Ev kiyafeti sorunu

B azı insanlar eşyaları ile aralarında bağ kurar.Sanırım eşinizin uzun yıllar kıyafetını atmamasının sebebi bu.Siz alın eşinize hediye edin .Böyle cebelleşmektense ...
Ayy,ben de şöyle bi kendi ev kıyafetıme baktım da ....Fecaat! :))) pıjama,esofman hepsi kapri oluyor bana.inceyim de bol bol duruyor. :) Slovenya'ya gitmem lazım acil ...

Ilk defa böyle bir genelleme duyuyorum.
Evde giyilen pijama takımları var. Hiç duymadınız mı?
Nereden biliyorsunuz her pijamayla gezenin gözleri çapaklı gezdiğini? Kim dedi saçını başını düzeltme yok Diye?
Yorum tamamen safi önyargı pijama giyenlere karşı.
Hatta ileride eşimle de beraber giymeyi planlıyorum.
Ben böyle ayristirmalari sevmiyorum.
Pijama giyenler out tayt giyenler in.
Sizin yorumlarınızı bildiğimden inanılmaz şaşırdım önyargınıza.

Son düzenleme:
Cevabı tdk versin. Pijama diye adlandırdığınız başka bir şeyse ben bilmem. Pijama uyurken giyilir.

Yani elbette evde rahat edeceğimiz şeyler giyiyoruz. Ne olacak evdeyiz zten. Benim de giymeyi sevdiğim kiyafetlerim var.
Hediye aldığım eşofmanlsr tshortler var onları giymez pek. Üzerinde kötü duran bıkac kıyafeti giymemesini istemek ona karışmak gibi mi oluyor. Her kiyafet için demiyorum zten. Eşimizı daha özenli görmek iki tarafın hakkıdır bence. Ben nasıl düzenli duş alıyor deodorant parfüm kullanıyor yemek yaptıktan sonra üzerimi değiştiriyorsam eşimden de bir miktar düzenli giyinmesini beklemek doğaldır

Bazen erkeklere şaşırıyorum iyi sabrediyorlar. Kocasının kıyafetlerini yanlışlıkla (!) veren bile varmış. Her şeye bu kadar karismasaniz mi acaba?

İleride eşiniz evde pijamayla dolaşmanı istemiyorum, karşımda daha özenli bir kadın istiyorum dese ne yaparsınız mesela?
Ben uzlaşmaya giderdim.
33 yıldır bir düzenim var bu öyle bir anda silip atılmaz.
Özenli sıfatını nasıl şemalandırdığını konuşurdum. Çünkü çok şık pijama grupları da var. Belki ikna olurdu. Ama diyelim olmadi bazen benim istediğim gibi olurdu bazen onun istediği gibi.
Ama tamamen eşimin istediği şekilde evde duramazdım. Hem benim değerlerim kabul görürdü hem onunkiler. Belki bazı günler pijama günü yapıp full pijamalı takılırdık. Yani ben tek tarafın dediğinin hep kabul görüp diğer tarafın hep göz ardı edilmesini doğru bulmuyorum.

Tabi bunlar pijama için. Konu sahibi bence haklı değil. Eşi forma giyiyormuş. Ne var ki bunda? O zaman eşi de konu sahibi tayt giydiğinde karışsın. Bana garip geldi isteği. Bir temele oturtamadım.

Katlanamadigim bir kumas ya da model varsa zaten eve almiyorum, evde varsa da elden cikariyorum
bir de benimki asla ne giydigini sallamaz
cocugummus gibi gider ben alirim donunu, pjamasini
askiim bana pjama ver der, hatta hic riske girmez sen sec iste der, nasil olsa senin sevdigini giyecegim der
tabi onun sevmedigi birkac özellik vardi ben de onlari almam illa giyeceksin demem
hic abartmiyorum esimin elli tane falan siyah tsörtü var, yatarken de bunu giyer, ise giderken de bunu giyer, gezerken de bunu giyer
ben de ona baska renk ve kalipta tsört almam, sevmiyor
saolsun o da bana karismaz, bir ara cicekli babanne donu giyiyordum pjama niyetine , annem bir sekilde onu dolabima sokmus cok ilginc bak
attim ama onu, gencligimin katili, annem de eski geleneklere bagli kalarak ceyizime cicekli bol babanne donu koymus, lohusayken cok giydim acayip rahatti sonra birden genc ve cekici bir kadin oldugum aklima geldi, attim
o dönemde o donu göbegime kadar cekip bir de esimle ask mi yasadim, hatirlamak istemiyorum, tarihin kara saylarina karisti coktan

Ya süpersiniz..
Bende eşimle pijama günleri yapmak istiyorum.
O pijamalı ben pijamalı evde takılmaca..
Çok hoşuma gitti anlatımınız.. güldüm iyi geldi..

Teşekkürler..

Ya süpersiniz..
Bende eşimle pijama günleri yapmak istiyorum.
O pijamalı ben pijamalı evde takılmaca..
Çok hoşuma gitti anlatımınız.. güldüm iyi geldi..

Teşekkürler..

Ev hali iste ne olsun
bekarsin galiba, insallah zamani gelince sen de esinle sonradan utanacagin pjama takimlarini giyip unutulamayacak anilar biriktirisin

Reactions: 000
Acun gibi desene adamın da siyahtan başka tişörtü yok bence:)

benım bir pijamam var
annem bize geldiği zaman saklıyorum çünkü kesip atmak istiyor

benim kesip atmak istediklerimi de annem sakliyor
hani evlilik öncesi gecelik falan alinir ya adetten, alinmis bir takim vardi ama neden almisiz en ufak bir fikrim yok
evime getirmemistim bile, nefret edecegim bir model ve kumas cünkü
annem bir sekilde onu benim evime sokmustu, atilmayacak asla
annem gidince cöpe attim
ay tasli falan hem de, annem eski toprak degerli onun icin böyle seyler diye o yanimdayken ellememistim ama baya sövmüslügüm var takima

ben de eski kiyafetleri atmaya kiyamayanlardanimdir, ama tabi ki bakimini yapmak gerekir.

katıldım

yani üstümde şuan bir uzun kollu bady var

ben bunu eskiden dışarıda giyerdim sonra yıprandı gibi geldi, şimdi evde giyiyorum

erkekler biraz daha zor, dışarıda gömlek giyen eskiyeni evde giyemez ama tişört sweet vs giyilir

bu nedenle dışarıda giyilip de evde devam edilecek kıyafetler de şifon gömlek giyilmez de penye olan giyilir

tamam çamaşır sulu kıyafet giyilince hoş olmaz da omzu bol vs diye de karşıdaki kişi hem de 10 yıllık kıyafeti için huzursuz edilmez

pijama konusuna gelince evet ben de sevmem evde pijamalı olmayı hatta kapı çaldığında açabilecek kıyafette olmaktır benim ölçüm

21 aylık kızım daha gece uykularını düzenleyemedi. Çok yorgun ve bitkinim. Virüsten dolayı iki çocukla evdeyim. Spor ve diyet hak getire. Kargoyla uğraşmamak için alışveriş yapmıyorum. Eski giysilerimden bazıları olmuyor. Rahat emzirebilmek için her şeyi giyemiyorum. Eşim evde nispeten güzel giyinir. Benim için önemli mi , sanmıyorum. Ev insanın kalesidir bence. Dış görünüşe pek önem vermem zaten. Rahat edelim yeter. En azından şu ara durum bu. Biter mi bilmem...

Reactions: 000
Acun gibi desene adamın da siyahtan başka tişörtü yok bence:)

Ay acun kim ya esimin yaninda, bikerem esime daha cok yakisiyor
ama acundan hallice benimki de, birkac kotu var yirtilmadan yenisini almaz, hep ayni model
bir spor ayakkabisi var rahat olacak, dügüne bile onlarla gider asla baska bir ayakkabi giymez
almaz da, bir tane var o yirtilacak ki alacak
tek endisem marka ayni kalibi cikarmayi birakir da pantalonsuz kaliriz diye
receteyle ilac alir gibi pantalon aliyor, bedenini veriyoruz torbaya birkac tane atip cikiyoruz magazadan cünkü
ayakkabisi yirtildi yenisini almamiz lazim ama hala alamiyorum
rahat olacak cünkü zilyon tane model olsa da onunki belli, riske girmiyoruz ne ise o

Ev hali iste ne olsun
bekarsin galiba, insallah zamani gelince sen de esinle sonradan utanacagin pjama takimlarini giyip unutulamayacak anilar biriktirisin
Evet bekarım.
Amin inşallah..
Güzel dileğiniz için çok teşekkür ederim.
Ben pijamayı seviyorum ya..

Iki kız kardeşiz. Küçükken odamızda pijama partisi verirdik. Pijama ile takılırdık. Oradan kaldı alışkanlık..

Oda birsey mi benimkinin bi şortu var gündüz kirliye atar arar mutlaka yıka diye. Üstelik iki yıldır üstelik deniz şortu:)))) çok seviyormuş başlarda kızıyordum baktım olmuyor bıraktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…