- 18 Aralık 2011
- 4.237
- 2.369
- 373
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #18.881
Günaydın bebeğimkızım küçük bebek alalım diyip duruyo:26:
Her gece doğum çantasını kapinin yanına koyup her sabah almaktan bıktım artık
Oy kuzum benim kucuk bebek alacakmis yerler O nu heekizlar genelde kucuk anne olurlar :))bakalim senin kuzu neler yapacak :))
Bu arada sen bir an icin dogum yapacagini unutsan belki dogurursun
Askciiimmm gozun aydin bebegiiimm
anne oluyorsun cok sevindim hayirli bebek olsun insallah saglikkla dogsun insallah
Bitrirsin canim sanki nolcak iki kisisiniz
hem bitmese nolcak bosver kv kusura bakmaz hamilesin
bu gunlerin tadini cikar yat uyu dinlen...
ben hamis olsam gun boyu yatarim
Hatirliyorumda kizimda tam19 saatuyumustum))))
Teşekkür ederim canım amin rabbim isteyen herkese tatdırsın bu duyguyu
2 kişiyiz ama evde öyle çok iş var ki yapıcak kapılar, camlar ,halılar, dolap içleri daha saymadığım bi ton şey aslında yataktan kalkabilsem yapıcamda kalkamıyorum bi türlü o kadar halsiz oluyorum bide mide bulantısıyla cebelleşiyorum rabbim yardımcı olur inşallah da bugünleri atlatırım
askos sende bi zamanlardaki kendimi gordum
Offf azim yerinde olmak çok isterdim ohhh miss gbi doğurucan bi kaç gün içinde oğluşunu
Benim böyle giderse işim zor valla inşallah çabuk geçer:18:
annem bu hamisligin her evresi cok zor simdi de doguramiyorum diye stres yapiyorum baksana
senin de insallah biran once mide bulantilarin gecer cok zor biliyorum
Bitrirsin canim sanki nolcak iki kisisiniz
hem bitmese nolcak bosver kv kusura bakmaz hamilesin
bu gunlerin tadini cikar yat uyu dinlen...
ben hamis olsam gun boyu yatarim
Hatirliyorumda kizimda tam19 saatuyumustum))))
:100::100::100::100::78::78::101::101::101::95::95::95::84::84::84::84::84:bilmem anlata bilebildim mi
Oyy onun yaramazliklarini yerim ben maşallah 10 aylık olmuş bile
Dimi yadoğduğunda ilk tokati ben atıcam kerataya doktoru aradım 42 haftaya kadar normal dedi
Ooo berayim nasılsınkuzun nasıl
huysuz bi bebek mi
fatihpepe746867 .!.:Azerinnnnnn kuzuuuuum bu sefer dogurdun icime doguyorilk msj in bebek haberi olacak buda icime doguyor :))
Selam kizlar nasilsiniz bakiyim
ben en son size rapor verecektim ama o gun islerimi yaptiktan sonra disari ciktim 1 saatligine geldigimde evime hirsiz girmis her yeri dagitmislar cok buyuk bir korku yasadim Allah kimseye yasatmasin her daginik falan polisler geldi tutatank olay yeri inceleme ben hala soktayim anca dolaplari toparladim halilari yikamaya verdim dun yeni kapi taktirdim, alarmli guvenlik sistemi kurdurdum butun eve kapi takilirken cok toz oldu temizlikci cagirdim duvarlar falan silinecek anlayacaginiz yarin size uzun bir rapor veririm artik...
inanmicaksiniz ama bebek hala içimde
isyaaaaaaaaaaaaaaan:84::84::84:
Pazartesi kontrolum varinşallah o zamana kadar doğar:26:
Ayyy abla en tirstigim şeydir Hırsızlık çok çok geçmiş olsun:18:nerden girmişler kapıdan mı:26:
Ayyy abla en tirstigim şeydir Hırsızlık çok çok geçmiş olsun:18:nerden girmişler kapıdan mı:26:
Araser abla cok gecmis olsun cok zor bir durum Allah bir daha yssatmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?