- Konu Sahibi belgeseller
-
Kızlar merhaba haftalardır canımı sıkan bir durum var.fikirleriniz benim için önemli.kira da oturuyoruz, eşimle ikimizde çalışıyoruz, 1 çocuğumuz var ve hiç bir yatırımımız yok. Eşime sürekli bi yatırım yapmamız gerektiğini söylüyordum. Derken tanıdığımız bir mutahitten eve girdik ve bir miktar önden para verdik, ev bir kaç aya bitecek. Ama ben hiç taşınmak istemiyorum çünkü şu an oturduğum binadaki komşularım çok iyiler özellikle üst komsumla kardeş gibiyiz,ondan ayrılmak çok içimi acitiyor ayrıca bulunduğum şehirde hiç bir akrabamiz yok. Üst komşum sayesinde bunun eksikliğini çok hissetmedim.komşularımın hep kendi evi. taşinacağım ev şu anki evime arabayla 5 dk.mesafede ama yinede bana çok zor geliyor hiç taşınmak istemiyorum kendi evim olacağına bile sevinemiyorum.Bu arada evden vazgeçme hakkımızda var. Evden vaz gecip, daha makul bir ev alıp kiraya verip suanki evimde mi oturmaliyim, yoksa sıfır daire kendi evime mi gecmeliyim. Ne yapmalıyız hiç bilmiyorum. Taşınacağımı düşündükçe ağlıyorum. Lütfen bana bi akıl verin.
Sevindim , ben de kendimi anormal hissediyordum, evimde eşimle ya da yalnız vakit geçirmek kitap okumak sohbet etmek bana daha güzel geliyor , acaba ben mi asosyalim diyordum ki benim gibi düşünen insanlar da varmış demek tek değilimo sesler yüzünden yaz günü evinde balkonunda huzurla oturamıyosunne kadar çok dedikoduları varsa 7/24 bitmiyo
24 saat sokakta oturmak sosyallikse, olsun biz asosyal olalımSevindim , ben de kendimi anormal hissediyordum, evimde eşimle ya da yalnız vakit geçirmek kitap okumak sohbet etmek bana daha güzel geliyor , acaba ben mi asosyalim diyordum ki benim gibi düşünen insanlar da varmış demek tek değilim
Uzun süre konuşma olunca mutlaka dedikoduya kayıyordur konuşmalar , ben asosyal olayım evet haklısın.24 saat sokakta oturmak sosyallikse, olsun biz asosyal olalım
Hiç olmadı..zaten çoğumuz calisiyorMerak ettim , sizin de sitelerinizin bahçelerinde masa kurup toplanıp yemek yiyen devamlı konuşan , kahvaltıdan akşam yemeğine kadar oturan komşularınız var mı , ben çok rahatsız oluyorum
Yeni aldığımız ev hem sıfır hem bana göre pahalı biraz hani ondan vaz geçip daha makul bi ev alıp kiraya vermeyi kastettimNeden aldığınız evi direk kiraya vermiyorsunuz da yeni ev mi alalım diyorsunuz?
o zaman çok üzülürümEskiden ev alma komsu al derler ama komşu alma ev al oldu şu an . Ev alınca komşularla geçimsizlik olursa ne olur onu siz düsun.
İçinize sinmiyorsa taşınmayın, kiraya verin. O kira da sizin kirasını karşılasın. Keşke oturduğunuz binada ev satılsaymış da alsaymışsınız.Ev bitmek üzere.. Ve ben hala tasinmak istemiyorum ayrıca bir sürü kredinin içine girmekte bizi korkutuyor..
Keşke ama yok.. Gerçi olsada alacağım evden daha pahalı..niye karar veremiyorum ben yaa. Bi ev işine girdik agrimaz başımızı agrittikİçinize sinmiyorsa taşınmayın, kiraya verin. O kira da sizin kirasını karşılasın. Keşke oturduğunuz binada ev satılsaymış da alsaymışsınız.
Aslında ev de güzel.. Vaz geçiyoruz desek ayıp mi olur adama acabaAldığınız ev icinize sinmemis olabilir mi? Belki ondan boyle hissediyorsunuz.
Komşuluk iyi guzel ama ben kesinlikle kendi evimde oturmayi tercih ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?