- 3 Mayıs 2011
- 13.768
- 49.010
- 798
- Konu Sahibi Pembe Unal
-
Bu mahalleden ev tutmam lazım annemler burada. Bebeğime o bakacak işe başlayınc. Şu an baktım düzgün bize uyan kiralık yok. Mecbur bekliyoruz.Gerçekten durumunuz çok zor anlıyorum fakat ben bir şekilde çıkardım galiba.
Huzurum olmayacaksa bir iki sene daha otursam neye yarar.
Hic de sevmem böyle işlerle insanlarla uğraşmayı.
Zor ama yaza kadar çıkın gitsin yoksa siz o evden çıkana kadar hergun bu konu gündemde olur rahat edemezsiniz.
İnşallah bizi ben oturacağım diye çıkarttıktan sonra başkasına kiraya verir de kan alırım bi tarafındanBence taşınmayacak sırf sizi çıkarıp daha fazlaya kiraya vermek için böyle birşey söyledi
10sene oturursunuz oturmasina ama ömrünüzden de ömür gider.Bu mahalleden ev tutmam lazım annemler burada. Bebeğime o bakacak işe başlayınc. Şu an baktım düzgün bize uyan kiralık yok. Mecbur bekliyoruz.
Avukat 10 sene oturursunuz dedi. Ama huzursız 10 seneyi napayım
Öyle olacak zaten gör bak . Bizde bugün elimle bizim ev sahibini konuştuk . Ekim ayında zam istedi 1100 e anlaştık ocaktan sonra da 1200 dedik okeyleştik. Bence birkaç gün içinde arayıp 1500 isteyecek nedense çok eminim bundanİnşallah bizi ben oturacağım diye çıkarttıktan sonra başkasına kiraya verir de kan alırım bi tarafından
Yılda bir kez yapılmıyor mu zam ? Hem ekim de hem de Ocak ta neden zam yapıyorsunuz kiÖyle olacak zaten gör bak . Bizde bugün elimle bizim ev sahibini konuştuk . Ekim ayında zam istedi 1100 e anlaştık ocaktan sonra da 1200 dedik okeyleştik. Bence birkaç gün içinde arayıp 1500 isteyecek nedense çok eminim bundan
En son konuştuğumuz zaman bu sene zam yapmayacağız diye anlaştık . Adam bunu unutmuş ( çünkü fazla miktarda evi var bizim hangi dairede oturduğumuzu dahi bilmiyor) Haziran aynında aradı biz ne kadarsa anlaşmıştık dedi o zaman 900 dü sanırım söyledik tmm dedi kapattı . Ekimde aramış ki uzun zamandır zam yapmamışım diye bizde anlaştık ya hani dedik . Neyse işte 1300 istedi eşimde olmaz şimdi 1100 ocaktan sonra 1200 dedi anlaştık öylece . Şuan taşınacak durum yok mecbur kaldıkYılda bir kez yapılmıyor mu zam ? Hem ekim de hem de Ocak ta neden zam yapıyorsunuz ki
Bize bayram bahamesiyle gelmişlerdi.Kadın hiç müsade istemeden bu ev benim evimi gezeyim diye odalara bakmaya başladı.ordan anladım zaten.habedi duyunca o kadar aglamiştimki ... Hala daha ahım vardır üzerlerinde..ovde kalsanda artık rahat oturamazsın.Kesinlikle taşınmanı öneririm.Evet biliyorum zor ama Allah yardım ediyor.. Bozma moralini dur bakalım elbet bı çözümü olur.Ağladım bu mesaja
Cidden çok içime oturdu
Bir de uzun uzun mesaj yazmış size ben 2 yıllığına kiralıyorum dedim diye senaryo yazmış. Baya uzunca masal anlatmış. Dediklerinim hiçbiri olmadı halbuki... artık karısına mı gösterecek bak demiştim diye. Niye yalan üzerine bizi ikna etmeye çalışıyor anlamıyorum.
Evi yakarım dedi ya bu cümlesi ahım olsun ona cidden. İnsan öyle boş boş konuşmamalı... ne dediğine dikkat etmesi gerektiğini öğretir hayat
Evet belki çıkartamaz ama çıkmıyorum dedikten sonra ne kadar huzurla oturabilirler işte orası muallak.Hiiiç korkma o zaman. Belirsiz süreliye dönmüş sözleşmeniz. Kendi evi de varmış. Kiranızı da düzenli ödüyomuşsunuz. Çıkartamaz sizi. Çıkartıcam diyosa uğraşsın dursun mahkeme mahkeme
Sen çıkınca evi fahişten kiralaması yasak. Arkadaşım ihtar çekti beni 2000 liradan attı kendim oturucam diye 5000 liradan ilana koymuş diye kiraya veremedi maş sahibi. Çıkma madem ihtar çeksin yarım yıl atar.Selam hanımlar
Şu an o kadar üzgünüm ki...
Oğluma oda yapmaya karar verdik
Haftasonu odasını boyadık
Odaya uygun mobilya aldık
Perde, duvara uygun duvar kağıdı..
Şimdi diyeceksiniz ki ev kira neden böyle yaptınız..
Biz taşınırken ev sahibinin şartı uzun süreli oturmamızdı.. yıllarca... hatta kontratı 2 3 yıllık yapalım demiştik ama senelik yaptık...
Demin eşimi aramış. Söylediği şu: 4 ay içinde oraya taşınabiliriz ama taşınmayabiliriz de... kesin değil... siz yine de mayıs ta çıkın...
Böyle bir adilik olabilir mi ya...eğer bu eve taşınmayacaksan biz niye çıkıyoruz? Bizi çıkarsa en az 2 katına kiraya verir, son dönemde malum kiralar uçtu...
Biz eve gül gibi baktık, kirayı hep birinde ödedik. Zammı üst sınırdan yaptık. Bizim şimdi haklarımı neler?
Boşuna odaya masraf ettim. Eşim prim almıştı. Bebeğimize güzel bir oda yapalım demiştik. Her şey elimizde kaldı.
Çok üzgünüm nedense....
Ceycey bende böyle diyordum ama adam demin tehdit etmiş bizi. Evi yakarım diye... korktum bende
Yorumlar öneriler ve destek mesajlarınız için teşekkür ederim
Bugün de eşi bana mesaj attı
Çıkmanız gerek vs diye
Bakalım ne olacak
Mune konumu kapatabilir misin acaba
Şimdi kiracıları çıkaran çıkarana. Malum biz çıkınca 3 katına verecekler evi. Ben de çıkıyorum 2 ay sonra o kadar üzülüyorum ki.Selam hanımlar
Şu an o kadar üzgünüm ki...
Oğluma oda yapmaya karar verdik
Haftasonu odasını boyadık
Odaya uygun mobilya aldık
Perde, duvara uygun duvar kağıdı..
Şimdi diyeceksiniz ki ev kira neden böyle yaptınız..
Biz taşınırken ev sahibinin şartı uzun süreli oturmamızdı.. yıllarca... hatta kontratı 2 3 yıllık yapalım demiştik ama senelik yaptık...
Demin eşimi aramış. Söylediği şu: 4 ay içinde oraya taşınabiliriz ama taşınmayabiliriz de... kesin değil... siz yine de mayıs ta çıkın...
Böyle bir adilik olabilir mi ya...eğer bu eve taşınmayacaksan biz niye çıkıyoruz? Bizi çıkarsa en az 2 katına kiraya verir, son dönemde malum kiralar uçtu...
Biz eve gül gibi baktık, kirayı hep birinde ödedik. Zammı üst sınırdan yaptık. Bizim şimdi haklarımı neler?
Boşuna odaya masraf ettim. Eşim prim almıştı. Bebeğimize güzel bir oda yapalım demiştik. Her şey elimizde kaldı.
Çok üzgünüm nedense....
İlk evlendiğimiz yıllardı. Ev sahibimiz ilk yıl raici üzerinden kira artışı yaptı. İkinci yıl yine yüksek mevladan artış isteyince kabul etmedik. Çıkın dedi. Bizde avukat bir arkadaşımızı araya soktuk. Aramış ev sahibini. Kira ile ilgili kanun maddelerini sayarak bundan sonra kira durumları ile müvekkilimle değil benle muhattap olacaksınız demiş. Biz olması gereken kira artışlarını kendimiz yaparak altı yıl daha oturduk. Evden ayrılırken dahi bir daha kendileri ile muhattap olmadık.İşte bu da huzursuzluk
Ya taciz ederse... huzursuzluk verirse... kötü bişi yaparsa çünkü aynı sokakta oturuyoduz. Sık sık karşılaşıyoruz
Ben bu lafı işittikten sonra hiç çıkmamEşime şimdi o evi yakarım, kilitleri değiştirir atarım seni demiş
Savcılığa suç duyurusunda bulunduğunuzda geçmişe dönük telefon kayıtları dinlenebiliyor diye biliyorum.Eşime telefonda söylemiş. Nasıl ispat edeceğiz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?