Ev sahibi ile iliskiler

Adamin tavrından, eskiden abla.nasilsin derdi, arıza olunca ben bakıyım derdi.simdi abla falan demedi ve adam gonderecem dedi de.beni seneye evden attıracak mi acaba.anksiyetem arttı.
Sadece ev olsa iyi. Sokak>mahalle>ilçe>il>ülke>gezegen….
Sizi bekleyen sıralama bu

hiçbişey anlamadım

Ben size anladigimi özet geceyim tabi yanlis anlamadiysam.Pamugun ev sahibiyle ilişkisi abla nasılsın modundaymis birsey bozuldugunda gelip yaparmis adam.Pamuk evli oldugu yillarda karsidaki apartmanda oturuyormus ve kocasiyla sorunlu iliskileri konukomsu tarafindan biliniyormus.Ev sahibinin annesiyle rastlasip, annesi pamugun eskiden karsida oturan o kadin oldugunu anlamiş.Bunun akabinde ev sahibi mesafeli davranmaya başlamış.O da bana olan tavirlari degisti beni evden cikarirlarmi diye korkuyor.

Neeeeeeeeeeeeeeeeeee
Beni banlatmadan rahat etmeyeceksiniz gacılar
Alın link

acaba karıştırıyor muyum yoksa karşılaştığı her adamla ilgili romantik/duygusal beklentiler içine giren üye siz miydiniz?

ev sahibi kombi bozuldu diye kendi gelmiyor da kombici gönderiyor diye dertlenmenizi çok iyi niyetli bulmadım açıkçası. kombi bozulunca ev sahibi ya kombici gönderir ya da git yaptır kardeşim ne beni arıyorsun her şeye der.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…