- 23 Aralık 2019
- 161
- 162
- 53
- Konu Sahibi oznryangn_
-
Kimse evini 6 aylığına kiralamaz. Kanun değil ama bulamazsınız öyle birini.Hanımlar merhaba, bir yere 6 aylığına gitmem gerekiyor. Ancak otelde veya apart gibi yerlerde kalmak istemiyorum. 1-2 emlakçı ile kiralık evler konusunda konuştum durumumu anlattım ama hepsi en az 1 senelik sözleşme imzalamanız gerekir diyor. Bu böyle yazılı bir kural mı yoksa ev sahiplerinin insiyatifine kalmış bir durum mu ? yada bu konuda önerisi tavsiyesi olan var mı
Gittiğim yerde memnun kalırsam kalmayı düşünüyorum. Kanun değilse belki ikna edebilirsem olabilir yaniKimse evini 6 aylığına kiralamaz. Kanun değil ama bulamazsınız öyle birini.
İkna edebilirseniz olur tabi.Gittiğim yerde memnun kalırsam kalmayı düşünüyorum. Kanun değilse belki ikna edebilirsem olabilir yani
Günlük kiralıklara bakın. Onlar kabul edebilir.Gittiğim yerde memnun kalırsam kalmayı düşünüyorum. Kanun değilse belki ikna edebilirsem olabilir yani
Kanun olmasına gerek yok ki ev sahibi ister 3 aylığına kiralar ister bir yıl.Sonuçta ev onun istediği şekilde kiraya verir.
Çok teşekkürler :)İkna edebilirseniz olur tabi.
Otel apart tarzı olmayıp günlük kiralayanlar x3 x4 katı oluyor malesef bütçemi aşabilirGünlük kiralıklara bakın. Onlar kabul edebilir.
Günlük kiralıklara 6 ay düzenli oturacağınızı söylediğinizde illa ki indirim yapacaktır.ç diye düşünüyorum. Ama işte ev sahibi ne kadar isterse.Otel apart tarzı olmayıp günlük kiralayanlar x3 x4 katı oluyor malesef bütçemi aşabilir
Günlük kiralık bir yer bulup aradım şimdi normal evlere göre malesef yine 2 katı fiyatına geliyorGünlük kiralıklara 6 ay düzenli oturacağınızı söylediğinizde illa ki indirim yapacaktır.ç diye düşünüyorum. Ama işte ev sahibi ne kadar isterse.
Peki diğer evler eşyalı mı?Günlük kiralık bir yer bulup aradım şimdi normal evlere göre malesef yine 2 katı fiyatına geliyor
Evet eşyalı bakıyorum ancak 6 ay için ikna etmek zorPeki diğer evler eşyalı mı?
Bence yine de bir konuşun. Belki indirim yaparlar. Onlar için de 6 ay garanti müşteri.Otel apart tarzı olmayıp günlük kiralayanlar x3 x4 katı oluyor malesef bütçemi aşabilir
Gittiğim yerde memnun kalırsam kalmayı düşünüyorum. Kanun değilse belki ikna edebilirsem olabilir yani
Açıkcası küçük şehirden büyükşehire gideceğim. Yaşayabilir miyim onu deneyeceğim, eğer içime sinmezse dönmeyi düşünüyorum ancak kafama 6 ay kalmayı şartladım. En ucuz 1500e anca bulabiliyorum eğer gerçekten çok sıkılır bunalırsam geri dönmek istersem 6 ay boyunca 1500 boş yere ödeyemempeki 6 ay degil de 7 ay surme ihtimali var mi isinizin?
boyle durumlarda risk almayip 1 yillik sozlesme yapmak daha dogru olabilir, gecici oldugu icin kucuk butceyi sarsmayacak bir ev bulun.
bir de ben bir evimden 6 ay sonrasinda ayrildim, ev sahibi de ayrica bir yaptirim uygulamadi, zaten cok tutulan bir muhitti, ev aninda tutuldu, ev sahibi zor durumda kalmadigi icin anlayisli davrandi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?