerce evi temizlemek icimden gelmez,moralim bozuktur felan filan,ama eninde sonunda kalkar yaparim yani :) hatta evi temizleyince moralimin duzeldigi bile olur :)) sizede oluyor mu ?,evin pis olmasi,mutsuz ve huzursuz olmamaizi cok etkiliyormus,hani bazen hersey yolunda olsada,kendimizi huzursuz ve musuz hissederiz ya,ha iste o anlarda evin ipin ucu kactiysa ,birseyi ellemediyseniz,hemen bunalima dogru surukluyor insani,kalkip sooolee bir toplayincada ohh be dunya varmis diyor insan...
Bana gelirsek bugun tembellik gunumkalktim kahvaltidan sonra evi havalandirdiim,yatagi topladim,yatak odasini duzenledim,diger yerler derli toplu cok sukur.sonra saclarimi sekillendirdim :),banyonun daginikligini topladim :) .daha sonra yemege girismem lazim,dolaptan biseyler cikardim cozulsun diye,bakalim yanina ne yapacagimi dusunuyorum :)) guzel bir gun diliyorum hepinize
Canım sen raporu düşünme dikkat edin kendinize doktor ne dedi:26:bu arada oğlunun ateşi çıkarsa yine üzüm sirkesiyle islattigin bezle sil vücudunu:26:
Hatırladım pis herif
ay o halıları nasıl temizliyolar öyle ya rengi bile solmuyo
Yok canım ya ağır kaldirmiyorumbi koşu astım geldim
gene padişah fermanı gibin liste
gel de şimdi rapor ver
ellerine sağlık askosbu arada musluklarin kirecini nasıl temizliyorsunuz:26:
AynenO videolar zaten topikte bomba etkisi yarattı dünden beri canım
Dün elma sirkesi ve karbonatla ovdum parladi ama kireç olan kısım kaldı öyle:26:bi dahakine limon tuzu ve sirkeyle ovucamAşkkkk canım valla okurken yoruldum maşallahhhhhAzerin'in dediği gibi ferman mübarek...
Royem, canım sen de dinlen ev işleri yapılır nasılsa... Evet insan evi temiz olunca huzurlu oluyor gerçekten...Mesela geçen gün sabah evi toplayıp çıktım ha çok dağıntı yoktu ama yine de düzeltip çıktım akşam da mesai yapmıştık eve bi girdim oh beee miss gibi dedim akşama iş kalmamış oldu
Bu arada Azerin ben de çok merak ediyorum muslukların kiri nasıl gider ben asprin mi sıkmadım, cilit bang mi, cif mi Allah ne verdiyse...
Bildiğim kireç sökücü işe yarıyor da eve kireç sökücü almadım limontuzu yediyor diye acep limontuzu mu eritip döksek?:44:
Tşkr azim bu ay cif banyo aldım canım musluklar için memnun kaldım çok güzel ışıl ışıl parladı walla
Aynenbugün öğle arası 2 video izledim biri bob amca biri de güzellik kraliçesi...ama o kadının evi tamam pisti de çok tatmin etmedi diğerleri kadar şok etkisi yaratmadı bende
Kızlar musluklariçin kullandığım bu işte markette indirimdeydi 5 lira aldım bende çok memnun kaldımEki Görüntüle 910377
bende bunun mutfak olanı var sarı renkte, geçenlerde mutfak+banyo cilit bang almıştım o biraz lekeleri arındırdı ama komple değil, limonla falan ovayım belki daha da düzelir:44:
Sarı mutfak için olanıda kullandım ben ama ondan pek memnun kalmadım ama bu banyo olanı hoşuma gitti kokusuda güzel
anladım canım bi ara da bundan alalım nasılsa ev temizlik dükkanına döndübi de benim banyoda dolap falan da yok temizlik malzemeleri ya lavaboların arkasına saklı ya da mutfakta lavabonun altındaki dolapta...
Ben mutfak dolaplarından memnunum ama onun haricinde evde dolap namına bişey yok - kendilerine çamaşır makinesi yeri olan boşluğa komple tavana kadar dolap yaptırrmışlar, lavabonun altı da öyle ama benim evde bişey yok bir de herşeyini yaptırdık diyorlar badana yaptırmışlar onun parasını da ben veriyorum 500 lira veriyorum toplam - valla bana kalsa ben istememiştim hem çok büyük hem işe biraz uzak hem de kirası çok diye ama ailem beğenince benim de fazla seçme lüksüm olmadıAy benim banyoda tam tersi evin sahipleri banyoyu mutfak gibi yapmışlar ful hazır dolap ,dolapların üstleride ayna işin yoksa sil dur içlerinin tozunu al bıktım walla
Bendede çeşit çeşit deterjan var dolap bolluğundan sıkıntı çekmiyorum şimdilik
Ben mutfak dolaplarından memnunum ama onun haricinde evde dolap namına bişey yok - kendilerine çamaşır makinesi yeri olan boşluğa komple tavana kadar dolap yaptırrmışlar, lavabonun altı da öyle ama benim evde bişey yok bir de herşeyini yaptırdık diyorlar badana yaptırmışlar onun parasını da ben veriyorum 500 lira veriyorum toplam - valla bana kalsa ben istememiştim hem çok büyük hem işe biraz uzak hem de kirası çok diye ama ailem beğenince benim de fazla seçme lüksüm olmadıHavlular için şu plastik sebzeliklerden alasım var ama çok yer kaplayacak diye alsam mı almasam mı diye düşünüyorum hala... havlu ve çarşaflarım gardıropta ama bu sefer kıyafetlerin yeri azalıyor
Tek kişisin 500 tl çok yahu keşke işe yakın daha yakın bi ev bulabilsen:26:
Havlular için plastik çekmeceler bencede mantıklı en azından herşeyin yerli yerinde olur çok yer kaplamaz zaten merak etme işini görür hiç düşünmeden al bence
1+1ler de 500 o yüzden bunu tercih ettik
Anladım canım bizimde 2+1 600 veriyoruz evin içi fena değil bize şimdilik yetiyo ama bebiş olursa yetmeyebilir
eee tabii bebişe ayrı oda lazımo zaman imkanın olursa 3+1e geçersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?