En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Pepe de bana pepeee ne istersen onu diyebilirsin
Bu arada benimde betulun yapmak istedikleri yada yapamadiklari hosuma gidiyor) hele o anlatmasi supeeeer

Rabbim nasil acidiysa artik bize yagmur yagiyor:))
Aslinda biz bugun ne guzel "butun evin"camlarini silecektik dimi?

almam mı o kokuyu be efil effiil.... ama işte kalmış.....

hahaayyyt sen beni bekle kızııığğm bu gün hava kapalı muhtemelen yağmur yağacak ne silcekmişim camları yırttım :)))bi de ben birinci kattaım her camda demir var kıvrımlı kıvrımlı... çin işkencesi nedir diye sorsalar bu derim yani.... baakkk tüylerim diken diken oldu :)

aaaa dün bide akvaryumu temizledim onu sölemeyi unutmuşum..... buz dolabım bir parlıyor valla yeni gibi... içide boş miss misss... doldurmasam mı acaba böyle daha güzel :)

akvaryumda dip çekimi yapayım dedim sen suyu hortumla çekerken böğğk ağzıma geldi suuakşamdan beri ağzımı çalkalayıp duruyorum tiksinçç iğrençç...

bu gün kapılar silineceek ( istemiyooooğğğmmm... banane yaaa.... tamam azerin kızmadan sileyim bari şu kuşburnumu içeyimde ekşın moduna geçeyim...
çöpleri atarım...
camları içerden silip perdeleri hallederim inşallah...

fatihpepeecim bana betül de ne dersen de :)) baak çok sevinme yağmur yağıyo diye bizim burda güneş gelmeye başladı :))

Gaza geldim ben de yazıcam yaptıklarımi.. küçük oğlumu emzirdim uyuttum büyük oğluma kahvaltı yaptırdım dizimde yatmış tv izliyor... Çamaşır asılaçak kahvaltı toplanacak çamaşır katlanacak ama hiç oğlumun rahatını bozasim yok..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sorma azim mide bulantısı beni alt üst etti hayattan soğudum resmen ama çok şükür şu an daha iyiyim inşallah fazla sürmezde atlatırım cinsiyeti daha belli değil canım cumartesi kontrolüm var bakalım görebilcekmiyiz ilk olduğu için sanırım biraz fazla heycanlıyız senin cadı nasıl iyimi...
Çok şükür şu an iyiyim betülcüm seni sormalı kız 32 yaşında kart mı olurmuş körpecik hatunsun bol bol dua edicem sanada rabbim hayırlı eş ve evlat nasip eder inşallah
Hadi hayirlisi bakalim
nasil geciyo peki
bulantin aşermen falan oluyor mu
yaa telden yaziyorum smiley kullanamiyorum
yazdiklarim pek bi hissizmis gibi geliyi
Bulantılarla başım belada estoşum kaynanam geldi mutfağa falan giremiyorum yemek falan kayınvalide hallediyo arada ekşi çok nadirde tatlı aşeriyorum Biran önce bulantılarım bitsede her istediğimi yiyebilsem

Aaa hamilemisin oncelikle tebrik ederim cnm Rabbim tamamina redirsin
O mide bulantilarindan bende cok cektim 5. Ayim bitene kadar senin uzun sürmez insallah cok kötü oluyor ama sonucu cok tatli unutuyorsun butun cektiklerini kucagina alinca

Çok şükür şu an iyiyim betülcüm seni sormalı kız 32 yaşında kart mı olurmuş körpecik hatunsun bol bol dua edicem sanada rabbim hayırlı eş ve evlat nasip eder inşallah

kart olunmasa da zaman aleyhime işliyo tik tak tik tak... doğa kanunları malum kaıdnlara gelince pek bir acımzasız... bunun menapozu var yumurta rezervi var.... var oğlu var :) Allah razı olsuuun :)

günaydın canlar,

bu gün dökülüyorum... şu regl denen şeye bünye bi yerden sonra artık alışmalı yani... şoka giriyo bünye....normal karşılasana niye beceremiyo bilemiyorum... zannedersin kamyon çarpmış... iki seksen uzanıp aayyy ölüyoom diye inim inim inliyesim var .....

dün güneş çıktı.... dedim bu camlar silinecek.... salonun üç camını sildim balkonunu yıkadım kalın güneşlikleri yıkadım ütüledim asıcaktım ki zart telefon... sana yakınım sana geliyom... anammm paçalarım tutuştu mu.... dolaşa dolaşa gel dedim acele etme :)) mercimek köftesi yapmıştım Allah tan... alelacele çay demledim... camı sildiğim bezler kovalardaki sular ışık hızında yerlerine ışınlandı. üzerine çıktığım masa sandalye anında yerine yerleştirildi.... son perdeyide ütülemeden asıverdim :))

diğer odaların camları aynen kaldı.... nasip işte....bu gün yaparım diyodum ama hiiiiç sanmıyorum....ayy anaaam ölüyooom....

ayy bide mutfağı da dağıttım akşam iyi mi... abi yapıyozda noluyo... yeminlen iki gün durmuyor....

Gunaydin Betul ellerine saglik arkadasim miss gibi olmustur evin ben camlari ellenedim dun paso yemek yaptim
Sabah okumustum msj ini okuduktan 5dk sonra regl oldumbunalima girdim mabel matiz sultan suleyman dinliyorum son ses(zaten cok seviyor bu sarkiyi)

miss mi nerdeee... akşam yedik içtik dağattık geldik :))

ayy valla şu regl olsa bii dert olmasa bi dert... hormonlarda ayrı mevzu tavan yapıyolar hemen... bende sabah hatırla sevgiliyi açtım kazara bir içlendim böyle buruldum eni konu mendil aldım elime sonra dedim hoop yaa noluyoz.... hormonların oyunu bunlar... yer miyim... açtım cistak cistak bişi aaaa....

Bu akşam yapacaklarımı yazayım bari biraz bağlayıcı oluyor yazınca;

-bu akşam bulaşıklar yıkanacak....
- pırasa yemeği yaparım....
- kuşların kafeslerini temizlerim,
- çöp çıkarılacak
- salon süpürülecek
- makinadaki perdeler yıkanacak
- yıkanmış olan perdeler ütülenip asılacak... perde ütülemek te yani böğğk bişi.... görseniz bu ütülenmiş hali mi diye sorarsınız yani.... ellemeyeydin daha eyiydi bile diyebilirsiniz....neyseki çenemden gelenler perdeleri incelicek vakit bulamıyo :)) arkamdan konuşuyolarsa bilemem artıkın o da onların problemi nerem doğru ki perdem düzgün olsun hıhhh :)

bunları yaparsam öpünde başınıza koyun beni...

- mutfak camıda silinecek balkonu yıkanacak cak cak cak ....

çok cakcaklı bir akşam beni bekliyor gene wuuu... bekleyin beni işler kopucazz bu gecee....

tabi yatağa iki seksen seriledebilirim.... yok canım maksimum bir altmış serilirim ben kendimizi kandırmayalım :)

kizlarrr merhaba,nasilsiniz bakalim :))
Azerincim birazdaha iyi olmana sevindim,insallah dahada guzel olacak hersey.
benden haber edecek olursam :) pek temizlik askiyla yanip tutusmuyorum :)en son iki gun once yapmistim,oda dip kose degil,aceleyle usten usten,o da bebis biraz uzun uyursa,jet hiziyla yapiom uyanicak diye napimm :)bugun karnini doyurup besigine koydum,uyumasi 20 dk yi bulmadi,anca toz alip ,supurge cekebildim,evi havalandirdim,kuruyan camasirlari toplayip yerlestirdim,bulasiklar yikanip yerlestirildi,bu kadarrr,banyoyu aksam dustan sonra temizlicem.Baskada birsey yapmadim.gerci hep yatak odasinda takildigimiz icin diger taraflar kirlenmiyor,bi tek mutfagimi dip kose temizlemem lazim,dolaplari indirip silmem lazim,pek mumkun olmadi simdiye kadar,bakalim bu hafta yapabilirim insallah :=).Biraz dinleneyim,benimki uyanir birazdan :)))

Selam kknın hamarat hatunları
Dünden beri yazayım diyorum halim kalmadı pc bakacak
Betülcüm valla maşallah diyorum sana pek hamaratmışsın kız sen bir de yazdıklarını gülerek okuyorum valla üslubuna hayranımmmm
Bana gelecek olursak - aslında raporluk işler var da istediğim kadar değil...

Cumartesi - daha önce yıkananlar askıdan toplandı sonra kanepe örtüleri+pike+birkaç mevsimlik hırka falan vardı yıkanan onları astım bulaşık yıkadım ortalığı toparladım o kadar... zaten geç kalkmıştım biraz tembellik yapıp kkda takıldım - ha akşam üstü bir de yeniden dönüşüme atılmak üzere evdeki plastik şişeleri topladım kenarda köşede ne varsa poşetleyip attım yürüyüş yaptım geldim

Pazar - kahvaltı sonrası dedim bu kadar tembellik yeter - kalktım önce birkaç parça dağıntıyı toparladım
yatağa çarşaf serdim yastığın kılıfını geçirdim (daha önce yıkanmıştı da) mis gibi temizlendi yatağım sonra yatak odasının yerleri süpürüldü silindi bazanın arkası altı, halının üstü altı falan da dahil - sonra oturma odasında da yine aynısı yapıldı halının üstü altı kanepelerin arkası falan çekilip süpürüldü silindi - mobilyaların, tvnin tozu alındı
sonra hol de süpürülüp silindi - banyo komple temizlendi diyebilirim - duşa kabinin içi fırçalandı lavabo ovuldu klozet çamaşır suyuyla dezenfekte edilip dış kısımları da yıkandı - sonra banyonun yeri de silinip paspasları serildi
yorganı ve birkaç kırlenti makineye attım yıkansın diye - malum bahar temizliği...

Aslında yapılacak çok da bu ara ypasım gelmiyor yani ortalık derli topluysa dip köşe girişesim gelmiyor çünkü evden taşınma durumum var bu nedenle de şimdilik taşınma odaklı temizlik yapıyorum yani evim temiz olsun kışlık şeyler yıkansın kaldırılsın düşüncesindeyim.

Bugün yapılacaklar : (inşallah)
- işten çıkınca ev bakmaya gideceğim daha önce gittim ama birkaç nokta var aklıma takılan onları sorup evi bir kez daha gezip kararımı vermek istiyorum (arkadaşımı da çağıracağım o da görsün fikir versin istiyorum)
- eve gidince de dün yetiştirememiştim - mutfak toparlanacak (ne çabuk dağılıyor yaa şu mutfak)
- yemek yapılacak - yapabilirsem buzdolabının içine el atmam lazım geçen hafta seminerdeydim sebzeler ölmüştür arındırmak lazım (betülün yaptığı gibi)
- beyazlar yıkamaya atılacak - wc ve lavabosu temizlenecek (genelde banyoyu kullandığımdan pek kirli sayılmaz da tozlanmıştır)
- yapabilirsem radyatörleri+cam önlerini asprinli suyla silerim (geçenlerde yaptım diye dün pek uğraşmadım)
- kapılar silinecek (bugun olmazsa yarın)
- balkonlar yıkansa fena olmaz:18: ve apartmanın merdivenlerinin silinme sırası bende

son iki maddeyi yarın da yapabilirim zira hafta sonu burada olmayacağım dolayısıyla temizlik de yapılmayacak yani süpürge ile geçerim çok dağıtmam temiz bırakırım artık...
neyse canlar benden bu kadar mesaim biter ev görmeye gideyim sonra görüşürüzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…