- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #18.801
Evet canim ikinci bu sen anlatinca aklima geldi ben gogsum dolunca ilik dus alip akitiyodum sutu baya rahatlatiyodu oda denemediysen dene canim istersen
karbonat serpiyorum üstüne elma sirkesi döküyorum foşurduyor, 10 dk sonra tortunun kabasını alıp üstüne nişasta döküyorum üstünü kapatacak sekılde. nişasta kuruyoca süpürüyorum ve süpürürkende nişasta lekeyi emdiği için rengi degısmıs oluyor. krem koltuklarıma dökülen çay kahve vs lekeleri böyle çıkarıyorum, is için etkili olurmu bilemicem tabi. nerden bela almışım ben bu koltukları hep kızıyorum kendımede.
denedim canım süper iz falan kalmıyor. tabi o çayı durulmak lazımmı onu denemedim:) hani çorabımıza falan sarartma yaparmıki:)
zaten bebeklerin göz temizliğindede kullanılıyor cay. unı dr u bıle onerdı bana göz temizliği için.
ayyyyy bu kadın bıde günlere katılıyo, ben henüz ekmek almaya bıle gidemiyorum :)
çişşşmiiii benim ev kadarmı çişli. senınkının iki katını düşün:) benımkılerle ne zamandır uğraşıyorum bı adım ılerleme yok. halıları kaldırdım. esımde bana kızıyor her yer çiş oldu bu ne bıcım egıtımmıs, buyur sen egıt dedım, bana bezi ben alıyorum sana noluyo yap bezı gıtsın dıyo bana. mevzu bez parası degıl dedım tartısdık dün akşam:) azcık annende kalda tertemiz otur orda biz wc yi öğrenince gelırsın dedım:)
hee bide çocuklara kızıyormuşum pisikolojılerı nolucakmıs, benımkı nolcak dedım. az sonra bızımkıler ikisi birden işedimi benim herif tırlattı tabi niye tuvalete yapmıyosunuuuuuzz, ne garıyosun dedım bozma çocukların psıkolojılerını:)
ben aksama kadar neler temizliyorum görmüyor.
yok kız ne enerjisi zorumdan yapıyorum. bugünde kollarım acıyo. sen gezmeye gelınce full diyosun benım onada canım ıstemıyo
ahh kapak aldım, lazımlık aldım. ev stıckerden gecılmıyo. wc hele panayıra döndü. yapıştırıyoruz süslüyoruz yok benım tembeller yine yapmıyolar, anca es kaza denk gelırse.
önce bırıne öğretsem oda olmuyor oda gelsın yapsın dıyolar:)
tabi pisikolojımı bi düşünün bu ugraslar sonunda.
Ne 10 dk si, benimkileri 5 dk da bir oturt oraya denk gelmesin diye tutyolar yok bole bisey.
Eski usul kucagimdada tuttum yok gene ayni cikaliiiim diye bagiriyo oglum. Kizimda suyla oynarsa duruyo iceride yoksa oda cikalim diyo.
Wc den cikinca yapiyolar.
Neler soyluyorum pis kokarsaniz sizinle kimse oynamaz, babanizin parasi bitti bez alamaz, bez alirsak oyuncak almaya para kalmaz. Vaadler havada ucusuyo yoook yook. Bizim kacinci deneme bu sefer 1 hafta oldu. Alistirma camasiri bende aldim ama bi hayrini goreydim gaza gelicemde cessadetlenicem
Ama ayok basaramiyorum, cildiricam!
Klozeti denedin mi benim cadi kakasindan korkunca alaturka tuvalete oturmadi bende klozet oturagi aldim ona da lik sefer oturdu bi daha sorun olmadi arada kaçiriyor ama onuda alistirma kilotuyla hallettim
alistirma kilotu kaçirmalara iyi oluyor ögrenince kullanirsin onu
yani en azindan ben öyle yaptim
sen bilirsin yinede
Ne mutlu size, benimkiler klozette sadece oturuyo keyif yapiyo tuvalet degil
Canim supurge yada haki yikama icine cektiklerinin kokularini motorun fanindan eve yayiyor. Bence elle yika makinayla degil.
Yarim lt suya 1 yemek kasigi limon tuzu, 1 yemek kasigi karbonat, 1 kucuk fincan elma sirkesi: fis fisli bir aiseye koyarsan aninda mudehalelerde hemen puskurtup silebilirsin. Cis benim bildigim basikasid denen bisey oldugundan cok pis degil ancak dinimizce necaset dir. O yuzden o dedigim dogal karisimi kullanirsan yeterli olabilir. Tabi koltuk gibi yerlerde nisasta ile o bolgeyi kaplarsan icindekinide emer. Fis fis a 1 tatli kasigi arap sabunu ilave edebilirsin istege gore.
Azerin dogum yapti mi bilen var mi???
Merabayin hatunlarben hala dogurmadim içim şişti bu çocuk doğduğunda direk askere gidecek galiba
Merabayin hatunlarben hala dogurmadim içim şişti bu çocuk doğduğunda direk askere gidecek galiba
Oyy azim günün de tamamlanmışKüçük prensin yeri çok rahat anlaşılan azim
Bir kaç güne kalmaz müjdeli haberi verirsin, eli kulağındadır
Sağlıklı kolay doğum olsun İnşaAllah canımAllah'a emanet olun,dikkat et kendine bebişine
tesekkur ederim canlarCanım aklımdasın hep bakıyorum mutlu haberi vereceksin diye
İnşallah sağlıkla alırsın kucağına
Allah hayirlisini versin canim
kac gündür aklimda soracam unutuyom senin ev ne oldu bittimi tadilat
yani dogumdan sonra annende mi kakcan?
tesekkur ederim canlar
gece sancim vardi hazirlandim makyajimi fonumu yaptim sonra gecti sanci
kvde de bizde herkes arayip soruyo strese girdim resmen
tesekkur ederim canim
bizim tadilat isi bitmedi daha burdayiz
e çocuk annem temızlık yaptırır dıye korktu gelmiyoMerabayin hatunlarben hala dogurmadim içim şişti bu çocuk doğduğunda direk askere gidecek galiba
Herkse mrb hanımlar nasılsınız bu ara pek giremiyorum çok halsiz ve yorgun hissediyorum kendimi azimmm doğurmamışsın daha bu paşamızda baya nazlı çıktı walla hayırlı doğumlar diliyorum şimdiden tez zamanda saglıkla kucagına alırsın inşallah
Herkse mrb hanımlar nasılsınız bu ara pek giremiyorum çok halsiz ve yorgun hissediyorum kendimi azimmm doğurmamışsın daha bu paşamızda baya nazlı çıktı walla hayırlı doğumlar diliyorum şimdiden tez zamanda saglıkla kucagına alırsın inşallah
Canım çok saol güzel dileklerin için ,amin rabbim isteyen herkese nasip etsinCanim seninde gozun aydin
Saglikla kucagina alirsin insallah
Saglikli,hayirli,uzun omurlu bir evlat olsun insallah
Canım teprikler Allah tamamına erdirsin çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?