En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
azerin sağ salim bebeğini kucağına al inşallah.dün temizliğimi bitirdim çok şükür mutfağı süpürüp sildim toz aldım balkonunu yıkadım kapısını silip çıktım
yatak odasının nevresimlerini değiştirdim süpürüp sildim toz aldım kapısını sildim çıktım
banyoyu temizledim kapısını silip çıktım
koridoru süpürüp sildim
vestiyerin dışını içini sildim
ve tüm kapıları sildim oh beeee 😃
bügünde ortalığı topladım bulaşık falan hopp komşuya

tesekkur ederim balim
ellerine saglik her yer mis gibi olmustur simdi gule gule kirlet

ben de pasamin kucuk kucuk kiyafetlerini yikadim bu gunikide bir bakiyorum ucup gider ipten diyeesim millet dogurdun sanacak diyo
yarin da utulerim artik
obur gun usm ye giricem:18:
sonra da hizlandirilmis bi sekilde eksiklerimi tamamlayip cantami hazirlicam
Allahim tum isteyenlere bu tatli telasi nasip eylesin

Azimmmm nasılsın bende doğurdunmu diye bi bakim dedim ama gelmemiş daha paşamız anlaşılan inşallah saglıkla alırsın bebişini kucağına dualarım seninle canım meraklandırma bizi hayırlı haberlerini bekliyorum

daha var askosum dogumabebik iri galiba:18:daha 36 haftasinda doktor oylesine ustten olctu 3200 gr dedi :18:
tirsttim resmen:18:usm daha net soyler herhalde kilosunu:26:yarin gidicem ona gore bogazimi tutmaya calisicam
ama habire bi seyler tikistiriyorumdoguramicam sonra
darisi basina balimsizin durumlar nasil

kızlar nerdesinz ben rapor vermesemde sizi takip ediyordum bugün bende biraz temizlk yapayım dedim ama bu saat oldu 1 odayı zor topladım açtım siz yazdıysanız biraz gaza gelirm diye tık yok nerdesinz

Son düzenleme:

Oyyyyy demek paşamız ton ton he yerim onu ben ya
Boşver kız yemene bak sen ne olcek rabbim yardımcın olur normal doğum yapcan dimi sen
Bizede doktor 1 ay korunun demişti bu ay başladık yine çalışmalara batım salı günü bakalım artık hayırlısı

Selam kknın evi temiz, mis kokulu hanımları
Kaç gündür rapor vereyim diyorum bir türlü yazamadım artık kkya mesaj yazmak için bile zor zaman buluyorum
Geçen Perşembe-Cuma raporluydum Çarşamba işe geldim ama kötüydüm sonra 2 gün rapor aldım işte...
Pazartesi geldim bizim şef yok yerine ben baktım işleri de tam bilmiyordum ama bi şekilde halletmeye çalıştım o geldi diğer arkadaş izin aldı yani anlayacağınız bu hafta epey yoğunum
daha tam iyileşmedim burnum tıkanıyor arada - ilaç da kullanamıyorum - ama ayaktayım çok şükür
işte 2 gun raporluyken yattım hafta sonu da rutinime dönüp dip köşe ev işine giriştim

- Evin tüm radyatörleri ve cam önleri iç kısımdan silindi - asprinli suyla (tek tek her oda için yazmayım dedim)
- Banyonun duvar fayansları asprin sıkıp silindi - paspasları yıkandı - yeri de yüzey temizleyici ve asprin karışımlı suyla yıkandı kuruduktan sonra da viledayla geçtim tekrar , paspasları sermeden. Lavabo, klozet temizlendi, ayna silindi- duşa kabinin içini cilit bangla fayanslarını da asprinle ovdum sildim en son suyla duruladım
- Küçük oda bile tertemiz oldu kilimi yıkandı yerleri süpürülüp silindi
- Yatak odası - baza çekildi altı süpürüp silindi bazanın deri kısmı asprinli suyla silindi pc masasının tozu alındı halının altı süpürülüp silindi halı süpürüldü parkeler silindi
- Oturma odasında da yerler süpürüldü silindi halının altı da aynı şekilde... kanepeler çekilip arka kısımları da süpürülüp silindi mobilyaların tozu alındı
Küçük temizlik leğenine asprin, ılık su, biraz yumuşatıcı biraz da çamaşır sodası döküp önce kanepelerin yüzlerini sonra da halıyı sildim
kanepe örtüleri ve kırlent kılıfları yıkandı - kuruyunca serildi
orta sehpayı camsil sıkıp sildim
- Çamaşırlar yıkandı kardeşlerim gelmişti ya onlara serdiğim çarşafları yıkadım katladım yerleştirdim
- Salonun parkeler silindi - hol süpürüldü fayans kısımları silindi
- Bulaşıklar yıkandı - çöpler atıldı - apartmanın merdivenler silindi (sıra bendeydi geçen hafta sonu) - pazara,markete gidildi
- Hatta kek ve tuzlu kurabiye yapıp arkadaşa verdim misafirleri varmış ben de heves edip yaptım ama yemiyorum ya dağıtayım dedim

Kızlar hasta halde yaptım ama inanın terapi gibi geldi biraz yoruldum tabii ama severek yaptığımdan ertesi günü hiç yorgun kalkmadım

Son düzenleme:
Selam bayanlar

Bu sabah çocuklar okula eşim işe
Be ilk önce yataklarımı topladım
Kahvaltı yaptım
Mutfağı topladım makineye doldurdum kirli bulaşıkları
Çamaşır makinesine bornozları attım
Salon, cocuk odası, mutfak, yatak odası, hol süpüprüldü toz alındı
Çamaşırları asıldı
Pazara gittim pazarlıklarımı bir yere bırakıp spora gittim
Eve geldim pazarlıkları yerleştirildim
Duş aldım
Buladık makinesini boşalttım
Şimdi biraz dinleyip mutfağa yemek yapmaya geççem....

merhaba,

kadınlar gününüz kutlu olsun.

bugün bana kadınlar günü olmayacak sanırım çünkü evde her yer her yerde. nerden başlayacağımı bile bilmiyorum. azcık bana motivasyon olsun diye aranıza katılmak istedim. kabul ediyonuz muuu?

mutfaktan başlamam gerek sanırım. o zamaaaan az sonra;

bulaşık mak. boşaltıp yenileriyle doldurup, mutfağı bi toplayayım, çöpleri toparlim bi de :d
sonra çamaşır mak. çamaşır atıp geleyim bari, bakalım bunları ne kadar zamanda yapıciğim :))

iyi pazarlar arkadaslar,herkes nerede yahu,pek bir sessizlesmis buralar.Ben buaralar malum,bebekle birbirimize alisma sureci yasiyoruz :)evi sabah topluyorum,bir saat sonra ortalik dagilmaya basliyor gene :)).Bugun hava cok guzel,uc makine camasirim var onlari yikiyorum.nevresimleri degistirdim,birazdan yemek yapicam,yemekten sonra ,soyle ustunkoru etrafi toplamayi dusunuyorum,sonra da gunes kacmadiysa halen,birraz hava almaya cikariz diye dusundum.yarin esim ise basliyacak,bakalim tek basima kalinca,nasil olacak,biraz korkuyorum sanki.gece uykusuz kalinca,gunduz uyanmasi zor oluyor,arti bebek ,gunluk isler ,insallah altindan kalkarim,birde bu aralar halletmem gereken belediye islerim var,bebkle beraber ne kadarini nasil ,halledebilirim diye kara kara dusunuyorum...sizler nerelerdesiniz bakim,neler yapiyorsunuz ?

Son sayfayı okudumda nasıl bir gaza geldiysem nerdeyse eşime kalk git evden diycektim kii ,hava kötü adamcağız bir gün evde deyip merhamete geldim.bende takılayım biraz size.sabahtan akşama işini bir türlü bitiremeyenlerdenim

birileri de yazsa da gaza gelsek

dağ gibi ütülerim var haaaanıııım

yarın akşamın yemeğini yapmam gerek

makinedekileri kurutmaya atıp, çıkartıp ütülemem gerek.

çam. makinesini yeniden çalıştırmak gerek.

minik yaramazımı yıkamam gerek.

mutfağı dağıtıp, toplamam gerek :)))

Benimde bu günkü iş planım hazır;
sağlık ocağına gidilecek
çamaşırlar ütülenecek,dolap düzenlenecek
renkliler asılacak
yüzeysel bir süpürüp silinecek(hava kapalı,derine dalamam)
yemek yapılacak(kıymalı mercimek)
mutfak toplanacak(yemek yaparken bir dağıtıyorum ki toplaması daha uzun sürüyo)
üşenmezsem eeeen uzak japon pazarına gidip(uzakta olunca ihtiyaçmı istekmi daha bir netleşiyo)kahvaltı seti alınacak.
Ben bunları yapana kadar(çok fazla mola veriyorum)çocuğum gelir zaten.sonrasında oyun moduna gircez mecburrr

Aa bunu benmi yazmışım.hiç hatırlamıyorum hiiiiçkomşu kahvaltıya çağırdı gitmesem ayıp olur şimdi dimi ama
En azından sağlık ocağıyla japon tamamdır diğerleride Allah kerim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…