• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ev kredisini ben çekmek istemiyorum

sizin çekmeniz evide sizin üstünüze yapması gerek. çevremde bütün çiftmleirn böyle.. sini maaş krediye gider onun maaşıyla geçinirsizi. o çekse ve sizin maaştan geçinseniz onun sizden para istemesi yada sizin maaş kartınızı onun kullanması daha sıkıntı çıkartır. hem maddi hem manevi bu yüzden en münasip olan sizin kredi çekmeniz bence

elim ayağım bağlı gibi boğulurum gibi hissedecekmişim gibi geliyor, psikoljim kaldırmaz gibi kredi bitene kadar gergin olurum, yşadıklarımdan dolayı sanırım bu hale geldim........

elim ayağım bağlı gibi boğulurum gibi hissedecekmişim gibi geliyor, psikoljim kaldırmaz gibi kredi bitene kadar gergin olurum, yşadıklarımdan dolayı sanırım bu hale geldim........
haklısınız ama erkek adam o onun eve bakması farz.. adamın elinde para olmadanda nasıl bakacak.. aksi hali seni boğar senin paranla ev geçinecek yetişmececek para falan...

Ne güzel aslında bir erkek olarak bunu düşünmesi, demek ki kira paralarının çöpe gitmesini istemiyor.
Ayrıca 100bin paranız varsa neden 40-50 bin gibi bir kredi çekmiyorsunuz?
150bin'e de ev bulabilirsiniz.
İkincisi senin üstüne olsa ne fark eder, zaten ev ipotekli olacak, borcu ödememe gibi duruma düşmek istemez, banka direk el koyar evinize.

öğrenin gerçekten, lütfen yazın ama sonucu da, merak ettim :KK17:boşu boşuna borç mu ödenir bu devirde :KK43:
Tahmin ettiğim gibi , adam uyanık çıktı bir sürü dolaplar bişiler hikayeler ... Ev krredisi değil tüketici kredisi. Araştırdık avukatımla çok diyo. Borç kıza kalmış yani:KK34:

Zor durumda kalacaksan cekme.

Ama esine guvemmedigin icin cekmiyorsan , bence iliskinizi gozden gecir .
Sonucta ev senin uzerine olucak , adamin bir cikari olamaz.

bende eşinizin uyanıklık yaptığını düşünüyorum.
dünya hali bu herşey insanlar için.
o zaman 50 bin siz çekin 50 bin de o çeksin.
şansen ben kendi adıma borçlanmıyorum.
bizde herşey eşimin adınadır.
sadece geçenlerde çok kızdım ve arabayı kendi adıma yaptırdım bu konuda da benim eşim uyanıklık yapmıştı.
onun dışında ev kirasıyla tüm ödemelerle eşim ilgilenir. tabi bende veriyorum belli bi miktar.

hesap kitap yapmadan balıklama atlamayın tabiki ...eşiniz tüm olmazlıklara rağmen krediyi zorla çekmenizi istiyorsa acaba diyebilirsiniz ..bende dediğim gibi yüklü miktarda kredi aldım ama hertürlü hesabımızı kitabımızı eşimle defalarca istişare yaparak aldık birbirimize güveniyoruz ben krediyi yükleniyorum o diğer masraflarımızı..ayrıca borçlanmadna da birşey sahibi olunmuyor bu zamanda bir sene dişini sıksan belki en fazla 20-30bin birirktirirsin ama bir yılda bir evin fiyatı geçen seneye göre yüzbin civarı arttı istanbul için örneğin... ödeyemeceğiniz tutar çekmezsiniz her türlü ihtimali hastalığı sağlığıda hesba katarak aylık ödemelerinizi belirleyebilirsiniz hakkınızda hayırlısı olsun

Back
X