günaydınnn hamarat hanımlarrrr

kocişimle ve küçük oğlumla hafta sonu küçük bir tatil yaptık. güzeeeelce dinlendim. akşam sekiz gibi döndük. hemen valizi açtım. oğlumun evdeki kirlileriyle birlikte orrdan getirdiklerimi makineye attım. son durulama suyu içinde kalacak şekilde yıkandı. birazdan sıkma işlemine başlatıcam.
sabah her zamanki gibi oğlum 6.30 da uyandı. çayın suyunu koydum. o kaynayana kadar bezini, kıyafetlerini değiştirdim. sonra eşim onunla oynarken ben de kahvaltı hazırladım. kahvaltımızı ettik, babişimizi işe geçirdik. kahvaltı soframızı toparladım. çıkan bulaşıkları makineye dizdim. hazır oğlum sessiz dururken yatağımızı toparladım, yatak odasını toparladım, camları açtım.
birazdan da emzirip uykuya yatırıcam. iki saat kadar uyur.
bugün haftalık temizlik günüm ve yapmayı düşündüklerim şöyle:
ev zaten toplu, temizlemeye hazır. önce balkonları yıkayıp paspasla kurularım. mutfak balkonunun camını silerim.sonra halıları dövdürüp küçük parçaları balkon demirlerine asıp havalandırırım. parkeleri süpürüp silerim, kuruduktan sonra halıları yerleştiririm. toz alırım, temizlik robotunu borusuz çalıştırıp kalan son tozları aldırırım.
bu arada oğlum uyanmış olur. emzirir, onunla ilgilenirim. sakin durursa üç makine daha çamaşırım var onları da yıkar asarım. durmazsa yan apartmanda oturan kv mi çağırırım, çağırayım da bebişi sevsin diye dört gözle bekliyor zaten

iki banyonun lavobalarını, klozetlerini, duş kabinlerini, yerlerini, dolaplarını siler işlerimi bitiririm.
buzlukta böreklerim vardı, akşama onlardan pişiririm yanına da çorba ohh misss.
planlar tutarsa öğleye işlerim biter. sonra da oğluşumla beraber oyalanırız. kv çağırırsam markete giderim biraz havalanır gelirim.
kolay gelsin kızlaaaarrr