- 18 Aralık 2011
- 4.237
- 2.369
- 373
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #18.681
Ellerine saglikAaa nerdesiniz gene bakıyım yoksa işlerimi boşladınız.... Ben bugün neler yaptım
Sabah cocukları eşimi gönderdim kahvaltı yaptım , mutfağı topladım, yatakları topladım çıktım spora spordan sonra biraz alışveriş yaptım eve gelince de başladım işlere
İlk önce bir makine çamaşır attım yıkanmaya,
yatak odasının küçük yokluklarını süpürdüm sildim kaldırdım
Tulunu çıkardım, storunu ve camlarını sildim
Kartonpiyerini sildim
Tulunu taktım
Komedinleri çekip süpürdüm sildim toz aldım
Bazamı çektim yatağının altını süpürdüm sildim
Kapısını, avizesini sildim gardolabın üstünü sildim
Bir makine çamaşır astım
Hol, cocuk odası mutfak yerlerini süpürdüm
Yemek yaptım, mutfağı toparladım
Bulaşık makinesini boşalttım
Mutfağın yerlerini sildim cocukları okuldan almaya gittim aksamda ailcek sinemaya gittik...
Gunaydin kissssllar
Nasilsiniz
Onceki gun bir arkadasima gittim biraz ihtiyaci vardi evde biseyler hazirladim, cevredende verdiler onlari goturduk, ordan bask bir yere gittik gezmeye
Dunde misafirim geldi lahmacun yaptim, pis bogazlilik cok zor
Ev bugun havaya ucmadan temizlemem lazim.
Bugun itibariyle esimle birlikte rejime basladik, bakalim ne kadar bsarili olucaz)
İsler ve bebeler beni bekliyo optum sizi by byyyy
Hadi bakalım kolay gelsin bizde esimle birlikte yapıyoruz esle birlikte iyi oluyor... hatta diyet günlüğü var beklerim Lilyde yazıyordu o da boşladı bu aralar günlüğü yediklerini yazarsın iyi oluyor....
Kiiiiiiiizzzzzz yasemiiin kiskandim valla heeeGunaydin kissssllar
Nasilsiniz
Onceki gun bir arkadasima gittim biraz ihtiyaci vardi evde biseyler hazirladim, cevredende verdiler onlari goturduk, ordan bask bir yere gittik gezmeye
Bugun itibariyle esimle birlikte rejime basladik, bakalim ne kadar bsarili olucaz)
Kiiiiiiiizzzzzz yasemiiin kiskandim valla heee
Bende rejim yapmak istiyorum ama bir turlu baslayamiyorum(
Boy1.65 kilo oldu 64.5 (kortizon tedavisi goruyorumda)biran once kendimi toplamam lazim daha dogrusu zayiflamam lazim :))
Esime diyorum zayiflam lazim diye O da hiiiic boyle iyi falan demiyo( biraz az cips ye zayiflarsin diyo ) eee yillardir 50 kilo olan hatun dogumdan beri 60in altina inmiyo biraz az yersem yine ellileri daha dogrusu 55i falan gorurmuyum? :/
Rejimdeki arkadaslar size bu yolda basarilar diliyorum birgun araniza katilmak umuduyla :))
Sen dogumdan sonra zayiflayamamissin ya ben napiyim dogum yaptim 52 kg idim simdi 60 oldum pis bogazlilik ve antideprresan kullanimi bana 9 kg ya mal oldu.boyumda 1.52, esimde zayifliyim istiyorda kendisi 100 kg olunca bana fazla ses cikaramiyo ben hemen sn kendine bak diyorum, zayifken cokmu kiymetliydim diyorumonu bastirmak icin
Kiiiiiiiizzzzzz yasemiiin kiskandim valla heee
Bende rejim yapmak istiyorum ama bir turlu baslayamiyorum(
Boy1.65 kilo oldu 64.5 (kortizon tedavisi goruyorumda)biran once kendimi toplamam lazim daha dogrusu zayiflamam lazim :))
Esime diyorum zayiflam lazim diye O da hiiiic boyle iyi falan demiyo( biraz az cips ye zayiflarsin diyo ) eee yillardir 50 kilo olan hatun dogumdan beri 60in altina inmiyo biraz az yersem yine ellileri daha dogrusu 55i falan gorurmuyum? :/
Rejimdeki arkadaslar size bu yolda basarilar diliyorum birgun araniza katilmak umuduyla :))
kizlar merhaba,nasilsiniz bakalim.Allahima cok sukur bebegimiz bizimle :) pazartesi gunu dunyaya geldi minik kizimiz:)malum onunla ilgilenmekten pek ugrayamam buralara,simdilik daginikligi toplamakla ve bebekle ilgilenmekle,ve uykusuzlukla ugrasiyoruz.Allah her isteyene boyle guzel telaslar versin insallah,vakit buldukca ugrarim :))
vay yaseminim ya enerciye bakGunaydin kissssllar
Nasilsiniz
yok bebegim ya rahatsiz degilim seviyom ya ben kiskanc herufuSelam herkese
Valla tatlım ilk girdiğimde de öyleydi duşa kabin eee bizim daha önce duşa kabinli evimiz olmadı ki nereden bileyim - eski kiracı da demek ki olduğu gibi bırakmışben çıkarken temizlerim yaaa öyle pis bırakamam arkamdan da laf ettiremem
bu arada senin koca kıskanç demek... peki bu konuda sen rahatsız mısın?
canim ben normal lahmacun yapiyorum findik lahmacun hic denemedim:26::26::26::26:Ahhh azerin bu kiskanc heruflerle napicaz bilmiyorum,benimkininde tuhaf kiskancliklari vardir :) gerci artik biraz duzeldi ama yinede cok kiskanc :/
Benim sag gogusum sismisti (apse yapmisti) kullandigim onca antibiyotik ve hala icmekte oldugum kortizonla bayagi duzeldi ama ben 4kilo aldim(simdi yesil cay iciyorum belki bir kac gram gider :))
Seni bulmusken sorayim findik lahmacun hamurunu yazarmisin? Bide maya kullaniyorsan kuru maya olurmu?
canim kanepeleri kir coz aspirin beyaz sabun karisimiyla siliyor arkadaslarSlm kızlar
bende hafta sonu epey temizlik yaptım ama şu an yagmur yagıyo balkon ve camların geri kirlendi
bişi sormak isitoyrum
kanepeleri neyle silmemi önerirsini<z
gozun aydin canimdoğum sonrası yeni yeni girebiliyorum çok özlemişim burayı
bugün sırf eşime çalıştım
tüm gömleklerini makineye attım yıkansın ütüleyim kaldırayım
tüm pantolonlarınıda ütüleyip astım dolaba
diğer kıyafetlerini tek tek düzelttim yerleştirdim en çokta çorapları zamanımı aldı
eşim öğretmen olunca maşalllah gömlek pantolon ve çorap sayımız say say bitmiyo
ama hamilelikti doğumdu derken çok ertelemiştim nettenden 2kazak 2 swit siparişi verdim adamcağıza süpriz ihtiyacı varmış dolabını elden geçirince anladım
yatak odasının perdesini attım makineye onu ütüleyeceğim birazdan
yemekte yaptım benden bu kadar artık minik oğlum beni bekler
eneeee kuzu bulmus rahat yeri cikmiyor tabimerhaba kizlar,cok tesekkur ederim hepinize,allah tum evlat isteyenlere ,bu guzel duyguyu tattirsin insallah..
seyhancim hatirladim tabi :)tahminin tuttu vallahi:) guzel dileklerin icin cok teskkur ederim.
azerincimdarisi basina canim benim,az kaldi seninkide.benim minik kusum cok korkuttu bizi,zamanin gecince hastaneye gittik,birakmadilar beni,ayni gun suni sanci verdiler,oteki gun aksam anca dogurabildim,bi an ben bu cocugu doguramicam zannettim ya,herseferinde geri kacti,birde basima kac kisi toplandi yaa,acil cikmasi lazim bu cocugun diye.oyle boyle,cok sukur sorunsuz saglikli bir sekilde dogdu minik kizim benim,darisi tum isteyenlerin basina...
abla sen oyle raporlar yazinca kendimden utaniyorumEvetttt bugün bitmek bilmeyen bir enerjim vardı biraz önce oturdum sabahtan beri ayaktayım bakalım neler yapmışım.....
Sabah 7.30 kalktım cocukları hazırladım okula gönderdim onların arkasından eşimi yolladım
Cocukların yataklarını ve kendi yatağımı topladım
Kahvaltımı yaptım
Ortalıktaki ıvırzıvırları topladım
Makineye çamaşır attım
Spora gittim
Dönüşte eve kadar yürüdüm normalde münübüs yolu var
Markete uğradım birkaç parça bişeyler aldım
Eve geldim hemen çamaşırları astım
Üst kata çıktım oturma odasının camını sildim
Yerlerini süpürdüm toz aldı. Yerleri sildim
Küçük odanın yerlerini süpürdüm sildim
Banyonun yerlerii sildim
Merdivenleri sildim
Yatak odasındaki küçük balkonun camını sildim
Balkonun yerlerini süpürdüm sildim toz aldım
Yatak odasının yerlerini sildim süpürdüm toz aldım
Misafir odasının koltuklarının örtülerini çıkartdım şirkeledim kaldırdım şimdilik misafir gelecek diye
Camını sildim
Koltuklarını çekip süpürdüm sildim koltukları da süpürdüm
Halısını kaldırdım yerleri sildim yeni halı serdim
Vitrin içini sildim
Toz aldım en son kapısını sildim çıktım
Cocuk odasının camını gecen gün silmiştim ama gene üstünden sildim
Bazalarını çekip altlarını sildim süpürdüm toz aldım
Holdeki halıları süpürdüm sildim kaldırdım
Masamın sandalyelerini sildim
Yerleri sildim
Holün avizesini sildim
Dış kapıyı sildim
Doğalgaz borularının tozunu aldım
Fortmantonun kapaklarını ve üstünü sildim
Banyonun yerlerini sildim wc camasırsuyu döktüm
Camasırları topladım
Yemek hazırladım
Yemekten sonra mutfağı topladım
Ütü yaptım ve artık yatıyorum...
merhaba hanımlar
canım iş yapmak istemezse burayı okuyorum biraz kendimi gazlayıpp salıyorum eve 😄şimdide çok işim var kızm yeni uyudu yine bi gaz aldım sizden hadi bismillahh bitince yazcam bende 😀😀
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?