Ev mi almak yoksa komşu mu?

evinizi kiraya verip onun kirasıyla şu anki evinizde oturmaya devam edin,
sıfır ev kıyamıyorum diye düşünmeyin hem yeni olduğu için iyi bir fiyata kiraya verir hem evde bir sorun olursa depozitodan kesersiniz.

Aynı dert bndede var aynen dediğin gibi 5 dk mesefaye taşınacağım ama şimdiden komşularımı özler oldum

Bi öyle diyorum bi böyle diyorum. Ev bitmek üzere 1 aya kalmaz teslim diyorlar vaaz geçiyoruz demeye yuzumuz tutmuyor kiraya versek etraf ,delimine kendinkirada oturuyor yeni evin ini kiraya vermiş der.uff nerden girdik bu ev işine kabusum oldu

Son yasadiklarimdan Sonra kesinlikle ev almanı tavsiye ederim. 2 sene yediğimin içtiğimin ayri gitmediği, abla kardeş gibi olduğum komşu benim tedavi gördüğüm dönemde hamile kaldı, iyi niyetle ona verdiğim folik asiti belki zehirdir diye çöpe atmış. Bunu da çok sonra ağzıyla söyledi.
Kimseye güvenme, git taze evinde mis gibi otur.

Bence şimdiki evinizde kalın, yeni evi kiraya verin. Pişman olursanız ileride kiracıyı çıkarıp siz oturursunuz. Ama şimdi yeni eve çıkıp sonradan pişman olursanız eski eve geri dönemezsiniz.

Ama en önemlisi can güvenliği. Eski ev depreme yeni ev kadar dayanıklı değilse hiç düşünmeden direkt yeni eve taşının.

Kendi evine geçince ordaki komşularla da iyi.olursun eskilerle de görüşürsün Başkaları için kirada oturmaya devam etmezdim heralde Konu başlığını görünce kendi evinde oturan ama komşulardan rahatsız bi mevzu sandım ben mesela

Ben olsam taşınırdım 5 dk mesafe mesafe bile değil hem zaten kapının ayrı her dakika görüşmüyorsunuz ki üst komşu da olsa

Nasıl yani. Hamile kalınca mi aranız bozuldu kıskançlık yani

Bu yazdığınız pişmanlık olayını aynen bende düşündüm. Yaaa ben napcam. Allahım yardım et

gözden uzak olan gönülden de ırak olurmuş
komşuluk önemli
gene ev alın verin kiraya.aldıgınız ev kira geliriyle kendi borcunu öder borcu bitince gelen kira ile kiranızı ödersiniz

Ben olsam taşınırdım 5 dk mesafe mesafe bile değil hem zaten kapının ayrı her dakika görüşmüyorsunuz ki üst komşu da olsa
Öyle tabi ama varlığı desteği her an ulasilabilirligi çok güzel. Ve bu şehirde benim hiç akrabam yok. Biliyor musunuz ben çalışan bi kadinim ama komşuluk ilişkilerim çok güzeldi ona rağmen

Satıp oturduğunuz evi alın :) bende komşularımı seçerdim kesinlikle evet evde çok önemli ama komşuluk da çok başka birşey,çok iyi anlaştığım bir komşum mecburen taşınmak zorunda kaldı oda arabayla 15 dk mesafeye gitti ama aynı binada ki gibi olmuyor ve ben alışana kadar çok zorlandım gerçi alıştığımda söylenemez :/

Öyle tabi ama varlığı desteği her an ulasilabilirligi çok güzel. Ve bu şehirde benim hiç akrabam yok. Biliyor musunuz ben çalışan bi kadinim ama komşuluk ilişkilerim çok güzeldi ona rağmen
Çalışıyorsanız çok daha kolay gündüz zaten bu evde kalsanız da çok göremeyeceksiniz akşamları Gidiş Geliş yaparsınız uzak mesafe değilmiş :) bazen uzak insanlar Komşular arkadaşlar akrabadan bin kat yakın oluyor insana :)

Üst komşunuzda sizin için aynı şeyleri düşünürmüydü acaba..Hiç sanmıyorum kimse komşu için kendine ait sıfır evinden vazgeçmeyi düşünmez.Sizde düşünmeyin bence kendi ailenizin menfaatini düşünün.Geçin sıfır evinize sizi seven peşinizden gelir zaten..Gelmezsede canı sağolsun.

Oda çok üzülüyor tabi. Ama dediginizde bi yerde doğru. Amaan bi ev alalım dedik resmen çıkmaza düştük. Zaten bu zamana kadar ev almamamizin sebebi hep komsularimizi seviyoruz diyeydi

Ev alin kiraya verin. Suanki evde kalmaya devam edin.
Ben bunu yapmadigima pismanim. Eski evimde cok guzel komsularim vardi.
Burda kimse kotu degil problem yok ama kimseyi tanimiyorum. Cok cool cok ciddi cok havali hatunlar var.
Sadece ben degil kimse kimseyi tanimiyor. Bir kez apt toplantisi oldu herkes birbirine siz hangi dairedesiniz diye sordu.

O zaman beni en iyi siz anlarsiniz

Hemde öyle iyi anlıyorum ki bu aksam bir ornegini daha yaşadım aşure yapmaya başladım işin içinden çıkamadım hemen aradım yukarıda ki ablayı hemen sağ olsun gelsin 1 saat yanımda oturdu çocuğuyla yardım etti o gittikten sonrada ben taşımamız istemiyorum diye tabi ağladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…