En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Canım sen raporu düşünme dikkat edin kendinize doktor ne dedi:26:bu arada oğlunun ateşi çıkarsa yine üzüm sirkesiyle islattigin bezle sil vücudunu:26:
Adamın adı Bob aynı zamanda tiyatroda oynuyor, koca göbekli yaşlı bi amca :) evinden 4,1 ton çöp+900lt de halılardan pis su çıkmış Toplam 5 ton
Hatırladım pis herif
ay o halıları nasıl temizliyolar öyle ya rengi bile solmuyo
kuzum o göbüşle ağır kaldırma sen ya zorlama kendini nasıl ascan bakıyım
Yok canım ya ağır kaldirmiyorumbi koşu astım geldim
gene padişah fermanı gibin liste
gel de şimdi rapor ver
ellerine sağlık askosbu arada musluklarin kirecini nasıl temizliyorsunuz:26:

O videolar zaten topikte bomba etkisi yarattı dünden beri canım
ben miskinlik yapıp iş felan yapmadiysam hemen usumeye başlarım uykum gelir başım agrir acikirim

Aşkkkk canım valla okurken yoruldum maşallahhhhh Azerin'in dediği gibi ferman mübarek...

Royem, canım sen de dinlen ev işleri yapılır nasılsa... Evet insan evi temiz olunca huzurlu oluyor gerçekten... Mesela geçen gün sabah evi toplayıp çıktım ha çok dağıntı yoktu ama yine de düzeltip çıktım akşam da mesai yapmıştık eve bi girdim oh beee miss gibi dedim akşama iş kalmamış oldu

Bu arada Azerin ben de çok merak ediyorum muslukların kiri nasıl gider ben asprin mi sıkmadım, cilit bang mi, cif mi Allah ne verdiyse...
Bildiğim kireç sökücü işe yarıyor da eve kireç sökücü almadım limontuzu yediyor diye acep limontuzu mu eritip döksek?:44:

Tşkr azim bu ay cif banyo aldım canım musluklar için memnun kaldım çok güzel ışıl ışıl parladı walla

Dün elma sirkesi ve karbonatla ovdum parladi ama kireç olan kısım kaldı öyle:26:bi dahakine limon tuzu ve sirkeyle ovucam
Tşkr azim bu ay cif banyo aldım canım musluklar için memnun kaldım çok güzel ışıl ışıl parladı walla

Kireci de temizliyomu askos:26:

Kızlar musluklariçin kullandığım bu işte markette indirimdeydi 5 lira aldım bende çok memnun kaldım

Kızlar musluklariçin kullandığım bu işte markette indirimdeydi 5 lira aldım bende çok memnun kaldımEki Görüntüle 910377

bende bunun mutfak olanı var sarı renkte, geçenlerde mutfak+banyo cilit bang almıştım o biraz lekeleri arındırdı ama komple değil, limonla falan ovayım belki daha da düzelir:44:

bende bunun mutfak olanı var sarı renkte, geçenlerde mutfak+banyo cilit bang almıştım o biraz lekeleri arındırdı ama komple değil, limonla falan ovayım belki daha da düzelir:44:

Sarı mutfak için olanıda kullandım ben ama ondan pek memnun kalmadım ama bu banyo olanı hoşuma gitti kokusuda güzel

Sarı mutfak için olanıda kullandım ben ama ondan pek memnun kalmadım ama bu banyo olanı hoşuma gitti kokusuda güzel

anladım canım bi ara da bundan alalım nasılsa ev temizlik dükkanına döndü bi de benim banyoda dolap falan da yok temizlik malzemeleri ya lavaboların arkasına saklı ya da mutfakta lavabonun altındaki dolapta...

anladım canım bi ara da bundan alalım nasılsa ev temizlik dükkanına döndü bi de benim banyoda dolap falan da yok temizlik malzemeleri ya lavaboların arkasına saklı ya da mutfakta lavabonun altındaki dolapta...

Ay benim banyoda tam tersi evin sahipleri banyoyu mutfak gibi yapmışlar ful hazır dolap ,dolapların üstleride ayna işin yoksa sil dur içlerinin tozunu al bıktım walla
Bendede çeşit çeşit deterjan var dolap bolluğundan sıkıntı çekmiyorum şimdilik

Ben mutfak dolaplarından memnunum ama onun haricinde evde dolap namına bişey yok - kendilerine çamaşır makinesi yeri olan boşluğa komple tavana kadar dolap yaptırrmışlar, lavabonun altı da öyle ama benim evde bişey yok bir de herşeyini yaptırdık diyorlar badana yaptırmışlar onun parasını da ben veriyorum 500 lira veriyorum toplam - valla bana kalsa ben istememiştim hem çok büyük hem işe biraz uzak hem de kirası çok diye ama ailem beğenince benim de fazla seçme lüksüm olmadı Havlular için şu plastik sebzeliklerden alasım var ama çok yer kaplayacak diye alsam mı almasam mı diye düşünüyorum hala... havlu ve çarşaflarım gardıropta ama bu sefer kıyafetlerin yeri azalıyor

Tek kişisin 500 tl çok yahu keşke işe yakın daha yakın bi ev bulabilsen:26:
Havlular için plastik çekmeceler bencede mantıklı en azından herşeyin yerli yerinde olur çok yer kaplamaz zaten merak etme işini görür hiç düşünmeden al bence

Raporumu veriyim
Ortalık toparlandı
Ütü yapıldı
Salonun cam silindi
Tülü yıkandı ve takıldı cok ugrastırıcı bir tülüm var
Salonun yerleri süpürüldü silindi
Diger odalar süpürüldü ve toz alındı
Hadi artık ben kacar.....

1+1ler de 500 o yüzden bunu tercih ettik

eee tabii bebişe ayrı oda lazım o zaman imkanın olursa 3+1e geçersin

Ewet canım seneye ev almayı düşünüyoruz allah nasip ederse 3+1 olur büyük ihtimal
Aslında şimdiki aklım olsa oturma odasıyla salonu ayı ayrı yapmazdım salonu döşer orda otururdum böyle hem yoruluyorum 2 ayrı döşenmiş odayla hemde daha ekonomik olurdu saglık olsun ne yapalım

Yazilarima baslamadan once buyuklerimin ellerinden kucuklerimin gozlerinden oper selam ederiiiim
Bikac gundur gelemeyince mektup yazsim geldi
Gerci du gece okudum okudum cevap yazamadan uyudum
Benim kocis hastaydiya dr gittik, kizimda bende kontrolumuz vardi,, top yekün hastaneye gittik.
Cok sukur kontroller iyi cikti, esimdede cok yogun sinuzit varmis. 2 gun raporluydu birde hafta tatili bugun ise basladi, totom yer girmedide yazamadim.
Esim biraz gozunu acinca, cocuklarla ilgienirken ben direk eve saldirdim, sirayi hatirlamiyorum ama temizlikten esintiler soyle;
Yerleri sirkeli ve arapsabunlu suyla sildim
Halilara karbonat dokup fircaladim, lekelerini sildim
Wc banyo yikadim
Supurgeyle heryeri supurdum
Toz aldim
Buzdolabimi temizledim
Erzak dolabimi temizledim
Mutfagi toparladim
Yemek, pogaca, kek, kurabiye yaptim.
3 makia camasir yikadim
Nevresimleri degistirdim
Bulasik makinasi paso dolup dolup bosaliyo
Daginiklik toplamakda cabasi
Bu kadaaaaannnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…