Ev sahibi ben girecem cikin diyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ablada kafa going to galiba yaa
Yazılan hiç bir şeye konuyla ilgili cevap vermiyor
Ay evet kendimi konuya Fransız hissettim. Niye ev sahibine laf söylüyosun diyoruz. Kiracıya kahpe diyo ev sahibine kahpe diyo. Ay kardeşim ben evde oturmuş kek yiyorum bi bok yapmadan kahpe oluyoruz

Hanımefendi siz psikolojik olarak iyi misiniz? Neden sürekli konu konuyu açar gibi a'dan z'ye atlayıp yerine uymayan yorumlarda bulunuyorsunuz anlamış değilim??

piskolojik olarak evet paranoyak sizofreni raporum var. ters birsey demedim gibime geliyor.

Ay evet kendimi konuya Fransız hissettim. Niye ev sahibine laf söylüyosun diyoruz. Kiracıya kahpe diyo ev sahibine kahpe diyo. Ay kardeşim ben evde oturmuş kek yiyorum bi bok yapmadan kahpe oluyoruz
Kemalist generallere bağladı konuyu kdkdkdkkd
Hayır kırk yılda bir bizim taraftan doğruyu söyleyen biri oluyor,o da yanlış yerde söylüyor ona üzülüyorum

Belli oluyor açıkçası. Kendi kendinize kurulup saçma sapan bir cevap veriyorsunuz. Bir psikolojik destek ile bence bu ev sahibi kiracı olayını siz bi görüşün
dogrudur raporum var. ancak bana ''bu iyilesemez'' diye damga vuruldu piskiatrist tarafindan. tedavi/destek falan bitti.

Kemalist generallere bağladı konuyu kdkdkdkkd
Hayır kırk yılda bir bizim taraftan doğruyu söyleyen biri oluyor,o da yanlış yerde söylüyor ona üzülüyorum
biri secim falan diye yorum yapti. bende dedim ki secime inanan kisi gerizekalidir. adam 500 bin kisiyi hapise atmis muhalifleri hala sen secimde. o akila ben gülerim.

Valla millet evini kiraya vereceğine pişman oluyor. Bizim burda sırf uğraşmamak için kiraya vermeyenler var. Ev aldık kiraya vermeye korkuyoruz resmen .
Haksız da değiller, baksanıza konu sahibi civarda evler 6.000 ben ise 2.000 veriyorum diyor.
Ne olacak yani, adamlar gelip 6000den ev tutup 4.000 ceplerinden mi versinler anlamadım.

Sizinle aşık atılmayacağını hepimize kibarca anlattığınız için tşk. Allah size ve yakınlarınıza sabır ve sağlık versin inşallah
bi kez benim evim vardi , kiraci benim evimi satin aldi. ve o kiraci son 400 tllik kirayi bana vermemisti. ve evi sattiktan sonra 2 gün icinde kalacaktim ve sonrada memlekete dönecektim.

ve ister inan ister inanma , cekic satin alip tüm evi yiktim ve sonra ciktim. niye yaptin dediginde ise ben yapmadim dedim.

cekic dedigimde su , yikim cekici , adamin yeni aldigi ev resmen ic tarafi yikildi:

cezai ehliyetiniz de yoksa hayat size güzel aslında.
zamaninda duvarlara devlet cip takti beni dinliyor diye paranoyaktim. simdi bu yok. hafif paranoyaklik var ara sira. ev doktoruna gitmem mesela , o benim icin bir ispiyoncudur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…