Merhaba kizlar. Yeni uyeyim ve bende sizin fikirlerinizi bilmek istiyorum.Ilk once sunu soyleyeyim nisanlim ve ailesi cok caliskanlar ve hep ortak kararlar verirler. 3 kardesler. Abisine ev alip evlendirdiler. Simdi nisanlima ev aldilar oraya tasindilar ama daha kredisi bitmedi. Bide kucuk kardes var oda nisanli. Kayinvalidem hep kucuk oglumla oturucam der. Ona biraz buyuk ev alip birlikte oturmak istiyorlar. Buraya kadar hersey normal. Son 1 aydir nisanlim evi degistirmek istedigini soyluyor binadan sıkıldigini bize uygun mustakil ev almak istedigini soyluyor ama bu arada da sunu soyledi kardesime ev almak icin para lazim benim evi satip mustakil ev alirsak ustune para kalir kardesime krediyle ev ala biliriz. Bende hic sevmiyorum oyle evleri apartman dairesi benim icin cok rahat. Tamam bu evi satdilar digelim belki daha iyisini bulamayacaklar. Hem bu kadar zahmetle ev almislar simdi onu satmak ne demek. Ailemde sinirlendi bu duruma benim kizima mi kaldi ev satmak digerini neden satmiyorlar. Bunlarin derdi kendilerine ev alip benim kizimi evsiz birakmak falan. Simdi tepkiler gele bilir nisanlinla ikiniz almalisiniz diye. Ama nisanlim zaten kardesleri icin gece gunduz calisti. Kendi evi icinde durmadan calisiyor. Abisi evlendikten sonrada kredisini ailesi odedi zaten bide ustune maddi yardim etdiler bunlar sorun degil tabi yardim edebilirler. Ama simdi kucuk kardese yeni apartmanda ev almak icin nisanlimin evini satmak istiyorlar. Abisi zaten kendi ailesinden baska birseyi dusunmuyor arabasinida nisanlimin kendi topladigi parasini verip aldilar. Zaten 4-5 ay calissalar ev kredisi icin ilk parayi toparlaya bilirler. Belkide yanlis dusunuyorumdur ama benimde korkularim var ya o evden de olursa alamazsa diye ve burada nisanlim benim fikirlerimiz hic onemsemiyor mayista dugun olacak ama sanki 2mizden baska herseyi dusunuyor gibime geliyor. Hep is hep kardes abi ev bu konularda beni sıkti ve artik ikimize ait bir hayatimiz olsun istiyorum
Apartman evi istemiyormus. Ama ben bunu bahane gibi kabul ettim. Ailesi demistir hadi senin eve satalim bizde rahat edelim diye. Oda ailesine duskundur hep onlari dusunur ev meselesi nasil olacak diyeNişanlınız evin nesinden sıkılmış?
Tapu kimin üstüneAilemde sinirlendi bu duruma benim kizima mi kaldi ev satmak digerini neden satmiyorlar. Bunlarin derdi kendilerine ev alip benim kizimi evsiz birakmak falan.
Ev nisanlimin adinaTapu kimin üstüne
eğer ailesinin üstüneyse Ev onların istediklerini satarlar sizin söz hakkınız yok hatta ailenizin hiç yok
Ev nisanlimin adina
çok tehlikeli bir nişanlı modeli, ailesinin önünde pas pas olacak besbelli.Merhaba kizlar. Yeni uyeyim ve bende sizin fikirlerinizi bilmek istiyorum.Ilk once sunu soyleyeyim nisanlim ve ailesi cok caliskanlar ve hep ortak kararlar verirler. 3 kardesler. Abisine ev alip evlendirdiler. Simdi nisanlima ev aldilar oraya tasindilar ama daha kredisi bitmedi. Bide kucuk kardes var oda nisanli. Kayinvalidem hep kucuk oglumla oturucam der. Ona biraz buyuk ev alip birlikte oturmak istiyorlar. Buraya kadar hersey normal. Son 1 aydir nisanlim evi degistirmek istedigini soyluyor binadan sıkıldigini bize uygun mustakil ev almak istedigini soyluyor ama bu arada da sunu soyledi kardesime ev almak icin para lazim benim evi satip mustakil ev alirsak ustune para kalir kardesime krediyle ev ala biliriz. Bende hic sevmiyorum oyle evleri apartman dairesi benim icin cok rahat. Tamam bu evi satdilar digelim belki daha iyisini bulamayacaklar. Hem bu kadar zahmetle ev almislar simdi onu satmak ne demek. Ailemde sinirlendi bu duruma benim kizima mi kaldi ev satmak digerini neden satmiyorlar. Bunlarin derdi kendilerine ev alip benim kizimi evsiz birakmak falan. Simdi tepkiler gele bilir nisanlinla ikiniz almalisiniz diye. Ama nisanlim zaten kardesleri icin gece gunduz calisti. Kendi evi icinde durmadan calisiyor. Abisi evlendikten sonrada kredisini ailesi odedi zaten bide ustune maddi yardim etdiler bunlar sorun degil tabi yardim edebilirler. Ama simdi kucuk kardese yeni apartmanda ev almak icin nisanlimin evini satmak istiyorlar. Abisi zaten kendi ailesinden baska birseyi dusunmuyor arabasinida nisanlimin kendi topladigi parasini verip aldilar. Zaten 4-5 ay calissalar ev kredisi icin ilk parayi toparlaya bilirler. Belkide yanlis dusunuyorumdur ama benimde korkularim var ya o evden de olursa alamazsa diye ve burada nisanlim benim fikirlerimiz hic onemsemiyor mayista dugun olacak ama sanki 2mizden baska herseyi dusunuyor gibime geliyor. Hep is hep kardes abi ev bu konularda beni sıkti ve artik ikimize ait bir hayatimiz olsun istiyorum
bahanesi de pek komikNisanlin evden niye SIKILMIS ?
nereden tutsan elinde kalıyor hiç bir dediğinde mantık yok kiNeresi orası ki müstakil evler apartman dairesinden daha ucuz?
Merhaba kizlar. Yeni uyeyim ve bende sizin fikirlerinizi bilmek istiyorum.Ilk once sunu soyleyeyim nisanlim ve ailesi cok caliskanlar ve hep ortak kararlar verirler. 3 kardesler. Abisine ev alip evlendirdiler. Simdi nisanlima ev aldilar oraya tasindilar ama daha kredisi bitmedi. Bide kucuk kardes var oda nisanli. Kayinvalidem hep kucuk oglumla oturucam der. Ona biraz buyuk ev alip birlikte oturmak istiyorlar. Buraya kadar hersey normal. Son 1 aydir nisanlim evi degistirmek istedigini soyluyor binadan sıkıldigini bize uygun mustakil ev almak istedigini soyluyor ama bu arada da sunu soyledi kardesime ev almak icin para lazim benim evi satip mustakil ev alirsak ustune para kalir kardesime krediyle ev ala biliriz. Bende hic sevmiyorum oyle evleri apartman dairesi benim icin cok rahat. Tamam bu evi satdilar digelim belki daha iyisini bulamayacaklar. Hem bu kadar zahmetle ev almislar simdi onu satmak ne demek. Ailemde sinirlendi bu duruma benim kizima mi kaldi ev satmak digerini neden satmiyorlar. Bunlarin derdi kendilerine ev alip benim kizimi evsiz birakmak falan. Simdi tepkiler gele bilir nisanlinla ikiniz almalisiniz diye. Ama nisanlim zaten kardesleri icin gece gunduz calisti. Kendi evi icinde durmadan calisiyor. Abisi evlendikten sonrada kredisini ailesi odedi zaten bide ustune maddi yardim etdiler bunlar sorun degil tabi yardim edebilirler. Ama simdi kucuk kardese yeni apartmanda ev almak icin nisanlimin evini satmak istiyorlar. Abisi zaten kendi ailesinden baska birseyi dusunmuyor arabasinida nisanlimin kendi topladigi parasini verip aldilar. Zaten 4-5 ay calissalar ev kredisi icin ilk parayi toparlaya bilirler. Belkide yanlis dusunuyorumdur ama benimde korkularim var ya o evden de olursa alamazsa diye ve burada nisanlim benim fikirlerimiz hic onemsemiyor mayista dugun olacak ama sanki 2mizden baska herseyi dusunuyor gibime geliyor. Hep is hep kardes abi ev bu konularda beni sıkti ve artik ikimize ait bir hayatimiz olsun istiyorum
Elifbursa çok şekersin ya, inan şu hep yapıcı, olumlu yanından bakan mesajlarını seviyorum. Ben de kendimi iyi niyetli sanırdımbana nedense mantıklı geldi yaptıkları, sanmıyorum nişanlınızı evsiz bırakıcaklarını, apartman daireleri çok zor, müstakil ev size mantıklı gelmiyor şuan ama ilerisi için çok iyi, isterseniz kat bile çıkabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?