- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.560
- 598
- Konu Sahibi belgeseller
-
Ayyy bende oyleyim. Ben yemek yaptim sen yapma benimkini yeriz deriz birbirimize. Çocuklarımızı emanet ederiz dertlesiriz. Yaşımızda ayni.Hemde öyle iyi anlıyorum ki bu aksam bir ornegini daha yaşadım aşure yapmaya başladım işin içinden çıkamadım hemen aradım yukarıda ki ablayı hemen sağ olsun gelsin 1 saat yanımda oturdu çocuğuyla yardım etti o gittikten sonrada ben taşımamız istemiyorum diye tabi ağladım
Ayyy bende oyleyim. Ben yemek yaptim sen yapma benimkini yeriz deriz birbirimize. Çocuklarımızı emanet ederiz dertlesiriz. Yaşımızda ayni.
Walla üst komşu müsveddesi ile aylardır yaşadığım sorunlar yüzünden komşu diyorum , kiraya ver evini şimdilik benceUfff kafamda deli sorularr
sacmalamayinKızlar merhaba haftalardır canımı sıkan bir durum var.fikirleriniz benim için önemli.kira da oturuyoruz, eşimle ikimizde çalışıyoruz, 1 çocuğumuz var ve hiç bir yatırımımız yok. Eşime sürekli bi yatırım yapmamız gerektiğini söylüyordum. Derken tanıdığımız bir mutahitten eve girdik ve bir miktar önden para verdik, ev bir kaç aya bitecek. Ama ben hiç taşınmak istemiyorum çünkü şu an oturduğum binadaki komşularım çok iyiler özellikle üst komsumla kardeş gibiyiz,ondan ayrılmak çok içimi acitiyor ayrıca bulunduğum şehirde hiç bir akrabamiz yok. Üst komşum sayesinde bunun eksikliğini çok hissetmedim.komşularımın hep kendi evi. taşinacağım ev şu anki evime arabayla 5 dk.mesafede ama yinede bana çok zor geliyor hiç taşınmak istemiyorum kendi evim olacağına bile sevinemiyorum.Bu arada evden vazgeçme hakkımızda var. Evden vaz gecip, daha makul bir ev alıp kiraya verip suanki evimde mi oturmaliyim, yoksa sıfır daire kendi evime mi gecmeliyim. Ne yapmalıyız hiç bilmiyorum. Taşınacağımı düşündükçe ağlıyorum. Lütfen bana bi akıl verin.
Yine de buradaki huzurunu riske atma bence , aynı binada oturmak gibi değil hem komşunla beş dakika Mesafede oturmakEvet ya.. Aslında sorun mesafe degil
Ev mi almaliyimsacmalamayin
tabiki simdiki dostluklsra sakin guvenmeyin gercekten sizi seven orayada gelir ayrica mesafe cok daha iyi olabilir aranizda bozulmaz uzun sureEv mi almaliyim
senin bebeüği öldüreceğini düşüncek kadar psikopatmış yani kadınSon yasadiklarimdan Sonra kesinlikle ev almanı tavsiye ederim. 2 sene yediğimin içtiğimin ayri gitmediği, abla kardeş gibi olduğum komşu benim tedavi gördüğüm dönemde hamile kaldı, iyi niyetle ona verdiğim folik asiti belki zehirdir diye çöpe atmış. Bunu da çok sonra ağzıyla söyledi.
Kimseye güvenme, git taze evinde mis gibi otur.
Ne sacma bir gerekce.Kızlar merhaba haftalardır canımı sıkan bir durum var.fikirleriniz benim için önemli.kira da oturuyoruz, eşimle ikimizde çalışıyoruz, 1 çocuğumuz var ve hiç bir yatırımımız yok. Eşime sürekli bi yatırım yapmamız gerektiğini söylüyordum. Derken tanıdığımız bir mutahitten eve girdik ve bir miktar önden para verdik, ev bir kaç aya bitecek. Ama ben hiç taşınmak istemiyorum çünkü şu an oturduğum binadaki komşularım çok iyiler özellikle üst komsumla kardeş gibiyiz,ondan ayrılmak çok içimi acitiyor ayrıca bulunduğum şehirde hiç bir akrabamiz yok. Üst komşum sayesinde bunun eksikliğini çok hissetmedim.komşularımın hep kendi evi. taşinacağım ev şu anki evime arabayla 5 dk.mesafede ama yinede bana çok zor geliyor hiç taşınmak istemiyorum kendi evim olacağına bile sevinemiyorum.Bu arada evden vazgeçme hakkımızda var. Evden vaz gecip, daha makul bir ev alıp kiraya verip suanki evimde mi oturmaliyim, yoksa sıfır daire kendi evime mi gecmeliyim. Ne yapmalıyız hiç bilmiyorum. Taşınacağımı düşündükçe ağlıyorum. Lütfen bana bi akıl verin.
senin bebeüği öldüreceğini düşüncek kadar psikopatmış yani kadın
ben sitede değil bi mahalle arasında oturuyorum utanmasalar sokağa çadır kurup orda uyucaklar. site deyince insan elit kesim rahat sessiz sakin olur diye düşünüyo. imkanım olsa bende burdan çıkıp site tarzı yere gitcem. her yerdemi aynı bu insanlar yaniMerak ettim , sizin de sitelerinizin bahçelerinde masa kurup toplanıp yemek yiyen devamlı konuşan , kahvaltıdan akşam yemeğine kadar oturan komşularınız var mı , ben çok rahatsız oluyorum
göstermiş pis yüzünü. benimde olmuyo kimseye güvenip anlatmıyorum içimde yaşadıklarımı. sen kavuşmuşsun bebeğine Allah kucağına almayıda nasip etsin.banada dua etAynen. Yediğim içtiğim ayrı gitmezdi, nerdeyse her gün muhakkak görüşür kahve filan içerdik, yanında oturup çocuğum olmuyor diye ağlardım yani ötesi var mi?
Hayatımda duyduğum eeennnn korkunç düşünce, böyle yakın gördüğüm birinden geldi. Kimseye yaranı gostermeyeceksin cidden.
Canım site veya mahalle arasında ev insanlar aynı oldukça değişmiyor , evlerinde vakit geçirmek yerine topluca devamlı beraber sanırım dedikodu yaparak zevk alıyorlar , ben ses olmasa ilgilenmem de ses geliyor evin içine ...ben sitede değil bi mahalle arasında oturuyorum utanmasalar sokağa çadır kurup orda uyucaklar. site deyince insan elit kesim rahat sessiz sakin olur diye düşünüyo. imkanım olsa bende burdan çıkıp site tarzı yere gitcem. her yerdemi aynı bu insanlar yani
göstermiş pis yüzünü. benimde olmuyo kimseye güvenip anlatmıyorum içimde yaşadıklarımı. sen kavuşmuşsun bebeğine Allah kucağına almayıda nasip etsin.banada dua et
o sesler yüzünden yaz günü evinde balkonunda huzurla oturamıyosunCanım site veya mahalle arasında ev insanlar aynı oldukça değişmiyor , evlerinde vakit geçirmek yerine topluca devamlı beraber sanırım dedikodu yaparak zevk alıyorlar , ben ses olmasa ilgilenmem de ses geliyor evin içine ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?