- 4 Ekim 2007
- 8.479
- 2.639
- 723
- Konu Sahibi ayyuzlum01
-
Ilk defa böyle bir genelleme duyuyorum.Pijama yatarken giyilir uyanınca çıkarılır. Bekarken de böyleydi benim için evliyken de böyle. Bence pijama günlük giyinmek için paspal bir seçim. Özellikle belirtiyorum bence... Ne ben gezerim bütün gün pijamayla ne karşımdaki adamın gezmesini isterim. Kendine ve karşındakine saygıdır üstüne doğru düzgün bişeyler geçirip saçını başını düzeltmek sabah kalkınca.
Kesinlikle. Hep bu diziler tuhaf algıyı oluşturdu bence.Esim evde sortla oturuyor kalkip da adama smokin mi giydireyim yani. Adam evinde rahat edemeyecekse nerede edecek. Kukla degil ki bu hayat arkadasim.
Cevabı tdk versin. Pijama diye adlandırdığınız başka bir şeyse ben bilmem. Pijama uyurken giyilir.Ilk defa böyle bir genelleme duyuyorum.
Evde giyilen pijama takımları var. Hiç duymadınız mı?
Nereden biliyorsunuz her pijamayla gezenin gözleri çapaklı gezdiğini? Kim dedi saçını başını düzeltme yok Diye?
Yorum tamamen safi önyargı pijama giyenlere karşı.
Tebrikler bekarken de pijama giymemişsiniz. Hatta ileride eşimle de beraber giymeyi planlıyorum.
Ben böyle ayristirmalari sevmiyorum.
Pijama giyenler out tayt giyenler in.
Sizin yorumlarınızı bildiğimden inanılmaz sasirdim önyargınıza.
Çok ilginç.
Tamamdır.Cevabı tdk versin. Pijama diye adlandırdığınız başka bir şeyse ben bilmem. Pijama uyurken giyilir.
Eki Görüntüle 2631886
Tamamdır.
Ben giymeye devam ediyorum..
Demek ki burada ileride konu açmamak için eşimi de giydirmem lazım.
Ben uzlaşmaya giderdim.İleride eşiniz evde pijamayla dolaşmanı istemiyorum, karşımda daha özenli bir kadın istiyorum dese ne yaparsınız mesela?
Ya süpersiniz..Katlanamadigim bir kumas ya da model varsa zaten eve almiyorum, evde varsa da elden cikariyorum
bir de benimki asla ne giydigini sallamaz
cocugummus gibi gider ben alirim donunu, pjamasini
askiim bana pjama ver der, hatta hic riske girmez sen sec iste der, nasil olsa senin sevdigini giyecegim der
tabi onun sevmedigi birkac özellik vardi ben de onlari almam illa giyeceksin demem
hic abartmiyorum esimin elli tane falan siyah tsörtü var, yatarken de bunu giyer, ise giderken de bunu giyer, gezerken de bunu giyer
ben de ona baska renk ve kalipta tsört almam, sevmiyor
saolsun o da bana karismaz, bir ara cicekli babanne donu giyiyordum pjama niyetine , annem bir sekilde onu dolabima sokmus cok ilginc bak
attim ama onu, gencligimin katili, annem de eski geleneklere bagli kalarak ceyizime cicekli bol babanne donu koymus, lohusayken cok giydim acayip rahatti sonra birden genc ve cekici bir kadin oldugum aklima geldi, attim
o dönemde o donu göbegime kadar cekip bir de esimle ask mi yasadim, hatirlamak istemiyorum, tarihin kara saylarina karisti coktan
Ya süpersiniz..
Bende eşimle pijama günleri yapmak istiyorum.
O pijamalı ben pijamalı evde takılmaca..
Çok hoşuma gitti anlatımınız.. güldüm iyi geldi..
Teşekkürler..
Acun gibi desene adamın da siyahtan başka tişörtü yok bence:)Katlanamadigim bir kumas ya da model varsa zaten eve almiyorum, evde varsa da elden cikariyorum
bir de benimki asla ne giydigini sallamaz
cocugummus gibi gider ben alirim donunu, pjamasini
askiim bana pjama ver der, hatta hic riske girmez sen sec iste der, nasil olsa senin sevdigini giyecegim der
tabi onun sevmedigi birkac özellik vardi ben de onlari almam illa giyeceksin demem
hic abartmiyorum esimin elli tane falan siyah tsörtü var, yatarken de bunu giyer, ise giderken de bunu giyer, gezerken de bunu giyer
ben de ona baska renk ve kalipta tsört almam, sevmiyor
saolsun o da bana karismaz, bir ara cicekli babanne donu giyiyordum pjama niyetine , annem bir sekilde onu dolabima sokmus cok ilginc bak
attim ama onu, gencligimin katili, annem de eski geleneklere bagli kalarak ceyizime cicekli bol babanne donu koymus, lohusayken cok giydim acayip rahatti sonra birden genc ve cekici bir kadin oldugum aklima geldi, attim
o dönemde o donu göbegime kadar cekip bir de esimle ask mi yasadim, hatirlamak istemiyorum, tarihin kara saylarina karisti coktan
benım bir pijamam var
annem bize geldiği zaman saklıyorum çünkü kesip atmak istiyor
ben de eski kiyafetleri atmaya kiyamayanlardanimdir, ama tabi ki bakimini yapmak gerekir.
Acun gibi desene adamın da siyahtan başka tişörtü yok bence:)
Evet bekarım.Ev hali iste ne olsun
bekarsin galiba, insallah zamani gelince sen de esinle sonradan utanacagin pjama takimlarini giyip unutulamayacak anilar biriktirisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?