Ev Sahibi Evden Çıkmamı Söyledi.Ne yapacağimi Bilmiyorum.Lütfen Yardim Edinn!!!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben hukukçuyum ve yanlış bilgi veriyorsunuz. Avukatınızın somut olayınıza yönelik verdiği bilgiyi genelleyemezsiniz.

Umarım ikna olmuşsunuzdur.
Onceki sayfalarda bir üyeye de yazdığım gibi farklı ildeki ev uygulaması nedir bilemiyorum fakat o üye özelden bununla ilgili bir bilgi paylaştı,gayet saygılı bir iletişim ile ikna oldum fakat migrenimsi üyesinin tarzinin savunulacak bir tarafı yok ki hukukcu olmanız da her şeyi doğru bildiğiniz anlamına gelmeyebiliyor bu konuya girmeyeceğim,iyi forumlar

hukukcu olmanız da her şeyi doğru bildiğiniz anlamına gelmeyebiliyor
E madem öyle ne diye "avukatım öyle dedi böyle dedi" diye saçma bir şekilde inat ediyorsunuz?
Hukukçu olması her şeyi doğru bildiği anlamına gelmiyormuş demek ki değil mi?
Bence ortada bi avukat falan yok tamamen kendi bilgisizliğinizle cevap verdiniz, aksi bi cevap gelince de "avukatım öyle dedi" ayağına yattınız.
Anlaşılıyor yani ve baya komik duruyor

Avukatım yılların tecrübeli donanımlı avukatı.Bosanma davami karşı tarafın iki yıllık acemi avukatı sayesinde kolayca kazandık mesela,bu konuyla ilgisi yok diye girmek istemedim.Ayrica ikinci ev farklı bir ilde olunca durumun ne olacağı üzerine konusmadigimiz için o konuda bilgim olmadığıni yazmıştım.Bir zahmet önceki yorumlarımi okusaydiniz da beni yormasaydiniz iyiydi.

Peki, en iyi siz biliyorsunuz. Pes ettim.

Elbette hukukçu olmak her şeyi bilmek anlamına gelmiyor. Ben o yüzden yeri gelince açıp bilgimi tazeleyip yazıyorum buraya. Keşke herkes öyle yapsa.

Ayrıca siz ısrarla insanlara avukat olup olmadıklarını sorduğunuz için yazdım ben. Yoksa durup dururken yazmıyorum.

Tekrar konusun temmuza kadar konusmustuk o zamana kadar oturayım deyin.
Bi yandan da ev bakın. Uygun buldugunuz an çıkın.
Ev sahibi kendi oturmaz da baskasina kiraya verirse ona dava acabilirsiniz

Tekrar konusun temmuza kadar konusmustuk o zamana kadar oturayım deyin.
Bi yandan da ev bakın. Uygun buldugunuz an çıkın.
Ev sahibi kendi oturmaz da baskasina kiraya verirse ona dava acabilirsiniz
Adam hemen çık demiyor zaten.Ben sadece şimdiye kadar rahat davrandığım için kaygiliyim biraz.Yani birazda beni düşünün ev sahibi çık diyen hemen çıkıyormuş gibi davranıyorsunuz.Oyle bir şey yok malesef.İnsallah ev bulabilirim.Bulamazsam ne yaparım hiç bilmiyorum.

Kontratınız ne zaman yapıldı?normalde bir yıllık olur ve otomatik yenilenir.Eğer kiracının çıkması isteniliyorsa yenileme süresinden 15 gün önce noterden ihtar çekilir.Bunlar yoksa çıkmak zorunda değilsiniz

Kontratın yenilenmesine 15 gün kala ihtar çekmiş.Ben de tamam çıkacam deyip süre istedim.1 temmuza kadar oturabilirsin dedi.Ben de daha vakit var diye acele etmedim.Cevremdeki herkes de acele etme dedim.Simdi bu durumlar olunca ne yapacağım ben diye endişeleniyorum ya ev bulamazsam diye hepsi bu

Şimdi baktım ekimde bitiyormuş kontrat.Adam ağustos da çekmiş.

Ev bulamazsam nasıl olur acaba böyle bir durum yaşayan var mi

Ev bulamazsam nasıl olur acaba böyle bir durum yaşayan var mi

Çıkmazsanız dava açar. Sonunda haklı olduğu için davayı kazanır. Davanın masrafları ve ev sahibinin avukat ücretlerini size ödetirler. Sonunda da polislerle gelip eşyalarınızı depo gibi alanlara taşır sizi de çıkartırlar. İşgalci olursunuz yani. Dava süreleri şehirden şehire değişiyor. Biz kiracımız için bursada haziran gibi dava açmıştık. Martta sonuçlanmıştı. Maalesef 9 ay sürmüştü.

Okudum ve beğenmedim zaten. Kendi (boşanma) avukatınızı donanımlı bulup buradaki yorumlara "hukukçu olması her şeyi doğru bildiği anlamına gelmiyor" Yazan sizsiniz.
Buradaki üye avukatım demesine rağmen kendi bilmediğinizde ısrar ediyorsunuz . Bir sürü insan olayın doğrusunu yazdı ama bi zahmet okusaydınız da böyle komik bi duruma düşmeseydiniz

Kendisi de boşanma avukatının söyledikleriyle konuşuyor zaten çok bildiğinden değil yani.
Hem bilmiyor hem de bilene laf ediyor

Yardım edecek tek durum var o da yaşadığınız şehirde tanıdık varsa kiralık ev bulmak.

Adam herşeyi kuralına göre yapmış üstüne bir de anlayışlı davranıp sizin istediğiniz süreyi vermiş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…