- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 48
- 163
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #18.861
Azerin nasılsın iyi mısın canım benim
Bebek nasıl daha dogurmadin Sanrim
Teşekkür ederim canım iyi olmaya çalışıyorum yok daha dogurmadimsenin prenses nasıl
Teşekkür ederim canım iyi olmaya çalışıyorum yok daha dogurmadimsenin prenses nasıl
Merhaba :) Beni hatırlayan oldumu ? Doğum yaptım bir oğlum oldu 50 günlük olduk çok şükür. Artık bende bir anneyim. Sizler Nasılsıniz ?
Mrb beraycım hatırladık hatırlamazmıyız eskilerdensin tekrar hoşgeldin , gözün aydın rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsinnasıl gidiyo annelik ve ev durumları
teşekkür ederım canım. tesvık de denedım o soyledıgınız cümleleri ve dahası. wc süsten geçilmiyor:)Korkutma yerine tesvik etmeye calissaniz.bak baban tuvalete yapiyor.biz buyukler tuvalete yapariz vs. diyerek.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Mrb beraycım hatırladık hatırlamazmıyız eskilerdensin tekrar hoşgeldin , gözün aydın rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsinnasıl gidiyo annelik ve ev durumları
Oyy onun yaramazliklarini yerim ben maşallah 10 aylık olmuş bileIyiyim sagol prenses de iyi yaramazlığa basladi :))
Kız 2 senedir hamilesin gibi niye böyle uzun sürdü
Dimi ya
Hayırlısıyla bi doğursan da rahatlasak canım
Doktoru aramalısın bence artık :44:
Merhaba :) Beni hatırlayan oldumu ? Doğum yaptım bir oğlum oldu 50 günlük olduk çok şükür. Artık bende bir anneyim. Sizler Nasılsıniz ?
aşk cım nasılsın hamiş misin kuzum
Oyy onun yaramazliklarini yerim ben maşallah 10 aylık olmuş bile
Dimi yadoğduğunda ilk tokati ben atıcam kerataya doktoru aradım 42 haftaya kadar normal dedi
Ooo berayim nasılsınkuzun nasıl
huysuz bi bebek mi
Aziii doğuma gitmeden yaz kuzum merakta bırakma bizi
Bu arada kaynanam gelcek şöyle detaylı bi temizliğe başlamam lazım ama halsizlik uyku ve bu mide bulantısıyla nasıl olcak hiç bilmiyorum varmı bana katılmak isteyen bitirmem lazım şu işleri
Bence azerin dogurduuuu
:100::100::100::100::78::78::101::101::101::95::95::95::84::84::84::84::84:bilmem anlata bilebildim mi
Oooyyyy topikdasim nasilda isyanlardavalla her yeni gune acaba dogurdumu diye basliyorum:/
Kizin nasil? Hic bahsetmiyorsun kardesini istiyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?