En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010

Hangi sıklıkla yapıyosun böyle bir temizliğiii

Bence ikisi sırayla baksın kimse alınmaz darılmaz böylelikle sende napcan anneni idare etcen boşver söylensin dursun duymamazlıktan gelcen annen yanlış anlamıyorsam kendi gıbı olmanı istiyor ama her insan bir değil idare etken artık canım...

Benim sular akıyo ama bende iş yapacak hal yok dün cok yorulmuşum ayaklarımın altı acıyo bastıkca su cocuklar bir okula başlasın tekrar düzenime gerçi döneceğim inşallah bu hafta cok saldım....
Bende cok salmistim cnm bi anda kendimi yatak idasinda buldum dunde kaynanamlarda yapmistum yorgundum ama genede yaptum :)

bilmiyorum bakacaz artık. ama annemle her gün böyle didişmek beni deli çıkarır. inşallah kimse kırılmadan hallederiz canım. ben idare ediyorum da erkek kardeşim nişanlı geline de yaparsa veya ima ederse gelin hanım çekmez sorun olur bence

Cnm allah yardimcin olsun bende bszen annmdn cekiom ama ne yapslm sennku daha beter benden

Doğru valla her gelin çekmez artık burda iş sana düşüyor kardeşin için gelini sen tembihleyeceksin annem böyledir kusuruna bakma falan diye bana da yapıyo falan dersin benim görümcem bana hep bastan söyler o yüzden de kaynanamın yaptıklarını hiç umursamazlık çünkü öyle biri onu değiştiremezsin artık...

teşekkür ederim allah kimseye yaşatmasın bizede bidaha sadece mutluluğu tattırsın artık
kan testi yapsaydın varsa çıkar inş çıkar

Gecen hafta genel temizligi bitirdim sayilir. Eşimin gelmesini bekliyorum hali ve perdeler icin. Bir de mutfak dolabi ic dis, firin temizligi gibi ufak işler kaldi. Pazartesi işe başliyorum. Bitirmem lazim bir an once.

Bu arada cocukların kullanmadığım artık bebeklik battaniyeleri nevresimleri onlarıda vakumlu poşetlere koydum baya yer açıldı....

Maslh baya guzel olmus benmde gecen sene ancsk duzene soktum :) smdi birazck daginik esimn.yengesi bsvul istemsti kisliklar bazsnin altinds koyamadim geriye kisliklar cikincs bende ceker koysrim tabi telefondsn kolayca yapablrsem

Bu arada kızlar dun test yapmıştım ya tek cizgi cikmisdi ksc kez geldim gittim baktim
Cekmecede unutmusum sonrs aksam cekmeceyi acinca gozjme ilisti atmak için bi aldım silik bi çizgi daha çıkmış
cok tuhaf kac defa bakmisdim oysa ki
yarin bi daha yapicam artık
basina böyle bir şey gelen var mi

Cnm karsilasmadim ama belli sure gectikten sonrasonuc degisse bil dogru olmuyor diye biliyprum ben test aldigimda okumustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…