En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
Evet kizceler yemek olarak gozleme actim miss gibi yedik
tabi yufka acarsin da mutfak batmaz mi hade tezgahdi masaydi bulasikdi derken
totom yer yüzü gormedi:KK45:
sonra da çamaşırları topliyip katladim
benden bu gunluk bu kadar:KK30:
simdi banyo yaparim kiximi yedirip uyuturum gun biter:confused:
Bendr camasirlarimi katladim ama mutfaktaki musluk altindaki dolabimda sorub var su basiyor mutfagi iki sefer temzledim bugub tikali flanda degl esimin amcasi su tesisatcisi o geldi yapti 110tl masraf yaptk musluguyeniledi ama gene akitti nasl sinir oldm anlatamam haber verdim hem yarin gelck sanrm bugm rahatsizmis muslugu acmaya korkar oldum
evlendgmden beri ayni sprun iki usta getrdm hic cozum olmadi bakalim casi insl bu sefer kesin yapar

Kizlarrrr. Benim basi. Hepten dertte ev isleriyle. Bir yil du evleneli ama hala sikintiliyim ya. Yetisemiyorum kpss ye haIrlaniyorum dersane ders derken evimde buyuk geliyo bana agir bayram ve kis geliyo nasil temizlicem off

Bendr camasirlarimi katladim ama mutfaktaki musluk altindaki dolabimda sorub var su basiyor mutfagi iki sefer temzledim bugub tikali flanda degl esimin amcasi su tesisatcisi o geldi yapti 110tl masraf yaptk musluguyeniledi ama gene akitti nasl sinir oldm anlatamam haber verdim hem yarin gelck sanrm bugm rahatsizmis muslugu acmaya korkar oldum
evlendgmden beri ayni sprun iki usta getrdm hic cozum olmadi bakalim casi insl bu sefer kesin yapar
Aa bu gun de sudan yana hic sansin yok be canim:KK24:
Kizlarrrr. Benim basi. Hepten dertte ev isleriyle. Bir yil du evleneli ama hala sikintiliyim ya. Yetisemiyorum kpss ye haIrlaniyorum dersane ders derken evimde buyuk geliyo bana agir bayram ve kis geliyo nasil temizlicem off
aramiza hosgeldin canim:KK60:

Herkese selam..evett gelelim işlere..yemek yaptım.4 kere çamaşır yıkandı asıldı..kızları doyurcam şimdi küçüğü uyutucam..ortalık toplamcak.başkada bir şeye hevessizom bu gün. .
Hemşom hayırlısı kuzum..sen zaten her şeyi kendin yazmışsın..in şa Allah her şey güzel olucak bundan sonra...

Yemek dışındaki bütün işlere oy verdim çünkü hiçbirini sevmiyorum :KK53: Hele ki şu sıralar üzerimde öyle bi atalet var ki canım hiç bişey yapmak istemiyor. Evini sürekli tertemiz tutanları tebrik ediyor, o gazdan biraz da bana vermelerini temenni ediyorum:-):-)

günaydınnn hamarat hanımlarrrr:KK24::KK24:
kocişimle ve küçük oğlumla hafta sonu küçük bir tatil yaptık. güzeeeelce dinlendim. akşam sekiz gibi döndük. hemen valizi açtım. oğlumun evdeki kirlileriyle birlikte orrdan getirdiklerimi makineye attım. son durulama suyu içinde kalacak şekilde yıkandı. birazdan sıkma işlemine başlatıcam.

sabah her zamanki gibi oğlum 6.30 da uyandı. çayın suyunu koydum. o kaynayana kadar bezini, kıyafetlerini değiştirdim. sonra eşim onunla oynarken ben de kahvaltı hazırladım. kahvaltımızı ettik, babişimizi işe geçirdik. kahvaltı soframızı toparladım. çıkan bulaşıkları makineye dizdim. hazır oğlum sessiz dururken yatağımızı toparladım, yatak odasını toparladım, camları açtım.

birazdan da emzirip uykuya yatırıcam. iki saat kadar uyur.

bugün haftalık temizlik günüm ve yapmayı düşündüklerim şöyle:
ev zaten toplu, temizlemeye hazır. önce balkonları yıkayıp paspasla kurularım. mutfak balkonunun camını silerim.sonra halıları dövdürüp küçük parçaları balkon demirlerine asıp havalandırırım. parkeleri süpürüp silerim, kuruduktan sonra halıları yerleştiririm. toz alırım, temizlik robotunu borusuz çalıştırıp kalan son tozları aldırırım.
bu arada oğlum uyanmış olur. emzirir, onunla ilgilenirim. sakin durursa üç makine daha çamaşırım var onları da yıkar asarım. durmazsa yan apartmanda oturan kv mi çağırırım, çağırayım da bebişi sevsin diye dört gözle bekliyor zaten:KK48:
iki banyonun lavobalarını, klozetlerini, duş kabinlerini, yerlerini, dolaplarını siler işlerimi bitiririm.

buzlukta böreklerim vardı, akşama onlardan pişiririm yanına da çorba ohh misss.

planlar tutarsa öğleye işlerim biter. sonra da oğluşumla beraber oyalanırız. kv çağırırsam markete giderim biraz havalanır gelirim.:KK48:

kolay gelsin kızlaaaarrr:KK25::KK25:

Bu gün yaptıklarım
Evi topladım
Bütün ev supürüldü
Çekmeceler yerleştirildi
Barbieli yas pasta yaptım
Kiler temizlenir yerleştirildi
Vestiyer temizlendi
Tozlar alındı
Yerler dip köşe silindi
Kahvaltı hazırlandı toplandı
Makine temizdi yerleştirildi