En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Ellerine saglik ne guzel keske bendede hergun sendeki bu enerji olsa ne guzel olurdu :))

Gunaydin kissssllar

Nasilsiniz

Onceki gun bir arkadasima gittim biraz ihtiyaci vardi evde biseyler hazirladim, cevredende verdiler onlari goturduk, ordan bask bir yere gittik gezmeye

Dunde misafirim geldi lahmacun yaptim, pis bogazlilik cok zor
Ev bugun havaya ucmadan temizlemem lazim.

Bugun itibariyle esimle birlikte rejime basladik, bakalim ne kadar bsarili olucaz )

İsler ve bebeler beni bekliyo optum sizi by byyyy

Hadi bakalım kolay gelsin bizde esimle birlikte yapıyoruz esle birlikte iyi oluyor... hatta diyet günlüğü var beklerim Lilyde yazıyordu o da boşladı bu aralar günlüğü yediklerini yazarsın iyi oluyor....

Hadi bakalım kolay gelsin bizde esimle birlikte yapıyoruz esle birlikte iyi oluyor... hatta diyet günlüğü var beklerim Lilyde yazıyordu o da boşladı bu aralar günlüğü yediklerini yazarsın iyi oluyor....

Sagol canim. Corba ve salata dusunuyorum aksamlari. Yeni basladigim icin doymuyorum ve evde ne kadar sebze varsa kemiriyorum

Kiiiiiiiizzzzzz yasemiiin kiskandim valla heee
Bende rejim yapmak istiyorum ama bir turlu baslayamiyorum (
Boy1.65 kilo oldu 64.5 (kortizon tedavisi goruyorumda)biran once kendimi toplamam lazim daha dogrusu zayiflamam lazim :))
Esime diyorum zayiflam lazim diye O da hiiiic boyle iyi falan demiyo ( biraz az cips ye zayiflarsin diyo ) eee yillardir 50 kilo olan hatun dogumdan beri 60in altina inmiyo biraz az yersem yine ellileri daha dogrusu 55i falan gorurmuyum? :/
Rejimdeki arkadaslar size bu yolda basarilar diliyorum birgun araniza katilmak umuduyla :))

Sen dogumdan sonra zayiflayamamissin ya ben napiyim dogum yaptim 52 kg idim simdi 60 oldum pis bogazlilik ve antideprresan kullanimi bana 9 kg ya mal oldu.boyumda 1.52, esimde zayifliyim istiyorda kendisi 100 kg olunca bana fazla ses cikaramiyo ben hemen sn kendine bak diyorum, zayifken cokmu kiymetliydim diyorum onu bastirmak icin

Ben sigarayi biraktim 50-52den 57ye ciktim (1ay icinde)hemen hamile kalinca 73lerde dogum yaptim amma hastaneden cikarken 60olmustum 15.gunde fakan 57oldum ama sütüm olsun diye bu hale geldim:)) eeeee battibalik yan gider diyip yemeyi hiiiic birakmadim:))
Msj inda 52kg yazmissin ya artik bana hayal gibi geliyor :)) insallah sen istedigin kiloya ulasirsin

Bekleriz canım her zaman....

kizlar merhaba,nasilsiniz bakalim.Allahima cok sukur bebegimiz bizimle :) pazartesi gunu dunyaya geldi minik kizimiz:)malum onunla ilgilenmekten pek ugrayamam buralara,simdilik daginikligi toplamakla ve bebekle ilgilenmekle,ve uykusuzlukla ugrasiyoruz.Allah her isteyene boyle guzel telaslar versin insallah,vakit buldukca ugrarim :))

royemcim beni hatirladinmi canim hani kizin olacak demistim güzel kizinla mutluluklar dilerim canim uzun ömürlü saglikli mutlu biri olur insallah iyi aksamlar

Kislaar dun sirtim tutuldu is mis yapamadim, hamileligimdede olmustu.
Sizin temiz evlerinizle kendimi teselli ediyorum

Azerin yok ortalarda odami dogurduki

merhaba hatunlar
royemcim gozun aydin darisi basimaminik kizini op yerime
yasemin canim daha dogurmadim ama az kaldi:18::18::18::18:net yoktu o yuzden giremiyordum

merhaba kizlar,cok tesekkur ederim hepinize,allah tum evlat isteyenlere ,bu guzel duyguyu tattirsin insallah..

seyhancim hatirladim tabi :)tahminin tuttu vallahi:) guzel dileklerin icin cok teskkur ederim.

azerincimdarisi basina canim benim,az kaldi seninkide.benim minik kusum cok korkuttu bizi,zamanin gecince hastaneye gittik,birakmadilar beni,ayni gun suni sanci verdiler,oteki gun aksam anca dogurabildim,bi an ben bu cocugu doguramicam zannettim ya,herseferinde geri kacti,birde basima kac kisi toplandi yaa,acil cikmasi lazim bu cocugun diye.oyle boyle,cok sukur sorunsuz saglikli bir sekilde dogdu minik kizim benim,darisi tum isteyenlerin basina...

Royemcim gözünüz Aydın Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım.....

Evetttt bugün bitmek bilmeyen bir enerjim vardı biraz önce oturdum sabahtan beri ayaktayım bakalım neler yapmışım.....

Sabah 7.30 kalktım cocukları hazırladım okula gönderdim onların arkasından eşimi yolladım
Cocukların yataklarını ve kendi yatağımı topladım
Kahvaltımı yaptım
Ortalıktaki ıvırzıvırları topladım
Makineye çamaşır attım
Spora gittim
Dönüşte eve kadar yürüdüm normalde münübüs yolu var
Markete uğradım birkaç parça bişeyler aldım
Eve geldim hemen çamaşırları astım
Üst kata çıktım oturma odasının camını sildim
Yerlerini süpürdüm toz aldı. Yerleri sildim
Küçük odanın yerlerini süpürdüm sildim
Banyonun yerlerii sildim
Merdivenleri sildim
Yatak odasındaki küçük balkonun camını sildim
Balkonun yerlerini süpürdüm sildim toz aldım
Yatak odasının yerlerini sildim süpürdüm toz aldım
Misafir odasının koltuklarının örtülerini çıkartdım şirkeledim kaldırdım şimdilik misafir gelecek diye
Camını sildim
Koltuklarını çekip süpürdüm sildim koltukları da süpürdüm
Halısını kaldırdım yerleri sildim yeni halı serdim
Vitrin içini sildim
Toz aldım en son kapısını sildim çıktım
Cocuk odasının camını gecen gün silmiştim ama gene üstünden sildim
Bazalarını çekip altlarını sildim süpürdüm toz aldım
Holdeki halıları süpürdüm sildim kaldırdım
Masamın sandalyelerini sildim
Yerleri sildim
Holün avizesini sildim
Dış kapıyı sildim
Doğalgaz borularının tozunu aldım
Fortmantonun kapaklarını ve üstünü sildim
Banyonun yerlerini sildim wc camasırsuyu döktüm
Camasırları topladım
Yemek hazırladım
Yemekten sonra mutfağı topladım
Ütü yaptım ve artık yatıyorum...

merhaba hanımlar
canım iş yapmak istemezse burayı okuyorum biraz kendimi gazlayıpp salıyorum eve 😄şimdide çok işim var kızm yeni uyudu yine bi gaz aldım sizden hadi bismillahh bitince yazcam bende 😀😀

gunaydin kuzular
nasilsiniz ozledim sizi
benim dogum yaklastikca agrilarim sancilarim basladi yavas yavas:18::18::18:
dun cok fena sancim vardi ama sol tarafim agriyo:26:

vay yaseminim ya enerciye bak
lahmacunu ye sonra rejime basla iyimis
yok bebegim ya rahatsiz degilim seviyom ya ben kiskanc herufu
kiskanmazsa rahatsiz olurum sonucta seviyo ki kiskaniyo
canim ben normal lahmacun yapiyorum findik lahmacun hic denemedim:26::26::26::26:
kuru maya kullaniyorum evet
Slm kızlar
bende hafta sonu epey temizlik yaptım ama şu an yagmur yagıyo balkon ve camların geri kirlendi
bişi sormak isitoyrum
kanepeleri neyle silmemi önerirsini<z
canim kanepeleri kir coz aspirin beyaz sabun karisimiyla siliyor arkadaslar
gozun aydin canim
benim de gozumde simdiden buyuyo isler 2 cocukla ne yapicam diye:18::18::18:
eneeee kuzu bulmus rahat yeri cikmiyor tabi
fotosunu eklersen haber et royemcim
abla sen oyle raporlar yazinca kendimden utaniyorum

her zaman bekleriz canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…