- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #18.761
burdayim abla daha dogurmadimAzerinin kızzz nerdesin doğurdun mu yoksa ....????
daha dogurmadim cinisim yaHemşommmmm nerdesin nasılsın bir haber ver klz..merak ediyorum seni. ...doğurdunmu paşamızı...
yaseminim nasilsin canim ya gorusemiyoruzkışlar merhaba
nasılsınız
hamişler doğurdumu
ben bu ara baya yoğunum
bayan dj olaraktan bayan kına gecelerınde hızmet vermeye başladım:)
sahnelere attım kendımı:)
cok fırsatım olmuyor ev ıslerıne hatta su an bomba atmış gibi:)
bir suru iş yapıyorum ama sonuç hep aynı:)
benım kuzular dağıtma konusunda pek başarılılar:)
wc eğitimi vermeye çalışıyorum ama maalesef, wc den çıkan çiş yapıyor :) içerde olan değil:)
biri diyor o yapsın öteki diyor o yapsın:) yada ikisi birden bana sen yap tuvalete biz yapmıcaz dıyor:) benim sinirlerime kocamında cebine kuvvet daha bi adım yol alamadık :)
sizde ne haberler var bekliyorum topikcanlar:)
caniiiiiiiiiiiiim hosgeldin ozlettin kendiniBugun gec geldim eve
Sadece bulasik mak doldurdum okadar bi de tezgahi domestosladim
Salon vemutfak Halimi yikamaya verdim
Oglani yikadim pis suya soktu elini kafasini bulastirdi ..
Cook kotuyum halsiz yorgun bulanik bi acayip
Herkese iyi geceler
Selam herkese,nerde bu topigin kizlari bakim,hepsi bi koseye dagilmis,SES berin arada yahu,neler yapiyorsunuz.
Azerin sen nasilsin kuzum,dogurdun mu ne yaptin:) iyisindir insallah.
Pembepanter hos gelmissin:) hamileligin hayirli.olsun,saglikla sihhatle insallah.
Araser en caluskanimiz sensin vallahi,tempona hayranim.
Bu arada kizlar,malum,acemi biri oldum,haliyle bebek geldi,duzen oturtmaya calisiyorum,siz tecrubeli annelerin pratik Fikir ve onerilerine ihtiyacim var,bebek uyudukca,bende uyuyup Fit olmaya calisiyorzm,bu seferde ev yemek isleri kaliyor.dusuyomda calissam nasil yapardim,altindan kalkamazdim heralde.
Hadiiiii ama dogur artik bebek kokusunu ozledik :))erkek cocuk icin gec gelir diyorlar :)) sen daha dogurmazsinburdayim abla daha dogurmadimgecen bebegin kiyafetlerini yikadim astim komsu dogurdum sanmis
daha dogurmadim cinisim yaskildim ama hamislikten ya her yerim agriyo en kisa surede dogurmak istiyorum artikin:84::84::84::84:
senin prensesler nasil
yaseminim nasilsin canim ya gorusemiyoruz
ben dogurmadim daha
su wc egitimi kadar zor bi sey yok ya benim kiz da zar zor ogrenmistitabi disimi cikardiktan sonra
caniiiiiiiiiiiiim hosgeldin ozlettin kendini
hamismishsin tebrik ederim canim Allahim sagsalim kucagina almayi nasip etsin insallah
royemcim taze anne nasilsinkuzun nasil
ben hala dolaniyorum oflaya poflaya
Hadiiiii ama dogur artik bebek kokusunu ozledik :))erkek cocuk icin gec gelir diyorlar :)) sen daha dogurmazsinben 40+4 de dogurdum :))sende 40+2de dogurcan icime oyle dogdu
dime oyle kizerken gelsin ya benim kiz da 40+4 de dogmustu
ikinsam falan olmaz mi
bu arada sen nasilsin canim
Selam herkese,nerde bu topigin kizlari bakim,hepsi bi koseye dagilmis,SES berin arada yahu,neler yapiyorsunuz.
Pembepanter hos gelmissin:) hamileligin hayirli.olsun,saglikla sihhatle insallah.
Bu arada kizlar,malum,acemi biri oldum,haliyle bebek geldi,duzen oturtmaya calisiyorum,siz tecrubeli annelerin pratik Fikir ve onerilerine ihtiyacim var,bebek uyudukca,bende uyuyup Fit olmaya calisiyorzm,bu seferde ev yemek isleri kaliyor.dusuyomda calissam nasil yapardim,altindan kalkamazdim heralde.
burdayim abla daha dogurmadimgecen bebegin kiyafetlerini yikadim astim komsu dogurdum sanmis
daha dogurmadim cinisim yaskildim ama hamislikten ya her yerim agriyo en kisa surede dogurmak istiyorum artikin:84::84::84::84:
senin prensesler nasil
yaseminim nasilsin canim ya gorusemiyoruz
ben dogurmadim daha
su wc egitimi kadar zor bi sey yok ya benim kiz da zar zor ogrenmistitabi disimi cikardiktan sonra
caniiiiiiiiiiiiim hosgeldin ozlettin kendini
hamismishsin tebrik ederim canim Allahim sagsalim kucagina almayi nasip etsin insallah
royemcim taze anne nasilsinkuzun nasil
ben hala dolaniyorum oflaya poflaya
azerin iyim cok sukur :)) ugrasip duruyoz,emzirmekten yana zorlaniyorum biraz,gogusler yara oldu,iyilesti derken,sag gogsumde sut birikip,dugum dugum oluyor,emzirirken cok canim yaniyor yaa,ne yapalim katlanicam artik.bir kac brsey deniyorum,biraz rahtlatsada hem acisi sizisizi oluyor maalesef,onun haricinde gunluk hayatmi yoluna koymaya calsiyorum,dun oturma odamin tozunu alip halisini silmistim,diger taraflari ustun koru yaptim,bugun kiler dolabimi duzenledim,banyoyu temizledim,evi havalandirdim,dahada birsey yapmak icimden gelmiyor,yorgunum bugun,anca bebekle ilgilenrim,sonrada yemek fasli zaten,
azerin dikkat et kendine,yorma kendini ,hayirlisiyla az kaldi,allah yardimcin olsun.7
pempepanter cok teskkur ederim,anladigim kadariyla,ikinciyemi hamilesin ?tebrik ederim seni,hayirlisiyla insallah allah tamamina erdirsin :)
diger kizlar nerde yahu,niye gelmiyor kimse,lily uzun uzun yazardi oda yok simdi,yasemini goruyom arada,areser buralarda,ee digerleri nerde yahu :)
biri beni anmışşşşkalbi güzel taze anne - sen içinden geçirmişsin ben de soluğu burada aldım
canımcım 1 hafta yoktum zaten ondan önce de 1 hafta işte yoğundum pek siteye giremedim ama bu aralar iyi durumlar daha sık ziyaret ederim tabii sizililiy,hosgeldin canimm :)) cok tesekkur ederim,valla aklima dustun kizz,dedim bu lily gelirdi yazardi uzun uzun,nerede ne yapar,merak ettim vallahi.gecmis olsun is donusu,yorgun argin is cikmis sana,cok sukur buyuk birse degilmis,belki buzdolabi su salmistir muhtemelen.ozletme kendini gel boyle arada :)
azerin iyim cok sukur :)) ugrasip duruyoz,emzirmekten yana zorlaniyorum biraz,gogusler yara oldu,iyilesti derken,sag gogsumde sut birikip,dugum dugum oluyor,emzirirken cok canim yaniyor yaa,ne yapalim katlanicam artik.bir kac brsey deniyorum,biraz rahtlatsada hem acisi sizisizi oluyor maalesef,onun haricinde gunluk hayatmi yoluna koymaya calsiyorum,dun oturma odamin tozunu alip halisini silmistim,diger taraflari ustun koru yaptim,bugun kiler dolabimi duzenledim,banyoyu temizledim,evi havalandirdim,dahada birsey yapmak icimden gelmiyor,yorgunum bugun,anca bebekle ilgilenrim,sonrada yemek fasli zaten,
azerin dikkat et kendine,yorma kendini ,hayirlisiyla az kaldi,allah yardimcin olsun.7
pempepanter cok teskkur ederim,anladigim kadariyla,ikinciyemi hamilesin ?tebrik ederim seni,hayirlisiyla insallah allah tamamina erdirsin :)
diger kizlar nerde yahu,niye gelmiyor kimse,lily uzun uzun yazardi oda yok simdi,yasemini goruyom arada,areser buralarda,ee digerleri nerde yahu :)
Hosbulduk canimMerhaba sevgili temizlik guruları
Uzun zamandır yazmıyorum farkındayım
Geçen hafta sadece evi toparlayıp süpürebildim çünkü Cumartesi yola çıktık - şehir dışına göreve gittim bir haftalığına... İşte Cumartesi akşam döndük mutfağa girdim ayaklarım ıslandı sanki göle girmiş gibiSu basmış mutfağı ama nasıl olduğunu hala net olarak çözebilmiş değilim. Acaba elektrikler kesildi de buzluk mu eridi dedim ama onun için en az 2-3 gün elektrik olmaması lazım - lavabodan da değil ev sahibim de baktı öyle olsa dolaplar çürürdü falan dedi ki her yer kuru... Neyse sonuç olarak yol yorgunu halimle halıyı makineye attım - yerdeki fazla suyu biraz viledayla aldırdım eski bir eşofmanım vardı ev işlerinde giyiyordum onunla da kuruladım ve attım sonunda :) valla klasik ev işleriyle geçti Pazarım da... pazara git çöpleri dök çamaşırları at as falan... dinlenemedim üstüne hasta oldum neyse şükür halimize...
Geçmişi okumadım ama gördüğüm kadarıyla yazayım
Royemcim hayırlı uğurlu olsun bebişini dünyaya getirmişsin Rabbim analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Azerinim bi doğursan da rahatlasan be kuzum
Yasemin, fatihpepe, Areser, ask nasılsınız kızlar? Yeni gelenler hoşgelmiş sefalar getirmişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?