- 6 Temmuz 2010
- 1.512
- 1.100
- 333
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #24.281
kızlar merhabalar .. başlığı yeni keşfettim.. mutfakla benimde başım dertte. evin en çok temizlenen yeri ama en pis yeri.. mutfak işi hiç mi bitmez..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 tane var 1 erkek 1 dişi,bizimkilerde yavrulamadı bir türlü,bizim dişi de iş yok erkek çok istiyoda hergün dövüşüyorlardı daha yeni yeni alıştılar önceki avradı ölmüştü onunla kumrular gibiydi bu yeniyi zor kabullendi hergün dövüyordu çenelerinden bıkmıştıkya ben aslında pisliğinden dolayı sevmiyorum da eşim çocuklar için almıştı eşim de seviyor hem
kızlar bizdede 3 tane de var.. ama yemleri hiç dert olmuyor .. otomatik yemlik diye bir şey almış eşim süper kabuklar altta bi haznede toplanıyor .. haftada bir temizliyoruz hem hayvancağızda aç kalmıoçok tatlılar ama çok pisler yani...
ne güzel bişeymiş foto atsana canım...kızlar bizdede 3 tane de var.. ama yemleri hiç dert olmuyor .. otomatik yemlik diye bir şey almış eşim süper kabuklar altta bi haznede toplanıyor .. haftada bir temizliyoruz hem hayvancağızda aç kalmıo
kıllar hiç bitmez ben de sanki evde koca bi kedi besliyo gibiyim ıkea tüy toplayıcım sağolsun elimden düşmüyo pek iyi ki o var zırt pırt makine açılmaz kiSaat kaç oldu hala kahvaltı hariç bişey yapmadım yapamadim:) bugünü pasak içinde gecircem napim ya dün yoktum eşi. Evi supurmus gene kıl her yer bitmiyo bu kıl napcam ben ya?
google ye kk forum yaz direk açılır canım. wifi ye mi bağlanamıyorsunkızlar yaa telefondan nası giriyosunuz kk ya ben wifi ile bağlanamıyorum biri öğretsin bana![]()
Canım biz çareyi eşime traş makinası alark kurtuldukSaat kaç oldu hala kahvaltı hariç bişey yapmadım yapamadim:) bugünü pasak içinde gecircem napim ya dün yoktum eşi. Evi supurmus gene kıl her yer bitmiyo bu kıl napcam ben ya?
Başı bişey o foto atarmisinne güzel bişeymiş foto atsana canım...
kıllar hiç bitmez ben de sanki evde koca bi kedi besliyo gibiyim ıkea tüy toplayıcım sağolsun elimden düşmüyo pek iyi ki o var zırt pırt makine açılmaz ki
Vişne hala varmi bende alcam zamanı geçmedi dimiBugün çok yoruldum banyo fayanslari duşa kabinin içi lavobsu camini felan bi güzel ovdum yıkadım. Pazar alışverişi yaptık derin dondurucuya 4 5 paket vişne ayiklayip koydum yemekdi felan derken gene akşam oldu malesef![]()
çiftli olunca konuşmazlar tabi şekerim senle arkadaş olmazlar eşleri varken tek erkek alacaksın bak nası şakıyor gözünün içine bakıyor
yok betüş ya ya ne evde kalması kısmet değil mi gelir 40 küsürde bile buluverir hayırlısı olsun
tek mi yaşıyorsun ailen nerde?
bende mutfak temizliğinden çok bıkıyorum.Sürekli aktif mutfak sürekli bir yeniden ortaya çıkan bulaşıklar .Her gelen bir tabak ,bir bardak bırakıp gidiyor tezgaha .Hiç bitmiyor mutfagın işi![]()
Kizlaaaar cok useniyoruuuum.
bu ara iyice saldm yaaa napcam ben bana bi yol gosterin...
kızlar bizdede 3 tane de var.. ama yemleri hiç dert olmuyor .. otomatik yemlik diye bir şey almış eşim süper kabuklar altta bi haznede toplanıyor .. haftada bir temizliyoruz hem hayvancağızda aç kalmıo
Saat kaç oldu hala kahvaltı hariç bişey yapmadım yapamadim:) bugünü pasak içinde gecircem napim ya dün yoktum eşi. Evi supurmus gene kıl her yer bitmiyo bu kıl napcam ben ya?
Bugün çok yoruldum banyo fayanslari duşa kabinin içi lavobsu camini felan bi güzel ovdum yıkadım. Pazar alışverişi yaptık derin dondurucuya 4 5 paket vişne ayiklayip koydum yemekdi felan derken gene akşam oldu malesef![]()
Vişne hala varmi bende alcam zamanı geçmedi dimi
Başı bişey o foto atarmisin
yaa onlardan da var ama benim canavarlar onada bir şekilde yenmemiş yemleri atıveriyorlar... bir de bunların altı cart diye çıkıveriyo Allaaaahhh her yer yem..... çıldırtıyor beni..... bunların dışında vantilatörlü yem ayıklayıcısı var onlarda pahalı.... :)[/QUOTE .!.:hmmm sizinkiler harbi canavarmış. bizde iki kafes var birindeki çok kolay çıkıyor hiç zorlamıyor diğeri dediğin gibi ortalık yem içinde kalıo ama en azından sadece o gün pisleniyor..
Selamlar beybiler,
Nasılsınız bakalım.... Bu hafta sonu çok çalıştım ben... aferini hakettim....
Gelelim Rapora;
- Bütün ev süpürüldü her şeyin altı dahil (Salon, hol,mutfak, yatak odası, güççük oda)
- bütün ev silindi
- camlar silindi
- balkonlar süpürüldü silindi
- perdeler yıkandı ütülendi asıldı (10 perde cibrem çıktı bu sıcakta)
- pazara gidildi
- mutfak dolapları silindi -kapaklar sadece içi temiz -
- 3 mak bulaşık yıkandı
- 2 mak çamaşır yıkandı
- salonda her şeyin tozu alındı
- kapı ve petekler silindi
- çöpler atıldı
- koltuk örtüleri yıkandı kurudu sericem az sonra
- mamalar yapıldı
- gezmelere gidildi...
kısa gibi gözüksede evin altından girdim üstünden çıktım yahu....
sopa atalım.... atamıyom ikonlar açılmıyo :)))
wifi bağlanıyo cnm başka sayfalar açılıyo kk yok anlamadımgoogle ye kk forum yaz direk açılır canım. wifi ye mi bağlanamıyorsun
kız her yerciğini traş mı edelim adamcağızların?Canım biz çareyi eşime traş makinası alark kurtulduk![]()
ne yapıonuz vişnelerdenBugün çok yoruldum banyo fayanslari duşa kabinin içi lavobsu camini felan bi güzel ovdum yıkadım. Pazar alışverişi yaptık derin dondurucuya 4 5 paket vişne ayiklayip koydum yemekdi felan derken gene akşam oldu malesef![]()
sonra traş olan kıllar uzarken çok rahatsız ediyomuş batıyomuş, zor yatıyorlarmış göğüs üstüne diye duymuştum ben rahat edebildiniz mi cnm?Eki Görüntüle 1596936 canım bahsettiğim buydu :)
Vişne hala varmi bende alcam zamanı geçmedi dimi