En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
leydileer,

ben geldiiim...

dün değil ondan önceki gün bir temizlik aşkı geldi bana sormayın gitsin....

her yer süpürüldü silindi
kapılar silindi
koltuk baza neyim silindi
mutfak dolapları silindi
çamaşaır mak buzdolabı silindi

pert oldum

dünde küçük odaya girecektim ki misafir gelldi yırttım :)) Yedik içtik temizlenen yerleri kirlettik....

bu sabah çıkarken dünden kalan bulaşıkları mı yıkadım burda alkış istiyorum....

bu akşam kısmetse yapacaklarım

salon süpürülecek masası silinecek
yatağın nevresimi değiştirilecek
çamaşır mak çalıştırılacak
banyo yıkanacak
güççük odaynan kaynaşılacak.... evimin üvey evladı...

küçük oda da yapılacaklar bunu ayrı bir kategori olarak devam ediyorum... Çünkü orası özerkliğini ilan etmiş bir bölge biliyosunuz....

- kitaplar toplanacak --- aahhh aahhh bir gün hakettikleri gibi dolapları olacak mı acaba
- gazeteler hizaya sokulacak geri dönüşüme gidecekler ayrılacak
- sanırım o odada bir kaç zero kutusu bile var
- hobi malzemeleri, dikiş malzemeleri , yumaklar kategorilendirilerek istiflenecek... ne hamaratıım behhh.... ahh bir de vakit olsa
- kalemler , boş defterler, dolu defterler hizaya sokulacak
- bir de kartonlarım var onlar düzenlenecek
- kuşarın kafesleri temizlenecek
- zemine ulaşabilir isem süpürülecek / silinecek
- perdesi yıkanacak
- tül perde asılacak
- camı en azından içerden silinecek....

yarına kadar benden haber alamazsanız akuta neyim haber verin...

sizce bunları yapacağıma kim inanır?

uyy destan yazmışım....

kabak yemeği ve börekte yapılacak malzemeleri çürütmeden yapmam lazım....

lilllyy kitaplık mı dedin bak dertlerimiz aynı :) pişti olduk gene :))

duvar silmek miii.... azerin duymasın hiiiç işim olmaz... ama geçen hafta işyerimdeki duvarı sildim leşşş gibiydi napayım.....

Gunaydin can eriklerim
nasilsiniz bakalim uzun suredir giremiyorum
mobilyalari sectik
ev neredeyse hazir cok sukur
gelicek hafta tasiniriz herhalde evimize
siz nasilsiniz

azerincim hadi taşın gariii...

her yer yanıyor ne yağmuru.... bahane yok o camlar silinecek marş marşş... senin canın canda bizim ki patlıcan mı biz siliyosak sende silicen :)) fırçam etkili oldu mu

Güzelim biz zaten fazlasıyla piştiyiz bu ev ve işleri konusunda:13:

Kız betül işteyim katıla katıla gülemiyorum yüzümde kocaman bir sırıtma kendimi tutuyorum
bence de o küçük oda evlere şenlik - ayrı bir ev gibi muamele görmeli
ben de sabah küçük odadaki kıyafteleri katladım bir kısmı hala duruyor (ev taşıyacağım diye koca gardırobu valize tıkmıştım yola gitcem diye boşalttım da:26:) onun haricinde ev bal dök yala - birazda gidince o küçük odada kalanları halledip valiz hazırlayacağım dışarıda beyazlar var - hatta eyvah ki ne eyvah yağmur bastırdı:18:

oda küçüük derdi büyük :))
küçük odan mı var derdin var azizim:))

her yer yanıyor ne yağmuru.... bahane yok o camlar silinecek marş marşş... senin canın canda bizim ki patlıcan mı biz siliyosak sende silicen :)) fırçam etkili oldu mu

Burada kac gundur yagmur vardi. Tam gunes acti derken bugun yine kapandi. Olllleyy yagmurlar bitince neyi bahane edicem bakalim... firca etkili olmamis anlasilan

arkadaşlar bir sorum yarımcı olursanız
küvetteki yapışkan etiket gibi olan şeffaf bantlar nasıl temizlenir
küvet yeni değil ama eskiden kalmış çıkartamadım
var mı bi püf noktası

gunaydin canlar
bi sey sorucam aranizda vestelin her hangi bi urununu ozellikle de bulasik makinesini kullanan var mi:26:
memnunmusunuz:26:
9 programli olanindan almak itiyorum ama fiyati cok makbul geldi diye killandim acikcasi

gunaydin canlar
bi sey sorucam aranizda vestelin her hangi bi urununu ozellikle de bulasik makinesini kullanan var mi:26:
memnunmusunuz:26:
9 programli olanindan almak itiyorum ama fiyati cok makbul geldi diye killandim acikcasi

Günaydın canım
Benim bulaşık makinam vestel yaklaşık 7 yıldır kullanıyorum memnunum
Benimki 3 programlı:26:Fiyatları uygun mu şimdi:26:

yapiskana utu buhariyla ya da fon makinesiyle isi vererek yumusatip cikara bilirsin

iyi fikirmiş bu, sanırım fayans üzerinde kalan hani askılık izleri için de denenebilir. :44:

evlenme arifesindeki bu dertli üye için de fikirlerinizi esirgemeyin arkadaşlar
1. temizliğini kolay yapabilmek için tam boy fırın yeri olduğu halde midi fırın alacağım.(rahatsızlığım nedeniyle eğilemiyorum.) sanırım doğru yoldayım, ne dersiniz?

2. banyo ve mutfak dolaplarının temizliği için (ilk kullanımdan önce) önereceğiniz bir temizlik maddesi var mı? dolapların dışı kırmızı bu arada ama parlak değil mat yüzey gibi maddesi nedir bilmiyorum, rengi gider mi diye de korkuyorum kullanmamam gereken uyaracağınız bir temizlik maddesi var mı?

3. alaturka tuvaleti kullanmayacağımız için dağınıklığı toplasın diye depo gibi kullanmak istiyoruz. Elektrik süpürgesi, merdiven, paspas vileda tarzı şeyleri koymayı düşünüyorum ama wc nin üstünü neyle kapatabilirim? kalın bir tahta kestirsek iş görür mü? deliğe plastik bir şeyler oluyor ondan koyacağız.

başka aman şuna dikkat et dediğiniz şey varsa taşınma öncesi sevinirim. teşekkürler şimdiden...:18:

tüm kızlar ev işlerine daldı gitti anlaşılan ya da sorularım ağır geldi

daha önce konuşulmuıştur kesin viledadan kurtulup mop olayına geçtiğimiz günü niye tarih atmadık kenara diye hayıflanır dururum, biraz ağır olduğundan kol kası yapıyoruz ama viledanın bir o yana bir bu yana sürüklediği dökülen saçlarımla boğuşmamız bitmişti. hani olur da okuyan olur topiği bir faydam olsun dedim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…