- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #19.201
arkadaşlar bir sorum yarımcı olursanız
küvetteki yapışkan etiket gibi olan şeffaf bantlar nasıl temizlenir
küvet yeni değil ama eskiden kalmış çıkartamadım
var mı bi püf noktası
gunaydin canlar
bi sey sorucam aranizda vestelin her hangi bi urununu ozellikle de bulasik makinesini kullanan var mi:26:
memnunmusunuz:26:
9 programli olanindan almak itiyorum ama fiyati cok makbul geldi diye killandim acikcasi
yazdigin icin tesekkur ederim nevoGünaydın canım
Benim bulaşık makinam vestel yaklaşık 7 yıldır kullanıyorum memnunum
Benimki 3 programlı:26:Fiyatları uygun mu şimdi:26:
bence firini buyuk alaydin iyidiiyi fikirmiş bu, sanırım fayans üzerinde kalan hani askılık izleri için de denenebilir. :44:
evlenme arifesindeki bu dertli üye için de fikirlerinizi esirgemeyin arkadaşlar
1. temizliğini kolay yapabilmek için tam boy fırın yeri olduğu halde midi fırın alacağım.(rahatsızlığım nedeniyle eğilemiyorum.) sanırım doğru yoldayım, ne dersiniz?
2. banyo ve mutfak dolaplarının temizliği için (ilk kullanımdan önce) önereceğiniz bir temizlik maddesi var mı? dolapların dışı kırmızı bu arada ama parlak değil mat yüzey gibi maddesi nedir bilmiyorum, rengi gider mi diye de korkuyorum kullanmamam gereken uyaracağınız bir temizlik maddesi var mı?
3. alaturka tuvaleti kullanmayacağımız için dağınıklığı toplasın diye depo gibi kullanmak istiyoruz. Elektrik süpürgesi, merdiven, paspas vileda tarzı şeyleri koymayı düşünüyorum ama wc nin üstünü neyle kapatabilirim? kalın bir tahta kestirsek iş görür mü? deliğe plastik bir şeyler oluyor ondan koyacağız.
başka aman şuna dikkat et dediğiniz şey varsa taşınma öncesi sevinirim. teşekkürler şimdiden...:18:
tüm kızlar ev işlerine daldı gitti anlaşılan ya da sorularım ağır geldi
daha önce konuşulmuıştur kesin viledadan kurtulup mop olayına geçtiğimiz günü niye tarih atmadık kenara diye hayıflanır dururum, biraz ağır olduğundan kol kası yapıyoruz ama viledanın bir o yana bir bu yana sürüklediği dökülen saçlarımla boğuşmamız bitmişti. hani olur da okuyan olur topiği bir faydam olsun dedim:)
Eltimin vestel hiç güzel değil. Açıkçası vestelin sadece televizyonu iyidir diye düşünüyordum ki ondan da vazgeçtim zira eltimin tv si de bi acayip. Benim beyaz eşyalarım bosch ve çok ta memnunum. Siemens te çok güzel. Her bütçeye uygun modeli de var. Bulaşık makinesinde 9 programa gerek yok. Benimki 5 programlı ve ben sadece iki programı kullanıyorum. Paranızı boş yere çarçur etmeyin alın bosch un iki programlı makinesini oh mis. Kalan parayla da başka bir ihtiyacınızı giderirsiniz. Sonra da bana dua edersiniz bu önerim için.
günaydınlar
duşakabindeki su ve kireç tarzı izlerden bıktım nasıl kurtulurum.. püf noktası nedir :88::82:
yazdigin icin tesekkur ederim nevo
evet buranin fiytlarina gore baya iyiydi fiyati
bence firini buyuk alaydin iyidisonucta lazim oluyo:26:ama temizlik konusunda haklisin
ilk kez kullanacaksan dolap kirli degildir sadece ilik su ve bulasik deterjaniyla silsen yeter bence
her ihtimale karsi camasir suyu kullanma
3.fikir guzelmis evet ben de olsam tahtayla kapatirdim
tesekkur ederim canim
vestelden vazgectim zaten
kullanici yorumlari hic iyi degil:26:
satici sepetler ayri ayri calisiyor deyince cezbetmisti acikcasi
günaydınlar
duşakabindeki su ve kireç tarzı izlerden bıktım nasıl kurtulurum.. püf noktası nedir :88::82:
yurtdisinda yasadigim için nerde bulursunuz bilmiyorum ama banyo ürünleri satan magazalarda dusakabin camlarina yapisan yapiskanlardan var desenli desenli.. dis tarafa onlardan yapistirirsaniz hiç belli bile olmuyor bu tarz izler
Söyle bi örnek ekleyim tabi daha çok çesitleride var
Eki Görüntüle 1154477
dışı desenli benim ama iç yüzeyi kötü görüntü. ve daha 1,5 yıllık evliyim.
başka bir çözümü olmalı. yoksa katman katman tabaka olacakelma sirkesi ile sildim. güzel oldu. bir de amyway banyo ürününü temin edeceğim. ondan da övgüler var. teşekkürler
dışı desenli benim ama iç yüzeyi kötü görüntü. ve daha 1,5 yıllık evliyim.
başka bir çözümü olmalı. yoksa katman katman tabaka olacakelma sirkesi ile sildim. güzel oldu. bir de amyway banyo ürününü temin edeceğim. ondan da övgüler var. teşekkürler
Ben de cilit bang sıkıp ovalayarak silmiştim hatta kireç izleri gidip buzlu da olsa camdan dışarısı görününce çok sevinmiştim - ben puslu olmasını buzlu cam olmasına bağlıyordum:26: (ilk defa duşa kabinli evde oturuyorum da ondan) eski kiracı da temizlemeden gitmiş ben napayım
elma sirkesiyle gitti mi kireci? ben cilit bangla tam çıkartamadım az da olsa kalıntısı oldu yılların kiri bir günde çıkmıyor haliyle (sağolsun eski kiracıdan sonra evi adam etcem diye uğraşan benim)
Pratik gömlek ve kumaş pantalon ütülemeyi biri bana öğretebilir mi acep?
Yılıyorum yemin ederim
Varsa ben de bi pratik yönteminizi alırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?