En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Evet canim ikinci bu sen anlatinca aklima geldi ben gogsum dolunca ilik dus alip akitiyodum sutu baya rahatlatiyodu oda denemediysen dene canim istersen

Biz hallettik sayilir canim iki canavarla)) daha zor olur
ne yapsan ki yaa üzüldüm gerçekten Allah yardimcin
ya bende bisey sorcam bu çis kokusu hali iyice yikanmsdan cikmsz dimi

Ya esime diyorum inanmiyor hali yikamayla çikmiyor her yikadigimda kuruyana kadar ev çis kokuyor
ve bu anlattigim 1 yil önce oldu kizim daha bebekti ve haliya azicik isemisti simdi bir hafta önce saril saril birakti inan yikamaya korkuyorum yikamaya
oda diyoki hsli yikamayi niye aldik diyor
hemde halim sagi ve hali yikmmanin ucu kac kez kirildi onun yüzünden

Dusunsene her kirildiginda 18 tl ye yeni uc aliyorsun bu haliyi yikanaciya versem 16 tl ue yikayacak

Ama adam anlamiyor niye aldirdin diyor
iste bacim seninki öyle benimki böyle

Son düzenleme:

Klozeti denedin mi benim cadi kakasindan korkunca alaturka tuvalete oturmadi bende klozet oturagi aldim ona da lik sefer oturdu bi daha sorun olmadi arada kaçiriyor ama onuda alistirma kilotuyla hallettim
alistirma kilotu kaçirmalara iyi oluyor ögrenince kullanirsin onu
yani en azindan ben öyle yaptim
sen bilirsin yinede

Ne mutlu size, benimkiler klozette sadece oturuyo keyif yapiyo tuvalet degil

Canim supurge yada haki yikama icine cektiklerinin kokularini motorun fanindan eve yayiyor. Bence elle yika makinayla degil.
Yarim lt suya 1 yemek kasigi limon tuzu, 1 yemek kasigi karbonat, 1 kucuk fincan elma sirkesi: fis fisli bir aiseye koyarsan aninda mudehalelerde hemen puskurtup silebilirsin. Cis benim bildigim basikasid denen bisey oldugundan cok pis degil ancak dinimizce necaset dir. O yuzden o dedigim dogal karisimi kullanirsan yeterli olabilir. Tabi koltuk gibi yerlerde nisasta ile o bolgeyi kaplarsan icindekinide emer. Fis fis a 1 tatli kasigi arap sabunu ilave edebilirsin istege gore.

Iyiymis ya sen iyice tecrube etmissin masallah

Merabayin hatunlarben hala dogurmadim içim şiştibu çocuk doğduğunda direk askere gidecek galiba

Oyy azim günün de tamamlanmış Küçük prensin yeri çok rahat anlaşılan azim
Bir kaç güne kalmaz müjdeli haberi verirsin, eli kulağındadır
Sağlıklı kolay doğum olsun İnşaAllah canım Allah'a emanet olun,dikkat et kendine bebişine

Canım aklımdasın hep bakıyorum mutlu haberi vereceksin diye
İnşallah sağlıkla alırsın kucağına
tesekkur ederim canlar
gece sancim vardi hazirlandim makyajimi fonumu yaptim sonra gecti sanci
kvde de bizde herkes arayip soruyo strese girdim resmen
Allah hayirlisini versin canim
kac gündür aklimda soracam unutuyom senin ev ne oldu bittimi tadilat
yani dogumdan sonra annende mi kakcan?

tesekkur ederim canim
bizim tadilat isi bitmedi daha burdayiz

tesekkur ederim canlar
gece sancim vardi hazirlandim makyajimi fonumu yaptim sonra gecti sanci
kvde de bizde herkes arayip soruyo strese girdim resmen

tesekkur ederim canim
bizim tadilat isi bitmedi daha burdayiz

Ha gayret canim doguracan :)) millet nasil dogurcam der bu hatun makyaj yapiyor masallah sana
Allah bir avazda kurtarsin
Sen bugece dogurursun.....

Oy hemşom kuzum..benimkilerde 40 haftayi geçti.büyük 41 haftada doğdu. .in şa Allah bir an pnce sağlıkla sıhhat la doğar oğluşun...bizide haberder et canım....

Herkse mrb hanımlar nasılsınız bu ara pek giremiyorum çok halsiz ve yorgun hissediyorum kendimi azimmm doğurmamışsın daha bu paşamızda baya nazlı çıktı walla hayırlı doğumlar diliyorum şimdiden tez zamanda saglıkla kucagına alırsın inşallah

Canim seninde gozun aydin
Saglikla kucagina alirsin insallah
Saglikli,hayirli,uzun omurlu bir evlat olsun insallah

Merhaba evi mis kokulu kk hanımları
Azerinim doğuramadın mı hala kuzum??? günün dolmuş sanırım hamilelik takimi bile iptal gibi olmuş demek ki senin oğlan biraz ağır kanlı olacak baksana rahatı iyi diye doğmak bile istemiyor Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Aşkcım hayırlı olsun hamilelik takviminden gördüm inşallah güzel bir hamilelik geçirirsin bu sefer Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin

Fatihpepe, Yasemin, Areser, Pembepanter, ultraanne, kızlar nasılsınız???

Ben 2 haftadır temizlik yapmıyordum malum evde değildim 1 hafta geçen hafta da zaten eve geldim mutfağı su basmış onunla uğraşmıştım evin kalan kısmına bakmamıştım ama evimi fazla dağıtmadımi derli toplu tutmaya çalıştım.
Cumartesi 2 saat içinde süpürüp sildim her yeri - ev toplu olunca temizlik de hemen bitiyor Akşam da misafirlerim vardı - dün de geceden çıkan ama yıkayamadığım bulaşıkları yıkadım kombi yine sorun çıkardı ama halloldu bi şekilde akşam aynısı olursa yine servis çağıracağım artık napayım
bende durumlar böyle , mis gibi evim şükürler olsun - artık eskisi gibi salmıyorum topluyorum hem evime hem kendime vakit ayırmaya çalışıyorum mutfakta olmayı çok seviyorum zaten - temiz olunca daha bi hevesle iş yapılıyor

Canım teprikler Allah tamamına erdirsin çok sevindim

Canim seninde gozun aydin
Saglikla kucagina alirsin insallah
Saglikli,hayirli,uzun omurlu bir evlat olsun insallah
Canım çok saol güzel dileklerin için ,amin rabbim isteyen herkese nasip etsin
Canım teprikler Allah tamamına erdirsin çok sevindim

Teşekkür ederim tanemim rabbim kuzuları da sana bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…