- 2 Temmuz 2014
- 645
- 532
- 103
- Konu Sahibi lilith2013
-
hakkı var. adamın evinde 15 gun oturdunuz ama o size tanıdıgı hak yerine baskasına bir ay kiraya verebilirdi. bir nevi sizin yuzunuzden bir aylık kazancından oldu. ödemeniz lazım
Sanki insanlar hep birinde taşınıyor hayret bisineden gününde çıkmadın,15 gün meşgul ettin,ben pansiyon veya otel işletmiyorum,aylık üzerinden kiraladın aylık ver ,15 gün anlamam dedi az önce telefonda.
ben de vereceğim.ama anahtarı ay sonunda alır.benim ev sahibimde tam aylık almıştı ki ben de mecbur 10 gün oturmuştum onunla mı uğraşcam dedim parayı verdim ama anahtarı geç teslim ettim ki sanıırm öyle bir hakkı var benim kira sözleşmemde öyle bir madde varmış sözleşmende var mı bilmiyorum tabi
depozitoya da göz koyar şimdi.ama kesinlikle o kadarına tahammül edemem.mahkemeye koşarım.ne kadar sürerse sürsünNe alaka ki siz hiç ayın 5. 10. Yada ne bileyim 20. Günü tasinmadiniz mi??
20 sinden 20 sine bir ay hesaplayan ev sahibim de oldu. O on gunu ayri ode çıkarken karışmasın diyen de.
L lilith2013 depozito ne oldu bu ev sahibi onu da vermez şimdi.
Ben evleri hep temiz kullandım son ay evsahibini çağırıp evine bak temiz son ayi vermiyim depozitoya say dedim kabul ettiler.
depozitoya da göz koyar şimdi.ama kesinlikle o kadarına tahammül edemem.mahkemeye koşarım.ne kadar sürerse sürsün
evimde sıkıntı yoksa alırsınız diyor ,bakalım..bahaneye kasmasın daOnu daha konusmadiniz mi
hakkı var. adamın evinde 15 gun oturdunuz ama o size tanıdıgı hak yerine baskasına bir ay kiraya verebilirdi. bir nevi sizin yuzunuzden bir aylık kazancından oldu. ödemeniz lazım
depozitoya da göz koyar şimdi.ama kesinlikle o kadarına tahammül edemem.mahkemeye koşarım.ne kadar sürerse sürsün
Malesef emlak kanununa göre tam ay kira vermelisüniz ama gıcıklığına içerde ufak tefek eşya bıtakıp anahtarı testim etmeyin buna hakkınız var15 gün önce kira sözleşmemiz doldu.taşınma için ev sahibi 15 gün ekstra zaman tanıdı.bugün çıkıyoruz.aylık 1000 liraya oturuyorduk.yarısını vereyim diyorum.hayır diyor.ben günlük veya haftalık kiraya vermiyorum,sizin için 15 gün kaybettim 500 tl kabul etmem 1000 tl vereceksiniz diyor.hakkı var mı buna?
emlak kanunu mu?nasıl ifade ediliyor ki hangi madde bilginiz var mı?Malesef emlak kanununa göre tam ay kira vermelisüniz ama gıcıklığına içerde ufak tefek eşya bıtakıp anahtarı testim etmeyin buna hakkınız var
Eger ev sahibiniz siz 15 günde cıktıktan sonra evi hemen kiraya verirse ve siz dava açmayı falan göze alıraanız cıktıktan hemen sınra kira verdiği için kiranın yarısını size iade etmek zorunda . Şuan evdryim iş yerine gittiğim zaman size maddesini yazarım .emlak kanunu mu?nasıl ifade ediliyor ki hangi madde bilginiz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?