- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.035
- 248
o parada hakkımız olmuyor çünkü.. hele mevzu anne baba olunca çookta karışamamk lazım.. tabiki herkesin yeri belli olmalı. ama yok sen niye yaptın nasıl yaptın demek annen sana niye baktı demekten farklı değil bence..yani evet bu kayınvalidenin parası benimki farklıydı sevgilimin parasıydı...ama sevgiliyiz diye nikahlı karı değilim diye onun da parasına karışamadım..yani açıkçası evet karı koca olmadan 10 sene de beraber olsak el iz.
Mutlu mu olmak istiyorsun ? Kimseden birşey bekleme
Aynen benim hayat felsefem budur zaten. O bunu yapar mı diye bekleyene kadar kendim yaparım .. Gelinliğini bile kendi parası ile almış biri olarak çok ta takmamak lazım yapılmış yapılmamış falan filan.. Yormaya gerek yok kendiniAslında buradaki konuların çoğunun altına kopyala yapıştır yapılabilecek bir yorum
Katkınız olursa karışırsınız ama onun dışında kendi evi olacağı için söz hakkınız yok bence.onu bilmiyorum artık ya yaşayıp görücem. peki evin yerine karışamamz myım ben acaba
Aynen benim hayat felsefem budur zaten. O bunu yapar mı diye bekleyene kadar kendim yaparım .. Gelinliğini bile kendi parası ile almış biri olarak çok ta takmamak lazım yapılmış yapılmamış falan filan.. Yormaya gerek yok kendini
çünkü eşya borcu biter ama kiralarda sürünmek kolay kolay bitmez.
doğru söylüyorsun canm ya bende uygun bir dille kendimi anlatıcam sevgilime. ev meselesi doğru galiba yanı kendi istediği neyse onu yapsın ikiside faeketmez benim için artık. mantığıma yattı evde ama sadece yeri hakkında fikrimi söylerime okadarı var bence. 5 sene bu.. iki aylık sevgili değilsiniz evlenecek bi çiftsiniz. sevgilin annesine söylesin
evet canm artık tatlı tatlı bi şekilde anlatıcamDirekt karışamazsın, ama belki erkek arkadaşınla konuşabilirsin. Birlikte oturacağınıza karar verdiğinize göre, emir gibi değil de laf arasında almak istedikleri evleri görmek istediğini, hazırlıklarını evin durumuna göre yapmanın iyi olacağını tatlılıkla anlayabilirsiniz laf arasında. O da sizin anneyle ikiniz arasında bir yol bulabilir belki.
karışmak değil ama bunca zaman beklemişim artık ne yapmaya çalıştıklarını bilmeye hakkım yok muşaşkınlıkla okudum :) hiç kimse senin düğününü yapmak zorunda değil canım bu 1. ikincisi de kadının parasına sen hangi hakla karışabilirsin , böyle bir hakkın olduğunu mu düşünüyorsun, nişanlı değilsin evli değilsin ne bu be :)
evet onun parası nişan falanda yok ama ben ailenin hepsiyle tanışıyorum onların ailesi de benim ailemle tanışıyor. doğru karışmaya hakkım yok ama benim hayatımla da ilgili bi karar vermiş olacak çünkü aynı evde yaşıycaz. haklısınız ev yada düğün yada başka bişey ne isterse onu yapar ona karışamam.Amannn ev alsa keske cok daha iyi
Kira derdin olmaz..
Kayınvalıde ıle yasamamıs olursun hem cok nadır kısı gordum, duydum aynı evde sorun yasamayan..
Dugunu sız kendınız yapıverın
Biz dugun yapmadık nikah oldu sadece ve hıc pısmanlık duymadım tam tersıne eger borc harc yapsaydım pısmanlık duyardım
Tamam bır kere evlenılıyor dogru.. Ama kira her ay bası gelıyor valla
Gencız alırız dıyorsan evı bılemem gercı su sartlarda oda zor ancak ıyı maaslarınız olacak
Dugun falan vallahı hıkaye..tamam keske herkesın muhtesem dugunlerı olsa ama.. onemlı olan o bır gun olan dugun bıttıkten sonra omur boyu evdekı huzur, mutluluk
Hos suan sadece sevgılısınız sanırım nısan falan yok..
Ve bu sekılde herhangı bır sekılde soz hakkın yok
Kadını arasan kadın sana ' sana ne oluyor ' dıyebılır dese hakkı var
Onun parası
karışmak değil ama bunca zaman beklemişim artık ne yapmaya çalıştıklarını bilmeye hakkım yok mu
ben hayatımı o kadar insanların eline bırakmam gayette hakkım var. bu hakkıda bana veren onlar. para onun napmak isterse onu yapar karışamam ama birlikte yaşıycağımız evin en azından yerine karışırım.hayır yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?