- 23 Haziran 2013
- 315
- 357
- 103
- Konu Sahibi m e n t a l i s t
- #41
Ya biz bu gorumceyle bayramda baya kötü şeyler yaşadık, bayramın 1. Günü 10 yaşındaki oğlu benim kızımın ağzına patlayan tabanca çatapat'ı sokmuş zorla, oğlu baya yaramaz. 2 gece hastanede yatti kizim. Inanilmaz bı korku yaşadı içinde patliycagini, öleceğini düşündü onlarca tüp kan alındı bayram burnumuzdan geldi anlayacaginiz. Fakat biz olayı gözümüzle görmediğimiz için hep kızımın yerden alıp şeker zannedip yuttugunu öne sürdüler. Hastaneye ziyarete gelince kızıma 'cerencim bidaha öyle yerden bulduğun herşeyi ağzına alma bu sana ders olsun' filan deyip çileden çıkardılar kızım 5 yaşında ve emekleyen bebek değil. Ve her seferinde Burak abim zorla ağzıma sokup parmağıyla itti ben neden yutiyim bebekmiyim ben dedi. Daha sonra gören çocuklar söylediler aynen öyle olmuş buraktan korkularina soyleyememisler. Çünkü inanılmaz zarar veren bı çocuk bizim kızları dövüyor sürekli vs. fakat görümcem günlerce biz suçluymusuz gibi bize surat asti, ben oğluma inanmıyor değilim dedi. Eşimle araları çok kötü bozuldu çok kötü laflar söyledi eşim ona. Bunun üstüne bı inatla gelmek istemedi, biz uzak kaldıkça sıvaşması.. Eşim annesini aradı anne ablamı hiç istemiyorum neden inatla gelmek istiyor, kaynanam bu sefer kızına kıyamaz " o sizin için ölüyo sizi çok seviyo siz neden düşman gibisiniz ona neden istemiyorsunuz bilmem ne.
Gelsinler, geldikleri gün baca ustasını çağırip bacayı yiktirip yeniden ördürücez, burunlarindan gelsin de görsünler.. başka türlü anlicaklari yok.
Bu mesajınızdan sonra iyice sinirlerim tepeme çıktı ya. Madem canından çok seviyor nasıl kendi oğlunu haklı görüp kızınıza böyle birşey der, nasıl hala bu?
Çocukça bir yaramazlık olur karşı tarafta gerçekten pişman olur özür diler insan o zaman affeder kardeşlik hatrına ama bu başka birşey. Çocukcağız nasıl büyük bir korku yaşamış ona yazık değil mi?
Kibarlıktan anlamıyorlarsa açık açık söyleyin. Bizim de kendimize göre bir düzenimiz var, evde tadilat yaptırıyoruz, bu yaz kimseyi kabul edemeyeceğiz deyin. Kırılan kırılsın. Size de yazık, birde hastaymışsınız.
Kendi kızına sürekli böyle gidilse kızındam çok o kaynanan olcak kadın dertlenir ama işte gelinlerin canı yok gelen eziyet giden eziyet. Ezdirmeyin kendinizi net olun dediğim dedik olun surat asın valla bu ömür böyle geçmez gençliğine yazık