Ev sahibi çıkın dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahh kıyamam ya. Bizimki de bir kira soyleyecek yılan hikayesine döndü. İnsallah Mayıs'a kadar güzel bir yer bulursunuz. Yada burda kalırsınız. Gönlünüzden ne geçiyorsa o olsun
Ben taşınalım dedim. Eşim hayır dedi. Ama korkuyorum çünkü evi yakarım demiş. Çıldırmış telefonda. Bas bas bağırmış. Aynı sokaktayız. Hep karşılaşıyoruz. Oğlum var. Onu çıkarıyorum hep. Korktum adamdan.

Ya evet yasal haklar bu şekilde ama çık dedikten sonra da insan niye yüzünü eğerek otursun ki.

Eşime şimdi o evi yakarım, kilitleri değiştirir atarım seni demiş

Evi yakarsa evet sizi atmış olur ama kendi evini yakmış olur ne biçim mantık anlamadık. Bu sefer siz dava açarsınız adam hapse girer. Deli midir nedir. Sizi birkaç adamla zorla eve girip dışarı atsa yine o suçlu, yine hapse girer.

He ben bu adamla uğraşamam derseniz ona diyecek bir şeyim yok. Hukukta olanı yazdım yukarıda size.

Kirada oturanlar diken üstünde malesef. Bana ev sahibi yeni zam yaptı ama her an bana da çık diyebilir o zaman ne yaparım bilmiyorum

Hayır derdi kiraysa söylesin
Ama öyle böyle çıkarsak hiç üşenmeyip takip edeceğim. Eğer kendi oturmazsa ve kiraya verirse dava açıcam.
Zor bir durum ama ben yapı olarak boyle huzursuzluk sevmem.Uğraşamam ,yasal haklarınız var ,çıkaramaz bir süre ama ben olsam çıkarım, çıktıktan sonrada kendisi oturmazsa şikayetimi de ederim

Arap kültürünü benimsememiş olsaydık şahane milletiz oysa ki. Yererken d e överken de illa başka milletlerle kıyas etmek zorunda değiliz.
En azından bu kadar yozlaşmamış olurduk
Ne avrupalıyız nede ortadoğuluyuz arada kalmış kimliksiz yoz bir kültüre dönüşmüşüz
Ne dindarız nede laik
Camilerimizde din yok okullarımızda eğitim
Hukuğa dair tek övünmemiz gereken şey binalarımız ADALET SARAYI içinde adalet olmayan
Daha binlerce örnek

Cvp vermeyeceğim artık
Konuyu değiştirmeyelim

Aaa manyak. Bişey yapamaz korkma. Kendi malına zarar verir mi hiç.
Aynısını yazıcaktım. Bunun gibiler canına kıyar malına kıymaz.

Kirada oturanlar diken üstünde malesef. Bana ev sahibi yeni zam yaptı ama her an bana da çık diyebilir o zaman ne yaparım bilmiyorum
çıkmayın calci hanım. siz çıkmadıkça kolay kolay çıkaramaz

Eşime telefonda söylemiş. Nasıl ispat edeceğiz ki
5 yıldan önce tefe tüfe dışında zam yapamaz kendi oturmayacaksa asla çıkaramaz zaten.satılsa bile 8 9 ay oturabilirsin.öyle ev sahibi çık dedi çıkayım yok.versin mahkemeye uğraşsın senelerce.bebişine odaklan boşver.

Zor bir durum ama ben yapı olarak boyle huzursuzluk sevmem.Uğraşamam ,yasal haklarınız var ,çıkaramaz bir süre ama ben olsam çıkarım, çıktıktan sonrada kendisi oturmazsa şikayetimi de ederim
Bende sevmem huzursuzluk. Ben de çıkarım. Çıkmak istiyorum. Eşim istemiyor. Bir şey yapamaz diyor. Ama adam o evi gerekirse yakarım yine de çıkartırım demiş. Kilidi söker atarım demiş. Korktum bende. Evde oğlumla tekiz

Ceycey bende böyle diyordum ama adam demin tehdit etmiş bizi. Evi yakarım diye... korktum bende

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…