Ev mi almak yoksa komşu mu?

Ay cok zor bir durum,, aldığıniz evi kiraya verin ozaman ama aradada bes dk mesafe var diyosunuz gerçi hep beraber olmakla mesafeli olmak bir olmaz ama,, yerinizde olsam bende üzülürdüm

o sesler yüzünden yaz günü evinde balkonunda huzurla oturamıyosun ne kadar çok dedikoduları varsa 7/24 bitmiyo
Sevindim , ben de kendimi anormal hissediyordum, evimde eşimle ya da yalnız vakit geçirmek kitap okumak sohbet etmek bana daha güzel geliyor , acaba ben mi asosyalim diyordum ki benim gibi düşünen insanlar da varmış demek tek değilim

24 saat sokakta oturmak sosyallikse, olsun biz asosyal olalım

Komşudan muzdarip birisi olarak diyorum ki yerinizde kalın. Yeni evinizi de kiraya verin. Kiyamiyorum diyorsunuz ama güvenlir biri elbet bulunur. Oturduğum evi bedavaya verseler almam. Alt komsu yaşlı bencil ve huysuz diger alt kufurbaz, diğeri kavgacı bir diğeri çıkar balkanlarda bağırır. Hepsi birbirinin arkasından konuşur ama yüzlerine gulerler. Sonunda iki sorunlu kisi evlerini satılığa çıkardılar. Deliler apartmanı:))

Eskiden ev alma komsu al derler ama komşu alma ev al oldu şu an . Ev alınca komşularla geçimsizlik olursa ne olur onu siz düsun.

Komsulariniz ayagina daha iyi bir firsat geldiginde sizi mi secerler? Yoksa birakip giderler mi? Kendinize bu soruyu sorun. Bu devirde ev almak cok Zor. Ozellikle hicbir birikim yapmamisken. Ben olsAm dusunmeden evi secerdim.

Ev bitmek üzere.. Ve ben hala tasinmak istemiyorum ayrıca bir sürü kredinin içine girmekte bizi korkutuyor..

Ev bitmek üzere.. Ve ben hala tasinmak istemiyorum ayrıca bir sürü kredinin içine girmekte bizi korkutuyor..
İçinize sinmiyorsa taşınmayın, kiraya verin. O kira da sizin kirasını karşılasın. Keşke oturduğunuz binada ev satılsaymış da alsaymışsınız.

İçinize sinmiyorsa taşınmayın, kiraya verin. O kira da sizin kirasını karşılasın. Keşke oturduğunuz binada ev satılsaymış da alsaymışsınız.
Keşke ama yok.. Gerçi olsada alacağım evden daha pahalı..niye karar veremiyorum ben yaa. Bi ev işine girdik agrimaz başımızı agrittik

Aldığınız ev icinize sinmemis olabilir mi? Belki ondan boyle hissediyorsunuz.
Komşuluk iyi guzel ama ben kesinlikle kendi evimde oturmayi tercih ederim.

Şuan kira değil mi
Yarın öbür gün tekrar taşınmak isterseniz aynı güzellikte ev bulabilcekmisiniz?

ay valla soktayim ayaginiza kadar firsat gelmis ortada hic bir birikim yok ev sahibi oluyorsunuz daha ne istiyorsunuz ben nice aralarindan su sizmayan komsular gordum ufacik lafta dusman oldular birbirlerine bence coook pisman olursunuz bu zamanda kaldi mi komsu isteyen sasirdim bi yandan da iyi biseydir belki ama ben kapim calacak diye odu kopanlardanim tasinirsam kimsenin olmadigi yere insallah nefret ediyorum komsuluk iliskilerinden ya da komsularim nefret ettirdi bilemyorum kapiyi acmiyorsun musait degilim diyorsun anlamiyorlar bence ev firsati kolay kolay gelmez yine de siz bilirsiniz...

yenı eve tasının derım ınsanın kendı evı gıbısı yok komsu bulunru her yerde zaten fazlasına gerekte yok olmasadaolur benım ıcın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…