- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #19.061
evet canim daha ekim de evlenmistiaaa daha yeni evlenen kardesin mi canim:26:Allah yardimciniz olsun:26:
bayanlar koltuğun yastık kılıflarında "sadece kuru temizleme" yazılı ibare var. makineye atıp yıkasam ne olur? var mı böyle yapan? teşekkürler şimdiden.
not: alıntı ile cevap yazarsanız sevinirim. görmem kolay olur.
valla canım benimde yazıyordu makinanın düşük dvrinde 30 derecede yıkıyorum ,benimkine bişy olmuyor
Sen buraya bi hafta takil duzenli rapor ver evini ve kendini taniyamazsin tatlim..Merhaba bayanlar
neredeyse 1 sene olacak evleneli ama ben hala daha ev işlerini düzene sokamadım
topluyorum 2. gün ev felaket
kocam da bende çok dağınığız o yüzden olmuor bir düzene oturtmama laızm ama nasıl yapcam
bilmem püf noktalarınız var mı ?
Off ben de bıktım, yap yap bitmiyor, annem prenses gibi büyüttü, çalışma hayatı derken şimdi işsizim, nefret ediyorum ev işinden. Kendinizi nasıl gaza getiriyorsunuz hanımlar :/
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gunaydin hanimlar gunes simdi doguyo..
guzel bir gun diliyorum hepimize.
Bi iki haftadir baya birakmistim kendimi hamilelikten mi yoksa mevsimden mi bi yorgunluk surekli uyuma istegi zar zor yemek yapiyodum simdi dunden beri bi enerji geldi cok sukur..
dun misafirim vardi aksam bekliyodum gunduz geldiler. ben kocisle yarim saatte evi cekip cevirdim o supurgeyi acti ben toz aldim hemen bi vileda butun ivir ziviri yatak odasina goturdum banyo tuvaleti ovaladim.mutfak topluydu allahtan.. rezil olmaktan kurtulduk..
onlar gelince de dolma ve corba yaptim hemen.. neyse yabanci degiller atlattik..
gittikten sonra tekrar supurdum evi balkon dahil.butun yerleri guzelce bi daha sildim derleyip topladim.makineyi yerlestirdim sonra attim butun bulasiklari makineye balkonu sildim..oglana yemek yedirdim.babasi banyo yaptirdi..
tuvaleti domestosladim bi guzel. camasir makinesini astik kocisle yine bulasik cikti az biraz onu da atti makineye calistirdi sagolsun bu ara bana yardim ediyo cok masallah nazar degmesin.
Bugun yeni bi gun kucuk oda ful camasir utuluk katlamalik.Allah hepimize guc kuvvet versin..dundu ama hepinizin anneler gunu kutlu olsun guzel bayanlar.Allahtan ailelermizle saglik huzur mutluluk dolu nice seneler nice Anneler gunu diliyorum hepimize ..
Merhaba bayanlar
neredeyse 1 sene olacak evleneli ama ben hala daha ev işlerini düzene sokamadım
topluyorum 2. gün ev felaket
kocam da bende çok dağınığız o yüzden olmuor bir düzene oturtmama laızm ama nasıl yapcam
bilmem püf noktalarınız var mı ?
O zaman evimin durumunu yazayım sizde bana nerden başlıyım onu söylerseniz sevinirim
yatak odamda kıyafet dağı var ama toplaması uzun sürmez silinip süpürülecek
mutfağım kötü durumda :2: hem bulaşıklar var hemde dolapları silmem lazım kızartma yapma hatasına düştüm battı heryerim
2 makina çamaşırım var ütü olacak - 1 makina da yıkacanak
oturma odamın da tülünü yıkamam lazım ama hiç yıkamadım ütü istiyor oabilir
işten 7 gibi çıkıyorum
7,30 da evdeyim
yemek de yapmam lzım o var birde
--------------------
bu arada ece benim adım
8 aylık evliyim
yoğun bir tempo da çalışıyorum muhasebeciyim
çalışma saatleriniz sizi zora sokan en çok
ama bebek yok sanırım o zaman görün siz işlere yetişme için kaç motor ile
evin içinde dolandığınızı, bunun için işlerinizi haftanın belli günlerine dağıtarak düzene sokarak daha rahat yapabilirsiniz işlerinizi
Allah mesurt etsin....
ben olsam şöyel sıraya sokardım
eve girince çamaşır makinasını doldur o dönsün.....
sonra ne yemek yapacaksan yeterli temiz malzemen varsa yemeğini hazırla o pişerken bulaşıklara giriş....akşam yemeğinden sonra çıkan bulaşıkları yıkayıp tezgahını silersin
iş çoksa hepsini bir günde yapçam diye kasma bu haftan toparlanma haftan olsun....
atılcak çöpün varsa onları at
çamaşırlar çok sürmez demişsin katla koy ütülencekleride katla koy sonra ütülersin...
dağınıklık bitti mi bitti... şimdi süpürgeyi aç caarrrrr gezin her yeri
sonra katla halıları viledaya sıcak su koy az çamaşır suyu birde varsa mister masıl nasıl güzel kokuyor sil her bir yeri
sonra birde al eline bez biraz da toz al.... bu akşam tv izlemeyi ver.... evini cillop gibi yapmış olursun.... anlatmaktan daha kısa sürüyor inanki...
perdeyi ve ütüleri hafta sonuna bırak ben cumarteside çalışıyorum mesela cumartes iş çıkışı full temizlik yapıyorum ki pazar dinleneyim :)
yarı gel rapor ver :)
sonraki güne de kapı sildirelim sana :)) en nefret ettiğim şey ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?