- 2 Ocak 2017
- 538
- 553
- 103
- 36
- Konu Sahibi Deniz8Nisan
-
Maalesef ben de bozuldum. Bız de çok gerginiz. Ama rahat ederiz kira derdi olmaz diye dusunmusler. Bir senelik kira bedeli 5.500 lira bu arada.1 senelik kirayi pesin vermek nedir ya?
Iyi bir ders olmus kardesinize
Konu hakkinda bilgim.yok.
Kizkardsim artik orda oturmak istemiyor. Cunku ev sahibi ile çok kotu papaz oldular. Zaten kizkardesim dün başka ev tuttu. Burdaki parayi alıp yeni ev sahibine verip taşıma işine falan harcayacakti bu parayi. Ama işte nasil alacak ?Eğer evsahibi bukadar zamanda durumu düzeltmediyse noter kaynaklı olarak yazı göndersinler ve kardeşiniz tadilat gereken yerleri yaptırsın
Bir sonraki yıl kiradan düşsün
Peşin versiği için tekrar geri alması mahkeme kanalıyla olur çünkü vermek istemiyo
Enmakul yol bu
Ay Allah razı olsun . İyi bir şey duymaya ihtiyacimiz var. Evde ayrıca böcek de var. Hem de çok sayıda. Çok teşekkür ederim. Onu bir deneyelimSözleşme.karsilikli, sizin de haklarımız var, evin böyle bir kusuru var ise, sözleşme.feaih olur.
Tüketici haklarını arayin
Ama bu paraya şu anda çok ihtiyaçları varAlma hakkı olsa bile ki bu mahkeme yoluyla olabilir ancak uzun süre uğraşırlar yani bence zor gibi.O parayı unutsun yada ev sahibiyle konuşsun ben evi bosaltacagim bana şu kadar para vermezsen sözleşmem dolana kadar anahtarı vermem ev benim desin hepsi olmasa da bir kısmını vermeye razı olursa evi hemen başka birine verebilirsin kiraya desin ... Kendide kârlı çıkacağı için kabul eder diye düşünüyorum aksi halde evi depo gibi kullansin anahtarı vermesin gelip gideceğim eşyalarım olacak desin ..
Sözleşmeyi ev sahibi hazırladı ise büyük ihtimal tek taraflı sadece ev sahibi lehine maddeler vardır, ama böyle.bir sözleşme.gecerli olamaz, çünkü sözleşmede 2 taraflı yargılar içermeli.Ay Allah razı olsun . İyi bir şey duymaya ihtiyacimiz var. Evde ayrıca böcek de var. Hem de çok sayıda. Çok teşekkür ederim. Onu bir deneyelim
Ev sahibini tabiki haklı bulmuyorum ama gerçekten yıllık tutup eline para vermek yalnis bir davranış yarın ne olacak kim bilebilir. Yapılabilecek en mantıklı yol bu malesef .. mahkeme uzun sürer ne karar çıkar belirsiz ki git gel uğraş onlarda bir ton iş zaten ..Ama bu paraya şu anda çok ihtiyaçları var
Yaa su kirtasiyelerde satılan iki nüsha var ya onlardan. İnşallah dediğiniz gibidir. Cozum arıyoruz. Bir de hafta sonu . Resmi kurumlar da açık degil araştırsak.Sözleşmeyi ev sahibi hazırladı ise büyük ihtimal tek taraflı sadece ev sahibi lehine maddeler vardır, ama böyle.bir sözleşme.gecerli olamaz, çünkü sözleşmede 2 taraflı yargılar içermeli.
Ama bizim için önemli olan o para. O para ile taşınacaklar. Dün tutulan evin sahibi üç kira istedi. 2100 lira yapıyor. Bir de taşınma ücreti. Ve ellerinde şu anda hiç para yok.Diğer eve taşınsın
O evi de boşalttığını söylemesin. 1 yıl boş boş dursun o ev.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?