En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
İyi geceler kızlar yarın misafirlerim var bugun cok yorucu bir gundu o kadar cok yorgunum ki yazmaya bile halim yok ama yazmak bu işin bence en zevkli yanı bugün neler yaptım :

Her zaman ki gibi cocuklar okula eşim işe
Yatakları topladım mutfağı toparladım
Banyo yaptım
Arkadasım kahvaltıya çağırdı oraya gittim
Ordan spora gittim 1 saat kadar sporda kaldım
Spor dönüşü pazar alış erişimi yaptım
Eve geldim salonun camını sildim, toz aldım yerlerini sopayla sildim
Cocuk odası camını sildim halısını süpürdüm, toz aldım yerlerini sopayla sildim
Mutfak camını sildim tulunu yıkadım yerlerii sildim
Yatak odasını sildim süpürdüm toz aldım
Banyo yerleri silindi
Markete indim hemen alt katım da Allah'tan alış verişyaptım
Dün tahinli kurabiye yApmıştım, ondan önceki günde kıymalı patatesi börek sarmıştım, bugün traliçe arnavutların meşhur tatlısını yaptım, brokoli salatası yaptım. Sabah da salgamlı bulgur salatasıyla solisli börek yapıcam...

Hemşommmmm nerdesin nasılsın bir haber ver klz..merak ediyorum seni. ...doğurdunmu paşamızı...

Maşallah canım baya yogun gecmiş gunün bişey sorcam domestoslu suyla halıları silmek renklerini doldurmaz mı hiç silmedim de ben öyle.. :44::44:

ah canım uzun uzn yazdım ama silindi herşey tüh..
neyse bi daha deneyelim
iki üç aydır yıknamamıştı halılarım çok kirliydi bu seferlik kalkıştım domestosa ama yarım kova suya bi tatlı kaşığı kadar attım bi de havluyla sildim süper oldu..

bugünse
bütün pencere can çerçeve domestos ve bulaşık deterjanı karışımı ile silindi.
bütün perdeler kısa programla yıkandı
yatak odası çocuk odası tüm çekmece dolap içleri silindi tüm mobilyalar aynalar slindi yerler silindi
sulu köfte yapıverdim yoğurtla yedik
oğlanı oynattım banyo yaptırdım uyuttum
çamaşır attım makinaya
dört tane de minder yıkadım koltukların ayrıca..
bulaşık topladımm makineye
üç makina kurumuş çamaşır ütüledim üstüne..hakkaten çok yoruldum.. iki defa yazmak çok kötü oluyomuş yaa ilkinde daha güzel anlatmıştımm
banyo tuvalet tüm iş bitince güzelce yıkanacak balkonlar kiler duruyo mutfak dolapları kapılar iş çok Allahım hepimize tüm bayanlara güç kuvvet versinn iyi gecelerr

Son düzenleme:
iyi geceler kızlar raporumu veriyorum
sabah balkon yıkandı domestosla
banyo yerler duşakabin yıkandı banyo dolabı içindekiler yıkandı silindi
özdilekten ev için havlu aldım çoktan beri aklımdaydı
sonra misafirim geldi yemek yaptım yedik bulaşıklar makineye,, çay içtik bulaşıklar makineye
kısa ve özensiz yazıyorum çünkü çok yoruldum özür..
misafirim gittikten sonra
salon gırgırlandı yerler silindi koltukların ve esyaların tozu alındı
çocuk odası toplandı gırgırlandı yerler silindi
kolidor gırgırlandı yerler silindi
mutfağı eşim gırgırladı ben sildim
aldığım havluları yıkadım astım
hala mutfak temiz ve düzenli değil ayakkabılık kiler arka balkon ve küçük tuvalet duruyor onları da halledersem baya kolaylancak herşey
ama detaya girdiğim için biraz zaman alıyor olsun herkese iyi uykular allah rahatlık versin.

Son düzenleme:
Sabah bi makine camasir attim
Hazirlandim dogru ise
Saat iki gibi eve geldim
Kucuk tuvaleti ovdum
Lavabolari ovdum
Diger tuvaleti de ovdum
Temiz bulasiklari yerlestirdim
Mutfak Dolaplarinin cogunu sildim
Duzenledim
Evi topladim
Camasir topladim
Yikananlari astim
Browni kek yaptim
Aksama misafirimiz vardi
Yemek salata yaptik yedik
Cay kek yedik
Bulasklari attim makineye
Calistirdim ve finishhh

Gunayddın bayanlar kimsecikler yok nerelerdesiniz yahuuu havalar güneşli tam temizlik havası dün cok bir iş yapmadım sabahtan yatakları topladım nevresimleri değiştirdim çocuklarla bizim onlar yıkandı astım üst katı topladım süpürdüm yemek yaptım cocukların çekmecelerini düzenlendim spora gittim

Bugün yataklar toplandı bulasıkmakinesi doldurulup çalıştırıldı şimdinde evi süpürup dışarı çıkacağım....

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım kaç çocuğun var araları ne kadar zor oluyo mu bakımları
benim oğlum 25 aylık ve sanırım şu an hamileyim daha doktora gitmedim ama evde yaptığım test pozitif çıktı..sence zor olacak mı ..

canım kaç çocuğun var araları ne kadar zor oluyo mu bakımları
benim oğlum 25 aylık ve sanırım şu an hamileyim daha doktora gitmedim ama evde yaptığım test pozitif çıktı..sence zor olacak mı ..

2 tane cocuğum var canım büyük kız 9 yadında kucuk erkek 7 yasında bende ikinciye hamile kaldığımda kızım 21 aylıktı bence tam zamanı birlikte büyüyorlar bıraz yıpranıyorsun ama zaman oyle bir geciyor ki unutuyorsun o gunleri ben simdi dönup bakıyorum da nasıl buyuduler hiç anlamadım şimdi cok rahatım ikisi de çıktı artık okullarına gidip geliyorlar...

Evet canim ben de oyle dusunuyorum hayirlisi Allahtan saglik ve huzur diliyorum saglikli olduktan sonra zorluklarin hepsi gelir gecer.
Evde kardesinin olmasi daha iyi olur daha bi yuvaya benzer evimiz insallah bakalim hayirlisi

Iki gunluk rapor
Camasirlari utuledim
Yatakodasini topladim
Mutfak dolaplarini sildim
Mutfak halisini sildim
Yemek yaptim
Mutfagin salonun cocuk odasnin yerlerini girgirladim sildim
Camasir yikadm esime astirdim
Bulasik yikadim esim yerlestirmis sagolsun
lavabo tuvaletler ovuldu
Hala kiler ve arka balkon duruyor
Bukadar hatirlayabildiklerim

Son düzenleme:
kışlar merhaba
nasılsınız
hamişler doğurdumu

ben bu ara baya yoğunum
bayan dj olaraktan bayan kına gecelerınde hızmet vermeye başladım:)
sahnelere attım kendımı:)

cok fırsatım olmuyor ev ıslerıne hatta su an bomba atmış gibi:)
bir suru iş yapıyorum ama sonuç hep aynı:)
benım kuzular dağıtma konusunda pek başarılılar:)
wc eğitimi vermeye çalışıyorum ama maalesef, wc den çıkan çiş yapıyor :) içerde olan değil:)
biri diyor o yapsın öteki diyor o yapsın:) yada ikisi birden bana sen yap tuvalete biz yapmıcaz dıyor:) benim sinirlerime kocamında cebine kuvvet daha bi adım yol alamadık :)

sizde ne haberler var bekliyorum topikcanlar:)

allah kolaylik versin :))) benim de baslamam lazim 26.ayinda..kaka gelince soyle diyorum bizimki kaka yapiyo geliyo 'tata lapcam ben tualete' diyo dalga gecer gibi yaslari kac canim.ikiz mi cocuklarin

Dun doktora gittim keseyi gorduk..
Su siralar biraz bitkin ve uykusuz hissediyorum hamilelik yuzunden..
Bi supurge yaptim evi odalari toparladim
Iki makinecamasir yikadim birini astim
Esim yemek yapti ben corba
Sehpalarimi deterjanladim duruladim kuruladm
Esim cocugu banyo yaptirdi mutfagi topladi bul mak. calistirdi
Baska da bise yok
Bu kadarcik iste idare eder ev duzgun gorunuyo..

allah kolaylik versin :))) benim de baslamam lazim 26.ayinda..kaka gelince soyle diyorum bizimki kaka yapiyo geliyo 'tata lapcam ben tualete' diyo dalga gecer gibi yaslari kac canim.ikiz mi cocuklarin

30. Ayimizdayiz ikizler canim. Allah cumlemize kolaylik versin sen bilirsinde bir an once alistirsan iyi olur cunku bebek dogunca sil bastan oluyor bazilari. Kiskancliktan herhalde. İkinciside hayirli olsun Allah kucaginiza nasip etsin

30. Ayimizdayiz ikizler canim. Allah cumlemize kolaylik versin sen bilirsinde bir an once alistirsan iyi olur cunku bebek dogunca sil bastan oluyor bazilari. Kiskancliktan herhalde. İkinciside hayirli olsun Allah kucaginiza nasip etsin

Masallah ne guzel evet alistircam insallah sagol canim insallah hayirlisi

Son düzenleme:
Masallah ne guzel evet alistircam insallah sagol canim insallah hayirlisi

Bugun gec geldim eve
Sadece bulasik mak doldurdum okadar bi de tezgahi domestosladim
Salon vemutfak Halimi yikamaya verdim
Oglani yikadim pis suya soktu elini kafasini bulastirdi ..
Cook kotuyum halsiz yorgun bulanik bi acayip
Herkese iyi geceler

Selam herkese,nerde bu topigin kizlari bakim,hepsi bi koseye dagilmis,SES berin arada yahu,neler yapiyorsunuz.
Azerin sen nasilsin kuzum,dogurdun mu ne yaptin:) iyisindir insallah.
Pembepanter hos gelmissin:) hamileligin hayirli.olsun,saglikla sihhatle insallah.
Araser en caluskanimiz sensin vallahi,tempona hayranim.
Bu arada kizlar,malum,acemi biri oldum,haliyle bebek geldi,duzen oturtmaya calisiyorum,siz tecrubeli annelerin pratik Fikir ve onerilerine ihtiyacim var,bebek uyudukca,bende uyuyup Fit olmaya calisiyorzm,bu seferde ev yemek isleri kaliyor.dusuyomda calissam nasil yapardim,altindan kalkamazdim heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…