En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Selam kızlar bugün çoook yorucu bi gün geçirdim

Sabah cocuklar okula eşim işe
Yatakları topladım cocukların odasını topladım toz aldım dün süpürmüştüm bugün süpürmedim
Yatak odasını topladım toz aldım
Makineye çamaşır attım
Mutfagı topladım yemek yaptım
Duş aldım çamaşır astım
Spora gittim oradan Kur'an kursuna başladım oraya gittim
Oradan pazara gittim bir kaç alış veriş yaptım
Eve geldim pazarlıkları yerleştirdim
Cocukları etütten almaya gittim
Eve geldim
Yemek hazırladım topladım
Çamaşırlarımı katladım

Azerinin kızzz nerdesin doğurdun mu yoksa ....????
burdayim abla daha dogurmadimgecen bebegin kiyafetlerini yikadim astim komsu dogurdum sanmis
Hemşommmmm nerdesin nasılsın bir haber ver klz..merak ediyorum seni. ...doğurdunmu paşamızı...
daha dogurmadim cinisim yaskildim ama hamislikten ya her yerim agriyo en kisa surede dogurmak istiyorum artikin:84::84::84::84:
senin prensesler nasil
yaseminim nasilsin canim ya gorusemiyoruz
ben dogurmadim daha
su wc egitimi kadar zor bi sey yok ya benim kiz da zar zor ogrenmistitabi disimi cikardiktan sonra
caniiiiiiiiiiiiim hosgeldin ozlettin kendini
hamismishsin tebrik ederim canim Allahim sagsalim kucagina almayi nasip etsin insallah

royemcim taze anne nasilsinkuzun nasil
ben hala dolaniyorum oflaya poflaya

Hadiiiii ama dogur artik bebek kokusunu ozledik :))erkek cocuk icin gec gelir diyorlar :)) sen daha dogurmazsin ben 40+4 de dogurdum :))sende 40+2de dogurcan icime oyle dogdu

dime oyle kizerken gelsin ya benim kiz da 40+4 de dogmustu
ikinsam falan olmaz mi
bu arada sen nasilsin canim

Ikinma kiz ikinma birak dursun birgece daha rahat uyu sonra cok ararsin bu gunleri :))
Hem kizi hem oglu olanlari hafiften kiskaniyorumm cok sanslisiniz Alkah in iki mucizesinede sahipsiniz
***Allah saglikli hayirli uzun omurler versin insallah yavrularimiza
Bu arada benim oglumuda kedi tirmaladi aşi oluyor bir tane kakdi :/
Benim gogusumdeki iltihapta neredeyse gecti ama bende tonton bisey oldum bu ilaclardan istahim pek yerinde :))

Sagol canim ben de kutluyorum seni kuzun anali babali buyusun insallah saglikli uzun omurler versin Allahim
Ben de kara kara dusunuyom iki cocuk hem is hem ev bi uc dort sene baya zorlanicam herhalde..

Sagol canim ben de kutluyorum seni kuzun anali babali buyusun insallah saglikli uzun omurler versin Allahim
Ben de kara kara dusunuyom iki cocuk hem is hem ev bi uc dort sene baya zorlanicam herhalde..

Sagol canim valla ben de cok ozlemisim seni herkesi burasi olmadan olmuyo yaw isler yurumuyodu yine geldim iki cocukla(dogar yasarsa iki numara) daha da ayrilmam herhalde
Ben de sana kolay bir dogum diliyorum tatlim benim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin kuzunu

Bugun butun evi topladim
Supurdum
Sildim
Toz aldim
Iki mak camasir yikadm astim
Balkonu sildim
Wcleri lavabolari ovdum
Bulasik yikadim tezgahi yikadim
Ocagisildm
Yemek dunden vardi allahtan
Cok yoruldum
Daha utu var ama uyuyorum yarina insallah
Herkese iyi uykular iyidinlenmeleer

azerin iyim cok sukur :)) ugrasip duruyoz,emzirmekten yana zorlaniyorum biraz,gogusler yara oldu,iyilesti derken,sag gogsumde sut birikip,dugum dugum oluyor,emzirirken cok canim yaniyor yaa,ne yapalim katlanicam artik.bir kac brsey deniyorum,biraz rahtlatsada hem acisi sizisizi oluyor maalesef,onun haricinde gunluk hayatmi yoluna koymaya calsiyorum,dun oturma odamin tozunu alip halisini silmistim,diger taraflari ustun koru yaptim,bugun kiler dolabimi duzenledim,banyoyu temizledim,evi havalandirdim,dahada birsey yapmak icimden gelmiyor,yorgunum bugun,anca bebekle ilgilenrim,sonrada yemek fasli zaten,

azerin dikkat et kendine,yorma kendini ,hayirlisiyla az kaldi,allah yardimcin olsun.7
pempepanter cok teskkur ederim,anladigim kadariyla,ikinciyemi hamilesin ?tebrik ederim seni,hayirlisiyla insallah allah tamamina erdirsin :)

diger kizlar nerde yahu,niye gelmiyor kimse,lily uzun uzun yazardi oda yok simdi,yasemini goruyom arada,areser buralarda,ee digerleri nerde yahu :)

Merhaba sevgili temizlik guruları
Uzun zamandır yazmıyorum farkındayım
Geçen hafta sadece evi toparlayıp süpürebildim çünkü Cumartesi yola çıktık - şehir dışına göreve gittim bir haftalığına... İşte Cumartesi akşam döndük mutfağa girdim ayaklarım ıslandı sanki göle girmiş gibi Su basmış mutfağı ama nasıl olduğunu hala net olarak çözebilmiş değilim. Acaba elektrikler kesildi de buzluk mu eridi dedim ama onun için en az 2-3 gün elektrik olmaması lazım - lavabodan da değil ev sahibim de baktı öyle olsa dolaplar çürürdü falan dedi ki her yer kuru... Neyse sonuç olarak yol yorgunu halimle halıyı makineye attım - yerdeki fazla suyu biraz viledayla aldırdım eski bir eşofmanım vardı ev işlerinde giyiyordum onunla da kuruladım ve attım sonunda :) valla klasik ev işleriyle geçti Pazarım da... pazara git çöpleri dök çamaşırları at as falan... dinlenemedim üstüne hasta oldum neyse şükür halimize...

Geçmişi okumadım ama gördüğüm kadarıyla yazayım

Royemcim hayırlı uğurlu olsun bebişini dünyaya getirmişsin Rabbim analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Azerinim bi doğursan da rahatlasan be kuzum

Yasemin, fatihpepe, Areser, ask nasılsınız kızlar? Yeni gelenler hoşgelmiş sefalar getirmişler

biri beni anmışşşş kalbi güzel taze anne - sen içinden geçirmişsin ben de soluğu burada aldım

biri beni anmışşşş kalbi güzel taze anne - sen içinden geçirmişsin ben de soluğu burada aldım

liliy,hosgeldin canimm :)) cok tesekkur ederim,valla aklima dustun kizz,dedim bu lily gelirdi yazardi uzun uzun,nerede ne yapar,merak ettim vallahi.gecmis olsun is donusu,yorgun argin is cikmis sana,cok sukur buyuk birse degilmis,belki buzdolabi su salmistir muhtemelen.ozletme kendini gel boyle arada :)

canımcım 1 hafta yoktum zaten ondan önce de 1 hafta işte yoğundum pek siteye giremedim ama bu aralar iyi durumlar daha sık ziyaret ederim tabii sizi
su buzdolabından değil gibi büyük ihtimal kombiden çünkü kombinin basıncı artmış düşüremedim de - bir butonu var onu çeviremedim çok sıkışmış ev sahibim de yapamadı

Evet canim ikinci bu sen anlatinca aklima geldi ben gogsum dolunca ilik dus alip akitiyodum sutu baya rahatlatiyodu oda denemediysen dene canim istersen

Bugun bise yapmadim uc gibi okuldan geldim uzun zamandir gorusemedigim komsumda oturdum bir iki saat
Kocis geldi yemek isini halletti sagolsun
Ben de sadece bulasik makinesini doldurdum tezgah ocak temizledim
Makinaya camasir attim
Oglani doyurdum giydirdim oynattim
Meyve cay faslini hallettim..
Cok sukur simdi de uyku vakti..
Herkese iyi geceler kizlar guzel bi gun diliyorum simdiden..

Hosbulduk canim
cok gecmis olsun halletmissin benimde mutfakta gider borusu patlamisti cok kotu olmustu gecen sene ..
kizlar bu durumlar tehlikeli su ile bi priz falan temas ederse elektirik carpmasi falan oluyo allah korusun kablolu prizleri yerde birakmayin o yuzden..
Tekrar gecmis olsun canim allah beterinden korusun sizi evinizi..

Selam kızlar Lily, royem, azerinn, fatihtepe, Yasemin, pembepanter ve ismini hatırlamadıgım temiz titiz hatundan nasılsınız bakıyım???

Dün Pazartesi temizliği yaptım gece yorgunluktan yazmamadım şimdi uzun uzun yazıyım

Sabah yatakları topladım
Salonun tulunu makineye attım
Camını sildim
Koltukları süpürdüm
Koltukları çekip altlarını süpürdüm sildim
Yerleri sildim kapısını sildim toz aldım klimanın üstünüzde sildim
Tulunu taktım
Cocuk odasının camını sildim
Halısının süpürup kaldırdım
Yataklarının çektim altlarını süpürdüm sildim
Toz aldım kapısını sildim halısını yaydım buharikayla halısını sildim
Yatak odasının camını sildim balkonunun sildim süpürdüm
Yatağımı çektim altlarını süpürup sildim komidinleri çektim sildim süpürdüm
Toz aldım halılarını buharikayla sildim
Kapsını sildim
Holün halılarını süpürup kaldırdım yerleri sildim masamın altlarını sildim
Dış kapıyı sildim
Halıları yayıp buharikayla sildim
Mutfağın camını sildim, dolaplarının üstlerini sildim (bugün içlerini yapmak istiyorum vakit bulursam yapıcam)
Yerlerini sildim
Cocuklar geldi onları yıkadım
Üst katı sildim süpürdüm toz aldım halılarını baharıkayla sildim
Ve yorgunluktan geberdim bunların hepsini ben mı yaptım diyorum şimdi ama yaptım valla....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…