Ev mi almak yoksa komşu mu?

Direkt başlığa istinaden yazıyorum; düzgün muhit ve komşu.

Evin içinde huzurla oturmak için, çevresindeki tiplerin de huzurlu olması gerekiyor, otel gürültüsü, komşuların medeniyet seviyesi vs vs... Bir şekilde, bir yerden size bulaşacak insanlar arasında, saray yavrusunda da yaşasanız, her gününüz sabır çekerek geçer.
Kendi tecrübeme dayanarak söylüyorum; eve-ulaşıma baktım ve tercih ettim, şimdi ise ilk fırsatta evi satıp taşınmayı planlıyorum.

Ayyy bende oyleyim. Ben yemek yaptim sen yapma benimkini yeriz deriz birbirimize. Çocuklarımızı emanet ederiz dertlesiriz. Yaşımızda ayni.

Ayyy bende oyleyim. Ben yemek yaptim sen yapma benimkini yeriz deriz birbirimize. Çocuklarımızı emanet ederiz dertlesiriz. Yaşımızda ayni.

Benim yasitim yok canım annemi kaybettim sağolsun gelen abla annem gbi oldu herseyime koştu kardeşime kadar nebilim ilk defa birini bukdr benimsedim sanırım hatta

sacmalamayin

senin bebeüği öldüreceğini düşüncek kadar psikopatmış yani kadın

Merak ettim , sizin de sitelerinizin bahçelerinde masa kurup toplanıp yemek yiyen devamlı konuşan , kahvaltıdan akşam yemeğine kadar oturan komşularınız var mı , ben çok rahatsız oluyorum

Neden aldığınız evi direk kiraya vermiyorsunuz da yeni ev mi alalım diyorsunuz?

Ne sacma bir gerekce.
Kendi evinize gecin, sık sık da görüşün.

senin bebeüği öldüreceğini düşüncek kadar psikopatmış yani kadın

Aynen. Yediğim içtiğim ayrı gitmezdi, nerdeyse her gün muhakkak görüşür kahve filan içerdik, yanında oturup çocuğum olmuyor diye ağlardım yani ötesi var mi?
Hayatımda duyduğum eeennnn korkunç düşünce, böyle yakın gördüğüm birinden geldi. Kimseye yaranı gostermeyeceksin cidden.

Merak ettim , sizin de sitelerinizin bahçelerinde masa kurup toplanıp yemek yiyen devamlı konuşan , kahvaltıdan akşam yemeğine kadar oturan komşularınız var mı , ben çok rahatsız oluyorum
ben sitede değil bi mahalle arasında oturuyorum utanmasalar sokağa çadır kurup orda uyucaklar. site deyince insan elit kesim rahat sessiz sakin olur diye düşünüyo. imkanım olsa bende burdan çıkıp site tarzı yere gitcem. her yerdemi aynı bu insanlar yani

o komşunuz yarın başka eve taşınsa hem ev almamış olacaksınız hem de komşunuzdan olacaksınız. sonuçta göbeğiniz bir değil ki zaman neyi gösterir bilinmez. ev alın onunla da görüşmeye devam edin. bizim eski komşularımızla annem hala görüşür sık sık taşındıkları halde

göstermiş pis yüzünü. benimde olmuyo kimseye güvenip anlatmıyorum içimde yaşadıklarımı. sen kavuşmuşsun bebeğine Allah kucağına almayıda nasip etsin.banada dua et

Canım site veya mahalle arasında ev insanlar aynı oldukça değişmiyor , evlerinde vakit geçirmek yerine topluca devamlı beraber sanırım dedikodu yaparak zevk alıyorlar , ben ses olmasa ilgilenmem de ses geliyor evin içine ...

göstermiş pis yüzünü. benimde olmuyo kimseye güvenip anlatmıyorum içimde yaşadıklarımı. sen kavuşmuşsun bebeğine Allah kucağına almayıda nasip etsin.banada dua et

Sakın anlatma, ben yaptım o hatayı. Allah isteyen herkese en kısa zamanda en sagliklisindan nasip etsin inşallah. Hamile kaldığımdan beri hep.dua ediyorum, zor bir imtihan. Allahım inşallah sana da en kısa zamanda nasip etsin.

o sesler yüzünden yaz günü evinde balkonunda huzurla oturamıyosun ne kadar çok dedikoduları varsa 7/24 bitmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…