- Konu Sahibi Nazlican333
-
Ben olsam avukata giderdim, buradan bilgi almak bu konuda doğru bir adım değil zaten
Size önceden ihtar çekip haber vermiş. O sırada ev araştırması yapmadınız mı? Kiralar artmadan başka bi eve gecseydiniz iyi olurdu. Kendi oturacaksa mecbur çıkmanız gerekecek . Allah yardımcınız olsun.Lütfen beni linçlemeyin.Bu yaşanılan deprem felaketinden sonra kafam iyice gitti.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.Ben kızımla kirada oturuyorum.Ev sahibi geçen Eylül ayında evden çıkmam için ihtarname çekti.Ben de konuşup 1temmuz a kadar oturmaya ikna ettim.Tabi insan başına ne geleceğini bilmiyor.Böyle bir felaketin başımıza geleceğini nerden bilebilirdik.Depremden sonra yaşadığım şehir deprem bölgesinde değil diye buraya göçler başladı ve her yerde olduğu gibi burda da kiralar 2,3 kat arttı.Simdi ben ne yapacağım diye kara kara düşünmeye başladım.Akil verin ne olur.
avukatın bilmiyormuş ya da sen dinlememişsin.Kendinin oturabileceği ikinci bir evi varsa çekemiyor, farklı şehir kısmını bilemiyorum ben kiracisiyla aynı ilde oturan ark hakkında danismistim böyle söylemişti
Ben de öyle yapacağım hatamı anladım.Tartismaya gerek yok.ay ne meraklısınız başkasının evine çökmeye. kira geçici süreli tutulur. gayet de çıkarma hakkına sahip ev sahibi. Benim de özenle düzdüğüm evimi ev sahibim sattı 1 sene bile olmamıştı. yeni ev sahibi çık ya da 2 katı kira öde dedi ben de huzurumu bozmamak için başkasının da huzurunu bozmamak için tamam dedim 2 ay sonra çıktım 6 ay beklemeden.
Canım benim sen en iyisi bir avukata danıs burayı da aydınlat olur muBen de öyle yapacağım hatamı anladım.Tartismaya gerek yok.
konu sahibi sana demedim yanlış anlama. o mesajı yazana dedim. ama sen de geç kalmışsın artık ya tayin bakmalısın ya da farklı ev. olmadı kısa süreli ev arkadaşıBen de öyle yapacağım hatamı anladım.Tartismaya gerek yok.
hanımefendiYasal hakkı yokken çekse nolcak.
Avukatın bilgisini paylaşıyorum sinirlenecek bir şey yok,konu sahibine yazıyorum ben
Kanunlara mi baktınız
Kimseyi ilgilendirmez ama konu sahini ilgilendirir.hanımefendi
aynı şehirde birden fazla eve sahip değil burada ev sahibi
İstanbul'dan gelip memleketine yerleşecekmiş gayet de çıkarır, onu geçtim aynı şehir değil aynı "ilçe"de bile başka evi yoksa çıkarır istanbulun bir yakasında evi olan adam öbür yakasında işe gidiyorsa bile çıkarır. bunun örnekleri de var.
ki bu adam zaten iyi niyetle aylar önce haber vermiş
burada tek sorun olacak konu ben oturacam deyip kiraya vermemesi. isterse de girip 1 gün bile oturmasın kimseyi ilgilendirmez.
doğru düzgün bir şey bilmiyorsunuz gelip bir de burada iddia ediyorsunuz ya inanılmaz!
google a yazinca birden fazla avukatlik burosunun kanuna atif yaparak yaptigi aciklamalari bulabilirsiniz .Paylaşır mısınız o bilgiyi
Ekran görüntüsu atabilirsinizgoogle a yazinca birden fazla avukatlik burosunun kanuna atif yaparak yaptigi aciklamalari bulabilirsiniz .
ozelden atiyorum hemenEkran görüntüsu atabilirsiniz
Buraya da olurdu ama olsun özelden de olurozelden atiyorum hemen
yahu konu sahibini de ilgilendirmez. haklı sebeple çık denilen evden çıkmak zorunda. bitti.Kimseyi ilgilendirmez ama konu sahini ilgilendirir.
Avukst ile konuştuğum şeyler bunlar,konu sahibine yazıyorum sizlik bir durum yok sakin olun
Of çok sinirlisiniz niye bu kadar öfke anlamıyorum,ben konu sahibine cevap yazicam sadece artık size cevabım yokyahu konu sahibini de ilgilendirmez. haklı sebeple çık denilen evden çıkmak zorunda. bitti.
anlamıyorsunuz herhalde Türkçe mi bilmiyorsunuz nedir?
ben sinirli değilimOf çok sinirlisiniz niye bu kadar öfke anlamıyorum,ben konu sahibine cevap yazicam sadece artık size cevabım yok
link vermek yasak olabiliyor .googledan da bulabilirdiniz ama attim merak etmeyinBuraya da olurdu ama olsun özelden de olur
Siz avukst mısınız bildiginizdrn çok eminsiniz.Yorumlarda bu kadar sinirlenmenizi anlamıyorum,ben gayet sakin relaks,siz beni dövecek gibisinizben sinirli değilim
siz aşırı sabit fikirli ve dediğim dedik bir insansınız üstelik bilmediğiniz konuda bile...
Allah etrafınızdakilere kolaylık versin
Ben hukukçuyum ve yanlış bilgi veriyorsunuz. Avukatınızın somut olayınıza yönelik verdiği bilgiyi genelleyemezsiniz.Siz avukst mısınız bildiginizdrn çok eminsiniz.Yorumlarda bu kadar sinirlenmenizi anlamıyorum,ben gayet sakin relaks,siz beni dövecek gibisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?