En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Iyiyim tatlim bu hamilelik yorgunlugu pesimde bi is yapamiyorum..
Valla agzim acik kaldi masaallah sana
Yarin bi guzel keyif yap ya haketmissin tatlim

Ben sabah kalktim camasirlarimi serdim
Bulasik makinami calistirdim
Camasir attim makinaya ciktik evden cocugu krese biraktim ordan okula
Tekrar kresten aldim oglumu doktora goturdum oksuruk devam ediyo malesef..
Eve geldik yemegim vardi dunden bi corba yaptim bi de makarna
yemekten sonra uzandim biraz cok yorgunum ama bi yandan da bise yapamadim diye hayiflandim..
Esim bulasiklari halletmis sagolsun cocugu da o uyuttu
ben kalktim camasir astim
Oglanin odasini salonu yatak odamizi topladim simdi uyku vakti hala utuye el surmedim cok birikti gene napalim saglik olsun..
Herkese iyi geceler

ayyyyy ya kızlar neler yazdım silindi

royemcım sanırım sagarsan dugum olmuyor dıye bılıyorum

azerın cım nerdeyse dıslerım dökülecek ama yok halen başaramadım wc ısını

lılyyy sen sagmısın anacım unuttun bız, Allah kolaylık versın basıma gelmıs bı durumdur daha evvelden

fatıhpep cok gecmıs olsun canım
eltımın basına geldı gecen yaz, o asılar yapıldıktan sonrada 2 ay kadar başka ıgne olunması zararlı dıye bılıyorum aklında olsun

areseeer atom karıncam sen nıye boşuna spora gıdıyosun yaptığın ısler spordan fena yoruyodur senı supersın

halıları fırçaladım, yemek hazırladım, mutfağı topladım, balkonu wc yı yıkadım, çocuklar kurabıye ve pudıng ıstedı onları yaptım cay yaptım uuuuf yoruldum ben yaa ama camasır asmam lazım sımdı

unutmadan soylıyım soğuk cayla parkeler cok güzel temızlenıyo:) bılgınıze ve temızlıgınıze sunarım fıstıklar:)

Soğuk cay mı ilk defa duyuyorum ilginç geldi sen denedin mi ??

Bugün dışarıda bıraz işlerim vardı onları hallettim geldim yarın içn tatlı yaptım aksam için eylemek yaptım
Mutfak dolaplarına aksam yemekten sonra başladım daha yeni bitti içlerini bir guzel boşalttım sildim yerleştirdim... Yarın gunüm var uykum da kaçtı...

halılarımı sildim geçen gün
bugünde süpürdüm,sildim evimi
2 makine camasır,ütü,balkon,wc,banyo yıkadım

Selam kizlar
Girmeye gitrmeye-kendimiiyiden iyiye unutturdum herkese...
Aslinda nd de çok usterdim simdi burada bir KAYSERI ruzgaei estirmeyi ama kizim evde 20 gündür terör estiriyor tuvalet egitimi vermeye çalisiyorum ama sagolsun kizim bana sabir egitimi veriyor resmen evde isemedigi tek nokta kalmadi bende de sinir namina bisey kalmadi

Ama inanin bende bitmis durumdayim. Yontulmdamis odunum da sagolsun hiçbiseye el sürmüyor bide utanmadan bana ne kadar pasakli bir kadin oldun demez mi????
yeminle kozete atip üstünede 5 kere sifonu çekmek geldi..
Ay artik evim lavanta koksun istiyorum çis degiiiiiiiiiil

Hoscakalin canlarim

Evet canim ikinci bu sen anlatinca aklima geldi ben gogsum dolunca ilik dus alip akitiyodum sutu baya rahatlatiyodu oda denemediysen dene canim istersen

Canim, gögsünde çok süt biriktirme elinle veya pomayla sag onu.. ben sezeryanla dodum yaptim e sütte geç geldi tbi ama bir geldi pir geldi gögüslrim füze gibi oldu:))))))) buseferde meme ucum içe kacti kizim ememedi derken o fúzeler tas kesildi annem sagalimm diye pompa getiriyor ben acidan kizim acliktan agliyor sabaha kadar agladik kizimla

Artik dogum yaptigim hastaneye gittik orda pompalara bagladilar beni ama nafile olmuor sicak masaj yapiyoruz sagiyoruz yok inanin gözümden daha çok sivi cikmistir

Neysem çok uzattim sonuca gelelim benim gögüsler açildi sagdik sonunda ama tam4 saatte ancak bosalattik

Oyuzden ilki basta biraz caninjz yansin sonra bu kadar aci çekmekten iyidir

Aaaaa bilmiyordum tesekkur ederim soyledigin icin :))
Doktordan hic korknayan oglum artik dr kapisina gelince sen git ben burda bekliycem diyo (
Yasemin valla iki cocukla neker yapiyorsun masallah sana benim bu ara hic enerjim yok (tabi bu enerji ev islerinde yok ama gezmeye gelince full

Tuvalet egitimine baslayan anneler gazaniz mubarek olsun....ogluma egitim verirken :) cisini wc ye yaptiginda gulen yuzlu,altina yaptiginda uzgun sticker veriyordum yada b.dolabinin uzerine bir kagit yapistirdim duruma gore mutlu yada uzgun yuz cizdim gulen yuz coksa odul verdim :))
Kakasinida(sabah sabah ozur dilerim) 15.gun klozete cocuk icin kapak aldim(keske daha once akil etseydim)ogunden sonra hep wc ye yapti
Onceki 15gunu diz dusunun artik

Arkdaslar sagolun:)

Gogsume sicak kompres yapip oyle sagdim bir kac kere,bide ebe,hep ters sine cevirip oyle emzir dedi.hepsini denedim,simdi de gogus ucuna dogru var bi dugun,Gene ters sine cevirip emzir dedi.cocugun cenesi,dugumlenen sutun tarafinda olursa,sutu iyi cektigi icin,rahatlatiyor.insallah bu da gececek az kaldi:)

Selam kızlar,
Sizlere sorum olacak, krem rengi koltuk takımımda is lekesi olmuş yer yer.Domol un döşeme temizleyici spreyi ile sildi geçmedi öneriniz var mı acaba?

Selam kızlar,
Sizlere sorum olacak, krem rengi koltuk takımımda is lekesi olmuş yer yer.Domol un döşeme temizleyici spreyi ile sildi geçmedi öneriniz var mı acaba?
karbonat serpiyorum üstüne elma sirkesi döküyorum foşurduyor, 10 dk sonra tortunun kabasını alıp üstüne nişasta döküyorum üstünü kapatacak sekılde. nişasta kuruyoca süpürüyorum ve süpürürkende nişasta lekeyi emdiği için rengi degısmıs oluyor. krem koltuklarıma dökülen çay kahve vs lekeleri böyle çıkarıyorum, is için etkili olurmu bilemicem tabi. nerden bela almışım ben bu koltukları hep kızıyorum kendımede.

Soğuk cay mı ilk defa duyuyorum ilginç geldi sen denedin mi ??
denedim canım süper iz falan kalmıyor. tabi o çayı durulmak lazımmı onu denemedim:) hani çorabımıza falan sarartma yaparmıki:)
zaten bebeklerin göz temizliğindede kullanılıyor cay. unı dr u bıle onerdı bana göz temizliği için.

ayyyyy bu kadın bıde günlere katılıyo, ben henüz ekmek almaya bıle gidemiyorum :)

çişşşmiiii benim ev kadarmı çişli. senınkının iki katını düşün:) benımkılerle ne zamandır uğraşıyorum bı adım ılerleme yok. halıları kaldırdım. esımde bana kızıyor her yer çiş oldu bu ne bıcım egıtımmıs, buyur sen egıt dedım, bana bezi ben alıyorum sana noluyo yap bezı gıtsın dıyo bana. mevzu bez parası degıl dedım tartısdık dün akşam:) azcık annende kalda tertemiz otur orda biz wc yi öğrenince gelırsın dedım:)
hee bide çocuklara kızıyormuşum pisikolojılerı nolucakmıs, benımkı nolcak dedım. az sonra bızımkıler ikisi birden işedimi benim herif tırlattı tabi niye tuvalete yapmıyosunuuuuuzz, ne garıyosun dedım bozma çocukların psıkolojılerını:)
ben aksama kadar neler temizliyorum görmüyor.

yok kız ne enerjisi zorumdan yapıyorum. bugünde kollarım acıyo. sen gezmeye gelınce full diyosun benım onada canım ıstemıyo
ahh kapak aldım, lazımlık aldım. ev stıckerden gecılmıyo. wc hele panayıra döndü. yapıştırıyoruz süslüyoruz yok benım tembeller yine yapmıyolar, anca es kaza denk gelırse.
önce bırıne öğretsem oda olmuyor oda gelsın yapsın dıyolar:)
tabi pisikolojımı bi düşünün bu ugraslar sonunda.

Yasemin inan ilk basta bizdede boyle oldu iki defa vazgececektim ama eline koz vermemek icin vazgecmedim :))ilk basta nerdeyse 10dk.da bir lazimliga oturttum yapsada yapmasada oturttum nezamanki lazimliga denk gelmeye basladi :))arayi uzattim
Aaaa birde aklima gelmisken alistirma kulodu kullandim :))iyi bir kurtarici oldu
Gunduz tuvaletini tutmayi ogrenince gecede tuttu ve gece-gunduz birseferde kurtulduk :))
Sanada Allah kolaylik versin arkadasim senin iki tane :/ ama sen bunuda basarirsin

Bugun yaptiklarimi yaziyorm kizlar
Sabah camasir astim bi makina attim ciktim evden
Gelince heryeri topladim yataklari falanda
Utuye basladim uc dort makina camasir utuledim
Yemek kerevizli mercimek corbam vardi dunden patates kofte kizarttik sarimsakli yogurt yaptim yanina aksam da evyapimi puding yaptim kakaolu begendi bizim oglan bi tabak yedi..ilaca devam ediyoz oksuruk icin karabiber kantaron yagi karisimi surcem gogsune sirtina iyi geliyomus bakalim iyi gelir insallah
Bulasik yikadim cay yaptim simdi oglusu uyutayim yaticam yarin erken cikmam lazim elle tutulur bise bi utu yaptim o malesef...
Iyi geceler tatli ruyalar hepinizeee simdiden temiz titiz guzel kolay bir gun diliyorum :)))

arkadaşlar çay lekesi ile başım dertte beyaz pijamama çay döküldü, hemen makineye attım çıkmamış. sapsarı duruyo ben de sinir oldum, bi kenara attım. 1 haftadır öyle duruyo. tecrübeli arkadaşlardan tavsiye bekliyorum.

Bugun raporum eve geldim yemek yaptim
Makinadaki camasirlari astim
bulasiklari yerlestirdim yikananlari
Kirlileri attim makinaya tezgahi ocagi temizledim
Mutfagi girgirladim yerlerini sildim
Salonu girgirladim yerlerini sildim
Kolidoru girgirladim yerlerini sildim
Oglanin odasini topladim
Simdi uyku vakti iyi geceler kizlar

Ne 10 dk si, benimkileri 5 dk da bir oturt oraya denk gelmesin diye tutyolar yok bole bisey.
Eski usul kucagimdada tuttum yok gene ayni cikaliiiim diye bagiriyo oglum. Kizimda suyla oynarsa duruyo iceride yoksa oda cikalim diyo.
Wc den cikinca yapiyolar.
Neler soyluyorum pis kokarsaniz sizinle kimse oynamaz, babanizin parasi bitti bez alamaz, bez alirsak oyuncak almaya para kalmaz. Vaadler havada ucusuyo yoook yook. Bizim kacinci deneme bu sefer 1 hafta oldu. Alistirma camasiri bende aldim ama bi hayrini goreydim gaza gelicemde cessadetlenicem
Ama ayok basaramiyorum, cildiricam!

Daha ne yapican bacim

1-2 sayfa once yazmistim ben birine.
Oda olmazsa ustune arapsabunu sur oyle at makinaya istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…