En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Bu hatun once dogunhaneyi dezenfekte edecek camasir suyuyla silecek heryeri sonra doktorkari dezenfekte edecek oyle doguracak :))

Bi önceki doğumunda buna benzerini yapan birinden bahsediyorsak eğer
Ikınırken yerler battı diye söylenir görürsün.

Canımmm inşallah sağ salim alır kucağına oğlunu.

Saol azimm bu takvim biraz önden gösteriyo ultrasonda 6 haftalık çıktı minnoş ,çok şükür kalp atışlarınıda duyduk biraz mide bulantısıyla cebelleşiyorum ama inş. Biran önce atlatırım söylediğim herkes erkek diyo hayırlısı olsun tabi ama benim gönlümden geçen kız ama sağlıklı olsun önemli olan o
Sen biran önce doğur burda ben çatlıycam meraktan walla

Selam kızlar bayadır giremiyorum gunüm vardı atlattım ondan sonra bir saldum kendimi saldım derken düğün alışverişlerine başladım da bakalım yatın bir eve ceki düzen vereyim
azerinin hayırlısıyla al artıködunku bebişini kucağına
Diğer kızlar hepiciğinize selamlarr... Yarın bir rapor veririm artık

oooooo ask cım kıss işi pişirmişiniz bize soylemiyonuz. walla cok sevındım hayırlı olsun:) Allah kucağınıza nasıp etsın:)

teşekkür ederım lıly cım ıyıyız ck sukur

normal doğum ıstıyor valla bravo medenı cesaretine hayran kaldım. ben muayenelerde bıle o çatalda hüngür hunguuur ağladım. bıde normal doğursam hastaneyı yıkardım heralde:)

Bu hatun once dogunhaneyi dezenfekte edecek camasir suyuyla silecek heryeri sonra doktorkari dezenfekte edecek oyle doguracak :))
ayyy cok alemsınız kızlaaar

Bi önceki doğumunda buna benzerini yapan birinden bahsediyorsak eğer
Ikınırken yerler battı diye söylenir görürsün.

Canımmm inşallah sağ salim alır kucağına oğlunu.
ya nerden aklınıza gelıyo

bacım sen giremesende evının mıs kokusu ınternete düşüyo :) hayranım hızına

ben wc alışkanlığı işini gene beceremedim benımkıler ınat ettı yapmıyor wc ye . wc den çıkınca yapıyolar. esımde tırlattı bez yap isterse 5 yasına gelsinler kendılerı ısterlerse yapsınlar zorlama çocukları dıye. acck da tartıştık. nasıl ugrascakmısım bu durumla bı ıs yapıyon sonra cocugun pesıne kosuyon nolcak böyle dıyo. tabı ben böyle uğraşırken ev savaş alanına donuyo. haklılık payıda varda, bu işin ustesınden gelemıcem galıba

Canım senınkiler kaç aylıktı 21 diye hatırlıyorum ama cok inatlaşma bence onlar kazanırlar daha zamanı değil demek ki ben her iki cocuğuma 1 hafta gibi zamanda alıştırdim bazı cocukların tuvalet eğitimi daha geç olabilir sıkma canını onlarda sıkılmışlardır baskıdan sen bence biraz ara ver ama yine kendin wc ye giderken onara mesajlar gönder büyükler buraya bebekler beze gibi ne biliyim işte ama bence biraz ara ver derim.....

hala doguramadim canim

Yaww dun gece dedimki ben burda uyurken azimm de orda doguruyordur diye
Kizim git sicak suylami yikanican yoksa niyetimi bozucan napiyosan yap dogur su yavruyu bak ben burda dokuz dogurdum kurtar beni bu sıkıntidan
Bir normal dogum hikayesi dinleyelim dedik hadi dogur artik
Bak doguma giderken doguruyorum diye msj at tamam mi?? Bizde sana dua edelim

Iyicene moralim bozuldu yawbu çocuk hiç çıkmayacak zannediyorum
ya herufu kandiramiyorum korkuyo
normal doğum istiyorsanız benim kızın hikayesini anlatiyim şimdilik
yarın da dogmazsa doktoru aricigim

Iyicene moralim bozuldu yawbu çocuk hiç çıkmayacak zannediyorum
ya herufu kandiramiyorum korkuyo
normal doğum istiyorsanız benim kızın hikayesini anlatiyim şimdilik
yarın da dogmazsa doktoru aricigim

Anaaammmm kiz sen hala burada misin?
Artik senin oglun ayakkabilarini giyip gelecek gidişat o yonde
Heruf neden korkuyo ki?ne olacak en fazla cocuk dogacak
Saka bir yana saglikla kucagina al insallah sonra gel ben dogurdum de bizde topikce rahatlayalim
Bu arada hurma dogumu kolaylastiriyor deniyor bu gecede dogurmazsan yarin oturur 1kilo yersin
Iyi destek oluyorum dimi

benımkıler 30 aylıklar canım,aynı fikirdeyim seninle bende ara ara deniyorum. dedıgın gıbı ben buyugum büyükler buraya bebekler beze, kötü kokarsanız kimse sevmez arkadaşların ız oynamaz ..vs... bir sürü söylüyorum ama benımkıler öğrenme cabasında degıl yanı bılıyorlarda yapmıyorlar bez rahat geliyor o yüzden işim zor galıba. askıya aldık bakalım hayırlısı.....

hala doguramadim canim
uyu uyuyabildiğin kadar anacım

Canım sen bir doktora görün bence korkma sezeryandan aksı bir durum yoksa önce suni sancı verirler eğer varsada (inşallah yoktur )yapacak birşey yok kendi canınıda bebeğin canınıda tehlikiye atma normal doğuracam diye hayırlı haberlerin olur inşallah tatlım

Son düzenleme:
Aradım canım 42 haftasına kadar yolu var dedi:26:çok endişelendiriyorsan 7 nisanda kontrola gel dedi şimdilik endiselenecek durum yok dedi
kvde de iyice sıkıldı yarın gitmeyi düşünüyorhabire sorup beni de strese sokuyor

azerinn kuzum hala doğmadı mı senin paşa? :)
Hehe utanıyorum da söylemeye dogmadi daha kadisim
senin prenses nasıl
Hurma ağacı çıkacak içimde kuzum
kv benle uyuyo gece wcye kalkamiyorum korkumdan sancin mı var diye soruyo hemenbu sabah yüzünü bile yikamadan gelmiş nasılsın diye sorduiyim teşekkür ederim hala(kv halam oluyor da) sen nasılsın dedim ben de

Uykularim kaçtı resmen yaseminim

Ev isimi bilmiyorum ama tasiniyor sayilirim.evi satiliga cikardik butun esyalari topladik yazliga gidiyoruz.cok yorgunum.birde 1 yasinda bebegim var.Allah hepimize guc kuvvet versin.
Umarim kisa surede satilir da guzel bir ev bulup tasiniriz.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Korkutma yerine tesvik etmeye calissaniz.bak baban tuvalete yapiyor.biz buyukler tuvalete yapariz vs. diyerek.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…