- Konu Sahibi lilith2013
-
15 gün önce kira sözleşmemiz doldu.taşınma için ev sahibi 15 gün ekstra zaman tanıdı.bugün çıkıyoruz.aylık 1000 liraya oturuyorduk.yarısını vereyim diyorum.hayır diyor.ben günlük veya haftalık kiraya vermiyorum,sizin için 15 gün kaybettim 500 tl kabul etmem 1000 tl vereceksiniz diyor.hakkı var mı buna?
bir ay dolmadı.geçen kiranın üstünden 15 gün geçti sadece.ay dolmadan çıkıyoruz yani.15 gün daha otursak ay dolacak.yarısını kabul etmiyor.halbuki ayın yarısını oturdukEee 15 gün oturmuşsunuz. 1 ay dolmuş ödeyin tabi
bir ay dolmadı.geçen kiranın üstünden 15 gün geçti sadece.ay dolmadan çıkıyoruz yani.15 gün daha otursak ay dolacak.yarısını kabul etmiyor.halbuki ayın yarısını oturduk
15 günŞimdi senin para vermeden oturduğun gün sayısı ne? 15mi 1 aymı
15 gün
çok konuşursa tam ay veririm anahtarı da 15 gün sonra alır.öyle ya parasını vermiş olacağım zatenBildiğim kadarıyla tüm ev sahipleri böyle yapıyor. Hatta bu yüzden kimi kiracı anahtarı elinde bekletiyor vermiyor, kimide böyle şeylerle uğraşmıyor..
Ezdirtmeyin kendinizi arkadaşım vermeyin olsun bitsin alamaz da zaten..çok konuşursa tam ay veririm anahtarı da 15 gün sonra alır.öyle ya parasını vermiş olacağım zaten
çok konuşursa tam ay veririm anahtarı da 15 gün sonra alır.öyle ya parasını vermiş olacağım zaten
yoo çıktığı an birini buldu diyelim yine o gün girenden de tam ay parasını alcak. ayrıca 15 gün de babasının hayrına müsaade etmiyo parasını elbette alcak o 15 günün..hakkı var. adamın evinde 15 gun oturdunuz ama o size tanıdıgı hak yerine baskasına bir ay kiraya verebilirdi. bir nevi sizin yuzunuzden bir aylık kazancından oldu. ödemeniz lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?