En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
hehe betus kiz ilk dogumumda yanimdaki komidini felan sildiydim sicak suylabu sefer de yerleri falan paspas yaparim artikin
demek guccuk odayi topluma kazandirican he buna en cok guccuk oda sevinecek
yaptin mi bari islerini yooosam oylesine kayitlara mi gecti
valla ben senle lily yi bu konuda cok taktir ediyorum betus helal olsun valla erkekler bile evi gecindiremezken bu zamanda siz kadin basiniza ugrasiyosunuz
bence camasir suyu ve deterjan kaynat sonra da ov
heyecan var tabi olmaz mi 2 cocukla nasil olucak diye dusunuyorum:18:
wuuuuuuuuuuuuuuu abla masallah bu ne enerci yasen bizim gibileri cebinden cikarirsin yakizina da cok gecmis olsun:26:
Vuhuuuuuuu
Geldim azimmm buralardayım da pek giremiyorum sen napıyosun az kaldı oğluşumuz geliyo sen buraya yazarken korkuyom walla doğurucan diye
kiz askos assoliste bagladin iyice cigirmasam gelmiyon
hee oglusun gelmesine az kaldi dogumdan canli yayin yapicam size
sen nasilsin nasil gidiyo calismalar

ohhh erkenden halletmisin islerini bense bugun biraz uyumusum dun cok yordum kendimi cocuklarin odasinin tulunu attim makineye simdi mutfagi toplayip cocuklarib odasina dalis yapicam hadi gorusuruzzz sekerler....

Selam kknın mis kokulu, elinde toz bezi, bulaşık süngeri eksik olmayan, her gün çarşaf çarşaf rapor veren hatunları hepinize hayırlı Cumalar...
Birazdan yemeğe gideceğim size selam vermeden geçmek istemedim
Alıntılamadan yazıyorum:

Azerin kuzum sen hamiş halinle böyleysen doğurduktan sonra nasıl olcan kimbilir maşallah çocuk cidden elinde toz bezi camsille doğacak

Areser senin de kızına geçmiş olsun valla o kadar şeyi bir güne sığdırıyorsunuz ya takdir ediyorum hepinizi

Aşk, sen nasılsın canım görüşmeyeli?
kızlar raporumu dönünce veririm artık erken gideyim erken döneyimşimdilik hoşçakalın

Selam kızlar
Dün akşamki raporumu vereyim her ne kadar sizinkiler gibi dolu dolu olmasa da...

Akşam eve gittim üstümü değiştirip eşofmanları geçirdikten sonra (ki temizlik kıyafetleri daha çok) paçaları sıvadım girdim duşa kabinin içine - fayanslarına cilit bang sıktım sıktım sildim ıslak bezle sonra cam kısmını da aynı şekilde ovalaya ovalaya sildim üstüne süngere cif ve karbonat döküp bir kat daha sildim en son duruladım ben de yıkanmış kadar oldum üstüm başım ıslandı ama eğlenceli geldi bu arada kızlar şu var ben normalde cilit bangdan sıkıp duruluyordum o yüzden geç farkına vardım hep camları buzlu olduğundan puslu görünüyor ya özelliği o sanıyordum eve girdiğimde de öylydi çünkü ama dün fark ettim ki su kalıntıları gidince camlardan net olarak karşısı görünüyormuş sevdim bu işi fırsat buldukça temizlerim artk
Sonra duşa kabinin dış kısımlarını ovalayarak sildim klozetin üst kısmının tozunu aldım cilit bang sıkıp sildim sonra duruladım - bu akşam da yerini silip lavaboyu ovarım cif bitti akşam giderken alacağım artık marketten

Askıya asılı çamaşırları topladım ama henüz katlayıp yerleştiremedim akşam eve gidince bir çırpıda onları halletmem lazım kardeşlerim dağıntılarımı görmesin

Akşam mutfağa bir girdim gece 3te çıkabildim
bulaşıkları yıkadım temizleri yemek yemeden önce kaldırmıştım yerine
ne yaptığımı söylemeyeyim ama fırında bşeyler yaptım kardeşlerime çayın yanına 1 tepsi tuzlu 2 tepsi tatlı aman Allahım küçücük fırınla baya uğraştım en son bulaşık yıkayıp karşıdaki fayansları, ocağı sildiğimde saat 3tü ben bittim ama işler de halloldu baya... bi de ayaklarım şişti ödemden ağrı yaptı ama şükür iyiyim şimdi - gece uyku tutmadı sonra dalmışım ama sabah da 7:30da zar zor kalktım bugun dikkat eksikliği hat safhada ruh gibi dolanıyorum

akşam eve giderken markete uğrayıp birşeyler alacağım sonra hemen bi ortalığı toparlayıp doğru mutfağa...
işte misafir çabukluğu bu olsa gerek

Son düzenleme:
Selam kizlar
Rapor; yataklari topladim odalari tek tek havalandirdim, kahvalti yaptik bulasiklari mak.yerlestirdim tezgahi camasir suyu ile ovdum ocagii cifledim, banyo kav.cifledim, wc yikadim 2mak.camasir yikandi astim, mutfagi salonu antreyi supurdum, toz aldim sindi oglumu uyutuyorum :)) kalan raporumuda aksama veririm
Azerinn yaaa ben seni cok merak ediyorum albume foto eklesende su titiz hatunu gorsek
Aslinda hepinizi cok merak ediyorum kafamda canlandirnaya calisiyorum ama eminim gercegi ile alakasi yoktur :)))

Dun giremedim yorgunluktan...... dun neler yaptim soyle bi hatirliyim

kahvalti bulasiklarini topladim makineye attim
caydanligimi bosalttim cifledim
tezgahi, ocagi, davlumbazi temizledim

gectim cocuk odasina
nevresimlerini degistirdim cikanlari camasir makinesine attim
Camini sildim tulu yikandi taktim
storlarini sildim
kartonpiyerlerini sildim
gardolaplarinin ustundeki ivir zivirlarin tozunu aldim
Halisini supurdum sildim kaldirdim
Kapisini sildim
bazalarini cekip altlarini supurdum suldim
komidinleri cektim sildim supurdum
toz aldim
halisini serdim ciktim
kostur kostur pazara gittim geldim
Mutfagi, yatak odasini holu supurdum
camadir topladim
Banyoyu sildim lavabo wc kuvet ciflendi
firina balik attim
o piserken buladik makinesini bosalttim
aksama da arkadaslara caya gittik....

ohhh erkenden halletmisin islerini bense bugun biraz uyumusum dun cok yordum kendimi cocuklarin odasinin tulunu attim makineye simdi mutfagi toplayip cocuklarib odasina dalis yapicam hadi gorusuruzzz sekerler....
abla bitti mi dip bucak temizliyin
ellerine saglik balim
demek camlar buzlu degilmis hemegersem lekeliymis ay cok guldum
o banyoda insanin sey etmeye ici el vermez ya miss gibi yapmishsin
kardeslerin geldi mi:26:sen isteyken ne yapiyolar peki:26:
canim benim esim izin vermiyo makesef foto olayina:26:kiskanc heruf
sen nasilsin bu arada hani gogsun sismisti simdi nasil oldu:26:
Benden size kucuk bir demet :))

Sabahtan yaptıklarım

Cocuklar okula eşime kahvaltı hazırladım
Mutfağı toparladım
Biraz ütü yaptım daha var onları da sonra
Çocukların yataklarını topladım
Kendi nevresimlerimi değiştirdim
Banyonun yerleri sildim lavabo wc cifledim
Bu kadar şimdi gidiyorum gelince görüsürüz

Selam herkese
Valla tatlım ilk girdiğimde de öyleydi duşa kabin eee bizim daha önce duşa kabinli evimiz olmadı ki nereden bileyim - eski kiracı da demek ki olduğu gibi bırakmış ben çıkarken temizlerim yaaa öyle pis bırakamam arkamdan da laf ettiremem
bu arada senin koca kıskanç demek... peki bu konuda sen rahatsız mısın?

Ahhh azerin bu kiskanc heruflerle napicaz bilmiyorum,benimkininde tuhaf kiskancliklari vardir :) gerci artik biraz duzeldi ama yinede cok kiskanc :/
Benim sag gogusum sismisti (apse yapmisti) kullandigim onca antibiyotik ve hala icmekte oldugum kortizonla bayagi duzeldi ama ben 4kilo aldim (simdi yesil cay iciyorum belki bir kac gram gider :))
Seni bulmusken sorayim findik lahmacun hamurunu yazarmisin? Bide maya kullaniyorsan kuru maya olurmu?

Slm kızlar
bende hafta sonu epey temizlik yaptım ama şu an yagmur yagıyo balkon ve camların geri kirlendi
bişi sormak isitoyrum
kanepeleri neyle silmemi önerirsini<z

doğum sonrası yeni yeni girebiliyorum çok özlemişim burayı
bugün sırf eşime çalıştım
tüm gömleklerini makineye attım yıkansın ütüleyim kaldırayım
tüm pantolonlarınıda ütüleyip astım dolaba
diğer kıyafetlerini tek tek düzelttim yerleştirdim en çokta çorapları zamanımı aldı
eşim öğretmen olunca maşalllah gömlek pantolon ve çorap sayımız say say bitmiyo
ama hamilelikti doğumdu derken çok ertelemiştim nettenden 2kazak 2 swit siparişi verdim adamcağıza süpriz ihtiyacı varmış dolabını elden geçirince anladım
yatak odasının perdesini attım makineye onu ütüleyeceğim birazdan
yemekte yaptım benden bu kadar artık minik oğlum beni bekler

Sabah kalkinca ilk oglumu doyurdum :))
Salonu supurdum sildim (koltuklari cektim) toz aldim, tulu yikandi astim kapisini sildim
Mutfaga gectim aksam yemegimi corbami yaptim, bukasiklar maj.dizdim ocagi sildim supurdum sildim bide tezgahi cam.suyuyla sildim
Antreyi supurdum sildim, yollukkarini silkeledim
Wc yi cam.suyuyla yikadim kapisini sildim
Banyoyu sildim lavaboyu cifledim aynasini sildim havlulari degistirdim paspaslarini mak.attim kapisini sildim
Yatak odasini supurdum sildim sifonyeri cekmeceleri cekip altlarini sildim toz aldim kapisini sildim
"Kucuk"odayi supurup sildim toz aldim kapisini sildim
Bide arada oglumuda yikadim :))
Heeee birde sinirsizca camasir yikandi onlari astim :)))

Ohhh ne güzel bende kaç gündür sokaklardayım iş yapamıyorum çocuklarla çıkıp nerdeyse çocuklarla giriyorum bugün aksam saat 7 di evi süpürdüm inşallah yarın bişey çıkmazda şöyle bir temizlik yaparım....

Aaa nerdesiniz gene bakıyım yoksa işlerimi boşladınız.... Ben bugün neler yaptım

Sabah cocukları eşimi gönderdim kahvaltı yaptım , mutfağı topladım, yatakları topladım çıktım spora spordan sonra biraz alışveriş yaptım eve gelince de başladım işlere
İlk önce bir makine çamaşır attım yıkanmaya,
yatak odasının küçük yokluklarını süpürdüm sildim kaldırdım
Tulunu çıkardım, storunu ve camlarını sildim
Kartonpiyerini sildim
Tulunu taktım
Komedinleri çekip süpürdüm sildim toz aldım
Bazamı çektim yatağının altını süpürdüm sildim
Kapısını, avizesini sildim gardolabın üstünü sildim
Bir makine çamaşır astım
Hol, cocuk odası mutfak yerlerini süpürdüm
Yemek yaptım, mutfağı toparladım
Bulaşık makinesini boşalttım
Mutfağın yerlerini sildim cocukları okuldan almaya gittim aksamda ailcek sinemaya gittik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…