- 24 Eylül 2010
- 6.202
- 20.291
- 548
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
ev sahibi bey iyi biriydi, evle ilgileniyordu.aramizda hiç kotu bisi olmadi, son iki görüşmemiz daha resmi geçti
Ev sahibi resmi davranmaya ilgilenmeyen başladı
Resmi mi davransın, ortasını mı bulsun, bacım/kardeşim mi desin? Ne yapsın istersiniz? Ayrıca elin adamına merhaba demek insanlıktır, ben tanımadığım otobüs şöförüne bile bilet bastıktan sonra Kolay gelsin/İyi günler derim. Kaldı ki aynı binada yaşadığım insana hayli hayli derim. Sizin yemeden içmeden daha öncelikli olarak psikolojik tedavi almanız lazım. Bazen sizi bot (KK özelinde trol) falan sandığım oluyor, Bu kadar da olmaz anca bottur diyorum.surekli elin adamına merhaba demek de koyuyor, ıstemiyorum
Nasıl davransın isterdin pamuk?Ev sahibi resmi davranmaya ilgilenmeyen başladı ben nasılsın davranmaliyim
Ara, ne oldu aramız mı bozuk? Beni artık sevmiyor musun? de.Adamin tavrından, eskiden abla.nasilsin derdi, arıza olunca ben bakıyım derdi.simdi abla falan demedi ve adam gonderecem dedi de.beni seneye evden attıracak mi acaba.anksiyetem arttı.
Kesinlikle katılıyorum.inanılmazsın
ben eski oturduğum evin de eski çalıştığım okulun da sokağından geçmem
kötü olmasına da gerek yok iyi anılar da etkiler beni
insan şunu neden yapar kendine
Ara, ne oldu aramız mı bozuk? Beni artık sevmiyor musun? de.
Bu ne ki "şeyimin kılları ağarmış yaşlanıyor muyum" diye konusu var bdv'deSizin konularınız hem çok yorucu hem hep ilgimi çekiyor düşüyorum okuyorum bakış açınız çok değişik
NeeeeeeeeeeeeeeeeeeeBu ne ki "şeyimin kılları ağarmış yaşlanıyor muyum" diye konusu var bdv'de
Şuna rağmen evi yine merkezde tutman peki? Sana yapılan yoruma yazık ya. Zaman kaybısın.ama cocuguma sorduğumda anne ben sen gelene kadar ne yapacağım korkarım diyor.okulu 15.00 te bitiyor.ben 18.30 da evde olacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?