En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Günaydın bebeğimkızım küçük bebek alalım diyip duruyo:26:
Her gece doğum çantasını kapinin yanına koyup her sabah almaktan bıktım artık

Oy kuzum benim kucuk bebek alacakmis yerler O nu hee kizlar genelde kucuk anne olurlar :))bakalim senin kuzu neler yapacak :))
Bu arada sen bir an icin dogum yapacagini unutsan belki dogurursun

Oy kuzum benim kucuk bebek alacakmis yerler O nu hee kizlar genelde kucuk anne olurlar :))bakalim senin kuzu neler yapacak :))
Bu arada sen bir an icin dogum yapacagini unutsan belki dogurursun

Sagolsunlar hiç unutturmuyorlar kivalla kizimda bir Allahın kulu sormuyodu şimdi meşhur oldum resmen annem sokağa çıkamıyor
kızım bebeğin kiyafetlerini kendi bebeklerine giyfirmeye başladı bile bebek doğmadan kirli çamaşırı birikiyo

Askciiimmm gozun aydin bebegiiimm
anne oluyorsun cok sevindim hayirli bebek olsun insallah saglikkla dogsun insallah

Bitrirsin canim sanki nolcak iki kisisiniz
hem bitmese nolcak bosver kv kusura bakmaz hamilesin
bu gunlerin tadini cikar yat uyu dinlen...
ben hamis olsam gun boyu yatarim

Hatirliyorumda kizimda tam19 saatuyumustum))))

Teşekkür ederim canım amin rabbim isteyen herkese tatdırsın bu duyguyu
2 kişiyiz ama evde öyle çok iş var ki yapıcak kapılar, camlar ,halılar, dolap içleri daha saymadığım bi ton şey aslında yataktan kalkabilsem yapıcamda kalkamıyorum bi türlü o kadar halsiz oluyorum bide mide bulantısıyla cebelleşiyorum rabbim yardımcı olur inşallah da bugünleri atlatırım

askos sende bi zamanlardaki kendimi gordum

Offf azim yerinde olmak çok isterdim ohhh miss gbi doğurucan bi kaç gün içinde oğluşunu
Benim böyle giderse işim zor valla inşallah çabuk geçer:18:

annem bu hamisligin her evresi cok zor simdi de doguramiyorum diye stres yapiyorum baksana
senin de insallah biran once mide bulantilarin gecer cok zor biliyorum

annem bu hamisligin her evresi cok zor simdi de doguramiyorum diye stres yapiyorum baksana
senin de insallah biran once mide bulantilarin gecer cok zor biliyorum

Ayyy inşallah azim sende biran önce saglıkla kucagına alırsın paşamızı inşallah
Dün mide bulantısından resmen oturdum ağladım kocişte benle ağladı ne yapıcağını şaşırdı adam bulantıdan mutfagın kapısından giremiyorum yakınımda kimsede yok zor oluyo haliyle bi hafta sonra kaynanam gelcek ev batmış durumda temizlik yapmam lazım kocaman bi liste yaptım ama okuyup duruyorum icraat yok

Bitrirsin canim sanki nolcak iki kisisiniz
hem bitmese nolcak bosver kv kusura bakmaz hamilesin
bu gunlerin tadini cikar yat uyu dinlen...
ben hamis olsam gun boyu yatarim

Hatirliyorumda kizimda tam19 saatuyumustum))))

:100::100::100::100::78::78::101::101::101::95::95::95::84::84::84::84::84:bilmem anlata bilebildim mi

Doguramaz ki doguramaz kiii
hadi gaza gel de dogur

Sabah gune erken basladim
Esimi kahvaltisini yaptirip gonderdim
once mutfagi topladim oranin kaygisi bitti
sonra yataklari topladim
oturma odami supurup sildim
tv unitem ve koltuklarimin derilerinin tozunu aldim
Yatak idami ve kizimin odasini da ayni sekilde temizledim
banyoyuda dun yikamistim bugun sadece kufuyan paspasi serdim
Antreleride supurup sildim
dis kapimin tozunu aldim
birazdan camasir serip kullanmadigim ayakkabilari kaldirip mevsimlik ayakkabilkklarimi cikarcam
elim degmusken ayakkabiligi da bir guzel temizlerim

Uff is bitmiyor daha yemek dusunuyorumm

Selam kizlar nasilsiniz bakiyim

ben en son size rapor verecektim ama o gun islerimi yaptiktan sonra disari ciktim 1 saatligine geldigimde evime hirsiz girmis her yeri dagitmislar cok buyuk bir korku yasadim Allah kimseye yasatmasin her daginik falan polisler geldi tutatank olay yeri inceleme ben hala soktayim anca dolaplari toparladim halilari yikamaya verdim dun yeni kapi taktirdim, alarmli guvenlik sistemi kurdurdum butun eve kapi takilirken cok toz oldu temizlikci cagirdim duvarlar falan silinecek anlayacaginiz yarin size uzun bir rapor veririm artik...

Oyy onun yaramazliklarini yerim ben maşallah 10 aylık olmuş bile

Dimi yadoğduğunda ilk tokati ben atıcam keratayadoktoru aradım 42 haftaya kadar normal dedi

Ooo berayim nasılsınkuzun nasıl
huysuz bi bebek mi

Çok sağool azerinn ciğimmm :) özlemişim sizi , buraları .) İyiyim çok şükür oğlumla ilgileniyorum, bütün günüm ona bakmakla geçiyor. Her bebek gibi onda da oluyor arada huysuzluk. idare ediyorum ama napim .) sen nasılsın hamileymişsin Allahım bir avazda kurtarsın. doğum ne zaman :)

9 aylık bebeğimle gün boyu zaten yoruluyorum birde ev işi belimi büküyor bazen yapamadığım günlerde oluyor ama herğün aynı dert.çilem bitmiyor.pasaklı gelin oldum

Ayyy abla en tirstigim şeydir Hırsızlık çok çok geçmiş olsun:18:nerden girmişler kapıdan mı:26:

Yok anam ben yetisemiyorum misal . Hepsine yetisince kendime vakit kalmiyor of anam

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…