- 25 Aralık 2024
- 4.426
- En iyi cevaplar
- 1
- 7.996
- 73
- 28
- Konu Sahibi muzdaripgelin
-
Zaten istese de emsal kiraya çıkarırdı 5 sene olmuş. Adamın malı yani beraber almadın istediği gibi kullanır ben kiraya oturdum ev sahibi 2 ayda paraya muhtaç oldu evi sattı alan kişi de oturucam dedi çıkmam çıkmam mı deseydim mecburen çıktım 1 ayda teşındımiyi de evi başkasına kiraya vermemişler demek ki bildikleri bişey var
6 yıl oturmuşsunuz işte adam kendi evi çıkarmak istemiş sizi yapacak bişey var mı?
hadi itiraf edin eski kirazcı da olduğunuz için kiranız çok da değildi şimdiki çok zorunuza gitti :)
şimdiki ev sahipleri kira taahhütnamesi imzalatıyor valla 2 yıl sonra çıkarma hakkım var diye çünkü böyle uzun yıllar kalıp çıkmak istemeyenlerden dolayı
Siz evinizi yatırım amaçlı almış olabilirsiniz, ihtiyacınız yoktur beklemişsinizdir vb durumlar olmuş olabilir. sırf muhalefet olmak için yazmış gibisiniz :) aslında konuyu açarken belirttim avukatları sürekli arayıp ne zaman çıkacaksınız diye soruyordu ki daha tahliye tarihi gelmemişti bunlar da ne demek oluyor hemen oturulacak.İyi de ben de evimi oturmak için aldıgımda kiracı çıktı ve 2 ay boyunca tadilat ettirmeden bekledim.
ne yani hemen ertesi gün evi tadilata sokma gibi bir zorunluluğum mu var ?
Yalan beyan oldugunu nereden biliyorsunuz ?
Düşünce değil , kanunlar böyle. Eğer ev sahibi kendisi oturacaksa veya size denilen gibi kızı oturacaksa sizi hemen çıkaramaz, bunun için yasal süre 6 aydır.Eğer ev sahibi bunu dedikten sonra en az 6 ay evde oturduysanız ev sahibi kanunen haklı.sizin mantığınıza göre sizin kirada oturduğunuz her ev sahibi sizi 1 yıl sonra çıkarsın. çok yanlış düşünceler.
çıkarmak isteyebilir ama yalan söyleyemez, ben bişey söylemek istiyorum sizler yalan konusunu nasıl bu kadar kolay kabullenip normalleştiriyorsunuz. siz annesinizdir veya gelecekte anne olacaksınızdır çocuklarınıza yalanın normal bir şey olduğunu mu anlatıyorsunuz benim çok garibime gitti kusura bakmayın.iyi de evi başkasına kiraya vermemişler demek ki bildikleri bişey var
6 yıl oturmuşsunuz işte adam kendi evi çıkarmak istemiş sizi yapacak bişey var mı?
hadi itiraf edin eski kirazcı da olduğunuz için kiranız çok da değildi şimdiki çok zorunuza gitti :)
şimdiki ev sahipleri kira taahhütnamesi imzalatıyor valla 2 yıl sonra çıkarma hakkım var diye çünkü böyle uzun yıllar kalıp çıkmak istemeyenlerden dolayı
Bekle. Biri taşınsın. Kiracıysa o zaman dava yoluna bakarsın. burada milletle tartışma boş yere. ama 6 yıl da oturmuşsun. Öyle bir yıla çıkarmamışlar sonuçta. Bence bırak peşini, değmez.Siz evinizi yatırım amaçlı almış olabilirsiniz, ihtiyacınız yoktur beklemişsinizdir vb durumlar olmuş olabilir. sırf muhalefet olmak için yazmış gibisiniz :) aslında konuyu açarken belirttim avukatları sürekli arayıp ne zaman çıkacaksınız diye soruyordu ki daha tahliye tarihi gelmemişti bunlar da ne demek oluyor hemen oturulacak.
gerçekten yalan beyan olduğunu size ben mi anlatayım siz kendiniz tekrar durumu düşünüp anlar mısınız?
Aslinda insanlar yalan soyleyerek evden cikarmalarini hakli bulmuyor. Yalan soylemis olmalari sart degil, belki kizlari hemen girip oturmayacak, birkac ay sonra gelecek diyorlar.çıkarmak isteyebilir ama yalan söyleyemez, ben bişey söylemek istiyorum sizler yalan konusunu nasıl bu kadar kolay kabullenip normalleştiriyorsunuz. siz annesinizdir veya gelecekte anne olacaksınızdır çocuklarınıza yalanın normal bir şey olduğunu mu anlatıyorsunuz benim çok garibime gitti kusura bakmayın.
kiramız sanırım bundan 4 yıl önce piyasanız çok altında kalmıştı KENDİMİZ bir görüşme talep edip o dönem 1250 tl olan kirayı 6000 tl ye çıkardık. ve devamında her yıl millet tefe tüfeye göre zam yaparken biz %100 zam yaptık
sizin konuyla alakalı bilginiz var mı? yoksa eviniz de oturup telefon eliniz de bilgisizce yorumlar yapmayı kendinize meslek mi edindiniz?Tamam beş ay sonra tadilat yaptırıp, 8 ay sonra taşınacakmış, uygun mudur?
Usta bulmak gerçekten eskisi gibi degilAslinda insanlar yalan soyleyerek evden cikarmalarini hakli bulmuyor. Yalan soylemis olmalari sart degil, belki kizlari hemen girip oturmayacak, birkac ay sonra gelecek diyorlar.
Yani konunuz "kizim gelecek diye cikartip baska kiraci aldi" seklinde degil. Oyle olsa oh iyi yapmis diyen olmaz zaten.
Siz "ev 2 aydir boş, kesin yalan soylediler" diyorsunuz diye niye illa yalan olsun, ev birkac ay bos duramaz mi demek istemis cogu kisi.
Daha 2 ay geçmiş biraz sabır. Kaç yıl evde oturmuşsunuz belli birçok şeyi değiştirmek istiyor. Oturmazsa yalan iyi birşey değil tabiki ama bana yalan söyledi diyede dava açılmaz.eğer kızım oturacak denildiyse ve oturmuyorsa bu yalandır. kızım oturacak deyip biz çıktıktan sonra kızı otursaydı zaten kimsenin sesi çıkmazdı ama ortada yalan var.
kimse kimsenin hiçbir şeyini düşünmek zorunda değil fakat yalan söyleyerek kimsenin düzenini bozmalarını uygun bulmuyorum.
ben konuyla ilgili bilgi almak için yazdım kimseyle aynı fikirde olmak zorunda değiliz :) umarım yaşadığımı yaşamazsınız. sağlıklı günler dilerim
Parasını ver git avukata sor bir de yorum beğenmiyor buradasizin konuyla alakalı bilginiz var mı? yoksa eviniz de oturup telefon eliniz de bilgisizce yorumlar yapmayı kendinize meslek mi edindiniz?
bilginiz varsa sonsuza kadar dinleyebilirim, yapacak bir şeyiniz yok dersiniz sizin söylediğiniz bilgiyi alırım fakat bilginiz yoksa lütfen yorum yapmayın :) sağlıklı günler dilerim
insanlar mı tuhaf ben mi tuhafım gerçekten anlamakta zorlanıyorum.Bekle. Biri taşınsın. Kiracıysa o zaman dava yoluna bakarsın. burada milletle tartışma boş yere. ama 6 yıl da oturmuşsun. Öyle bir yıla çıkarmamışlar sonuçta. Bence bırak peşini, değmez.
Evi kiraya vermişler mi yok vermemişler. Belki usta bekliyorlar belki tadilata bütçe denkleştiriyorlar belki de tayin vs işleri var. Sizene bunlardan?Siz evinizi yatırım amaçlı almış olabilirsiniz, ihtiyacınız yoktur beklemişsinizdir vb durumlar olmuş olabilir. sırf muhalefet olmak için yazmış gibisiniz :) aslında konuyu açarken belirttim avukatları sürekli arayıp ne zaman çıkacaksınız diye soruyordu ki daha tahliye tarihi gelmemişti bunlar da ne demek oluyor hemen oturulacak.
gerçekten yalan beyan olduğunu size ben mi anlatayım siz kendiniz tekrar durumu düşünüp anlar mısınız?
Herkese de aynı cevabı vermişsiniz. Olayı başka yere çekmeye çalışıyorsunuz, daha yalan söylediklerini bile bilmiyorsunuz. Ayrıca siz önce çocuklarınıza aldatıldığı, hakarete uğradığı yerde durmamayı öğretin. Burada kimseye annelik hakkında akıl verecek konumda değilsiniz.siz annesinizdir veya gelecekte anne olacaksınızdır çocuklarınıza yalanın normal bir şey olduğunu mu anlatıyorsunuz benim çok garibime gitti kusura bakmayın.
Tamam siz takip edin durmadan, üç yıl başkasına tadilat ettirmeden olduğu haliyle kiraya veremezmiş. Onun dışında isterse boş evde yatıp tavana bakabilir anladığım kadarıyla. En azından gugıldan anladığım o.çıkarmak isteyebilir ama yalan söyleyemez, ben bişey söylemek istiyorum sizler yalan konusunu nasıl bu kadar kolay kabullenip normalleştiriyorsunuz. siz annesinizdir veya gelecekte anne olacaksınızdır çocuklarınıza yalanın normal bir şey olduğunu mu anlatıyorsunuz benim çok garibime gitti kusura bakmayın.
kiramız sanırım bundan 3 yıl önce piyasanız çok altında kalmıştı KENDİMİZ
Siz ille yalan söylediler derken hangi kesin bilgi ile konuşmuştunuz???sizin konuyla alakalı bilginiz var mı? yoksa eviniz de oturup telefon eliniz de bilgisizce yorumlar yapmayı kendinize meslek mi edindiniz?
bilginiz varsa sonsuza kadar dinleyebilirim, yapacak bir şeyiniz yok dersiniz sizin söylediğiniz bilgiyi alırım fakat bilginiz yoksa lütfen yorum yapmayın :) sağlıklı günler dilerim
bekliyorum bakalım ne kadar süre boş kalacakSanırım 6 ay yada 3 ay olması lazım. Ben olsam uğraşır mahkemeye verirdim. Kiraya verirse oda ayrı tabi
İlk 2 yılda çıkaranlara ben de çok kızıyorum. Lazımsa ev kiraya vermeyeceksin. Konu sahibi 6 yıl oturmuş. E bu arada evsahibinin de ev ihtiyacı doğmuş . Kanun yoluyla da çıkarmış evden. Neyini sorguluyor daha ben çözemedim .Tamam siz takip edin durmadan, üç yıl başkasına tadilat ettirmeden olduğu haliyle kiraya veremezmiş. Onun dışında ister boş evde yatıp tavana bakabilir anladığım kadarıyla. En azından gugıldan anladığım o.
Sorma ya benimde pencerem kapanmıyor 20 gündür usta bekliyoruz umudum kar yağmadan gelmesiUsta bulmak kolay degil gerçekten
Banyoyu değiştirecegim usta ekime kadar gelemem gelemem doluyum dedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?