- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #18.741
Maşallah canım baya yogun gecmiş gunün bişey sorcam domestoslu suyla halıları silmek renklerini doldurmaz mı hiç silmedim de ben öyle.. :44::44:
Ellerine saglık canım....
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gunayddın bayanlar kimsecikler yok nerelerdesiniz yahuuu havalar güneşli tam temizlik havası dün cok bir iş yapmadım sabahtan yatakları topladım nevresimleri değiştirdim çocuklarla bizim onlar yıkandı astım üst katı topladım süpürdüm yemek yaptım cocukların çekmecelerini düzenlendim spora gittim
Bugün yataklar toplandı bulasıkmakinesi doldurulup çalıştırıldı şimdinde evi süpürup dışarı çıkacağım....
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım kaç çocuğun var araları ne kadar zor oluyo mu bakımları
benim oğlum 25 aylık ve sanırım şu an hamileyim daha doktora gitmedim ama evde yaptığım test pozitif çıktı..sence zor olacak mı ..
Evet canim ben de oyle dusunuyorum hayirlisi Allahtan saglik ve huzur diliyorum saglikli olduktan sonra zorluklarin hepsi gelir gecer.2 tane cocuğum var canım büyük kız 9 yadında kucuk erkek 7 yasında bende ikinciye hamile kaldığımda kızım 21 aylıktı bence tam zamanı birlikte büyüyorlar bıraz yıpranıyorsun ama zaman oyle bir geciyor ki unutuyorsun o gunleri ben simdi dönup bakıyorum da nasıl buyuduler hiç anlamadım şimdi cok rahatım ikisi de çıktı artık okullarına gidip geliyorlar...
allah kolaylik versin :))) benim de baslamam lazim 26.ayinda..kaka gelince soyle diyorum bizimki kaka yapiyo geliyo 'tata lapcam ben tualete' diyo dalga gecer gibi yaslari kac canim.ikiz mi cocuklarinkışlar merhaba
nasılsınız
hamişler doğurdumu
ben bu ara baya yoğunum
bayan dj olaraktan bayan kına gecelerınde hızmet vermeye başladım:)
sahnelere attım kendımı:)
cok fırsatım olmuyor ev ıslerıne hatta su an bomba atmış gibi:)
bir suru iş yapıyorum ama sonuç hep aynı:)
benım kuzular dağıtma konusunda pek başarılılar:)
wc eğitimi vermeye çalışıyorum ama maalesef, wc den çıkan çiş yapıyor :) içerde olan değil:)
biri diyor o yapsın öteki diyor o yapsın:) yada ikisi birden bana sen yap tuvalete biz yapmıcaz dıyor:) benim sinirlerime kocamında cebine kuvvet daha bi adım yol alamadık :)
sizde ne haberler var bekliyorum topikcanlar:)
allah kolaylik versin :))) benim de baslamam lazim 26.ayinda..kaka gelince soyle diyorum bizimki kaka yapiyo geliyo 'tata lapcam ben tualete' diyo dalga gecer gibi yaslari kac canim.ikiz mi cocuklarin
30. Ayimizdayiz ikizler canim. Allah cumlemize kolaylik versinsen bilirsinde bir an once alistirsan iyi olur cunku bebek dogunca sil bastan oluyor bazilari. Kiskancliktan herhalde. İkinciside hayirli olsun Allah kucaginiza nasip etsin
Masallah ne guzel evet alistircam insallah sagol canim insallah hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?