En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
işte ben o kadar hamarat değilim. gelip sizi de tembelleştirmeyeyim

susam sokağı'nı da severim

geldin artık kaçamazsın.... oooo benden beter olamazsın güzelim yarışmayalım küçük odamı göstertme bana :))

hade hade canlan bakalım :)

ben ve hamaratlık harbi mi kıısss... Ağzın bal yesin bunu da duydum yaaa milaat milaat..... valla cidden bu blog benim ayarımı bozdu dükkanda da boş duramıyom az önce gittim onun bunun birikmiş bulaşığını yıkadım ayol aaaa... bu blog insanın ayarlarıyla oynuyo ... hep azerinin suçu ne güzel pistim ben ayol :))

aaa taşınıyon mu hadi bakalım şasn getirsin hayırlı olsun diyelim... evi bulda önce sonra diyelim o vakıt.... o zaman kapıları silme yaaa :))

bu yıl erken davrandım:)
evımın her yerını boyattım..
zımpara ışlerı vs cok kotuydu..
dolap ıclerıne kadar toz olmuştu..
yardımcı aldım..
ıkı kışıydıler..
bır günde cam,kapı,yer.mutfak banyo bıtırdıler..
sonrasında dıger kalan dolap ıcı tozlar vs derken bugun haftalık ışımle beraber ışım kalmadı..
şimdı eşimin duvara asılması gereken el işlerı kaldı:)
mutluyum:)

[

canım evi bulmuştum da kesin karar vermemiştim
bugun hayırlısyla kiraladık bakalım - arkadaşla birlikte gittik ev çok pisti - badana-temizlik-nakliye işlerini sağolsun arkadaş 5dkda telefonla halletti
ama nedense öyle ayyy çok heyecanlıyım diyemiyorum - herşeyi tek yapma durumunda olmak endişe veriyor sanırım :44:
dua edin kızlar bana hayırlısıyla halledeyim daha ev sahibime de söyleyemedim tam karar vermediğimden...
Allahım inşallah sağ salim taşınmayı nasip eder

Betülüm taşınacak olursam eğer mutlaka her yeri bal dök yala yapmak isterim pis ev bıraktı dedirtmem arkamdan
camları silemiyorum yani içten silerim de dışından silemiyorum artık olduğu kadar silerim napayım
birazdan bulaşıkları yıkarım masayı silerim - buzdolabını da halledersem değmeyin keyfime
beyazları makineye atacağım, hava yağmurlu olduğundan kaloriferin önüne asarım kurusun diye...

Son düzenleme:

Insallah arkadasim insallah
benimkiler iyiler bi degisiklik yok
soylemedim galiba ben sana kardesim esinden ayriliyo bu giremedigim siralarda bi de onlarla ugrastik
Bu ayin 27 sinde durusma var insallah biter uzamadan

Allah yardimcin olsun canim
ben ikisinde de hic bulanti yasamadigim icin bilmiyorum o duyguyu ama iyiki de yasamamisim
hergun igne olayim raziyim yeter ki bi kere midem bulanmasin
Bi de ben hic istifra da edemem cok kotu bi durum (tiksinç smiley)

bu yıl erken davrandım:)
evımın her yerını boyattım..
zımpara ışlerı vs cok kotuydu..
dolap ıclerıne kadar toz olmuştu..
............
mutluyum:)

oohhh her yer miss olmuştur.....

Allah yardımcın olsun beybi halledersin....

Yatak odamdan bahsettirtme :)))

Haftasonu biseyler yaparim.artik

:)) hade bakalım bu gün rapor bekliyorum.....

soylemedim galiba ben sana kardesim esinden ayriliyo bu giremedigim siralarda bi de onlarla ugrastik

Allah yardımcınız olsun.... üzücü ama geçici şeyler bunlar... bomba gibi toparlansın inşallah kardeşin.... dağalmayı hatun kişilere hiiç yakıştıramıyorum... zıpkın gibi fişşek gibi dimdik sırf aleme inat geri dönsün sahalara inşallah :)

şimdik dün neler yapmadım raporumu vereyim hiç bişi yapmadım çünkü işten 10 gibi çıktım küfür sevmem ama en son kendimi beni bekleten müşterinin sülalesine geçmek üzereyken yakaladım.... çok gerildim çoook.... zamanlamamı yaptığımda bir engel çıktığında acayip sinirleniyorum adam geldiğinde laptopu kafasına fırlatasım geldi yeminlen.... yarım saat deyip 2 saat sonra gelinir mi be Allah sız... çok gerdi beniii akşam.... eve gittim 11 oldu saat... biraz kitap okudum küt uyudum....

sabah kalktım hemen bulaşıklara daldım yıkadım tezgahı sildim
makinedeki tüller yıkansın diye makineyi çalıştırdım
salondaki masayı toparladım
çöpleri çıkardım
kahvaltı ettim

anca bunları yapabildim

biliyorum eskiden de okuyordum bu topiği. herkes harika, hamarat temiz insana ayrı hastayım. yapabilirsem yazıcam raporu.

Gunaydin titiz hatunlar
Dun rapor vermemistim :/
Salonu supurdum sildim toz aldim.yatak odasini sildim.supurdum(esyalari cekmedim)dolabimi duzenledim Allah im o esyalar dolaptan tek seferde cikti ama yerlerine koymak okadar kolay olmadi
Banyoyu temizledim lavobo wc dezenfekte ettim
Antre ve KUCUK ODAyi supurup sildim,toz aldim
Veee kabusum mutfak tezgah toparlandi,bulaşıklar mak.yerlestirildi ocak temizlendi copler evden defedildi :))supurulup silindi.
2mak.camasir yikandi asildi.camasir ve bulaşık mak sirkeyle bos calistirildi :))
Celik kapi silindi
NOT:Bunlar saat 3ten sonra yapildi :))temizlik yapmadan once arkadasima gittim,bittikten sonra da arkadaslarim bana geldi :))
Bugun yeni raporlarla gelmek umuduyla gorusuruk titiz hatunlar

kizam yakin arkidisin degil mi gelen hic olmazsa perdeyi utuleyiverseydin onla konusurkene
topik yine kan revan icinde desenizeben de diyorum nerden geliyo bu koku
Bu topiği seviyorum yaa.
biz de seni seviyoruz hos geldin canim
tesekkur ederim royemcim
ahh o halleri nasil bilirim kizimi sallarken sogan dogradigim yemek yaptigim gunler geldi aklima
oo evin hayirli olsun lilymdemek kurtuluyorsun
aaa daha yeni evlenen kardesin mi canim:26:Allah yardimciniz olsun:26:
e daha ne olsun sabah sabah betus

ellerine saglik pepecigim
iyi ki sen evi temizledikten sonra gelmis arkidislerin

Kız maşallah sabah sabah o kadarını yapmışsın ya daha ne olsun Ben sabahları pek iş yapamam kahvaltı bile edemiyorum o derece...:26:

evet aynen valla hele azerin ile aşk:18: onları görünce kendimi pislikte yüzüyorum zannediyorum valla

selam fatihpepe epey yorucu geçmiş hem ev işi hem misafir derken valla harikasınız kızlar ne diyim maşallah

Gunaydin hatun kisiler
Günaydın topiğimizin sahibesi - ev işlerini aşka çeviren güzel arkadaşım,kardeşim

bu arada evime tasininca yeni bomba gibi temizlik konulariyla geliyorum ski durun kizlar
fotolu videoluher kes temizlik askiyla yanip tutusacak
Eyvah eyvah yandık desene:18: sizleri okudukça kendimden şüphe ediyorum:44: ama hayırlısıyla yeni evine taşınmanı çok isterim - belki sen de şu how clean is yor house serisinin kk versiyonu olursun gerçi evin o kadar kirli değildir eminim de onun titiz Türk kadını versiyonu olur

heee soylemeden gecemicem kk nin renklerine bayildim
hadi yaaa - genel olarak pek beğenilmedi ben de dahil

Valla yavru vatan kan agliyor

Toparladi zaten 4 - 5 aydir ayni evde kalmiyorlardi
ama mahkeme amcak mayisa gun verdi en cok sevindigimiz de cocuklarinin olmamasi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…