- 18 Aralık 2011
- 4.237
- 2.369
- 373
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #18.901
Tesekkur ederim canim Allah kimseye yasatmasin...... Aminnn....
Merhaba kizlar,
Askcim hayirli olsun bebisin:)allah tamamina erdirsin insallah.Hamileyken sanki gunler gecmiyor gibi,ama dogunca gunler nasi geciyor anlamiyorsun.
Azerin canim doguramadin mi halen? Ayy cok stresli oluyor,gunun gecince kendimden biliyom:) allah bi avazda kurtarsin,saglikla dogur insallah.
Araser cok gecmis olsun canim,allah birdaha yasatmasin,cok kotu,insan her an korku ve teretdutle yasamak zorunda maalesef.
Kizlar ,benim evin hali icler acisi:) sabah topluyom,iki Saat sonra Gene dagiliyor,cocukla ordan oraya tasiniyom,emzirirken halfen hale giriyom,e uyutayim,altini degistireyim derken oda perisan oluyor:)gunler Boyle geciyor simdilik ,pilim bitiyor ,bebis uyuyana kadar.o uyuyunca dinleniyom bende.bakalim zamanla oturucak hersey insallah:)
Merhaba kizlar,
Askcim hayirli olsun bebisin:)allah tamamina erdirsin insallah.Hamileyken sanki gunler gecmiyor gibi,ama dogunca gunler nasi geciyor anlamiyorsun.
Azerin canim doguramadin mi halen? Ayy cok stresli oluyor,gunun gecince kendimden biliyom:) allah bi avazda kurtarsin,saglikla dogur insallah.
Araser cok gecmis olsun canim,allah birdaha yasatmasin,cok kotu,insan her an korku ve teretdutle yasamak zorunda maalesef.
Kizlar ,benim evin hali icler acisi:) sabah topluyom,iki Saat sonra Gene dagiliyor,cocukla ordan oraya tasiniyom,emzirirken halfen hale giriyom,e uyutayim,altini degistireyim derken oda perisan oluyor:)gunler Boyle geciyor simdilik ,pilim bitiyor ,bebis uyuyana kadar.o uyuyunca dinleniyom bende.bakalim zamanla oturucak hersey insallah:)
Merabayin hatunlarben hala dogurmadim
Gittim bu gün kontrole bebek iyice inmiş aşağıya doktor 2 parmak açıklık var dedi
Igne yaptı açılması için eve yolladı sancin siklasirsa gel dedi ama benim sancim falan yok
olmazsa yarın yine iğne yapılacak yine olmazsa öbür gun suni sancı:18:
Gittim bu gün kontrole bebek iyice inmiş aşağıya doktor 2 parmak açıklık var dedi doktor
Igne yaptı açılması için eve yolladı sancin siklasirsa gel dedi ama benim sancim falan yok
Gittim bu gün kontrole bebek iyice inmiş aşağıya doktor 2 parmak açıklık var dedi
Ay canım senin adına çok seviniyorum bir öncekindeki heyecanlarını eşinle ağlayışlarınızı hatırlıyorum da hevesin kursağında kalmıştı - şimdi ise fotoğrafında ultrason görüntüsü var bu çok hoşuma gidiyor biliyor musun? Rabbim hayırlısıyla güzel bir hamilelik geçirmeni ve kucağına sağlıkla almayı nasip ederTşkr ederim royemcim aynen. Öyle günler geçmek bilmiyo bide mide bulantılarım oldumu o günü zor ediyorum walla
Biran önce doğum yaklaşsada bende doğursam sizin gibi alsam bebişimi kucağıma
oy kuzum sen hala buralarda mısın? hadi inşallah sancın gelir de doğurursun bir avazdaMerabayin hatunlarben hala dogurmadim
evet çok nazlı bir erkek geliyor azerin işin zorAyyy azim inşallah iğne işe yararda sancın tutar bi avazda doğurursun olmazsada herşeyin hayırlısı suni sancı verirler o kötü bişey değildir umarım bugün yine dua edicem bol bol sana.... Sen sıkma canını yine öyle yada böyle gelicek oğluşun biraz naz yapıyo sanırım
Ay canım senin adına çok seviniyorum bir öncekindeki heyecanlarını eşinle ağlayışlarınızı hatırlıyorum da hevesin kursağında kalmıştı - şimdi ise fotoğrafında ultrason görüntüsü var bu çok hoşuma gidiyor biliyor musun? Rabbim hayırlısıyla güzel bir hamilelik geçirmeni ve kucağına sağlıkla almayı nasip eder
oy kuzum sen hala buralarda mısın? hadi inşallah sancın gelir de doğurursun bir avazdayarına suni sancıya gerek kalmadan...42 hafta oldu mu?
evet çok nazlı bir erkek geliyor azerin işin zor
Ayy lilycim ne güzel şeyler söylemişsin öyle çok saol eksik olma aynen ilk gebeliğimde sevincimiz kursagımızda kalmıştı gerçekten inşallah bu sefer rabbim tamamını erdirir , çok fena mide bulantılarım oluyo ama ne yapalım bebiş için değer , gördünmü teyzesi ultrasonda daha 1 cm bile değil
Rabbim seninde gönlüne göre verir inşallah
Kızlar hepinize teşekkür ederim
bu gün yine iğne yapıldı ama yine sancim yok
doktor yarın da bekleyelim dedi öbür gün gel dedi
stres yaptım iyice çok korkuyorum kızlar lütfen dua edin suni sancisiz dogum baslasin sagsalim aliyim yavrumu kucagima
Ayy kuzum yaaa insallah bu sefer igne ise yarayacak ama etkili olmasaka uzme kendini suni sanci korkulacak bisey degil 9saat verdiler biliyorum.serumu cikardiklarinda kendi sancim baslamisti ikisinin arasinda fark yoktu bu yuzden korkma sakin.saglikla al bebegini kucagina insallah ikinizinde iyi haberlerini bekliyoruz
Insallah cok kolay bir dogum olur canimm benim hep dualarimdasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?