Valla ben de taşındıktan birkaç ay sonra kombi bozulunca ev sahibiyle konuştum. Ben yaptırmam sana sağlam verdim şimdi sana düşer tamiri dedi. Kira sözleşmesinde bakım kiracıya, tamir ev sahibine aittir yazıyordu onu hatırlattım. Kem küm etti ama baktım ödemeye niyeti yok mecbur biz yaptırdık ödedik. Sonra bi daha arıza yaptı bu kez ona haber bile vermeden kendimiz hallettik.
Servisle detaylı şekilde konuştum geldiğinde. Bu ürün çok mu eski dedim, hayır o kadar eski değil dedi. Kullanıcı hatası yüzünden bozulur mu dedim. Ablacım kombi sonuçta, üstünde tepinmediğin sürece kullanıcı kaynaklı bozulmaz dedi. Yani kullanıcı kaynaklı bozulma ihtimali biraz düşük bir cihaz kombi. Sonuçta düğmeye basıyorsun çalışıyor, yeri de sabit. Ama zaman içinde eskime kaynaklı sorunlar oluyor tabii doğal olarak. 1000 tl çok masraf olmuş, sorun neydi? Tekrar arıza yaparsa eskime ve arıza konusunda servisten rapor falan rica et bence, bu durumların soruna göre değişmesi daha uygun geliyor bana. Ben mesela bir keresinde basınç musluğunu ters yöne çevirdim diye musluk kırılmıştı, bu benim hatamdı. Ama sonraki arıza kendi kendine meydana gelmişti, benimle alakası yoktu.