- 3 Mayıs 2011
- 13.819
- 49.065
- 798
- Konu Sahibi Pembe Unal
-
Ben taşınalım dedim. Eşim hayır dedi. Ama korkuyorum çünkü evi yakarım demiş. Çıldırmış telefonda. Bas bas bağırmış. Aynı sokaktayız. Hep karşılaşıyoruz. Oğlum var. Onu çıkarıyorum hep. Korktum adamdan.Ahh kıyamam ya. Bizimki de bir kira soyleyecek yılan hikayesine döndü. İnsallah Mayıs'a kadar güzel bir yer bulursunuz. Yada burda kalırsınız. Gönlünüzden ne geçiyorsa o olsun
evde ne kadar süredir oturuyorsunuz? 1 yıllık kontrat yapılsa bile 1 yılı geçtiyse artık o sözleşme belirsiz süreliye dönüşüyor ve kolay kolay çıkartamaz. Kendi oturacaksa bile o civarda başka evi olmaması ve dava açması gerek. O da uzun sürer. Kendi oturmayacaksa veya başka evi varsa da kirayı düzenli ödediğinizden 10 yıldan önce çıkarmasa zor.
Eğer 1 yıl dolmadan çık diyorsa da evet çıkmanız gerekir. Ama çıkmıycam derseniz de çıkarmak için aylarca uğraşması gerekir
Eşime şimdi o evi yakarım, kilitleri değiştirir atarım seni demiş
Aaa manyak. Bişey yapamaz korkma. Kendi malına zarar verir mi hiç.Eşime şimdi o evi yakarım, kilitleri değiştirir atarım seni demiş
Kirada oturanlar diken üstünde malesef. Bana ev sahibi yeni zam yaptı ama her an bana da çık diyebilir o zaman ne yaparım bilmiyorumSelam hanımlar
Şu an o kadar üzgünüm ki...
Oğluma oda yapmaya karar verdik
Haftasonu odasını boyadık
Odaya uygun mobilya aldık
Perde, duvara uygun duvar kağıdı..
Şimdi diyeceksiniz ki ev kira neden böyle yaptınız..
Biz taşınırken ev sahibinin şartı uzun süreli oturmamızdı.. yıllarca... hatta kontratı 2 3 yıllık yapalım demiştik ama senelik yaptık...
Demin eşimi aramış. Söylediği şu: 4 ay içinde oraya taşınabiliriz ama taşınmayabiliriz de... kesin değil... siz yine de mayıs ta çıkın...
Böyle bir adilik olabilir mi ya...eğer bu eve taşınmayacaksan biz niye çıkıyoruz? Bizi çıkarsa en az 2 katına kiraya verir, son dönemde malum kiralar uçtu...
Biz eve gül gibi baktık, kirayı hep birinde ödedik. Zammı üst sınırdan yaptık. Bizim şimdi haklarımı neler?
Boşuna odaya masraf ettim. Eşim prim almıştı. Bebeğimize güzel bir oda yapalım demiştik. Her şey elimizde kaldı.
Çok üzgünüm nedense....
Zor bir durum ama ben yapı olarak boyle huzursuzluk sevmem.Uğraşamam ,yasal haklarınız var ,çıkaramaz bir süre ama ben olsam çıkarım, çıktıktan sonrada kendisi oturmazsa şikayetimi de ederimHayır derdi kiraysa söylesin
Ama öyle böyle çıkarsak hiç üşenmeyip takip edeceğim. Eğer kendi oturmazsa ve kiraya verirse dava açıcam.
muhtemelen başka kiracı bulup yüksek kira geliri elde etmek içinEşim bunu söyleyecek şimdi arayıp
Resmi imzalı vs belge göndersin
Bir de belli olmaz diyoe yaa
Taşınmayacaksan biz niye çıkıyoruz
En azından bu kadar yozlaşmamış olurdukArap kültürünü benimsememiş olsaydık şahane milletiz oysa ki. Yererken d e överken de illa başka milletlerle kıyas etmek zorunda değiliz.
Yazıklar olsun ya, bebeğin var bir de. Şimdi kimse gelip ama ev sahipleri de haklı demesin.Eşime şimdi o evi yakarım, kilitleri değiştirir atarım seni demiş
Bu durumda haklı değilYazıklar olsun ya, bebeğin var bir de. Şimdi kimse gelip ama ev sahipleri de haklı demesin.
arap kültürü ne alaka?Böyle adilik olur mu diye sormuşsun
Cevap bu millet üçkağatçı tacir kafalıdır
Olur bal gibide olur
Arap kültürünün bu özelliğini çok güzel benimsemişiz
yapsın bakalım yapabiliyor mu avukata verin tehditten ciddiyim
Aynısını yazıcaktım. Bunun gibiler canına kıyar malına kıymaz.Aaa manyak. Bişey yapamaz korkma. Kendi malına zarar verir mi hiç.
çıkmayın calci hanım. siz çıkmadıkça kolay kolay çıkaramazKirada oturanlar diken üstünde malesef. Bana ev sahibi yeni zam yaptı ama her an bana da çık diyebilir o zaman ne yaparım bilmiyorum
Eşim bunu söyleyecek şimdi arayıp
Resmi imzalı vs belge göndersin
Bir de belli olmaz diyoe yaa
Taşınmayacaksan biz niye çıkıyoruz
Zarar vermeye kalkarsa kapınıza gelirse videoya alın, ses kaydı vs alın.Eşime telefonda söylemiş. Nasıl ispat edeceğiz ki
Şu an kendimi evde güvende hissetmiyorum. Aynı sokakta olmasak neyse. Eşimle karşılaşır. Benle karşılaşır. Of bilmiyorum. Eşim annem babam boşverin taşınmayın diyorAaa manyak. Bişey yapamaz korkma. Kendi malına zarar verir mi hiç.
5 yıldan önce tefe tüfe dışında zam yapamaz kendi oturmayacaksa asla çıkaramaz zaten.satılsa bile 8 9 ay oturabilirsin.öyle ev sahibi çık dedi çıkayım yok.versin mahkemeye uğraşsın senelerce.bebişine odaklan boşver.Eşime telefonda söylemiş. Nasıl ispat edeceğiz ki
Bende sevmem huzursuzluk. Ben de çıkarım. Çıkmak istiyorum. Eşim istemiyor. Bir şey yapamaz diyor. Ama adam o evi gerekirse yakarım yine de çıkartırım demiş. Kilidi söker atarım demiş. Korktum bende. Evde oğlumla tekizZor bir durum ama ben yapı olarak boyle huzursuzluk sevmem.Uğraşamam ,yasal haklarınız var ,çıkaramaz bir süre ama ben olsam çıkarım, çıktıktan sonrada kendisi oturmazsa şikayetimi de ederim
Ceycey bende böyle diyordum ama adam demin tehdit etmiş bizi. Evi yakarım diye... korktum bende5 yıldan önce tefe tüfe dışında zam yapamaz kendi oturmayacaksa asla çıkaramaz zaten.satılsa bile 8 9 ay oturabilirsin.öyle ev sahibi çık dedi çıkayım yok.versin mahkemeye uğraşsın senelerce.bebişine odaklan boşver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?