- 14 Kasım 2009
- 480
- 183
- 628
- Konu Sahibi Nazlican333
-
Onceki sayfalarda bir üyeye de yazdığım gibi farklı ildeki ev uygulaması nedir bilemiyorum fakat o üye özelden bununla ilgili bir bilgi paylaştı,gayet saygılı bir iletişim ile ikna oldum fakat migrenimsi üyesinin tarzinin savunulacak bir tarafı yok ki hukukcu olmanız da her şeyi doğru bildiğiniz anlamına gelmeyebiliyor bu konuya girmeyeceğim,iyi forumlarBen hukukçuyum ve yanlış bilgi veriyorsunuz. Avukatınızın somut olayınıza yönelik verdiği bilgiyi genelleyemezsiniz.
Umarım ikna olmuşsunuzdur.
İİ de Eylül'de ihtarname çekmiş depremle ne ilgisi var?işte evi depremzedelere daha pahalıya kiraya vermek için muhtemelen
E madem öyle ne diye "avukatım öyle dedi böyle dedi" diye saçma bir şekilde inat ediyorsunuz?hukukcu olmanız da her şeyi doğru bildiğiniz anlamına gelmeyebiliyor
Avukatım yılların tecrübeli donanımlı avukatı.Bosanma davami karşı tarafın iki yıllık acemi avukatı sayesinde kolayca kazandık mesela,bu konuyla ilgisi yok diye girmek istemedim.Ayrica ikinci ev farklı bir ilde olunca durumun ne olacağı üzerine konusmadigimiz için o konuda bilgim olmadığıni yazmıştım.Bir zahmet önceki yorumlarımi okusaydiniz da beni yormasaydiniz iyiydi.E madem öyle ne diye "avukatım öyle dedi böyle dedi" diye saçma bir şekilde inat ediyorsunuz?
Hukukçu olması her şeyi doğru bildiği anlamına gelmiyormuş demek ki değil mi?
Bence ortada bi avukat falan yok tamamen kendi bilgisizliğinizle cevap verdiniz, aksi bi cevap gelince de "avukatım öyle dedi" ayağına yattınız.
Anlaşılıyor yani ve baya komik duruyor
Peki, en iyi siz biliyorsunuz. Pes ettim.Onceki sayfalarda bir üyeye de yazdığım gibi farklı ildeki ev uygulaması nedir bilemiyorum fakat o üye özelden bununla ilgili bir bilgi paylaştı,gayet saygılı bir iletişim ile ikna oldum fakat migrenimsi üyesinin tarzinin savunulacak bir tarafı yok ki hukukcu olmanız da her şeyi doğru bildiğiniz anlamına gelmeyebiliyor bu konuya girmeyeceğim,iyi forumlar
Adam hemen çık demiyor zaten.Ben sadece şimdiye kadar rahat davrandığım için kaygiliyim biraz.Yani birazda beni düşünün ev sahibi çık diyen hemen çıkıyormuş gibi davranıyorsunuz.Oyle bir şey yok malesef.İnsallah ev bulabilirim.Bulamazsam ne yaparım hiç bilmiyorum.Tekrar konusun temmuza kadar konusmustuk o zamana kadar oturayım deyin.
Bi yandan da ev bakın. Uygun buldugunuz an çıkın.
Ev sahibi kendi oturmaz da baskasina kiraya verirse ona dava acabilirsiniz
Kontratınız ne zaman yapıldı?normalde bir yıllık olur ve otomatik yenilenir.Eğer kiracının çıkması isteniliyorsa yenileme süresinden 15 gün önce noterden ihtar çekilir.Bunlar yoksa çıkmak zorunda değilsinizLütfen beni linçlemeyin.Bu yaşanılan deprem felaketinden sonra kafam iyice gitti.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.Ben kızımla kirada oturuyorum.Ev sahibi geçen Eylül ayında evden çıkmam için ihtarname çekti.Ben de konuşup 1temmuz a kadar oturmaya ikna ettim.Tabi insan başına ne geleceğini bilmiyor.Böyle bir felaketin başımıza geleceğini nerden bilebilirdik.Depremden sonra yaşadığım şehir deprem bölgesinde değil diye buraya göçler başladı ve her yerde olduğu gibi burda da kiralar 2,3 kat arttı.Simdi ben ne yapacağım diye kara kara düşünmeye başladım.Akil verin ne olur.
Ev bulamazsam nasıl olur acaba böyle bir durum yaşayan var mi
dava acilir ve ev sahibi kazanir .dava suresince o evde oturursunuz ama surecin tum masraflarini odeyerek dava bitiminde esyalariniz bosaltir .daha buyuk masrafiniz olur sonucundaEv bulamazsam nasıl olur acaba böyle bir durum yaşayan var mi
Okudum ve beğenmedim zaten. Kendi (boşanma) avukatınızı donanımlı bulup buradaki yorumlara "hukukçu olması her şeyi doğru bildiği anlamına gelmiyor" Yazan sizsiniz.Avukatım yılların tecrübeli donanımlı avukatı.Bosanma davami karşı tarafın iki yıllık acemi avukatı sayesinde kolayca kazandık mesela,bu konuyla ilgisi yok diye girmek istemedim.Ayrica ikinci ev farklı bir ilde olunca durumun ne olacağı üzerine konusmadigimiz için o konuda bilgim olmadığıni yazmıştım.Bir zahmet önceki yorumlarımi okusaydiniz da beni yormasaydiniz iyiydi.
Kendisi de boşanma avukatının söyledikleriyle konuşuyor zaten çok bildiğinden değil yani.Peki, en iyi siz biliyorsunuz. Pes ettim.
Elbette hukukçu olmak her şeyi bilmek anlamına gelmiyor. Ben o yüzden yeri gelince açıp bilgimi tazeleyip yazıyorum buraya. Keşke herkes öyle yapsa.
Ayrıca siz ısrarla insanlara avukat olup olmadıklarını sorduğunuz için yazdım ben. Yoksa durup dururken yazmıyorum.
Yorumumdan boyle bi anlami nasil cikardiniz merak ediyorumYani birazda beni düşünün ev sahibi çık diyen hemen çıkıyormuş gibi davranıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?