Ev sahibi ile iliskiler

Ev sahibiyle sıcak ilişki kurup ne yapacaksınız? Kendi tamir etmeyecekse sizin evinizde işi yok. Elinden gelen iştir, ustaya para vermek yerine gelir halleder. Ama adam kombici değilse sizin eve gelmesinin altında art niyet aramak lazım. Adam gayet makul davranmış. Annesini anlamadım zaten.

Ev sahibi samimi davransa, burada gene konu açarak " acaba benden hoşlandı mi?" Diye sorardın. Adam senden uzak durmakla, annesi ve usta aracılığıyla görüşmekte haklı.

Adam kombi ustası değilse bozuk kombine neden gelip baksın ben hiç anlamadım?

Neden seni evden çıkarsın durduk yere?

Ne zaman psikolojik destek alacaksın?

ev sahibi bey iyi biriydi, evle ilgileniyordu.aramizda hiç kotu bisi olmadi, son iki görüşmemiz daha resmi geçti

Ev sahibi resmi davranmaya ilgilenmeyen başladı

surekli elin adamına merhaba demek de koyuyor, ıstemiyorum
Resmi mi davransın, ortasını mı bulsun, bacım/kardeşim mi desin? Ne yapsın istersiniz? Ayrıca elin adamına merhaba demek insanlıktır, ben tanımadığım otobüs şöförüne bile bilet bastıktan sonra Kolay gelsin/İyi günler derim. Kaldı ki aynı binada yaşadığım insana hayli hayli derim. Sizin yemeden içmeden daha öncelikli olarak psikolojik tedavi almanız lazım. Bazen sizi bot (KK özelinde trol) falan sandığım oluyor, Bu kadar da olmaz anca bottur diyorum.

Sizin konularınız hem çok yorucu hem hep ilgimi çekiyor düşüyorum okuyorum bakış açınız çok değişik

Çok garipsiniz gerçekten.

Ev ile ilgili bir sorununuz olduğunda asıl ev sahibi ile yani annesi ile paylaşın bırakın onlar çözüm bulsun.

Artık kendinize gelin. Bir çocuk annesisiniz!
Hem çocuğunuz için hem de kedi ruh sağlığınız için daha temkinli hareket etmelisiniz.

Daha oraya yeni gitmişsiniz işinize gücünüze bakın. Herkesle bir kırmızı çizginiz olsun.

Ev sahibidir, iş yerindeki insanlardır öyle atlamayın hemen insanların üstüne. Mesafemiz olsun. Soğuk olun biraz.

Her yaptığınız harekette Oğlunuzu düşünün!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…