- 14 Haziran 2013
- 988
- 968
- 303
- Konu Sahibi belgeseller
-
Ev al , komşular bonus zaten :) ayrıca aradaki mesafe 5 dk .. aynı apartmanda görüşmek kolay . Uzaklaşın bakalım iletişim durumu ne oluyor .. aynıysa 5 dk mesafeyi takmak yerine , hem komşularını kaybetmedigine hem de ev sahibi olduğuna sevinirsin ..Kızlar merhaba haftalardır canımı sıkan bir durum var.fikirleriniz benim için önemli.kira da oturuyoruz, eşimle ikimizde çalışıyoruz, 1 çocuğumuz var ve hiç bir yatırımımız yok. Eşime sürekli bi yatırım yapmamız gerektiğini söylüyordum. Derken tanıdığımız bir mutahitten eve girdik ve bir miktar önden para verdik, ev bir kaç aya bitecek. Ama ben hiç taşınmak istemiyorum çünkü şu an oturduğum binadaki komşularım çok iyiler özellikle üst komsumla kardeş gibiyiz,ondan ayrılmak çok içimi acitiyor ayrıca bulunduğum şehirde hiç bir akrabamiz yok. Üst komşum sayesinde bunun eksikliğini çok hissetmedim.komşularımın hep kendi evi. taşinacağım ev şu anki evime arabayla 5 dk.mesafede ama yinede bana çok zor geliyor hiç taşınmak istemiyorum kendi evim olacağına bile sevinemiyorum.Bu arada evden vazgeçme hakkımızda var. Evden vaz gecip, daha makul bir ev alıp kiraya verip suanki evimde mi oturmaliyim, yoksa sıfır daire kendi evime mi gecmeliyim. Ne yapmalıyız hiç bilmiyorum. Taşınacağımı düşündükçe ağlıyorum. Lütfen bana bi akıl verin.
Hayır şu an ki evim yani kirada oturdugum evim çok çok guzelBence komsu :) sonucta magarada yasamiyosaniz :)
Gerçekten öyle. Burdan çıkarsam kesinlikle böyle komsu bulamiycamBu devirde böyle komşuluk ilişkisi. Maşallah diyorum. Yorum yapamayacağım kendimi sizin yerine koyamıyorum.
Farklı bir bakış açısıEv al , komşular bonus zaten :) ayrıca aradaki mesafe 5 dk .. aynı apartmanda görüşmek kolay . Uzaklaşın bakalım iletişim durumu ne oluyor .. aynıysa 5 dk mesafeyi takmak yerine , hem komşularını kaybetmedigine hem de ev sahibi olduğuna sevinirsin ..
Neden başka ev alıp kiraya veriyorsunuz sıfır olan daireyı bir kaç ay sonra kiraya verinKızlar merhaba haftalardır canımı sıkan bir durum var.fikirleriniz benim için önemli.kira da oturuyoruz, eşimle ikimizde çalışıyoruz, 1 çocuğumuz var ve hiç bir yatırımımız yok. Eşime sürekli bi yatırım yapmamız gerektiğini söylüyordum. Derken tanıdığımız bir mutahitten eve girdik ve bir miktar önden para verdik, ev bir kaç aya bitecek. Ama ben hiç taşınmak istemiyorum çünkü şu an oturduğum binadaki komşularım çok iyiler özellikle üst komsumla kardeş gibiyiz,ondan ayrılmak çok içimi acitiyor ayrıca bulunduğum şehirde hiç bir akrabamiz yok. Üst komşum sayesinde bunun eksikliğini çok hissetmedim.komşularımın hep kendi evi. taşinacağım ev şu anki evime arabayla 5 dk.mesafede ama yinede bana çok zor geliyor hiç taşınmak istemiyorum kendi evim olacağına bile sevinemiyorum.Bu arada evden vazgeçme hakkımızda var. Evden vaz gecip, daha makul bir ev alıp kiraya verip suanki evimde mi oturmaliyim, yoksa sıfır daire kendi evime mi gecmeliyim. Ne yapmalıyız hiç bilmiyorum. Taşınacağımı düşündükçe ağlıyorum. Lütfen bana bi akıl verin.
Kira vermektense kendi evinize geçin hem mesafe 5 dakikaymış,ne olacağı belli olmaz yarın birgün tartışmada yaşayabilirsiniz üst komşuyla olmaz demeyin olabiliyor o zamanda keşke evime taşınsaydım diyebilirsiniz.Kızlar merhaba haftalardır canımı sıkan bir durum var.fikirleriniz benim için önemli.kira da oturuyoruz, eşimle ikimizde çalışıyoruz, 1 çocuğumuz var ve hiç bir yatırımımız yok. Eşime sürekli bi yatırım yapmamız gerektiğini söylüyordum. Derken tanıdığımız bir mutahitten eve girdik ve bir miktar önden para verdik, ev bir kaç aya bitecek. Ama ben hiç taşınmak istemiyorum çünkü şu an oturduğum binadaki komşularım çok iyiler özellikle üst komsumla kardeş gibiyiz,ondan ayrılmak çok içimi acitiyor ayrıca bulunduğum şehirde hiç bir akrabamiz yok. Üst komşum sayesinde bunun eksikliğini çok hissetmedim.komşularımın hep kendi evi. taşinacağım ev şu anki evime arabayla 5 dk.mesafede ama yinede bana çok zor geliyor hiç taşınmak istemiyorum kendi evim olacağına bile sevinemiyorum.Bu arada evden vazgeçme hakkımızda var. Evden vaz gecip, daha makul bir ev alıp kiraya verip suanki evimde mi oturmaliyim, yoksa sıfır daire kendi evime mi gecmeliyim. Ne yapmalıyız hiç bilmiyorum. Taşınacağımı düşündükçe ağlıyorum. Lütfen bana bi akıl verin.
Bu evini satin alsan?Hayır şu an ki evim yani kirada oturdugum evim çok çok guzel
Sıfır evimi kiraya vermeye de kiyamiyorum.Neden başka ev alıp kiraya veriyorsunuz sıfır olan daireyı bir kaç ay sonra kiraya verin
Çok söyledik ama satmiyorlar.Bu evini satin alsan?
Haklida olabilirsiniz..bilemiyorumKira vermektense kendi evinize geçin hem mesafe 5 dakikaymış,ne olacağı belli olmaz yarın birgün tartışmada yaşayabilirsiniz üst komşuyla olmaz demeyin olabiliyor o zamanda keşke evime taşınsaydım diyebilirsiniz.
Sırf onu vermeye kıyamıyorsunuz diye satmaya kıymayın bence kira kontratında evin sıfır olduğunu aynı ayarda almak istediğinizi yazın ne varsa demirbaş olarak not alın evin tarihli fotosunu çekin ayrıca kira için memur kefil isteyin herkes böyle yapıyor artıkSıfır evimi kiraya vermeye de kiyamiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?