En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Tesekkur ederim canim Allah kimseye yasatmasin...... Aminnn....

Cok cok gecmis olsun ben yeni farkettim msj ini kusura bakma
Gecen sene kapi komsuma girmisti.ilk defa hirsiz giren ev gormustum uzun sure unutamadim
Evden bisey almis mi??? Ayy korkusu yeter insana,tekrar gecmis olsun

İyi akşamlar kknın titiz hatunları
Bi bakayım dedim azerin doğurmuş mu diye merak ettim ama sabahki mesajına göre hala doğuramamış :)))

Merhaba kizlar,
Askcim hayirli olsun bebisin:)allah tamamina erdirsin insallah.Hamileyken sanki gunler gecmiyor gibi,ama dogunca gunler nasi geciyor anlamiyorsun.
Azerin canim doguramadin mi halen? Ayy cok stresli oluyor,gunun gecince kendimden biliyom:) allah bi avazda kurtarsin,saglikla dogur insallah.
Araser cok gecmis olsun canim,allah birdaha yasatmasin,cok kotu,insan her an korku ve teretdutle yasamak zorunda maalesef.
Kizlar ,benim evin hali icler acisi:) sabah topluyom,iki Saat sonra Gene dagiliyor,cocukla ordan oraya tasiniyom,emzirirken halfen hale giriyom,e uyutayim,altini degistireyim derken oda perisan oluyor:)gunler Boyle geciyor simdilik ,pilim bitiyor ,bebis uyuyana kadar.o uyuyunca dinleniyom bende.bakalim zamanla oturucak hersey insallah:)

Evin dagiliyor ama bebek olan evin kokusu bir baska oluyor hicbir kokuya benzemiyor cennet kokuyor onlar yaaa ben cok ozlemisim galiba bebek kokusunu

Günaydın ve mutlu haftalar herkese
Azerinim sanırım artık bebiş doğdu yani bugün kontrolün vardı hayırlı haberlerini bekliyoruz
Aresercim çok çok geçmiş olsun yeni gördüm gerçekten zor bir durum Allah kimseye yaşatmasın
Fatihpepe hayırdır ceza puanın mı vardı
Şaka bir yana arkadaşlar bugün nasılsınız? Umarım güzel bir hafta sonunun ardından mutlu bir haftaya merhaba demişsinizdir
Ben bu ara pek işlere yetişemiyorum geçen hafta saatler değiştiğinden midir seçim olduğundan mıdır nedir hafta içini uykusuz geçirdim diyebilirim - haliyle de hafta sonunu iple çekiyordum.
Cumartesi tüm gün yattım dinlendim tembellik ettim dün de tabii işler yetişmedi haliyle
geçen hafta renkliler yıkanmamıştı o yüzden çamaşırlar epey birikti - Cumartesi akşam astım sabaha kadar kaloriferin önünde kurusun diye - Pazar kuruyanları topladım nevresimdi havluydu işte pikeydi onlar yıkandı balkonu hafta içi yıkamıştım yine yıkadım çamaşır asılacak diye demirlerini mermerini iç kısımdaki fayansları da asprinli suyla sildim çamaşırları astım renklilerden kurumayanları da odada yatağın üstüne serdim akşam topladım işte...
Mutfağı toparladım - pazara markete gittim çöpleri döktüm aslında yapılacak çok şey var da dedim ya eksik kaldı
bakalım kalanları da bu akşam halletmeye çalışırım bir sürü ütü çıktı ama bu akşam yapamam sanırım - anca yarın giyeceklerimi ütülerim belki...
Bugün iş çıkışı eve gidip oradan kargoya gideceğim bir tunik siparişi vermiştim ama bedeni büyük geldi halbuki küçük bile gelir diye düşünmüştüm demek ki zayıflamışım iadeye vereceğim sonra marketten brokoli almam lazım dün pazarda bulamadım nasip olursa yemek yarışmasına katılacağım tabii yapmayı becerebilirsem...:44:
Ay daha apartmanın merdivenler silinecek off ya hem çalışıp hem de herşeye yetmek gerçekten zor üstelik henüz evli ve çoluk çocuk sahibi bile değilim

Azim inşallah bu sfer doğurmuşsundur yada doğuruyosundurhayırlı doğumlar diliyorum sana dualarımız seninle
Bende temizliğe başladım haftaya kaynanam geliyo o gelene dek evi bal dök yala kıvamına getrmem lazım şu mide bulantılarım halsizliğim olmasa daha iyi olcaktı ama neyse yavaş yavaş yapmaya çalışıyorum yatak odası, salon, oturma odası ,hol dolap içleri koltuklar halılar perdeler camlar ve kapılar bitti banyo mutfak ve wc var onlarıda bu hafta bitirmeyi planlıyorum bakalım artık

Tşkr ederim royemcim aynen. Öyle günler geçmek bilmiyo bide mide bulantılarım oldumu o günü zor ediyorum walla
Biran önce doğum yaklaşsada bende doğursam sizin gibi alsam bebişimi kucağıma

Merabayin hatunlarben hala dogurmadim
Gittim bu gün kontrole bebek iyice inmiş aşağıya doktor 2 parmak açıklık var dedi
Igne yaptı açılması için eve yolladı sancin siklasirsa gel dedi ama benim sancim falan yok
olmazsa yarın yine iğne yapılacak yine olmazsa öbür gun suni sancı:18:

Son düzenleme:

canım benim rabbim tek avazda kurtarsın seni haberlerini bekliyorum sağlıcakla al yavrunu kucagına

Ayyy azim inşallah iğne işe yararda sancın tutar bi avazda doğurursun olmazsada herşeyin hayırlısı suni sancı verirler o kötü bişey değildir umarım bugün yine dua edicem bol bol sana.... Sen sıkma canını yine öyle yada böyle gelicek oğluşun biraz naz yapıyo sanırım

Anaaaam kiz sen hala buralardamisin??? Ha gayret az kalmis bugun dogar insallah bu yavrucak

Kuzum sağlıkla al inşallah bebeğini kucağına.
İyi haberlerini bekliyoruz.

Tşkr ederim royemcim aynen. Öyle günler geçmek bilmiyo bide mide bulantılarım oldumu o günü zor ediyorum walla
Biran önce doğum yaklaşsada bende doğursam sizin gibi alsam bebişimi kucağıma
Ay canım senin adına çok seviniyorum bir öncekindeki heyecanlarını eşinle ağlayışlarınızı hatırlıyorum da hevesin kursağında kalmıştı - şimdi ise fotoğrafında ultrason görüntüsü var bu çok hoşuma gidiyor biliyor musun? Rabbim hayırlısıyla güzel bir hamilelik geçirmeni ve kucağına sağlıkla almayı nasip eder

oy kuzum sen hala buralarda mısın? hadi inşallah sancın gelir de doğurursun bir avazda yarına suni sancıya gerek kalmadan...42 hafta oldu mu?

evet çok nazlı bir erkek geliyor azerin işin zor

Ayy lilycim ne güzel şeyler söylemişsin öyle çok saol eksik olma aynen ilk gebeliğimde sevincimiz kursagımızda kalmıştı gerçekten inşallah bu sefer rabbim tamamını erdirir , çok fena mide bulantılarım oluyo ama ne yapalım bebiş için değer , gördünmü teyzesi ultrasonda daha 1 cm bile değil
Rabbim seninde gönlüne göre verir inşallah

oy maşallah ona inşallah Rabbim kucağına aldığın günleri de göstersin topikçek seviniriz - bu forumda birçok kişiyle muhabbetim oldu hiç biriyle de yüzyüze görüşme imkanım olmadı (faceten ekleştiklerimiz telden görüştüklerimiz var yine de) ama güzel dostluklar edindiğimi düşünüyorum bazen en yakınlarımıza anlatamadıklarımızı burada rahatça anlatıyoruz birbirimize destek oluyoruz
inşallah o güzel dileklerin de dua niyetine geçer ben de anne olmayı çok isterim zamanı geldiğinde
mide bulantıları da hamileliğin olmazsa olmazı artık az biraz sabır annesi

Kızlar hepinize teşekkür ederim
bu gün yine iğne yapıldı ama yine sancim yok
doktor yarın da bekleyelim dedi öbür gün gel dedi
stres yaptım iyice çok korkuyorum kızlar lütfen dua edin suni sancisiz dogum baslasin sagsalim aliyim yavrumu kucagima

Ayy kuzum yaaa insallah bu sefer igne ise yarayacak ama etkili olmasaka uzme kendini suni sanci korkulacak bisey degil 9saat verdiler biliyorum.serumu cikardiklarinda kendi sancim baslamisti ikisinin arasinda fark yoktu bu yuzden korkma sakin.saglikla al bebegini kucagina insallah ikinizinde iyi haberlerini bekliyoruz
Insallah cok kolay bir dogum olur canimm benim hep dualarimdasin

Teşekkür ederim balım artık kendimden sancidan falan geçtim yemin ederim bebek için endişelendiriyorum içimde kötü bi his variçim içimi yiyor
bi de bizim burda hastaneye kimseyi almıyorlar anlicaginiz sanciyi falan çekerken tek başına olucam
Allahım hepsine razıyım bebeğe bi şey olmasın tek duam bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…