En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Merhaba :) Beni hatırlayan oldumu ? Doğum yaptım bir oğlum oldu 50 günlük olduk çok şükür. Artık bende bir anneyim. Sizler Nasılsıniz ?

Mrb beraycım hatırladık hatırlamazmıyız eskilerdensin tekrar hoşgeldin , gözün aydın rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin nasıl gidiyo annelik ve ev durumları

Korkutma yerine tesvik etmeye calissaniz.bak baban tuvalete yapiyor.biz buyukler tuvalete yapariz vs. diyerek.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
teşekkür ederım canım. tesvık de denedım o soyledıgınız cümleleri ve dahası. wc süsten geçilmiyor:)
bu ara alınganlıkları üzerlerindede o yüzden belki kötü kokuyorsunuz dersem utanıp wc ye yaparlarmıki diye denedim:)
zaten oda fayda etmedi:) benımkıler rahata alıştıklarından yapmıyor wc ye, bez kolay gelıyo:)

sizde gönlünüze göre bir ev bulursunuz inşallah , aynı amaç bızdede var
bizde satıp daha buyuk ev aşabılme çabasındayız:)

Mrb beraycım hatırladık hatırlamazmıyız eskilerdensin tekrar hoşgeldin , gözün aydın rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin nasıl gidiyo annelik ve ev durumları

Çok teşekkürler canım. Çok şükür iyi gidiyor annelik yorucu ama bir o kadar da güzel. Bir gülüşü yetiyor. Allahım evlatlarımıza uzun ömürler versin. Sende hamilesin Heralde ne güzel. Hayırlısıyla kucağına alırsın insAllah bol bol uyu tadını çıkar uykunun

Iyiyim sagol prenses de iyi yaramazlığa basladi :))
Kız 2 senedir hamilesin gibi niye böyle uzun sürdü
Oyy onun yaramazliklarini yerim ben maşallah 10 aylık olmuş bile

Hayırlısıyla bi doğursan da rahatlasak canım
Doktoru aramalısın bence artık :44:
Dimi yadoğduğunda ilk tokati ben atıcam keratayadoktoru aradım 42 haftaya kadar normal dedi
Merhaba :) Beni hatırlayan oldumu ? Doğum yaptım bir oğlum oldu 50 günlük olduk çok şükür. Artık bende bir anneyim. Sizler Nasılsıniz ?

Ooo berayim nasılsınkuzun nasıl
huysuz bi bebek mi

Aziii doğuma gitmeden yaz kuzum merakta bırakma bizi
Bu arada kaynanam gelcek şöyle detaylı bi temizliğe başlamam lazım ama halsizlik uyku ve bu mide bulantısıyla nasıl olcak hiç bilmiyorum varmı bana katılmak isteyen bitirmem lazım şu işleri

Oyy onun yaramazliklarini yerim ben maşallah 10 aylık olmuş bile

Dimi yadoğduğunda ilk tokati ben atıcam keratayadoktoru aradım 42 haftaya kadar normal dedi

Ooo berayim nasılsınkuzun nasıl
huysuz bi bebek mi

Doktora deseydin ya ben bi doğurana kadar kızlar dokuz doğuracak

Askciiimmm gozun aydin bebegiiimm
anne oluyorsun cok sevindim hayirli bebek olsun insallah saglikkla dogsun insallah

Bitrirsin canim sanki nolcak iki kisisiniz
hem bitmese nolcak bosver kv kusura bakmaz hamilesin
bu gunlerin tadini cikar yat uyu dinlen...
ben hamis olsam gun boyu yatarim

Hatirliyorumda kizimda tam19 saatuyumustum))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…