- 11 Aralık 2011
- 1.106
- 1.884
- 158
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #19.021
Pepe de bana pepeeeraporun acilisini betusle kutladik lilym gelsin uzun uzun raporlar
ay canim ya o mide bulantisi kadar zor bir sey var mi Allah yardimcin olsun
her sey o minik can icin dogdugunda her sey unutuluyor emin ol
cinsiyeti belli mi peki kuzunun
areser abla iyim tesekkur ederim sen nasilsin
neden yogunsun bakalim:)
tesekkur ederim canim estosum
her sey bizim icin bu hayatta dimi
Allahim bizden daha iyi biliyor veren de o.alan da
insallah son acim olur Allahim bi daha yasatmaz
senin bebeler nasil?
betus ne yalan soyliyim senin yaptiklarindan cok yapmadiklarin daha cok hosuma gidiyo
hosgeldin canim
her yeri silip supurmushsun de neden toz almadin kiz
fatihpepe ben sana ne diyim acabafatihpepe biraz uzun da kisaltilmis ne diye bilirim :26:
ellerine saglik canim
en zorlarini bitirmishsin
Rabbim nasil acidiysa artik bize yagmur yagiyor:))Azerincim geri dön sensiz tadı yok yaaa....
raporum
- salon süpürüldü silindi
- hol süpürüldü silindi
- yatak odası süpürülldü silindi
- mutfak süpürüldü silindi
- bulaşıklar yıkandı
- buzdolabının içi temizlendi fotoları öncesi ve sonrası atıcam buzdolabı kendinden geçmiş hali ve benim bunu farkettikten sonraki hali :)) güççücük boyu var türlü türlü huyu var.... el kadar buz dolabı nasıl bu kadar pislenir arkadaş... yemekler akmış otlar çürümüş konservedeki bezelye yaşayan bir varlık haline gelmiş kendine ait bir dünya kurmuş....pişirmeyi unuttuğum tavuktan bahsetmek dahi istemiyorum....arada bi buzdolabına alıcı gözüyle bakmak lazım demek ki...
şimcik yarına yarın ola hayrola mı desek acep... yarının işini bu günden kayırma mı desekaha bu da benim atasözüm olsun.... tam beni yansıtıyo zira...
- kapılar silinecek bunu belkim bu gün bitiririm hazır hızımı almışken....
- koltuklar silinecek
- baza ve başlığı silinecek
- camlar silinecek -- buna bende inanmadım valla :))
- perdeler yıkanacak eksik kopçaları dikilecek -- camların durumuna bağlı....
- banyo ovulacak
- mercimek köftesi yapılacak... kimse gelmesede yapılacak....
anaaa saat dokuz olmuş.... vay arkadaş zaman nasıl geçti anlamadım :))
hadi öptüm şekerler toplaşın gariii....
Betul(sana betul diyebilirmiyim:))o tavukcagizin kokusunuda mi duymadin?bir kere ben oyle unutmustum ööööö o nasil tarifi imkansiz igrenc bir koku
Bende yarin kendimi cezalandirip yaprak sarmasi yapmayi planliyorum hatta karişık yapiyim daha agir bir ceza olsun
Bu arada nercimek koftesine bayiliyorum
Benimde camlar beni sil diye bagiriyor ama gaza gelmeden silemiycem galiba once sen silde vende gaza gelip sileyim
valla son sayfayi okuyup daldiydim konuya ama geri geri gidince gozumde korkmadi degil yani.
Ama yigitligede ... surmek olmaz simdi
sirf burda rapor vercem diye kirdim kendimi bugun
-teras kat komple temizlendi,teras yikandi cam ve demirler temizlendi,cicekler sulandi
-carsaflar degistirilip 2 makine camasir yikandi
-alt mutfak cam kapi yer dolap ne varsa elden gecti
-Hurc dolabi duzenlendi temizlendi
-patlican kebabi yapildi
-bir kahve icimlik misafir agirlandi
-aksam misafirlige gidildi(cocuklu olunca misafirlige gitmeyide isten saymaya basladim)
ehhh gazan mübarek ola diyelim :)
Gunaydin topigimin miss kokulu bayanlari
nasilsiniz???
Betus ve fatihpepe sizi boyle gormek istiyorum
yeaapp böyleyiz bundan sonra...
betus ne yalan soyliyim senin yaptiklarindan cok yapmadiklarin daha cok hosuma gidiyo
vay arkadaş yaaa neye takılmış :)) şaka şaka toz alcak mobilyam yok evde :)) ne bi vitrin ne bi orta sehpa... tv masam bile yok tv yerde duruyo bir küçük sehpalarım var onlarıda sildim zaten bi de yemek masam var onuda sildim ben bunları süpürdümün içinde genelleyerek yazdım dı... bi daha ayrı yazarım canım :)))
Rabbim nasil acidiysa artik bize yagmur yagiyor:))
Aslinda biz bugun ne guzel "butun evin"camlarini silecektik dimi?
Ve buguuuun sildigim camlara yagmur yagdi
Sorma azim mide bulantısı beni alt üst etti hayattan soğudum resmen ama çok şükür şu an daha iyiyim inşallah fazla sürmezde atlatırım cinsiyeti daha belli değil canım cumartesi kontrolüm var bakalım görebilcekmiyiz ilk olduğu için sanırım biraz fazla heycanlıyız senin cadı nasıl iyimi...raporun acilisini betusle kutladik lilym gelsin uzun uzun raporlar
ay canim ya o mide bulantisi kadar zor bir sey var mi Allah yardimcin olsun
her sey o minik can icin dogdugunda her sey unutuluyor emin ol
cinsiyeti belli mi peki kuzunun
areser abla iyim tesekkur ederim sen nasilsin
neden yogunsun bakalim:)
tesekkur ederim canim estosum
her sey bizim icin bu hayatta dimi
Allahim bizden daha iyi biliyor veren de o.alan da
insallah son acim olur Allahim bi daha yasatmaz
senin bebeler nasil?
hosgeldin canim
fatihpepe ben sana ne diyim acabafatihpepe biraz uzun da kisaltilmis ne diye bilirim :26:
ellerine saglik canim
en zorlarini bitirmishsin
Çok şükür şu an iyiyim betülcüm seni sormalı kız 32 yaşında kart mı olurmuş körpecik hatunsunişştte geldim burdayım :) ne olsun borç harç okul mokul düşmeler kalkmalar bol arıza enteresan günler yaşadım biraz da böyle sevimsiz huysuz olmuştum girmedim hiç .... çok şükür geçti şimdilik.... okulu bırakmaya karar verdim ekstradan kalp ağrısı yapıyor bende... bırakacağımada üzülüyorum amaneyse.... yaş olmuş 32 yürümüyo gari.... almıyo kafa... ya alırda kafa rahat olmalı... ama bende nerdee... sınavda farkettim ki maaş dağılım mı yapıyorum :))) şu kadar kiraya vercem şu kadar kredi kartına versem :))) abi bu kafayla ne okucan....
bundan sonra evimin gadını guşlarımın anasıyım.....
askoo geçmiş olsuun.... umarım şuan iyisindir...
kızlar banada dua edin bende beybi istiyorum... 32 yaşında kartım ben artık dua edin nolur bak ne ana var bende ne baba sap gibiyim şu hayatta :)) acındırayım kendimi bana dua edin şu mübarek üç aylarda....
Bulantılarla başım belada estoşum kaynanam geldi mutfağa falan giremiyorum yemek falan kayınvalide hallediyo arada ekşi çok nadirde tatlı aşeriyorum Biran önce bulantılarım bitsede her istediğimi yiyebilsemHadi hayirlisi bakalim
nasil geciyo peki
bulantin aşermen falan oluyor mu
yaa telden yaziyorum smiley kullanamiyorum
yazdiklarim pek bi hissizmis gibi geliyi
Sorma azim mide bulantısı beni alt üst etti hayattan soğudum resmen ama çok şükür şu an daha iyiyim inşallah fazla sürmezde atlatırım cinsiyeti daha belli değil canım cumartesi kontrolüm var bakalım görebilcekmiyiz ilk olduğu için sanırım biraz fazla heycanlıyız senin cadı nasıl iyimi...
Çok şükür şu an iyiyim betülcüm seni sormalı kız 32 yaşında kart mı olurmuş körpecik hatunsunbol bol dua edicem sanada rabbim hayırlı eş ve evlat nasip eder inşallah
Bulantılarla başım belada estoşum kaynanam geldi mutfağa falan giremiyorum yemek falan kayınvalide hallediyo arada ekşi çok nadirde tatlı aşeriyorum Biran önce bulantılarım bitsede her istediğimi yiyebilsem
Çok şükür şu an iyiyim betülcüm seni sormalı kız 32 yaşında kart mı olurmuş körpecik hatunsunbol bol dua edicem sanada rabbim hayırlı eş ve evlat nasip eder inşallah
günaydın canlar,
bu gün dökülüyorum... şu regl denen şeye bünye bi yerden sonra artık alışmalı yani... şoka giriyo bünye....normal karşılasana niye beceremiyo bilemiyorum... zannedersin kamyon çarpmış... iki seksen uzanıp aayyy ölüyoom diye inim inim inliyesim var .....
dün güneş çıktı.... dedim bu camlar silinecek.... salonun üç camını sildim balkonunu yıkadım kalın güneşlikleri yıkadım ütüledim asıcaktım ki zart telefon... sana yakınım sana geliyom... anammm paçalarım tutuştu mu.... dolaşa dolaşa gel dedim acele etme :)) mercimek köftesi yapmıştım Allah tan... alelacele çay demledim... camı sildiğim bezler kovalardaki sular ışık hızında yerlerine ışınlandı. üzerine çıktığım masa sandalye anında yerine yerleştirildi.... son perdeyide ütülemeden asıverdim :))
diğer odaların camları aynen kaldı.... nasip işte....bu gün yaparım diyodum ama hiiiiç sanmıyorum....ayy anaaam ölüyooom....
ayy bide mutfağı da dağıttım akşam iyi mi... abi yapıyozda noluyo... yeminlen iki gün durmuyor....
Gunaydin Betul ellerine saglik arkadasim miss gibi olmustur evin ben camlari ellenedim dun paso yemek yaptim
Sabah okumustum msj ini okuduktan 5dk sonra regl oldumbunalima girdim mabel matiz sultan suleyman dinliyorum son ses(zaten cok seviyor bu sarkiyi)
Bu topiği seviyorum yaa.
ee sen de geel paylaş... sen de gel oyna susam sokağında :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?