- 3 Mayıs 2011
- 13.819
- 49.064
- 798
- Konu Sahibi Pembe Unal
-
Bir gün bile huzurla oturmaz inşallahKayıt alın telefon konuşmalarını. Başta söylerseniz kayıt aldığınızı yasal kanıt sayılıyor. Ben cesaret edip bişey yapabileceğini sanmıyorum da işte yasal yollarla çıkaramayacağını bildiği için çamur yapıyor.
Eğer böyle yapacaksanız 3 aylık kira bedelinden feragat ettiğine dair kağıt imzalasınSon 3 ayı ödemeyin. O kirayla evden çıkın demiş. Mümkün mü bilmiyorum ama sonra ister bu paragöz 3 ay kira ödemediler diye
Çok mantıklıEğer böyle yapacaksanız 3 aylık kira bedelinden feragat ettiğine dair kağıt imzalasın
Ahahah valla bence oturamaz koca kk’dan beddua aldı şu anBir gün bile huzurla oturmaz inşallah
Ay vermez o adi. Eşimde istemez. Daha muhattap olmayız. Pis şerefsiz. Çok öfkeliyim. Ondan önce ben evi yakıcam.Gecmis olsun, gecerli bir kontrat var mi yani suan elinizde? Eger varsa zaten her turlu yasal olarak haklisin cikmamakta.. eger yenileme olmadiysa 1 senelik kontrattan sonra yasal olarak hakkinizi arastirin demiyorum.. cunku;
Bi laf var.. itle dalasacagina caliyi dolas demisler.. yani evi yakarim senide atarim dediyse belali bir tip sanki..boyle biriyle muhatap olmak istemezdim ben.
Kirayi yukseltmekse niyeti onu teklif edin ya da tasinma ucreti vs versin en azindan birazini.. su kis gunu nereye gidecek insanlar.
Ya ben cesaret edemesim. Eşimi ikna ettim. Çıkacağız. Haziran diyordu mayısa çelti. Şimdi nisan diyor adi. Elinden gelse yarın koyar. Gerçi yarın çıkın hemen de demiş eşimeAh canım aynını yaşadım biliyorsun. Allah akıl fikir versin yaw.
Biz mahkemelik olduk ama hala çıt yok. Ev sahibi de asla aramıyor.
gözünü toprak doyursun.Ya ben cesaret edemesim. Eşimi ikna ettim. Çıkacağız. Haziran diyordu mayısa çelti. Şimdi nisan diyor adi. Elinden gelse yarın koyar. Gerçi yarın çıkın hemen de demiş eşime
Keşke hemen çıkmıyoruz falan demeseydiniz sakince bi konuşsaydınız , en azından yaz sonuna kadar otururdunuz kafanız rahat ederdi.Ya ben cesaret edemesim. Eşimi ikna ettim. Çıkacağız. Haziran diyordu mayısa çelti. Şimdi nisan diyor adi. Elinden gelse yarın koyar. Gerçi yarın çıkın hemen de demiş eşime
İşte yanlarına kar kalmasın diye ben uğraşıyorum. Bir haltta yapamayacak , yapsa bile canı sıkılsın bana yeterYa ben cesaret edemesim. Eşimi ikna ettim. Çıkacağız. Haziran diyordu mayısa çelti. Şimdi nisan diyor adi. Elinden gelse yarın koyar. Gerçi yarın çıkın hemen de demiş eşime
Mahkeme filan ugrasabilirsiniz ama gerek yok bence.. bir an once uygun bir ev bulup gitmek en dogrusu. Rezille rezil olunmazAy vermez o adi. Eşimde istemez. Daha muhattap olmayız. Pis şerefsiz. Çok öfkeliyim. Ondan önce ben evi yakıcam.
Parkeye bi damla su düşse aman adamın parkeleri kabarmasın diye koşar temizlerdim. Gül gibi baktım ben bu eve. Masraf yaptım. Daha da hiçbir şeye elimi sürmem. Hayrını göremesin
Bende bundan yanayım. İstanbulun eb kötü muhitlerinden birinse oturuyoruz. Çıksak en ucuz kira 2.5 katı. Daha kötü bir yerde yok. Ev sahiplerü çıldırmış.Mahkeme filan ugrasabilirsiniz ama gerek yok bence.. bir an once uygun bir ev bulup gitmek en dogrusu. Rezille rezil olunmaz
yaşadığım şehirde benim de evim yok.valla evden çıkmam da lazım okul vs sebeplerden.evler olmuş 4000 4500 aidatı da ayrı .hadi çık çıkabilirsenBende bundan yanayım. İstanbulun eb kötü muhitlerinden birinse oturuyoruz. Çıksak en ucuz kira 2.5 katı. Daha kötü bir yerde yok. Ev sahiplerü çıldırmış.
Maalesef ablacım. O kadar üzgünüm ki. Oğlumun mobilyaları gelecek 2 hafta içinde. 2 3 aylığına oda kurmuş oldum. Onlar taşınırken mahvolacak yine. Odayı boşuna boyattık masraf ettik. Hepsi 2 3 ay için miydi? Yani o kadar ah ettim ki...Pembe Unal geçmiş olsun ablacım, ev sahibin ne kadar gözü dönük biri bilmiyorum da, bir ev sahibi kiracısını evden çıkarmak için hakikaten evi yakmış haberi yapılmıştı.
Millete akıl fikir diliyorum, tamam kimse hakkından feragat etmesin ama zalimlik de yapmasın, nedir bu ederinden fazla artış yapmalar, gözleri döndürüp aldığının 2 katı fazlasına kiraya vermek için evi yakarım diye tedirgin etmeler, demek ki işler biraz daha sarpa sarsa insanlar birbirini çiğ çiğ yiyip bundan da zerre vicdan azabı duymayacak.
Ağladım bu mesajaYıllar evvel birebir aynısını yaşadım .Konunuzu ourken hissettiklerini hissettim.Hamileydim bende çok zoruma gitmişti.Uzun süreli oturucagız diye anlaşmıştık.ev inşaatı.tum zahmetine çektikten sonra ev sahibi yaza çıkın ben oturucagim demişti.
o sene atanınca taşındım Allah başka bir kapı açtı.
Sonra kendi evini almak nasip oldu.Hemde hiç ummadığın bir zamanda.Cok içten diliyorum inşallah en kısa zamanda sizde kendi evinizde çocuğuna en güzel odayı yapın..
Allah yardımcınız olsun
Yok taahhütnamemiz. İmzalatmadıTahliye taahhütnamesi varsa da çıkarır. 6 ay içinde boşaltılor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?