Ev Sahibi Evden Çıkmamı Söyledi.Ne yapacağimi Bilmiyorum.Lütfen Yardim Edinn!!!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Size önceden ihtar çekip haber vermiş. O sırada ev araştırması yapmadınız mı? Kiralar artmadan başka bi eve gecseydiniz iyi olurdu. Kendi oturacaksa mecbur çıkmanız gerekecek . Allah yardımcınız olsun.

Kendinin oturabileceği ikinci bir evi varsa çekemiyor, farklı şehir kısmını bilemiyorum ben kiracisiyla aynı ilde oturan ark hakkında danismistim böyle söylemişti
avukatın bilmiyormuş ya da sen dinlememişsin.

Ben de öyle yapacağım hatamı anladım.Tartismaya gerek yok.

Yasal hakkı yokken çekse nolcak.
Avukatın bilgisini paylaşıyorum sinirlenecek bir şey yok,konu sahibine yazıyorum ben
Kanunlara mi baktınız
hanımefendi
aynı şehirde birden fazla eve sahip değil burada ev sahibi

İstanbul'dan gelip memleketine yerleşecekmiş gayet de çıkarır, onu geçtim aynı şehir değil aynı "ilçe"de bile başka evi yoksa çıkarır istanbulun bir yakasında evi olan adam öbür yakasında işe gidiyorsa bile çıkarır. bunun örnekleri de var.
ki bu adam zaten iyi niyetle aylar önce haber vermiş
burada tek sorun olacak konu ben oturacam deyip kiraya vermemesi. isterse de girip 1 gün bile oturmasın kimseyi ilgilendirmez.

doğru düzgün bir şey bilmiyorsunuz gelip bir de burada iddia ediyorsunuz ya inanılmaz!

Kimseyi ilgilendirmez ama konu sahini ilgilendirir.
Avukst ile konuştuğum şeyler bunlar,konu sahibine yazıyorum sizlik bir durum yok sakin olun

Kimseyi ilgilendirmez ama konu sahini ilgilendirir.
Avukst ile konuştuğum şeyler bunlar,konu sahibine yazıyorum sizlik bir durum yok sakin olun
yahu konu sahibini de ilgilendirmez. haklı sebeple çık denilen evden çıkmak zorunda. bitti.
anlamıyorsunuz herhalde Türkçe mi bilmiyorsunuz nedir?

yahu konu sahibini de ilgilendirmez. haklı sebeple çık denilen evden çıkmak zorunda. bitti.
anlamıyorsunuz herhalde Türkçe mi bilmiyorsunuz nedir?
Of çok sinirlisiniz niye bu kadar öfke anlamıyorum,ben konu sahibine cevap yazicam sadece artık size cevabım yok

Of çok sinirlisiniz niye bu kadar öfke anlamıyorum,ben konu sahibine cevap yazicam sadece artık size cevabım yok
ben sinirli değilim
siz aşırı sabit fikirli ve dediğim dedik bir insansınız üstelik bilmediğiniz konuda bile...
Allah etrafınızdakilere kolaylık versin

ben sinirli değilim
siz aşırı sabit fikirli ve dediğim dedik bir insansınız üstelik bilmediğiniz konuda bile...
Allah etrafınızdakilere kolaylık versin
Siz avukst mısınız bildiginizdrn çok eminsiniz.Yorumlarda bu kadar sinirlenmenizi anlamıyorum,ben gayet sakin relaks,siz beni dövecek gibisiniz

Siz avukst mısınız bildiginizdrn çok eminsiniz.Yorumlarda bu kadar sinirlenmenizi anlamıyorum,ben gayet sakin relaks,siz beni dövecek gibisiniz
Ben hukukçuyum ve yanlış bilgi veriyorsunuz. Avukatınızın somut olayınıza yönelik verdiği bilgiyi genelleyemezsiniz.

Umarım ikna olmuşsunuzdur.

N Nazlican333 konu sahibi bu arada kira artisina yonelik kizimla yasiyoruz dediginiz icin calisan okuyan ev arkadasi dusunmez misiniz ? yada ulasim problemi olmayan ama mesafeyi uzatan yeni yerlesim yerleri falan da arastirin isterseniz .
kira acisindan cok ucurum olabiliyor boyle durumlarda .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…