- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #19.041
işte ben o kadar hamarat değilim. gelip sizi de tembelleştirmeyeyim
susam sokağı'nı da severim
kizlarrr merhaba,nasilsiniz bakalim :))
Azerincim birazdaha iyi olmana sevindim,insallah dahada guzel olacak hersey.
benden haber edecek olursam :) pek temizlik askiyla yanip tutusmuyorum :)en son iki gun once yapmistim,oda dip kose degil,aceleyle usten usten,o da bebis biraz uzun uyursa,jet hiziyla yapiom uyanicak diye napimm :)bugun karnini doyurup besigine koydum,uyumasi 20 dk yi bulmadi,anca toz alip ,supurge cekebildim,evi havalandirdim,kuruyan camasirlari toplayip yerlestirdim,bulasiklar yikanip yerlestirildi,bu kadarrr,banyoyu aksam dustan sonra temizlicem.Baskada birsey yapmadim.gerci hep yatak odasinda takildigimiz icin diger taraflar kirlenmiyor,bi tek mutfagimi dip kose temizlemem lazim,dolaplari indirip silmem lazim,pek mumkun olmadi simdiye kadar,bakalim bu hafta yapabilirim insallah :=).Biraz dinleneyim,benimki uyanir birazdan :)))
Selam kknın hamarat hatunları
Dünden beri yazayım diyorum halim kalmadı pc bakacak
Betülcüm valla maşallah diyorum sana pek hamaratmışsın kız senbir de yazdıklarını gülerek okuyorum valla üslubuna hayranımmmm
Bana gelecek olursak - aslında raporluk işler var da istediğim kadar değil...
...........
:
geldin artık kaçamazsın.... oooo benden beter olamazsın güzelim yarışmayalım küçük odamı göstertme bana :))
hade hade canlan bakalım :)
ben ve hamaratlık harbi mi kıısss... Ağzın bal yesin bunu da duydum yaaa milaat milaat..... valla cidden bu blog benim ayarımı bozdu dükkanda da boş duramıyom az önce gittim onun bunun birikmiş bulaşığını yıkadım ayol aaaa... bu blog insanın ayarlarıyla oynuyo ... hep azerinin suçu ne güzel pistim ben ayol :))
aaa taşınıyon mu hadi bakalım şasn getirsin hayırlı olsun diyelim... evi bulda önce sonra diyelim o vakıt.... o zaman kapıları silme yaaa :))
geldin artık kaçamazsın.... oooo benden beter olamazsın güzelim yarışmayalım küçük odamı göstertme bana :))
raporun acilisini betusle kutladik lilym gelsin uzun uzun raporlar
ay canim ya o mide bulantisi kadar zor bir sey var mi Allah yardimcin olsun
her sey o minik can icin dogdugunda her sey unutuluyor emin ol
cinsiyeti belli mi peki kuzunun
areser abla iyim tesekkur ederim sen nasilsin
neden yogunsun bakalim:)
tesekkur ederim canim estosum
her sey bizim icin bu hayatta dimi
Allahim bizden daha iyi biliyor veren de o.alan da
insallah son acim olur Allahim bi daha yasatmaz
senin bebeler nasil?
betus ne yalan soyliyim senin yaptiklarindan cok yapmadiklarin daha cok hosuma gidiyo
hosgeldin canim
her yeri silip supurmushsun de neden toz almadin kiz
fatihpepe ben sana ne diyim acabafatihpepe biraz uzun da kisaltilmis ne diye bilirim :26:
ellerine saglik canim
en zorlarini bitirmishsin
Sorma azim mide bulantısı beni alt üst etti hayattan soğudum resmen ama çok şükür şu an daha iyiyim inşallah fazla sürmezde atlatırım cinsiyeti daha belli değil canım cumartesi kontrolüm var bakalım görebilcekmiyiz ilk olduğu için sanırım biraz fazla heycanlıyız senin cadı nasıl iyimi...
Çok şükür şu an iyiyim betülcüm seni sormalı kız 32 yaşında kart mı olurmuş körpecik hatunsunbol bol dua edicem sanada rabbim hayırlı eş ve evlat nasip eder inşallah
Bulantılarla başım belada estoşum kaynanam geldi mutfağa falan giremiyorum yemek falan kayınvalide hallediyo arada ekşi çok nadirde tatlı aşeriyorum Biran önce bulantılarım bitsede her istediğimi yiyebilsem
bu yıl erken davrandım:)
evımın her yerını boyattım..
zımpara ışlerı vs cok kotuydu..
dolap ıclerıne kadar toz olmuştu..
............
mutluyum:)
[
canım evi bulmuştum da kesin karar vermemiştim
bugun hayırlısyla kiraladık bakalım - arkadaşla birlikte gittik ev çok pisti - badana-temizlik-nakliye işlerini sağolsun arkadaş 5dkda telefonla halletti
ama nedense öyle ayyy çok heyecanlıyım diyemiyorum - herşeyi tek yapma durumunda olmak endişe veriyor sanırım :44:
dua edin kızlar bana hayırlısıyla halledeyim daha ev sahibime de söyleyemedim tam karar vermediğimden...
Allahım inşallah sağ salim taşınmayı nasip eder
Betülüm taşınacak olursam eğer mutlaka her yeri bal dök yala yapmak isterim pis ev bıraktı dedirtmem arkamdan
camları silemiyorum yani içten silerim de dışından silemiyorum artık olduğu kadar silerim napayım
birazdan bulaşıkları yıkarım masayı silerim - buzdolabını da halledersem değmeyin keyfime
beyazları makineye atacağım, hava yağmurlu olduğundan kaloriferin önüne asarım kurusun diye...
Yatak odamdan bahsettirtme :)))
Haftasonu biseyler yaparim.artik
Insallah arkadasim insallah
benimkiler iyiler bi degisiklik yok
soylemedim galiba ben sana kardesim esinden ayriliyo bu giremedigim siralarda bi de onlarla ugrastik
Bu ayin 27 sinde durusma var insallah biter uzamadan
:)) hade bakalım bu gün rapor bekliyorum.....
ne raporu kız rapor haftasonuna
kıızıım bak burdaki gacılar daha yoklar piyasada geldiklerinde eziyoolar adamı demedi demee.... her güün her güün bir raporlar veriyolar şaşar kalırsın.... iyi bakalım hafta sonu şöyle kocaman bir rapor bekliyoruz o zaman.....
kizam yakin arkidisin degil mi gelen hic olmazsa perdeyi utuleyiverseydin onla konusurkenegünaydın canlar,
bu gün dökülüyorum... şu regl denen şeye bünye bi yerden sonra artık alışmalı yani... şoka giriyo bünye....normal karşılasana niye beceremiyo bilemiyorum... zannedersin kamyon çarpmış... iki seksen uzanıp aayyy ölüyoom diye inim inim inliyesim var .....
dün güneş çıktı.... dedim bu camlar silinecek.... salonun üç camını sildim balkonunu yıkadım kalın güneşlikleri yıkadım ütüledim asıcaktım ki zart telefon... sana yakınım sana geliyom... anammm paçalarım tutuştu mu.... dolaşa dolaşa gel dedim acele etme :)) mercimek köftesi yapmıştım Allah tan... alelacele çay demledim... camı sildiğim bezler kovalardaki sular ışık hızında yerlerine ışınlandı. üzerine çıktığım masa sandalye anında yerine yerleştirildi.... son perdeyide ütülemeden asıverdim :))
diğer odaların camları aynen kaldı.... nasip işte....bu gün yaparım diyodum ama hiiiiç sanmıyorum....ayy anaaam ölüyooom....
ayy bide mutfağı da dağıttım akşam iyi mi... abi yapıyozda noluyo... yeminlen iki gün durmuyor....
topik yine kan revan icinde desenizeGunaydin Betul ellerine saglik arkadasim miss gibi olmustur evin ben camlari ellenedim dun paso yemek yaptim
Sabah okumustum msj ini okuduktan 5dk sonra regl oldumbunalima girdim mabel matiz sultan suleyman dinliyorum son ses(zaten cok seviyor bu sarkiyi)
biz de seni seviyoruz hos geldin canimBu topiği seviyorum yaa.
tesekkur ederim royemcimkizlarrr merhaba,nasilsiniz bakalim :))
Azerincim birazdaha iyi olmana sevindim,insallah dahada guzel olacak hersey.
benden haber edecek olursam :) pek temizlik askiyla yanip tutusmuyorum :)en son iki gun once yapmistim,oda dip kose degil,aceleyle usten usten,o da bebis biraz uzun uyursa,jet hiziyla yapiom uyanicak diye napimm :)bugun karnini doyurup besigine koydum,uyumasi 20 dk yi bulmadi,anca toz alip ,supurge cekebildim,evi havalandirdim,kuruyan camasirlari toplayip yerlestirdim,bulasiklar yikanip yerlestirildi,bu kadarrr,banyoyu aksam dustan sonra temizlicem.Baskada birsey yapmadim.gerci hep yatak odasinda takildigimiz icin diger taraflar kirlenmiyor,bi tek mutfagimi dip kose temizlemem lazim,dolaplari indirip silmem lazim,pek mumkun olmadi simdiye kadar,bakalim bu hafta yapabilirim insallah :=).Biraz dinleneyim,benimki uyanir birazdan :)))
oo evin hayirli olsun lilymSelam kknın hamarat hatunları
Dünden beri yazayım diyorum halim kalmadı pc bakacak
Betülcüm valla maşallah diyorum sana pek hamaratmışsın kız senbir de yazdıklarını gülerek okuyorum valla üslubuna hayranımmmm
Bana gelecek olursak - aslında raporluk işler var da istediğim kadar değil...
Cumartesi - daha önce yıkananlar askıdan toplandı sonra kanepe örtüleri+pike+birkaç mevsimlik hırka falan vardı yıkanan onları astım bulaşık yıkadım ortalığı toparladım o kadar... zaten geç kalkmıştım biraz tembellik yapıp kkda takıldım - ha akşam üstü bir de yeniden dönüşüme atılmak üzere evdeki plastik şişeleri topladım kenarda köşede ne varsa poşetleyip attım yürüyüş yaptım geldim
Pazar - kahvaltı sonrası dedim bu kadar tembellik yeter - kalktım önce birkaç parça dağıntıyı toparladım
yatağa çarşaf serdim yastığın kılıfını geçirdim (daha önce yıkanmıştı da) mis gibi temizlendi yatağımsonra yatak odasının yerleri süpürüldü silindi bazanın arkası altı, halının üstü altı falan da dahil - sonra oturma odasında da yine aynısı yapıldı halının üstü altı kanepelerin arkası falan çekilip süpürüldü silindi - mobilyaların, tvnin tozu alındı
sonra hol de süpürülüp silindi - banyo komple temizlendi diyebilirim - duşa kabinin içi fırçalandı lavabo ovuldu klozet çamaşır suyuyla dezenfekte edilip dış kısımları da yıkandı - sonra banyonun yeri de silinip paspasları serildi
yorganı ve birkaç kırlenti makineye attım yıkansın diye - malum bahar temizliği...
Aslında yapılacak çok da bu ara ypasım gelmiyor yani ortalık derli topluysa dip köşe girişesim gelmiyor çünkü evden taşınma durumum var bu nedenle de şimdilik taşınma odaklı temizlik yapıyorum yani evim temiz olsun kışlık şeyler yıkansın kaldırılsın düşüncesindeyim.
Bugün yapılacaklar : (inşallah)
- işten çıkınca ev bakmaya gideceğim daha önce gittim ama birkaç nokta var aklıma takılan onları sorup evi bir kez daha gezip kararımı vermek istiyorum (arkadaşımı da çağıracağım o da görsün fikir versin istiyorum)
- eve gidince de dün yetiştirememiştim - mutfak toparlanacak (ne çabuk dağılıyor yaa şu mutfak)
- yemek yapılacak - yapabilirsem buzdolabının içine el atmam lazım geçen hafta seminerdeydim sebzeler ölmüştür arındırmak lazım (betülün yaptığı gibi)
- beyazlar yıkamaya atılacak - wc ve lavabosu temizlenecek (genelde banyoyu kullandığımdan pek kirli sayılmaz da tozlanmıştır)
- yapabilirsem radyatörleri+cam önlerini asprinli suyla silerim (geçenlerde yaptım diye dün pek uğraşmadım)
- kapılar silinecek (bugun olmazsa yarın)
- balkonlar yıkansa fena olmaz:18: ve apartmanın merdivenlerinin silinme sırası bende
son iki maddeyi yarın da yapabilirim zira hafta sonu burada olmayacağım dolayısıyla temizlik de yapılmayacak yani süpürge ile geçerim çok dağıtmam temiz bırakırım artık...
neyse canlar benden bu kadar mesaim biter ev görmeye gideyim sonra görüşürüzzzz
aaa daha yeni evlenen kardesin mi canim:26:Allah yardimciniz olsun:26:Insallah arkadasim insallah
benimkiler iyiler bi degisiklik yok
soylemedim galiba ben sana kardesim esinden ayriliyo bu giremedigim siralarda bi de onlarla ugrastik
Bu ayin 27 sinde durusma var insallah biter uzamadan
e daha ne olsun sabah sabah betusşimdik dün neler yapmadım raporumu vereyim hiç bişi yapmadım çünkü işten 10 gibi çıktım küfür sevmem ama en son kendimi beni bekleten müşterinin sülalesine geçmek üzereyken yakaladım.... çok gerildim çoook.... zamanlamamı yaptığımda bir engel çıktığında acayip sinirleniyorum adam geldiğinde laptopu kafasına fırlatasım geldi yeminlen.... yarım saat deyip 2 saat sonra gelinir mi be Allah sız... çok gerdi beniii akşam.... eve gittim 11 oldu saat... biraz kitap okudum küt uyudum....
sabah kalktım hemen bulaşıklara daldım yıkadım tezgahı sildim
makinedeki tüller yıkansın diye makineyi çalıştırdım
salondaki masayı toparladım
çöpleri çıkardım
kahvaltı ettim
anca bunları yapabildim
Gunaydin titiz hatunlar
Dun rapor vermemistim :/
Salonu supurdum sildim toz aldim.yatak odasini sildim.supurdum(esyalari cekmedim)dolabimi duzenledim Allah im o esyalar dolaptan tek seferde cikti ama yerlerine koymak okadar kolay olmadi
Banyoyu temizledim lavobo wc dezenfekte ettim
Antre ve KUCUK ODAyi supurup sildim,toz aldim
Veee kabusum mutfak tezgah toparlandi,bulaşıklar mak.yerlestirildi ocak temizlendi copler evden defedildi :))supurulup silindi.
2mak.camasir yikandi asildi.camasir ve bulaşık mak sirkeyle bos calistirildi :))
Celik kapi silindi
NOT:Bunlar saat 3ten sonra yapildi :))temizlik yapmadan once arkadasima gittim,bittikten sonra da arkadaslarim bana geldi :))
Bugun yeni raporlarla gelmek umuduyla gorusuruk titiz hatunlar
Kız maşallahşimdik dün neler yapmadım raporumu vereyim hiç bişi yapmadım çünkü işten 10 gibi çıktım küfür sevmem ama en son kendimi beni bekleten müşterinin sülalesine geçmek üzereyken yakaladım.... çok gerildim çoook.... zamanlamamı yaptığımda bir engel çıktığında acayip sinirleniyorum adam geldiğinde laptopu kafasına fırlatasım geldi yeminlen.... yarım saat deyip 2 saat sonra gelinir mi be Allah sız... çok gerdi beniii akşam.... eve gittim 11 oldu saat... biraz kitap okudum küt uyudum....
sabah kalktım hemen bulaşıklara daldım yıkadım tezgahı sildim
makinedeki tüller yıkansın diye makineyi çalıştırdım
salondaki masayı toparladım
çöpleri çıkardım
kahvaltı ettim
anca bunları yapabildim
kıızıım bak burdaki gacılar daha yoklar piyasada geldiklerinde eziyoolar adamı demedi demee.... her güün her güün bir raporlar veriyolar şaşar kalırsın.... iyi bakalım hafta sonu şöyle kocaman bir rapor bekliyoruz o zaman.....
selam fatihpepe epey yorucu geçmiş hem ev işi hem misafir derken valla harikasınız kızlar ne diyim maşallahGunaydin titiz hatunlar
Dun rapor vermemistim :/
Salonu supurdum sildim toz aldim.yatak odasini sildim.supurdum(esyalari cekmedim)dolabimi duzenledim Allah im o esyalar dolaptan tek seferde cikti ama yerlerine koymak okadar kolay olmadi
Banyoyu temizledim lavobo wc dezenfekte ettim
Antre ve KUCUK ODAyi supurup sildim,toz aldim
Veee kabusum mutfak tezgah toparlandi,bulaşıklar mak.yerlestirildi ocak temizlendi copler evden defedildi :))supurulup silindi.
2mak.camasir yikandi asildi.camasir ve bulaşık mak sirkeyle bos calistirildi :))
Celik kapi silindi
NOT:Bunlar saat 3ten sonra yapildi :))temizlik yapmadan once arkadasima gittim,bittikten sonra da arkadaslarim bana geldi :))
Bugun yeni raporlarla gelmek umuduyla gorusuruk titiz hatunlar
Günaydın topiğimizin sahibesi - ev işlerini aşka çeviren güzel arkadaşım,kardeşimGunaydin hatun kisiler
Eyvah eyvah yandık desene:18: sizleri okudukça kendimden şüphe ediyorum:44: ama hayırlısıyla yeni evine taşınmanı çok isterim - belki sen de şu how clean is yor house serisinin kk versiyonu olursun gerçi evin o kadar kirli değildir eminim de onun titiz Türk kadını versiyonu olurbu arada evime tasininca yeni bomba gibi temizlik konulariyla geliyorum ski durun kizlar
fotolu videoluher kes temizlik askiyla yanip tutusacak
hadi yaaa - genel olarak pek beğenilmedi ben de dahilheee soylemeden gecemicem kk nin renklerine bayildim
Valla yavru vatan kan agliyorkizam yakin arkidisin degil mi gelen hic olmazsa perdeyi utuleyiverseydin onla konusurkene
topik yine kan revan icinde desenizeben de diyorum nerden geliyo bu koku
biz de seni seviyoruz hos geldin canim
tesekkur ederim royemcim
ahh o halleri nasil bilirimkizimi sallarken sogan dogradigim yemek yaptigim gunler geldi aklima
oo evin hayirli olsun lilymdemek kurtuluyorsun
aaa daha yeni evlenen kardesin mi canim:26:Allah yardimciniz olsun:26:
e daha ne olsun sabah sabah betus
ellerine saglik pepecigim
iyi ki sen evi temizledikten sonra gelmis arkidislerin
oohhh her yer miss olmuştur.....
Allah yardımcın olsun beybi halledersin....
:)) hade bakalım bu gün rapor bekliyorum.....
Allah yardımcınız olsun.... üzücü ama geçici şeyler bunlar... bomba gibi toparlansın inşallah kardeşin.... dağalmayı hatun kişilere hiiç yakıştıramıyorum... zıpkın gibi fişşek gibi dimdik sırf aleme inat geri dönsün sahalara inşallah :)
Valla yavru vatan kan agliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?