Ev sahibi ile iliskiler

Pamukpamuk44

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2021
2.341
-152
68
42
Kızlar ev sahibi bey iyi biriydi, evle ilgileniyordu.aramizda hiç kotu bisi olmadi, son iki görüşmemiz daha resmi geçti, bugün evde sikinti var.kombide vs.soyledim.normalde kendi gelirdi.ben birini gönderirim dedi.anlamadim.su an tuttuğum ev eski eşimle 10.sene önce oturduğum evin karsisi.kadinlardan birine iyi akşamlar dedim, burada daha once oturup oturmadigimi sordu
Evet oturdum dedim.10 sene önceki dönem.benim.esimle kavga edip sorunlu olduğumuz dönemler.apartmanda ev sahibi annesi ve babası oturuyor.bir yerden anası çıkıyor ben ev sahibinin annesiyim diyor.ev sahibini hep görüyorum.sinir bozucu.annesi ile sohbet ettim.sonra olan bu.nasil davranmaliyim.sinirim bozuldu.heryerden çıkıyorlar.sorun su ki seneye fazla zam yapmaları ya da ansızın çıkıp.demeleri vs vs bunlardan korkuyorum.

u an tuttuğum ev eski eşimle 10.sene önce oturduğum evin karsisi
inanılmazsın
ben eski oturduğum evin de eski çalıştığım okulun da sokağından geçmem
kötü olmasına da gerek yok iyi anılar da etkiler beni
insan şunu neden yapar kendine

inanılmazsın
ben eski oturduğum evin de eski çalıştığım okulun da sokağından geçmem
kötü olmasına da gerek yok iyi anılar da etkiler beni
insan şunu neden yapar kendine
Ya buranın en iyi okuluna yakin.burayi biliyorum ve güvenli.evet eski anılar tetikliyor.baska ev yoktu o bölgede.mecbur tutmak zorunda kaldim

Anladığım şey şu ki aile apartmanı ve evi sahibi ile aynı apartmanda oturulmaz.geriliyorum.surekli elin adamına merhaba demek de koyuyor, ıstemiyorum, akşam saat 9-10 da sahile inecek olsam acaba hakkımda ne düşünüyorsa, beni evden mi çıkaracak diyorum.anksiyetem arttı resmen

Kiranızı ödediğiniz müddetçe çık diyeceklerini sanmıyorum ama bazı aileler boşanmışa karşı önyargılı oluyorlar.
Art niyetli düşünüyorlar falan, ahlaki anlamda vs. Cahillik ama olabiliyor maalesef.
Bence adamın mesafelenme nedeni de bekar olmanız, çünkü boşanmış olduğunuz için her an üstüne atlayabilirsiniz, kapıyı çıplak açabilirsiniz ya da yatağınıza bağlayabilirsiniz.
Çünkü siz azgın bir avcısınız artık.
Gördüğünüz tüm erkekler gözünüzde dev bir pipi heykeline dönüşüyor.

Sonuç olarak, klasik yobaz bi aile olduğu için olabilir mesafe koyması. Resmi ve ödemelerde dakik olursanız bir halt edemezler umuyorum.

Bir adam yollayacak kombi için, normalde kendi gelirdi,başka.sıkıntıları da var.bilmiyorjm ki ne olacak

Sanirim hakkınmda dedikodu yaptılar adama benim icin sorunlu sıkıntılı diye, ebler karşılıklı, o donem de biraz sinirli bakımsız bir tiptim

Adamin tavrından, eskiden abla.nasilsin derdi, arıza olunca ben bakıyım derdi.simdi abla falan demedi ve adam gonderecem dedi de.beni seneye evden attıracak mi acaba.anksiyetem arttı.

Adamin tavrından, eskiden abla.nasilsin derdi, arıza olunca ben bakıyım derdi.simdi abla falan demedi ve adam gonderecem dedi de.beni seneye evden attıracak mi acaba.anksiyetem arttı.
Yo annesi sen muhattap olma ben kendimi tanitayim benimle birsey oldugunda iletisim kursun oglum demis olabilir
Evden cikaracak olan zaten cikarir yani evi tadilat ettircem falan der en azindan laf arasinda
tek kuruntunuz evden cikarilmaksa oyle birsey oldugunu sanmiyorum
Kombi arizasina da ustasi baksin bir zahmet

Pamuk Hanım sizin gerçekten psikolojik destek almanız gerektiğini düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…