- 5 Eylül 2014
- 14.245
- 50.138
- 598
- Konu Sahibi belgeseller
-
Kızlar merhaba haftalardır canımı sıkan bir durum var.fikirleriniz benim için önemli.kira da oturuyoruz, eşimle ikimizde çalışıyoruz, 1 çocuğumuz var ve hiç bir yatırımımız yok. Eşime sürekli bi yatırım yapmamız gerektiğini söylüyordum. Derken tanıdığımız bir mutahitten eve girdik ve bir miktar önden para verdik, ev bir kaç aya bitecek. Ama ben hiç taşınmak istemiyorum çünkü şu an oturduğum binadaki komşularım çok iyiler özellikle üst komsumla kardeş gibiyiz,ondan ayrılmak çok içimi acitiyor ayrıca bulunduğum şehirde hiç bir akrabamiz yok. Üst komşum sayesinde bunun eksikliğini çok hissetmedim.komşularımın hep kendi evi. taşinacağım ev şu anki evime arabayla 5 dk.mesafede ama yinede bana çok zor geliyor hiç taşınmak istemiyorum kendi evim olacağına bile sevinemiyorum.Bu arada evden vazgeçme hakkımızda var. Evden vaz gecip, daha makul bir ev alıp kiraya verip suanki evimde mi oturmaliyim, yoksa sıfır daire kendi evime mi gecmeliyim. Ne yapmalıyız hiç bilmiyorum. Taşınacağımı düşündükçe ağlıyorum. Lütfen bana bi akıl verin.
Bi öyle diyorum bi böyle diyorum. Ev bitmek üzere 1 aya kalmaz teslim diyorlar vaaz geçiyoruz demeye yuzumuz tutmuyor kiraya versek etraf ,delimine kendinkirada oturuyor yeni evin ini kiraya vermiş der.uff nerden girdik bu ev işine kabusum olduB belgeseller
Ben olsam taşınmazdım. Referansla tanıdık düzgün bir kiracı bulurdum. O kadar çok saygısız insan, apartman/site hayatını bilmeyen kişi var ki.. Şu an yaşadığınız komşuluk ilişkisi nadir bulunan bir ilişki emin olun. Bu arada eviniz hayırlı olsun
Evet ya.. Aslında sorun mesafe degil5 dklık mesafe içinmi tasınacağını düşündükçe ağlıyosun
O zaman beni en iyi siz anlarsinizAynı dert bndede var aynen dediğin gibi 5 dk mesefaye taşınacağım ama şimdiden komşularımı özler oldum
Nasıl yani. Hamile kalınca mi aranız bozuldu kıskançlık yaniSon yasadiklarimdan Sonra kesinlikle ev almanı tavsiye ederim. 2 sene yediğimin içtiğimin ayri gitmediği, abla kardeş gibi olduğum komşu benim tedavi gördüğüm dönemde hamile kaldı, iyi niyetle ona verdiğim folik asiti belki zehirdir diye çöpe atmış. Bunu da çok sonra ağzıyla söyledi.
Kimseye güvenme, git taze evinde mis gibi otur.
Bu yazdığınız pişmanlık olayını aynen bende düşündüm. Yaaa ben napcam. Allahım yardım etBence şimdiki evinizde kalın, yeni evi kiraya verin. Pişman olursanız ileride kiracıyı çıkarıp siz oturursunuz. Ama şimdi yeni eve çıkıp sonradan pişman olursanız eski eve geri dönemezsiniz.
Ama en önemlisi can güvenliği. Eski ev depreme yeni ev kadar dayanıklı değilse hiç düşünmeden direkt yeni eve taşının.
Öyle tabi ama varlığı desteği her an ulasilabilirligi çok güzel. Ve bu şehirde benim hiç akrabam yok. Biliyor musunuz ben çalışan bi kadinim ama komşuluk ilişkilerim çok güzeldi ona rağmenBen olsam taşınırdım 5 dk mesafe mesafe bile değil hem zaten kapının ayrı her dakika görüşmüyorsunuz ki üst komşu da olsa
Çalışıyorsanız çok daha kolay gündüz zaten bu evde kalsanız da çok göremeyeceksiniz akşamları Gidiş Geliş yaparsınız uzak mesafe değilmiş :) bazen uzak insanlar Komşular arkadaşlar akrabadan bin kat yakın oluyor insana :)Öyle tabi ama varlığı desteği her an ulasilabilirligi çok güzel. Ve bu şehirde benim hiç akrabam yok. Biliyor musunuz ben çalışan bi kadinim ama komşuluk ilişkilerim çok güzeldi ona rağmen
Oda çok üzülüyor tabi. Ama dediginizde bi yerde doğru. Amaan bi ev alalım dedik resmen çıkmaza düştük. Zaten bu zamana kadar ev almamamizin sebebi hep komsularimizi seviyoruz diyeydiÜst komşunuzda sizin için aynı şeyleri düşünürmüydü acaba..Hiç sanmıyorum kimse komşu için kendine ait sıfır evinden vazgeçmeyi düşünmez.Sizde düşünmeyin bence kendi ailenizin menfaatini düşünün.Geçin sıfır evinize sizi seven peşinizden gelir zaten..Gelmezsede canı sağolsun.
O zaman beni en iyi siz anlarsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?