Ev sahibi çıkın dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gecmis olsun, gecerli bir kontrat var mi yani suan elinizde? Eger varsa zaten her turlu yasal olarak haklisin cikmamakta.. eger yenileme olmadiysa 1 senelik kontrattan sonra yasal olarak hakkinizi arastirin demiyorum.. cunku;

Bi laf var.. itle dalasacagina caliyi dolas demisler.. yani evi yakarim senide atarim dediyse belali bir tip sanki..boyle biriyle muhatap olmak istemezdim ben.

Kirayi yukseltmekse niyeti onu teklif edin ya da tasinma ucreti vs versin en azindan birazini.. su kis gunu nereye gidecek insanlar.

Ay vermez o adi. Eşimde istemez. Daha muhattap olmayız. Pis şerefsiz. Çok öfkeliyim. Ondan önce ben evi yakıcam.

Parkeye bi damla su düşse aman adamın parkeleri kabarmasın diye koşar temizlerdim. Gül gibi baktım ben bu eve. Masraf yaptım. Daha da hiçbir şeye elimi sürmem. Hayrını göremesin

Ah canım aynını yaşadım biliyorsun. Allah akıl fikir versin yaw.
Biz mahkemelik olduk ama hala çıt yok. Ev sahibi de asla aramıyor.

Ah canım aynını yaşadım biliyorsun. Allah akıl fikir versin yaw.
Biz mahkemelik olduk ama hala çıt yok. Ev sahibi de asla aramıyor.
Ya ben cesaret edemesim. Eşimi ikna ettim. Çıkacağız. Haziran diyordu mayısa çelti. Şimdi nisan diyor adi. Elinden gelse yarın koyar. Gerçi yarın çıkın hemen de demiş eşime

Ya ben cesaret edemesim. Eşimi ikna ettim. Çıkacağız. Haziran diyordu mayısa çelti. Şimdi nisan diyor adi. Elinden gelse yarın koyar. Gerçi yarın çıkın hemen de demiş eşime
Keşke hemen çıkmıyoruz falan demeseydiniz sakince bi konuşsaydınız , en azından yaz sonuna kadar otururdunuz kafanız rahat ederdi.

İşte yanlarına kar kalmasın diye ben uğraşıyorum. Bir haltta yapamayacak , yapsa bile canı sıkılsın bana yeter

Mahkeme filan ugrasabilirsiniz ama gerek yok bence.. bir an once uygun bir ev bulup gitmek en dogrusu. Rezille rezil olunmaz

Mahkeme filan ugrasabilirsiniz ama gerek yok bence.. bir an once uygun bir ev bulup gitmek en dogrusu. Rezille rezil olunmaz
Bende bundan yanayım. İstanbulun eb kötü muhitlerinden birinse oturuyoruz. Çıksak en ucuz kira 2.5 katı. Daha kötü bir yerde yok. Ev sahiplerü çıldırmış.

Bende bundan yanayım. İstanbulun eb kötü muhitlerinden birinse oturuyoruz. Çıksak en ucuz kira 2.5 katı. Daha kötü bir yerde yok. Ev sahiplerü çıldırmış.
yaşadığım şehirde benim de evim yok.valla evden çıkmam da lazım okul vs sebeplerden.evler olmuş 4000 4500 aidatı da ayrı .hadi çık çıkabilirsen

Pembe Unal geçmiş olsun ablacım, ev sahibin ne kadar gözü dönük biri bilmiyorum da, bir ev sahibi kiracısını evden çıkarmak için hakikaten evi yakmış haberi yapılmıştı.

Millete akıl fikir diliyorum, tamam kimse hakkından feragat etmesin ama zalimlik de yapmasın, nedir bu ederinden fazla artış yapmalar, gözleri döndürüp aldığının 2 katı fazlasına kiraya vermek için evi yakarım diye tedirgin etmeler, demek ki işler biraz daha sarpa sarsa insanlar birbirini çiğ çiğ yiyip bundan da zerre vicdan azabı duymayacak.

Yıllar evvel birebir aynısını yaşadım .Konunuzu ourken hissettiklerini hissettim.Hamileydim bende çok zoruma gitmişti.Uzun süreli oturucagız diye anlaşmıştık.ev inşaatı.tum zahmetine çektikten sonra ev sahibi yaza çıkın ben oturucagim demişti.
o sene atanınca taşındım Allah başka bir kapı açtı.
Sonra kendi evini almak nasip oldu.Hemde hiç ummadığın bir zamanda.Cok içten diliyorum inşallah en kısa zamanda sizde kendi evinizde çocuğuna en güzel odayı yapın..
Allah yardımcınız olsun

Maalesef ablacım. O kadar üzgünüm ki. Oğlumun mobilyaları gelecek 2 hafta içinde. 2 3 aylığına oda kurmuş oldum. Onlar taşınırken mahvolacak yine. Odayı boşuna boyattık masraf ettik. Hepsi 2 3 ay için miydi? Yani o kadar ah ettim ki...

Ağladım bu mesaja
Cidden çok içime oturdu
Bir de uzun uzun mesaj yazmış size ben 2 yıllığına kiralıyorum dedim diye senaryo yazmış. Baya uzunca masal anlatmış. Dediklerinim hiçbiri olmadı halbuki... artık karısına mı gösterecek bak demiştim diye. Niye yalan üzerine bizi ikna etmeye çalışıyor anlamıyorum.

Evi yakarım dedi ya bu cümlesi ahım olsun ona cidden. İnsan öyle boş boş konuşmamalı... ne dediğine dikkat etmesi gerektiğini öğretir hayat

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…