En Sevmediginiz Ev Isi

• Ankete Katılan
    3.010
2 tane var 1 erkek 1 dişi,bizimkilerde yavrulamadı bir türlü,bizim dişi de iş yok erkek çok istiyoda hergün dövüşüyorlardı daha yeni yeni alıştılar önceki avradı ölmüştü onunla kumrular gibiydi bu yeniyi zor kabullendi hergün dövüyordu çenelerinden bıkmıştık:KK48:ya ben aslında pisliğinden dolayı sevmiyorum da eşim çocuklar için almıştı eşim de seviyor hem

çok tatlılar ama çok pisler yani...
kızlar bizdede 3 tane de var.. ama yemleri hiç dert olmuyor .. otomatik yemlik diye bir şey almış eşim süper kabuklar altta bi haznede toplanıyor .. haftada bir temizliyoruz hem hayvancağızda aç kalmıo

Saat kaç oldu hala kahvaltı hariç bişey yapmadım yapamadim:) bugünü pasak içinde gecircem napim ya dün yoktum eşi. Evi supurmus gene kıl her yer bitmiyo bu kıl napcam ben ya?

kızlar bizdede 3 tane de var.. ama yemleri hiç dert olmuyor .. otomatik yemlik diye bir şey almış eşim süper kabuklar altta bi haznede toplanıyor .. haftada bir temizliyoruz hem hayvancağızda aç kalmıo
ne güzel bişeymiş foto atsana canım...

Saat kaç oldu hala kahvaltı hariç bişey yapmadım yapamadim:) bugünü pasak içinde gecircem napim ya dün yoktum eşi. Evi supurmus gene kıl her yer bitmiyo bu kıl napcam ben ya?
kıllar hiç bitmez ben de sanki evde koca bi kedi besliyo gibiyim ıkea tüy toplayıcım sağolsun elimden düşmüyo pek iyi ki o var zırt pırt makine açılmaz ki

ne güzel bişeymiş foto atsana canım...

netten buldum resmini .. akıllı yemlik diye sorarsan her kuşçuda cardır diye düşünüyorum. inanılmaz bi rahatlık biz ara bölmesini kullanmıyoruz tamamına yemi boşaltıyoruz.. 15gün uğraşmasam bişeycik olmuo ..
3455242932572306589.webp

Bugün çok yoruldum banyo fayanslari duşa kabinin içi lavobsu camini felan bi güzel ovdum yıkadım. Pazar alışverişi yaptık derin dondurucuya 4 5 paket vişne ayiklayip koydum yemekdi felan derken gene akşam oldu malesef :(

Bugün çok yoruldum banyo fayanslari duşa kabinin içi lavobsu camini felan bi güzel ovdum yıkadım. Pazar alışverişi yaptık derin dondurucuya 4 5 paket vişne ayiklayip koydum yemekdi felan derken gene akşam oldu malesef :KK43:
Vişne hala varmi bende alcam zamanı geçmedi dimi

çiftli olunca konuşmazlar tabi şekerim senle arkadaş olmazlar eşleri varken tek erkek alacaksın bak nası şakıyor gözünün içine bakıyor :KK66:
yok betüş ya ya ne evde kalması kısmet değil mi gelir 40 küsürde bile buluverir hayırlısı olsun :KK66:
tek mi yaşıyorsun ailen nerde?

amaaan bütün gün evde yokum yalnızlıktn patlar valla hayvancık kıyamam ben onlara :)

şaka dedim kız iyi böyle çok şükür.

bende mutfak temizliğinden çok bıkıyorum.Sürekli aktif mutfak sürekli bir yeniden ortaya çıkan bulaşıklar .Her gelen bir tabak ,bir bardak bırakıp gidiyor tezgaha .Hiç bitmiyor mutfagın işi :110:

ben tek başıma mutfaktan her geçişte bir bulaşık çıkarıyorum kalabalık evi hiç hayal edemiciğim....

Kizlaaaar cok useniyoruuuum.
bu ara iyice saldm yaaa napcam ben bana bi yol gosterin...

sopa atalım.... atamıyom ikonlar açılmıyo :)))

yaa onlardan da var ama benim canavarlar onada bir şekilde yenmemiş yemleri atıveriyorlar... bir de bunların altı cart diye çıkıveriyo Allaaaahhh her yer yem..... çıldırtıyor beni.....

bunların dışında vantilatörlü yem ayıklayıcısı var onlarda pahalı....

ayıp ayıp :P ....

Bugün çok yoruldum banyo fayanslari duşa kabinin içi lavobsu camini felan bi güzel ovdum yıkadım. Pazar alışverişi yaptık derin dondurucuya 4 5 paket vişne ayiklayip koydum yemekdi felan derken gene akşam oldu malesef :KK43:

ellerine sağlık

Vişne hala varmi bende alcam zamanı geçmedi dimi

ben daha pazar da vişne görmedim yahu :)

Selamlar beybiler,

Nasılsınız bakalım.... Bu hafta sonu çok çalıştım ben... aferini hakettim....

Gelelim Rapora;
- Bütün ev süpürüldü her şeyin altı dahil (Salon, hol,mutfak, yatak odası, güççük oda)
- bütün ev silindi
- camlar silindi
- balkonlar süpürüldü silindi
- perdeler yıkandı ütülendi asıldı (10 perde cibrem çıktı bu sıcakta)
- pazara gidildi
- mutfak dolapları silindi -kapaklar sadece içi temiz -
- 3 mak bulaşık yıkandı
- 2 mak çamaşır yıkandı
- salonda her şeyin tozu alındı
- kapı ve petekler silindi
- çöpler atıldı
- koltuk örtüleri yıkandı kurudu sericem az sonra
- mamalar yapıldı
- gezmelere gidildi...

kısa gibi gözüksede evin altından girdim üstünden çıktım yahu....

yaa onlardan da var ama benim canavarlar onada bir şekilde yenmemiş yemleri atıveriyorlar... bir de bunların altı cart diye çıkıveriyo Allaaaahhh her yer yem..... çıldırtıyor beni..... bunların dışında vantilatörlü yem ayıklayıcısı var onlarda pahalı.... :)[/QUOTE .!.:
hmmm sizinkiler harbi canavarmış. bizde iki kafes var birindeki çok kolay çıkıyor hiç zorlamıyor diğeri dediğin gibi ortalık yem içinde kalıo ama en azından sadece o gün pisleniyor..

masa ve sandalyeler de silindiydi söylememişim atlamayalım lütfen yaniii..........

ayyy her yer temiz ama ben leşşş gibiyim yapış yapışım şimdi kendimi temizlemem gerekiyor sonra gene banyo batar banyoyu temizlerim....

Selamlar beybiler,

Nasılsınız bakalım.... Bu hafta sonu çok çalıştım ben... aferini hakettim....

Gelelim Rapora;
- Bütün ev süpürüldü her şeyin altı dahil (Salon, hol,mutfak, yatak odası, güççük oda)
- bütün ev silindi
- camlar silindi
- balkonlar süpürüldü silindi
- perdeler yıkandı ütülendi asıldı (10 perde cibrem çıktı bu sıcakta)
- pazara gidildi
- mutfak dolapları silindi -kapaklar sadece içi temiz -
- 3 mak bulaşık yıkandı
- 2 mak çamaşır yıkandı
- salonda her şeyin tozu alındı
- kapı ve petekler silindi
- çöpler atıldı
- koltuk örtüleri yıkandı kurudu sericem az sonra
- mamalar yapıldı
- gezmelere gidildi...

kısa gibi gözüksede evin altından girdim üstünden çıktım yahu....

Vaay bee..! Ben hala bisey yapmiyom kiz bizim ev cok sicak boguluyorz kizimla resmen gunes sanki evin icinde..

Bende sabah basliyorum islerime.. sizde yaptiklarinizi yazinca bende motive oluyorum hadi bakalim benim simdi az bulasigm var elde yikancak onlari yikarim. Sonra coplerim var atip gelcem.
Sonrada balkonda yattigimiz icin yatak acip yatcam..hadi iyi gecelr kizlar..:KK15:

google ye kk forum yaz direk açılır canım. wifi ye mi bağlanamıyorsun
wifi bağlanıyo cnm başka sayfalar açılıyo kk yok anlamadım
Canım biz çareyi eşime traş makinası alark kurtulduk:rolleyes:
kız her yerciğini traş mı edelim adamcağızların?

ne yapıonuz vişnelerden :KK53:

sonra traş olan kıllar uzarken çok rahatsız ediyomuş batıyomuş, zor yatıyorlarmış göğüs üstüne diye duymuştum ben rahat edebildiniz mi cnm?

Back
X