Konumu tam anlamadiginiz galiba. Onlar zaten bizimle oturmak istemiyorlar. Nisanlimda goruyor benjm calistigimi biz birlikte oturamayiz der. Simdi boyle kararlari ortak verirler bazen nisanliminda yiprandigini hiss ediyorum bana evlenmek istiyorum seninle rahat bir hayat istiyorum der. Bende istemezdim onlarla bir evde yasamak nisanlim bile bazen bikiyor ben hic dayanamamDaha geçen bir konu sahibesi yetişin kayınpederim daha ben işten gelir gelmez kapımı yumrukluyor 'tan tan tan' ( kendi deyimiyle ) açana kadar da devam ediyor ısrarla vs. diye konu açmıştı
Ben buna gelemem ev rahat etmek içindir istediğimi giyer istediğim kadar yayılmak isterim evim de dağılabilir canım isteyince toplarım
Sen nasılsın? Nasıl yaşamak istersin? Bi düşün bunları derim
Onlar biliyor. Dunurlere hep soylediler ev alip birlikte oturacagiz diye.kayınvalide küçük oğlumla oturucam demiş ya bakalım gelin isteyecek miO zaman da bize ev alalım diyecekler sen 4 . krediye hazır ol bence
Ağaoğlu gibi kv de ya akıl danışasım geldi valla
Bencedebahanesi de pek komikdaha inandırıcı geçerli bir sebep bulsaymış keşke
Ben ortak işyerleri var birlikte çalışıp sırayla birine ev alıyorlar diye anlamıştım ona göre yaptım yorumumu ama bu çok saçma ya ayrı ayrı işlerde çalışıp bütün paraları toplayıp bir kişinin ev kredisini ödemek. Herkes kendi evini kendi alsın durumun olur yardım edersin de baya karışık durumlar. Bence siz evlenmeden çok karışmayın yüz göz olmayın. İnşallah evlenincede bu durum bu şekilde devam etmez ozaman net birşekilde rahatsız olduğunu belirtirsin.Ayri islerde calisiyorlar. Ev almak derken oyle birden parayi verip almadilar. Abisi icin 3yil kredi odediler simdide 3 yildir oduyorlar 2-3 ay falan kaldi bitmesine. Aldiklari maas toplaniyor krediye oduyorlar kalanida ev icin gunluk ihtiyaclara
Aklin varsa kac bu ne ya hep ic ice herkes calisin alsin evini.kvdenmi karar veriyor yok kucuk ogluyla kalacakmis geline soran yok yani kararini vermis bile... paralar niye ayni keseden hepApartman evi istemiyormus. Ama ben bunu bahane gibi kabul ettim. Ailesi demistir hadi senin eve satalim bizde rahat edelim diye. Oda ailesine duskundur hep onlari dusunur ev meselesi nasil olacak diye
Aynen öyle herkes calisin alsin evini bu ne ya konu sahibi aklin varsa kacBen böyle ailecek ev almaları hiç sevmiyorum kendi ailemde de hiç görmedim
Hep bir sorun çıkacak Sürekli biz size ev yaptık diye başa kakma olayı olacak
En güzeli herkes kendi çalışıp alsın
Bende ayni sizin gibi düspnüOrum daire satirip ev aldircaklar ve kendileride yerlesecek oraya nisanlinda sklmis evden ne bahane ne bahane konu sahibi bas baya kandiriliyorsunŞimdi böyle olan evlenince kimbilir nasıl olur beraber bir hayatı paylaşacaksınız ama varsa yoksa annesi kardeşleri,acaba kayınvalidenizi düğünden sonra asıl yanına almayı düşünen nişanlınız olmasın?işiniz var bence bu aileyle şimdiden fikirlerinizi önemsemeyen bi eş adayı,umarım mutlu olursunuz
Bende aynisini düsünüyorum ev alip hepberaber yasicaklar nasilsa evler teker teker aliniyor kaynindada kat atarlar üszerine bitti. Yalan hepsi asla daireyi satirmayin onlarin niyeti baska.evi satıp kendilerine ev alacaklar sizler evsiz kalıp ev alacağım diye uğracaksınız
ama en önemlisi de nişanlının ailesinin lafını çok dinlediğini bile bile lades yapman tuhaf...
evin araban da olsa kocan yanında durmayacak anlattıklarına göre...
sen bence önce huzurlu olabilir misin onu ölç tart
ayrıca evlenince muhtemelen ailesi sizinle oturur
Apartman evi istemiyormus. Ama ben bunu bahane gibi kabul ettim. Ailesi demistir hadi senin eve satalim bizde rahat edelim diye. Oda ailesine duskundur hep onlari dusunur ev meselesi nasil olacak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?