- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #18.661
hehe betus kiz ilk dogumumda yanimdaki komidini felan sildiydim sicak suylaSelamlar beybiler,
Kısss azzerinn sen doğuma gitceğin hastaneye elinde toz beziyle gidicen diye korkar oldum.... doktorlara tırnak kontrolü falanda yaparsın sen....
Dün yaptığım temizliklerimin raporudur efenim;
- heryer süpürüldü silindi
- nihayet salondaki çalışma masam küüçük odaya taşındı
- içinde balık kalmayan gariban akvaryumum küçük odaya taşındı
- baayaaa bi biriken bulaşıklarım yıkandı daha önce yıkanmış olup kurumuş olduğu halde ööyyyle bulaşıklıkta bekleyen gariban bulaşıklarım yerleştirildi...
- kirliler toplanıp makineya atıldı bu akşam çalıştırıcam....
tahmin edersiniz ki küçük oda zıvanadan çıktı gene....
bu akşam yapacaklarım;
- kuruyan bulaşıklar yerleştirilecek
- çamaşır mak çalıştırılacak
- kurumuş çamaşırlar toplanacak ütülenecekler ayrılacak gecenini ilerleyen saatlerinde ütü yaparım....
- küçük odaya dalınacak gene.... bazen diyom benzin döküp yakayım hepsini kurtulayım... geçti yani içimden ... ömrümü yedi küçük oda...
küçük odada yapılacaklar;
orayı çalışma odası yaparak topluma kazandırmayı planlıyorum....
- kuş kafesleri dezenfekte edilecek
- çalışma masasını koyabileceğim bir alan açılacak odanın ortasınd aduruyo şu an şu an zaten enkaz alanı gibi....belediye gelmez umarım....
- çalışma masasına külüstür bilgisayarım monte edilecek
- ders kitaplarım ve şu an ilgimi çeken okuyacağım deyip kendimi kandırdığım öncelikli kitaplar çalışma masasına yerleştirilecek
- hala bir düzen oluşturamadığım kitaplara bir formül düşünülecek --- bir kitaplık alamadım ya ahir ömrümde yanarım yanarım ona yanarım.... öğrencilik hayatım boyunca hep özendiğim bir şeydir kazık kadar oldum hala lüks geliyor bir türlü eremedim o mertebeye yahu.... neyse 6 ay sonra belki alabilirim.... ölmez isem az kaldı diren betül....
bu kadaaar.....
bunları yapayım öpün de beni başınıza koyun ayol :)
demek guccuk odayi topluma kazandirican he buna en cok guccuk oda sevinecek
yaptin mi bari islerini
valla ben senle lily yi bu konuda cok taktir ediyorum betus helal olsun valla erkekler bile evi gecindiremezken bu zamanda siz kadin basiniza ugrasiyosunuzyaşıyoruuum :))
ahh ahhh bir ara 66 lara indim ama gene çıktım 70 lere, şimdi gene inmişim... indiğim yerde kalmadığım için sevinmiyorum bile artık....
Sağol kuzucum, aldım nihayet bulaşık makinası ama evde tesisat yokmuş malesef... onu bilemedim... bakalım tesisatçı çağarcaz ama gene üç ay falan sonra anca :) ayranım yok içmeye tahteravanla gidiyom.... şu söz işte beni anlatıyo.... neme benim bulaşık makinası.... totomdaki don eprimiş eskilikten evimde bulaşık makinası :)) Allah bana akıl fikir versin.... tek başına hayat çok zor yaaa çok zorlanıyorum vaalla... maddi manevi....bana dua edin arkadaşlar yaa çok ihtiyacım var duaya....
bence camasir suyu ve deterjan kaynat sonra da ovkızlar help mee.... ben tencerede mısır patlatmaya çalıştım tahmin edin ne oldu kömür gibi yandılar beceremediğim yetmiyormuş gibi tenceremde mahvoldu... içine yapışıp kaldı kara bir şeyler ne yapsam çıkaramadım....suda beklettim ovdum hiç bir işe yaramadı sizce ne yapmalıyım... tencerem sizlere ömür mü dersiniz....artı mısır nasıl patlatılır onuda anlatıverin lütfen yanık yanık yemeye çalışıyom böğğğk :))
heyecan var tabi olmaz mi 2 cocukla nasil olucak diye dusunuyorum:18:İyiyim canım bende teşekkür ederim..
Heyecanlı mısın bakiim?
Rapora gelince;
yataklar toplandı
Mutfak silindi, temiz bulaşıklar rafa dizildi, kirliler makinaya.
Tozlar alındı.
Küçük süpürgeyle ev süpürüldü.
Yerler silindi.
Banyo lavabosu ovalandı..
wuuuuuuuuuuuuuuu abla masallah bu ne enerci yaIyi aksam bayanlar cokkk yoruldum o yuzden alinti yapamiyorum tek tek raporlari okudum hepinizin ellerine saglik canlar...Ozlemisim boyle raporlar okumayi gelelim benim raporuma
Gece kizim rahatsizlandi sabah gondrrmedim okula oglumla esimi gonderdim
kizimla kendime kahvalti hazirladim
kahvalti bulasiklarini topladim
Sonra ust katin tulunu attim makineye camini sildim
halisini supurdum sildim astim terasa
Terasa bir kac kova su dokup yikadim
tulunu taktim
Kizi doktora goturdum bir torba ilacla geri geldik
eve donerkn arkadasin aradi kuranina cagirdi
eve geldim giyindim bir saatligine gittik oglanin okuldan donusune dogru donduk
Islerime kaldigim yerden devam
Oturma odasinin yerlerini sildim koltuklari supurdum cektim altlarini sildim
halisini serdim
Gectim kucuk odaya ordaki esyalari cekip supurdum sildim
halisini sildim kaldirdim altini da sildim
banyosunun yerlerini sildim yarin duvarlarini silmeyi dusunuyorum
merdivenleri sildim
Yemek hazirladim yarin da cok is var
kiz askos assoliste bagladin iyice cigirmasam gelmiyonVuhuuuuuuu
Geldim azimmm buralardayım da pek giremiyorum sen napıyosun az kaldı oğluşumuz geliyo sen buraya yazarken korkuyom walla doğurucan diye
hee oglusun gelmesine az kaldi dogumdan canli yayin yapicam size
sen nasilsin nasil gidiyo calismalar